- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pustiti ću ovo ovdje :)
http://i.imgur.com/805hwO7.png
Vuvim vas sve, sretna vuva godina.
Vuvim vas sve, sretna vuva godina.
zna se gdje je ekipa ja evo oddona gledam XD
Pozdrav, sretna nova svima!
Imam dva pitanja.
Kada pocinje nova sezona?
I kako sad to ide, ako sam ja sada gold 5, ja cu odigrati onih 10 gameova i kamo me moze stavit?
Pozz, znaci postoji jedna zgodna stvarcica nazvana "Mk Jogo" (http://lol.mkjogo.com/en/) - ovo cudo daje mogucnost igranja sa riot ingame skinovima (no nitko ih ne vidi, nesto poput custom skinova) i sto je najkontroverznije, ti junge timeri koji daju brojke odbrojavanja vremena do sljedeceg spawna blue, red buffa , dragona i baruna i ispisjuju ih na minimapi na mjestima jungel campova. Naravno, da bih se timer pojavio, igrac mora imati viziju na tome campu u trenutku kada je pociscen, stoga definitivno nije "hack" u punom smilsu rijeci, no ipak je do sada map awarness bio veliki skill za igraca koji je bilo moguce masterati, sto ovaj program nudi kao nesto usput..buraz mi to koristi pa malo gledam i pitam se jeli moguce pobrati ban radi toga iako sumnjam cist sumnjam al opet..
Pozz, znaci postoji jedna zgodna stvarcica nazvana "Mk Jogo" (http://lol.mkjogo.com/en/) - ovo cudo daje mogucnost igranja sa riot ingame skinovima (no nitko ih ne vidi, nesto poput custom skinova) i sto je najkontroverznije, ti junge timeri koji daju brojke odbrojavanja vremena do sljedeceg spawna blue, red buffa , dragona i baruna i ispisjuju ih na minimapi na mjestima jungel campova. Naravno, da bih se timer pojavio, igrac mora imati viziju na tome campu u trenutku kada je pociscen, stoga definitivno nije "hack" u punom smilsu rijeci, no ipak je do sada map awarness bio veliki skill za igraca koji je bilo moguce masterati, sto ovaj program nudi kao nesto usput..buraz mi to koristi pa malo gledam i pitam se jeli moguce pobrati ban radi toga iako sumnjam cist sumnjam al opet..
Teoretski bi te mogli banat, al nema šanse da ti otkriju da to koristis. Postoji hrpa puno žeščih hackova tipa za zumirat cijelu mapu, vidjet range svakog championa/turreta, automatsko klikanje spellova itd i riot nikog ne bana nit za to tak da ste ti i brat sigurni.
Teoretski bi te mogli banat, al nema šanse da ti otkriju da to koristis. Postoji hrpa puno žeščih hackova tipa za zumirat cijelu mapu, vidjet range svakog championa/turreta, automatsko klikanje spellova itd i riot nikog ne bana nit za to tak da ste ti i brat sigurni.
tako je i CoD propo kad su došli haxovi sad sam čuo da ima za automatski combo hack
tako je i CoD propo kad su došli haxovi sad sam čuo da ima za automatski combo hack
A nije baš isto. Sa wallhackom/aimbotom mogo si lako dobivat gameove i igrat dobro ko "pro". Automatski combo hack vjerojatno će pomoć newbovima da lakše igraju al neko ko zna malo bolje igrati napraviti će istu stvar sam bez korištenja hacka. Nema tog hacka u lolu koji će tebe naučit lasthitat, harrasat, prezivljavat lane, borit se u tf-ovima il dobit generalno znanje u igri. Dok u codu ako imaš wallhack/aimbot imaš ogromnu prednost nad protivnicima i to narušava kvalitetu igre drastično.
