League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.334.738
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
League Of Legends

ima itko kakav bronze acc da mu ne treba?dajem silver 1 acc sa nekim šugavim runama i 20-ak champova

EUW: AlcoholicZile

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
AlcoholicZile kaže...

ima itko kakav bronze acc da mu ne treba?dajem silver 1 acc sa nekim šugavim runama i 20-ak champova

Koji championi ?

12 godina
neaktivan
League Of Legends

velikom vecinom jeftiniji

EUW: AlcoholicZile

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel ima jos netko probleme s pingom na EUNE? Inace mi ping varira 20-50, a danas mi je 85 i to konstantno, ne mice se, cak ni +/-1. E sad, nije ni to toliko visok ping da je nemoguce igrati (barem inace ne bi bio), ali meni ovo vise izgleda kao da je ping 500.  Odaziv na klik ili ability je 3 sekunde ili cak gore od toga. Nekad znam s torrentom ukljucenim na low download speedu igrati sa pingom 150-200 i nije tako lose kao sad.

Nije zbog torrenta/downloada jer sam sve pogasio, i drugi razlog zasto znam da je problem u LoLu je to sto sam pitao 4 frenda, svima je ping 85 cijeli dan. Tak da nije slucajnost. Jel ima tu koga s tim problemom i zna li netko kako ga rijesiti?

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Jel ima jos netko probleme s pingom na EUNE? Inace mi ping varira 20-50, a danas mi je 85 i to konstantno, ne mice se, cak ni +/-1. E sad, nije ni to toliko visok ping da je nemoguce igrati (barem inace ne bi bio), ali meni ovo vise izgleda kao da je ping 500.  Odaziv na klik ili ability je 3 sekunde ili cak gore od toga. Nekad znam s torrentom ukljucenim na low download speedu igrati sa pingom 150-200 i nije tako lose kao sad.

Nije zbog torrenta/downloada jer sam sve pogasio, i drugi razlog zasto znam da je problem u LoLu je to sto sam pitao 4 frenda, svima je ping 85 cijeli dan. Tak da nije slucajnost. Jel ima tu koga s tim problemom i zna li netko kako ga rijesiti?

Meni je sheban bio, mozda i sad jos jeje, samo sam jedan game odigrao.

Se tebi smirio?

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
16 godina

Također mugu potvrdit konstantan 87 ping na oba servera EUNE/ EUW.  S tim da je na EUW neigrivo, a na EUNE jos kolko tolko radi normalno al isto katastrofa. 

Inace sila mi je igrat danas, jer nemam kaj za radit pa uglavnom cijeli dan igram Heimera :D, to je jedini champ s kojim dobivam i s preko 500 ping ak treba.

13 godina
League Of Legends

Također, ping između 90-110... očito opet ili ddos ili održavanje ili se priprema patch (?!)

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Ste probali Flush DNS? 

EUW: FerritinCRO
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
guls kaže...

Također, ping između 90-110... očito opet ili ddos ili održavanje ili se priprema patch (?!)

Meni je ping normalno oko 30 stalno , ali ima nekakvih malih bugova koji su se tek danas pojavili !

Prestigio multipad 8 ultra duo
13 godina
League Of Legends

Lagira skoro svima danas...

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Danas je ping normalan, radi kako treba. Jedino ranije ujutro igra se nije dala pokrenut nakon champ. selecta, pa sam  nakon  3 restarta kompa ušo u game, troje ljudi je bilo DC cijeli game pa predpostavljm da je bio bug neki najvjerovatnije.

Evo sad malo da popunim temu :D. Inace ne igram ranked od kad je završila sezona i sad prošli game slucajno sam uso u ranked(missclick :D), i niš igram ja normalno a ekipa nabrijana,enemy team posebno,, ja reko wtf se događa pa normal igramo, chill.

I tek nakon gejma vidim rage i flame na njihovog junglera jer sam mu ukro svaki buff osim prvog blue kojeg je uzeo :D, a gore u lijevom kutu +6 LP. Tek sad vidim nakon ovolke pauze od ranked-a kolko taj soloQ nema smisla uz ovakav toxic community i da je puno bolje uzivat u normal gejmovima i igrat s frendovima.

Istina da je soloQ izazov za svakog igraca i ne kažem da cu prestat igrat, ali žalosno je kako se ljudi ponašaju bez da gledaju na svoju odgovornost za neuspjeh, itd. Nije svaki game takav al 90% ranked gejmova je ,,,

Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

yi ili olaf?

Dajte neke savjete,koji je jaci , bolji itd...

0 2 hvala 0
13 godina
League Of Legends

ja sam svoj mir našao u aramu :) preporučam svima, jer em ne utječeš na pick (samim time ni na svoju izvedbu) i gejm je brzo gotov i zabavan, pogotovo ako je 5 premade.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

ima li neki team da trazi D1 top lanera?

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ima ljudi koji rageaju cak i u ARAM-u xD.
Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
13 godina
League Of Legends

ima ih, ali pošto sam na smurfu rageam i ja na njih i to u tolikoj količini da je čak i mene sram (s obzirom na moje godine jel) :)

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
GamerX9 kaže...

meni je isto danas bio na oko 80-90, mozda zato sto sam na susjedovom internetu, ali inace je oko 40-50 :O

Respect the Raise...!
12 godina
neaktivan
League Of Legends
ima netko account na eastu mjenjao sam svoj gold 5 za origin account ali mi sad fali LoL pa ako nekoga zanimaju Battlefield 3 Hearstone Dead Space 3 i Burnout Paradise
I dont have enough bullets for all stupid people
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Nesto mi ne ide u glavu,kako ljudi u Plat1/D1 i dalje neznaju cs-at?

Ali konstanto mi se deseva da pogledam tab u 30 min i vidim 100-150 cs...

1 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Jucer sam imao Plat V Ashe u timu (nije daleko od Plat I), sa 1/16 i 47 cs u 25 minuta. GG {#}

EDIT: Sad sam igrao u laneu protiv Plat IV Kha'Zixa sa Zedom, 31 minuta, ja 260 cs, on 141. Ni moje nije bog zna sto, ali njegovo je vrlo lose, za taj rank.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.1.2014 20:59 (GamerX9).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

a ima ti dosta boostanih platinuma, pogotovo ovih u V, kaj ti samo uništavaju gejmove... jednostavno se ne opterećuj time, kaj je tu je.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

evo sad odigrao mec sa ashe pozelio je nisam dugo igrao sa njom {#}

u bot laneu imao retardiranu Jinx koja naravno igra sa njom prvi put jer je free..lose islo do 20.minute onda uzeli Barona, ja kupio core iteme i carryao ekipu {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.1.2014 22:18 (exorc1st).

0 2 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Majko Isusova, koji nakaradni buildovi.

LoL EU West - KingNothing666
Moj PC  
2 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
KingNothing kaže...

Majko Isusova, koji nakaradni buildovi.

nemoj tako... ipak oni znaju bolje od nas, kaj je akali bez 3 rabadona, heala i teleporta? o voliju i xerathu da ni ne pricam {#}

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
12 godina
League Of Legends

Kao da ste vi bolje bildali na 21. levelu.{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 1:30 (BigMeaner).

10 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Otvorene su prijave za drugu sezonu CLL-a. U prošloj sezoni je sudjelovalo 58 timova, a ovu se očekuje čak i veći broj.

Liga je podijeljena na divizije prema prosječnom soloq ratingu članova svakog tima, tako da su zagarantirani izjednačeni matchevi u svim divizijama.

Više info na: http://www.e-sports.hr/lol/cll/prijave-za-cll-season-2/

14 godina
neaktivan
League Of Legends

Zašto dobivam 5-6 LP po winu i gubim 4-5 LP po loseu u B1.
Napokon sam se digao iz B4 u B1 i sad dobivam tako malo LP da to nisu istine.
Jel svima tako ili? U B2 sam dobivao po 20-22 LP. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
xXxBartmanxXx kaže...

Zašto dobivam 5-6 LP po winu i gubim 4-5 LP po loseu u B1.
Napokon sam se digao iz B4 u B1 i sad dobivam tako malo LP da to nisu istine.
Jel svima tako ili? U B2 sam dobivao po 20-22 LP. 

Količina LPa koju dobivaš/gubiš ti ovisi o MMRu.

Ako bobivaš 5 LPa po pobjedi to znači da ti je MMR prenizak za iducu diviziju.

14 godina
neaktivan
League Of Legends

Kako povečati MMR?

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
xXxBartmanxXx kaže...

Kako povečati MMR?

Tako da pobijediš više gameova nego što izgubiš.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice