Alec Ich tryharda da uniđe u chalenger i napokon je došo do proma i sad mu ljudi već 2-3 puta zaredom dodgaju zadnju sekundu kako neki nebi ispali iz chalengera, mislim da mu je u jednoj partiji neko picko Zileana namjerno.
jel streama?
Alec Ich tryharda da uniđe u chalenger i napokon je došo do proma i sad mu ljudi već 2-3 puta zaredom dodgaju zadnju sekundu kako neki nebi ispali iz chalengera, mislim da mu je u jednoj partiji neko picko Zileana namjerno.
jel streama?
Jel večeras samo zaključuju rating igrača zbog reward-ova ili dolazi i preseason patch? Gledam nešto po lol forumima i nigdje se ne spominje preseason patch nego samo završetak sezone...
Žao mi je alexa :(
Ajme već su krenuli likovi šta im se diže na skin pa idu igrat elise na rankedu iako je nikada nisu igrali. Moja preporuka; bannati elise ovih tjedan dana dok se ne smire.
njihov nasus i lee sin su bili 2-2 za diamond , a ja san tryharda ka nikad u zivotu da ne udu u njega 
Đđđđđubre :D
Ja happy - http://i.imgur.com/LjRy3wQ.jpg
njihov nasus i lee sin su bili 2-2 za diamond , a ja san tryharda ka nikad u zivotu da ne udu u njega 
Đđđđđubre :D
Ja happy - http://i.imgur.com/LjRy3wQ.jpg
Gratztzztztzt! :D
Citao sam na Redditu da je neki S2 Diamond dobio isto takav crveni honor gore i onda je pisao Riotu da ga maknu jer se ne vidi drugi dijamant. Tebi ne smeta? :P
Sad cekam NoFuck-a da vidim kako izgleda čelenđer.
Dali sad više nema dobivanja po 4-5bodova sve do D1?
Kad se igra tih kao 10 novih Placement gameova ? Vidim da ja još nisam Unranked.
Trazim ozbiljnog supporta za ranked team,team je trenutno gold no odigrali smo tek par matcheva i trazimo ozbiljnog supporta
-uvjeti su sljedeci
-skype,sa mikrofonom
-min plat V
-Iskustvo sa supportima
-Dobro ponasanje
-add me na skype za vise informacija : dinokiwi1
Kad se igra tih kao 10 novih Placement gameova ? Vidim da ja još nisam Unranked.
Prosle sezone u ovo vrijeme su nam resetali elo odma, neznam zašt to nisu sad napravili. Vjerojatno moramo pričekat par dana/tjedana
Respect the Raise...!
Prosle sezone u ovo vrijeme su nam resetali elo odma, neznam zašt to nisu sad napravili. Vjerojatno moramo pričekat par dana/tjedana
Kolko se ja sjecam elo se i prije restarto na pocetku sezone, a ne presezone..
I lijepo su objasnili zasto postoji preseason i zasto se u njemu ne restarta elo za S4, a to je zato jer dolazi jako puno promjena i jer zele da se igraci priviknu na te promjene, a ne da odma ulete u S4 soloQ..
Svi smo mi Mentalist // R.I,P. EP
Kolko se ja sjecam elo se i prije restarto na pocetku sezone, a ne presezone..
I lijepo su objasnili zasto postoji preseason i zasto se u njemu ne restarta elo za S4, a to je zato jer dolazi jako puno promjena i jer zele da se igraci priviknu na te promjene, a ne da odma ulete u S4 soloQ..
tako je.
elo + mmr iz sezone 3 zajedno sa mmr iz preseason 4 ce odlucivati o buducem rankingu kad sezona 4 pocne, tako da ovaj put preseason nije tolko "bezveze" ko dosad
Iskreno, meni je od svih bordera najsexi Gold border, zavidim svima koji su tamo završili. 
Srijede - 20:00 h
Točno u 20:00 će krenuti game, ne prije, ne kasnije. Neki novi su igrali koji prije nisu mogli, otprilike je bilo sve regulirano....svi koji su igrali su više manje bivali barem jednom stompani :D
Naravno, to vrijedi za EUNE server :)
PA...dolazite li?
| 11 | I'm coming! |
|---|---|
| 5 | NO NO NO |
Zna li ko kada ce izaci patch za sezonu 4 ili da li ce uopste izaci ?
Rekli su da im se neda vise radit patcheve pa nista od 4. sezone.
jk i mene to zanima. Sto je to bilo sinoc osim sto su nagrade podijeljene ?
Slijedeći tjedan novi patch, rekli na GD-u i redditu> Red postovi.
Iskreno, meni je od svih bordera najsexi Gold border, zavidim svima koji su tamo završili. 
Meni je gold sum ikona odlična sad ću je stavit i ne skidm je više.
Grašak me dovoljno dugo služio 
zahebi ankete.
baci u svaku rolu 50+ mečeva pa vidi gdje češ nastavit
Više seksi challenger, jer je mješavina diamonda i golda sa bojama i nijansama
Jel itko iz tima ili zna za tim Panic Shop Project, u vezi infogamer turnira ;D ?
Naišao do sad na 2 Victorius Elise koji nemaju blage kako ju igrati, boostani do golda samo zbog skina vjerojatno gg 
Ono baš se vidi da igraju valjda prvi, drugi put s njom.
pa to ne mora znacit da su boostani do golda, ako ne znaju igrati elise :D
Istina haha, al tak nekak imam osjećaj, valjda zato jer mislim da ak si u goldu 2,3 trebo bi znati s champom neke osnove da barem ne feedaš ko lud ak ga igraš prvi drugi put, a ne da fulaš apsolutno sve što je moguće i u 30 min gamea ne dovršiš bootse :D
Naišao do sad na 2 Victorius Elise koji nemaju blage kako ju igrati, boostani do golda samo zbog skina vjerojatno gg 
Ono baš se vidi da igraju valjda prvi, drugi put s njom.
oni koji su sami došli do golda su dobili i urođeni talenat za igrat elise
Svi znaju da dobiješ +10 na Skill kada imaš Skin.