League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.355.957
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
LeftY_CRO kaže...
exorc1st kaže...
KingNothing kaže...

Ja bi umjesto Bloodthirstera uzeo Randuin/Spirit Visage, ovisno o potrebi.

pa hocu li onda praviti premalo dmg?

i jel ostalo dobro,samo da zamjenim bt sa spirit visage?

prema ovome ne zvucis bas ko da igras ranked, tj "iskusnije" nhf

za normal gameove ok build, makar ja osobno nikad nebi to kupovao... za ranked bi uzeo od toga svega eventualno hydru i lw, cipele ovisno od protivnika, randuin + spirit + ga i to je to

pa naravno da ne zvucim iskusnije,20. sam lvl {#}

13 godina
neaktivan
League Of Legends

Kad ga igram na midu, idem vise dmg. Znaci Hydra, LW, Black Cleaver, Maw i GA.

Kad sam top lane onda je Hydra, Randuins, Spirit Visage, Banshee's i Warmogs/Sunfire Cape.

Sve ovisi o situaciji, koliko si nafeedan, kakav im je tim...

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
exorc1st kaže...
LeftY_CRO kaže...
exorc1st kaže...
KingNothing kaže...

Ja bi umjesto Bloodthirstera uzeo Randuin/Spirit Visage, ovisno o potrebi.

pa hocu li onda praviti premalo dmg?

i jel ostalo dobro,samo da zamjenim bt sa spirit visage?

prema ovome ne zvucis bas ko da igras ranked, tj "iskusnije" nhf

za normal gameove ok build, makar ja osobno nikad nebi to kupovao... za ranked bi uzeo od toga svega eventualno hydru i lw, cipele ovisno od protivnika, randuin + spirit + ga i to je to

pa naravno da ne zvucim iskusnije,20. sam lvl {#}

aha {#}

onda igraj tak ako ti najvise odgovara, pa kasnije dok malo vise pohvatas koncepte igre onda mozes improvizirat

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
15 godina
neaktivan
League Of Legends

http://www.twitch.tv/esportscroatia 

Esportscroatia open #2

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat

0 0 hvala 0
16 godina
DarkoKwon kaže...

Izaso sam cim sam cuo tog klinca sto pisti kad prica, jos kad pocnu pricati na engleskom sa onim fus akcentom htio sam sebi vene isjeci.

{#}

Kada naucite pisat Winner, Loser i Coming umjesto Whiner, LoOoOo0oOSer i Cuming mozda pocnem gledati Stream. Kao da je neka mawa L00dachiCa pIsaWa.

EUW: FerritinCRO
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Wow, ok hvala na kritici.

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Da se pohvalim evo danas prvi put igrao sa Rito Gejms ljudima. {#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina

Evo baš idem stavit acc na ebay na prodaju pa me zanima, oni koji imaju iskustva, cega se moram pazit, malo sam pogledao kako drugi prodaju, koje informacije se ne smiju davat, ali opet, nikad do sad nisam prodavao lol acc pa se ipak osjećam nesigurno i svaka pomoć/savjet je dobro došao.

16 godina
Hazar kaže...

Evo baš idem stavit acc na ebay na prodaju pa me zanima, oni koji imaju iskustva, cega se moram pazit, malo sam pogledao kako drugi prodaju, koje informacije se ne smiju davat, ali opet, nikad do sad nisam prodavao lol acc pa se ipak osjećam nesigurno i svaka pomoć/savjet je dobro došao.

Ma da sumnjam da ima itko da to prijavljuje, stavi sve okvirno. Znaci ne moj davati tocne informacije, nisi Gold 2 nego Gold, nemas 1492 wina nego ~1500 itd.

14 godina
League Of Legends

90% ljudi koji će ti se javiti su scammeri, a ostalih 10% ćeš odhebati jer ćeš se opeći na scammerima. Jedino da pokloniš account, ili ga ostaviš za bolje dane, ili da prodaš nekom poznaniku...

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Nisam kod kuce pa bih htjeo instalirati LOL pa me zanima može točna informacija kolika je velika mapa LOL-a nakon instaliranja sa svime unutra ?

Moolim vas hitno je !

Prestigio multipad 8 ultra duo

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sleme kaže...

Nisam kod kuce pa bih htjeo instalirati LOL pa me zanima može točna informacija kolika je velika mapa LOL-a nakon instaliranja sa svime unutra ?

Moolim vas hitno je !

6-7 gb

Best countries in LoL: Poland, Brazil, Russia, Serbia, Turkey
13 godina
Bera kaže...
Sleme kaže...

