ima itko kakav bronze acc da mu ne treba?dajem silver 1 acc sa nekim šugavim runama i 20-ak champova
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ima itko kakav bronze acc da mu ne treba?dajem silver 1 acc sa nekim šugavim runama i 20-ak champova
Koji championi ?
velikom vecinom jeftiniji
Jel ima jos netko probleme s pingom na EUNE? Inace mi ping varira 20-50, a danas mi je 85 i to konstantno, ne mice se, cak ni +/-1. E sad, nije ni to toliko visok ping da je nemoguce igrati (barem inace ne bi bio), ali meni ovo vise izgleda kao da je ping 500. Odaziv na klik ili ability je 3 sekunde ili cak gore od toga. Nekad znam s torrentom ukljucenim na low download speedu igrati sa pingom 150-200 i nije tako lose kao sad.
Nije zbog torrenta/downloada jer sam sve pogasio, i drugi razlog zasto znam da je problem u LoLu je to sto sam pitao 4 frenda, svima je ping 85 cijeli dan. Tak da nije slucajnost. Jel ima tu koga s tim problemom i zna li netko kako ga rijesiti?
Jel ima jos netko probleme s pingom na EUNE? Inace mi ping varira 20-50, a danas mi je 85 i to konstantno, ne mice se, cak ni +/-1. E sad, nije ni to toliko visok ping da je nemoguce igrati (barem inace ne bi bio), ali meni ovo vise izgleda kao da je ping 500. Odaziv na klik ili ability je 3 sekunde ili cak gore od toga. Nekad znam s torrentom ukljucenim na low download speedu igrati sa pingom 150-200 i nije tako lose kao sad.
Nije zbog torrenta/downloada jer sam sve pogasio, i drugi razlog zasto znam da je problem u LoLu je to sto sam pitao 4 frenda, svima je ping 85 cijeli dan. Tak da nije slucajnost. Jel ima tu koga s tim problemom i zna li netko kako ga rijesiti?
Meni je sheban bio, mozda i sad jos jeje, samo sam jedan game odigrao.
Se tebi smirio?
Također mugu potvrdit konstantan 87 ping na oba servera EUNE/ EUW. S tim da je na EUW neigrivo, a na EUNE jos kolko tolko radi normalno al isto katastrofa.
Inace sila mi je igrat danas, jer nemam kaj za radit pa uglavnom cijeli dan igram Heimera :D, to je jedini champ s kojim dobivam i s preko 500 ping ak treba.
Također, ping između 90-110... očito opet ili ddos ili održavanje ili se priprema patch (?!)
Ste probali Flush DNS?
Također, ping između 90-110... očito opet ili ddos ili održavanje ili se priprema patch (?!)
Meni je ping normalno oko 30 stalno , ali ima nekakvih malih bugova koji su se tek danas pojavili !

Lagira skoro svima danas...
Danas je ping normalan, radi kako treba. Jedino ranije ujutro igra se nije dala pokrenut nakon champ. selecta, pa sam nakon 3 restarta kompa ušo u game, troje ljudi je bilo DC cijeli game pa predpostavljm da je bio bug neki najvjerovatnije.
Evo sad malo da popunim temu :D. Inace ne igram ranked od kad je završila sezona i sad prošli game slucajno sam uso u ranked(missclick :D), i niš igram ja normalno a ekipa nabrijana,enemy team posebno,, ja reko wtf se događa pa normal igramo, chill.
I tek nakon gejma vidim rage i flame na njihovog junglera jer sam mu ukro svaki buff osim prvog blue kojeg je uzeo :D, a gore u lijevom kutu +6 LP. Tek sad vidim nakon ovolke pauze od ranked-a kolko taj soloQ nema smisla uz ovakav toxic community i da je puno bolje uzivat u normal gejmovima i igrat s frendovima.
Istina da je soloQ izazov za svakog igraca i ne kažem da cu prestat igrat, ali žalosno je kako se ljudi ponašaju bez da gledaju na svoju odgovornost za neuspjeh, itd. Nije svaki game takav al 90% ranked gejmova je ,,,
yi ili olaf?
Dajte neke savjete,koji je jaci , bolji itd...
ja sam svoj mir našao u aramu :) preporučam svima, jer em ne utječeš na pick (samim time ni na svoju izvedbu) i gejm je brzo gotov i zabavan, pogotovo ako je 5 premade.
ima li neki team da trazi D1 top lanera?

ima ih, ali pošto sam na smurfu rageam i ja na njih i to u tolikoj količini da je čak i mene sram (s obzirom na moje godine jel) :)
meni je isto danas bio na oko 80-90, mozda zato sto sam na susjedovom internetu, ali inace je oko 40-50 :O
Nesto mi ne ide u glavu,kako ljudi u Plat1/D1 i dalje neznaju cs-at?
Ali konstanto mi se deseva da pogledam tab u 30 min i vidim 100-150 cs...
Jucer sam imao Plat V Ashe u timu (nije daleko od Plat I), sa 1/16 i 47 cs u 25 minuta. GG
EDIT: Sad sam igrao u laneu protiv Plat IV Kha'Zixa sa Zedom, 31 minuta, ja 260 cs, on 141. Ni moje nije bog zna sto, ali njegovo je vrlo lose, za taj rank.
a ima ti dosta boostanih platinuma, pogotovo ovih u V, kaj ti samo uništavaju gejmove... jednostavno se ne opterećuj time, kaj je tu je.
Majko Isusova, koji nakaradni buildovi.
Majko Isusova, koji nakaradni buildovi.
nemoj tako... ipak oni znaju bolje od nas, kaj je akali bez 3 rabadona, heala i teleporta? o voliju i xerathu da ni ne pricam
Kao da ste vi bolje bildali na 21. levelu.
Otvorene su prijave za drugu sezonu CLL-a. U prošloj sezoni je sudjelovalo 58 timova, a ovu se očekuje čak i veći broj.
Liga je podijeljena na divizije prema prosječnom soloq ratingu članova svakog tima, tako da su zagarantirani izjednačeni matchevi u svim divizijama.
Više info na: http://www.e-sports.hr/lol/cll/prijave-za-cll-season-2/
Zašto dobivam 5-6 LP po winu i gubim 4-5 LP po loseu u B1.
Napokon sam se digao iz B4 u B1 i sad dobivam tako malo LP da to nisu istine.
Jel svima tako ili? U B2 sam dobivao po 20-22 LP.
Zašto dobivam 5-6 LP po winu i gubim 4-5 LP po loseu u B1.
Napokon sam se digao iz B4 u B1 i sad dobivam tako malo LP da to nisu istine.
Jel svima tako ili? U B2 sam dobivao po 20-22 LP.
Količina LPa koju dobivaš/gubiš ti ovisi o MMRu.
Ako bobivaš 5 LPa po pobjedi to znači da ti je MMR prenizak za iducu diviziju.
Kako povečati MMR?
Kako povečati MMR?
Tako da pobijediš više gameova nego što izgubiš.