igra sam cod2 3-4 godine i napustio kad se poečlo masovno haxat,sve me strah da će tako bit i sa lolom
igra sam cod2 3-4 godine i napustio kad se poečlo masovno haxat,sve me strah da će tako bit i sa lolom
Dobro sad, lol je ipak nova generacija video igara i u isto vrijeme najigranija igra na planeti. Mislim da bi bilo krajnje smjesno da riot samo tako dopusti da multimilijardsku igru uniste nekakvi haxovi downloadani s neta. COD su hackovi mogli unistiti jer je igra full bazirana na mehanici igranja ili tz. nisanjenju i pucanju stoga tko god mastera to, masterao je igru. U lolu nisu stvari tako crno bijele i mogu cak reci da je overall skill igraca 90% njegova mogucnost da donosi dobre odluke (gdje gankati, kad otici b, gdje ocekivati enemy junglera, kad divati, a kad ne), a to moze obavljati samo mozak a ne nekakve jedinice i nule. Sad, maloo zeznustija stvar bi bila maphack no mislim da bi se to otkrilo u sekundi da to netko koristi tak da
Za to se nikako ne moraš brinuti.
Mhm
GJ. Mogu li pitati - zašto toliko attack speeda ? Zar nije bolji phantom za crit ?
Mhm
GJ. Mogu li pitati - zašto toliko attack speeda ? Zar nije bolji phantom za crit ?
Uzeo sam SOTD jer je game na kraju bio 2easy, 3 crita pod fontanom i 3 enemy-a su instant mrtva.
Što se tiče crita, statikk > phantom trenutno
Jucer sam igrao sa nekim amumuom koji je to imao....Poruku kada ce ti se buffovi i d i b respawnati ti ispise taj "hack" u chat tak da cijeli tim to vidi.
Jucer sam igrao sa nekim amumuom koji je to imao....Poruku kada ce ti se buffovi i d i b respawnati ti ispise taj "hack" u chat tak da cijeli tim to vidi.
A možda je Amumu to sam pisao?
I ja sam to vidio već prije i nije sam pisao jer poruke dolaze generirane nešto tipa "naš blue buff će se respawnati za xy sekundi". Možda je to ustvari neki drugi programčić što je imao taj tvoj amumu i što sam ja već prije mjesec dana vidio. I na kraju je to već dosadilo kad je konstantno dolazilo u chat.
To je MK JOGO
nije to sam pisao, jer je to malo veci spam... vidio sam to prije al nisam se previse zamarao sa time, uzmes buff i napises u chat kad ce se opet respawnat i to je to...
maina li itko thresha tu?blitz mi je dosadio a thresh mi se čini ok,pa da me uputi u tajne zanata xD
nije to sam pisao, jer je to malo veci spam... vidio sam to prije al nisam se previse zamarao sa time, uzmes buff i napises u chat kad ce se opet respawnat i to je to...
Dap, postoji ponuđena opcija u mk jogu da se automatski posalje poruka u chat sa vremenom sljedeceg spawna buffova. Inace, cini mi se da su ovakve stvari u zadnje vrijeme fest popularne buduci da su jungleri u normalima nekako pretocni za moj viđeni standard ono prije pol godine nitko ziv nije pamtio timere niti bio na blue/red buffu u pravo vrijeme, a sad ljudi na normalima kao i prije - ne wardaju, jedva lasthitaju, zalecu se, ne groupaju se, lose callove rade, horrible gank timinge imaju, a naravno kad je u pitanju buff, stanu si onako gospodski pored praznog campa od golema/lizarda i pricekaju par sekundi da se spawna. Ko svedski satovi su po tom pitanju ^^ nezz nekako mi to nejde zajedno :D
So hardcore.
add me: DinoIX (naravno tko zeli)
So hardcore.
much hardcore
pozz, sta mislite o ovom buildu za Lee Sina na top lane,free je hocu da ga probam...
hydra
mercury treads
last whisper
ruby sightstone
guardian angel
bloodthirster
ako nesto ne valja,napisite sta i preporucite mi bolji build ako imate...