Moolim vas hitno je !

6-7 gb

Ovisi otkada igrate lol, sa svakom zakrpom ostaju stare datoteke pa se nabija prostor u folderu. Ako se friški instalira onda će ga to izać ~3.5 gb.

LOL EUNE: oloferno EUW: A4Teach
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Ljudi, da mozete samo jednu stvar,jedan savjet reci ljudima iz RIOT-a da poprave na igri, sto biste im rekli? {#}

2 0 hvala 0
16 godina
exorc1st kaže...

Ljudi, da mozete samo jednu stvar,jedan savjet reci ljudima iz RIOT-a da poprave na igri, sto biste im rekli? {#}

EUW

12 godina
neaktivan
League Of Legends
Hoce li biti ELO(Division) Reseta?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
JustAnotherPCNerd kaže...
Hoce li biti ELO(Division) Reseta?

Da

EUW: MushRoomD
16 godina
neaktivan
exorc1st kaže...

Igru

EUW: MushRoomD
15 godina
neaktivan
exorc1st kaže...

Prvo EUW i te gluposti, a zatim nebi skodio ni Voice chat (naravno nitko nebi volio da zna da 90% vremena zapravo igra sa 10-godisnjim klincima), niti Pause system, a bogami niti NAPOKON kvalitetni leaver system. Iako se vecina nece slozit jer nikad nisu igrali igru koja ima sve ovo navedeno pa ne mogu ni zamislit koliko je ova igra zapravo unotac svojoj popularnosti hebeno siromasna i blesava u nekim stvarima. Dota 2 je po pitanju tih "sitnih" stvarcica raj na zemlji nasprem LoLa(hate inc) Nezz dal je u pitanju riotov ego da ne kopiraju dotu(lolwut) ili jednostavno ne mogucnost da vide neke stvari, ali iz nekog razloga, mada tako lako igru mogu napraviti objektivno boljom, to ne cine. 

14 godina
neaktivan
League Of Legends

Koji je default HUD size i koji vi koristite?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Lukanator22 kaže...

Koji je default HUD size i koji vi koristite?

sve smanjim osim mape {#}

13 godina
neaktivan
League Of Legends

Odem na EUW acc na kojem nisam bio vec 7, 8 mjeseci da odigram jedan ARAM jer mi je trebalo 3 exp za 8. level i odmah penta padne haha :)

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Jel imao tko slican problem? Isto izbacuje i nakon repaira, nist ane pomaze i isto sranje na laptopu i kompu kada prebacim na west?

Respect the Raise...!
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.1.2014 22:08 (definho).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
definho kaže...

Jel imao tko slican problem? Isto izbacuje i nakon repaira, nist ane pomaze i isto sranje na laptopu i kompu kada prebacim na west?

prebaci na NA da ti patcha pa onda na west

15 godina
League Of Legends

to je to {#}

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Odem na EUW acc na kojem nisam bio vec 7, 8 mjeseci da odigram jedan ARAM jer mi je trebalo 3 exp za 8. level i odmah penta padne haha :)

Nemoj se puno uzbudjivat, na ARAMU pente padaju vrlo cesto.

LoL acc THCJoshi
13 godina
neaktivan
League Of Legends

ima itko kakav bronze acc da mu ne treba?dajem silver 1 acc sa nekim šugavim runama i 20-ak champova

EUW: AlcoholicZile

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
AlcoholicZile kaže...

ima itko kakav bronze acc da mu ne treba?dajem silver 1 acc sa nekim šugavim runama i 20-ak champova

Koji championi ?

13 godina
neaktivan
League Of Legends

velikom vecinom jeftiniji

EUW: AlcoholicZile

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel ima jos netko probleme s pingom na EUNE? Inace mi ping varira 20-50, a danas mi je 85 i to konstantno, ne mice se, cak ni +/-1. E sad, nije ni to toliko visok ping da je nemoguce igrati (barem inace ne bi bio), ali meni ovo vise izgleda kao da je ping 500.  Odaziv na klik ili ability je 3 sekunde ili cak gore od toga. Nekad znam s torrentom ukljucenim na low download speedu igrati sa pingom 150-200 i nije tako lose kao sad.

Nije zbog torrenta/downloada jer sam sve pogasio, i drugi razlog zasto znam da je problem u LoLu je to sto sam pitao 4 frenda, svima je ping 85 cijeli dan. Tak da nije slucajnost. Jel ima tu koga s tim problemom i zna li netko kako ga rijesiti?

Moj PC  
0 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice