League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.441.592
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
League Of Legends

ignorirajte pjesmu, ne slusam to smece, bio sam u prolazu sam, vidio komentar pa sam moro provjeriti u cemu je stvar

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
9 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
win4crazzy kaže...

ignorirajte pjesmu, ne slusam to smece, bio sam u prolazu sam, vidio komentar pa sam moro provjeriti u cemu je stvar

Evo jos jedna :D

eune : Flaeryy
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.10.2013 22:57 (Super flaeryy).
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Prije jedne stranice netko je napisao da je je nemoguce iz bronze doci do silvera  do kraja sezone. Zasto ne bih mogao ? Ako ima samo malo viska skill od ostalih i malo srece sve se moze , i jos neka proba igrati sa malo jacim igracem gold,platinum ... Ja sam frendu iz silvera 5 u 4 dosao u 2 dana , i sada sam s4 60 lp ....

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.10.2013 23:01 (Super flaeryy).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

Dat cookie clicker :D

14 godina
neaktivan
League Of Legends

Poštovani LoL igrači,

League of Balkans, LoL Serbia i Udruga Lege organiziraju veliki LOL Balkan RP Giveaway! Poklanjamo vam 20€ RP-a!

Što sve trebate pogledajte na www.lege.com.hr/giveaway

VISIT ME! http://www.youtube.com/logecro Moj zadnji video: http://www.youtube.com/watch?v=E3uO1YtE0q4&hd=1
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Super flaeryy kaže...

Prije jedne stranice netko je napisao da je je nemoguce iz bronze doci do silvera  do kraja sezone. Zasto ne bih mogao ? Ako ima samo malo viska skill od ostalih i malo srece sve se moze , i jos neka proba igrati sa malo jacim igracem gold,platinum ... Ja sam frendu iz silvera 5 u 4 dosao u 2 dana , i sada sam s4 60 lp ....

Ja sam napisao. Sad su pomaknuli kraj sezone, da je do 31.10. ne bi mogao. Sad sam Silver I, imam relativno visok MMR (dobivam duplo vise nego sto gubim LP-a) i da pobijedim sve od 0 LP do promoa, treba mi 15-ak gejmova, onda jos dok uzmemo u obzir koliko cu gejmova izgubiti, i koliko cu LP izgubiti dobije se i 30 gejmova, sigurno.

A on je Bronze III, znaci treba proci dvije divizije (III i II), i jos prvu gdje se dobiva 5-10 LP po winu... Cak i da ni jednu ne izgubi bilo bi uzasno tesko. Al sad su pomaknuli na 11.11. pa su mu se sanse valjda povecale.

Sto se tice Lifesteal runa, ja koristim 4% samo na Zedu. Lifesteal na ADC-u, i to isto 4%, na Vayne i Gravesu, jer kod njih startam sa Long Swordom 60% slucajeva, tako da imam nakon potiona i nesto lifesteala.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
17 godina
neaktivan
League Of Legends

http://forums.euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=1432904

Ipak se nešto pokreće... ako im ovo bude uspješno, trebali bi spojiti natrag EUW i EUNE. Znam da previše pitam al mislim da bi to svima bilo u interesu ( pogotovo sada kad su lower skill igrači i oni koji neznaju engleski većinom prešli na ove svoje lokalne servere ).

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Blizek kaže...

http://forums.euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=1432904

Ipak se nešto pokreće... ako im ovo bude uspješno, trebali bi spojiti natrag EUW i EUNE. Znam da previše pitam al mislim da bi to svima bilo u interesu ( pogotovo sada kad su lower skill igrači i oni koji neznaju engleski većinom prešli na ove svoje lokalne servere ).

Ja bi bio presretan kad bi spojili East i West, ali nažalost nisam siguran jeli to uopće moguće(svi znamo kako dobro kodiraju stvari xD), a ni u tekstu baš ne vidim naznake da im je to u planu.

Jedino što je rekao da će serveri biti na istom mjestu.Tko zna možda će uspjeti pomoću mega server tehnologije.

Go go Riot plox, make us happy again.

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
17 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Sto se tice Lifesteal runa, ja koristim 4% samo na Zedu. Lifesteal na ADC-u, i to isto 4%, na Vayne i Gravesu, jer kod njih startam sa Long Swordom 60% slucajeva, tako da imam nakon potiona i nesto lifesteala.

Mislim da ti je bolje da počinješ sa Doran's Bladeom. Dodatni HP je jako bitan u early fightovima + imaš tih 5 hp po auto attacku, što ti je 60 AA da nadmašiš 2 potiona. Nećeš sa svakim AA vraćati HP, ali ćeš to učiniti u bar 75% slučajeva. Long Sword se builda u Vampiric Scepter, ali on ti nije toliko jako potreban, radije kupiš direktno BF Sword i imaš jako velik early damage ( pogotovo ako imaš sustain supporta u liniji ). Sustain ti je i dalje solidan radi Dorana i LS runa.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.10.2013 11:10 (Blizek).
15 godina

Wish me luck {#}

Za kraj sezone

[IMG]http://i.imgur.com/sXlfJXT.jpg[/IMG]

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Neće nikada spojiti EUW i EUNE, jer kako vec EUW ima problema sa prenapucenosti, kako bi to izgledalo da su i zajedno.

Best countries in LoL: Poland, Brazil, Russia, Serbia, Turkey
Moj PC  
0 5 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

EUNE ima jos kapaciteta na svojim serverima. Da se spoje, dio igraca sa EUW bi se prebacio na prijasnje EUNE servere i napravio bi se balans.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Ako NA može imat jedan server zašto nebi i EU bio samo jedan server. Negdje sam pročito da između NA i EU servera razlika oko 500.000 neznam na koju stranu naginje.

Ne vjerujem da LoL ima najviše igrača iz Europe pa da treba imat toliko EU servera(mislim i na ove lokalne)

3 1 hvala 0
16 godina
win4crazzy kaže...

Ti slusas drugu vrstu smeca Smijeh

EUW: MushRoomD
16 godina
BannedOnThisForum kaže...
win4crazzy kaže...

A ko mu kaze {#}

Religion is the sigh of the oppressed creature, the heart of a heartless world, and the soul of soulless conditions. It is the opium of the people. Karl Marx|RIP Ryan Davis
16 godina
hari85 kaže...

A ko mu kaze {#}

Neko ko sluša rock i metal.

14 godina
neaktivan
Ova tema se pretvara svaki tjedan u neku drugu.... No ugl hajro pa sta ti ne slusas metal? Kolko ja znam da jer si mi linkal to i nemas kaj onda govorit protiv te vrste mjuze... Jedino ako ovaj shroom slusa cajke u tajnost..tajnosti
xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
16 godina
Tkalle kaže...
Ova tema se pretvara svaki tjedan u neku drugu.... No ugl hajro pa sta ti ne slusas metal? Kolko ja znam da jer si mi linkal to i nemas kaj onda govorit protiv te vrste mjuze... Jedino ako ovaj shroom slusa cajke u tajnost..tajnosti

Nemoj da ti sendam konverzaciju sa mariom Smijeh

12 godina
neaktivan
League Of Legends

21.lvl,uhodavam se pomalo u igru..Mainam ADC,ali bih počeo igrati i top lane.Pa me zanima koji je dobar početnički char?Možda Malphite?Jel su dobre ove rune za njega:mark of armor,seal of armor,glyph of scaling magic resist i armor quintovi.Zahvaljujem.

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

3 dana, skočio 3 divizije, soon I shall shine

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hobbss kaže...

21.lvl,uhodavam se pomalo u igru..Mainam ADC,ali bih počeo igrati i top lane.Pa me zanima koji je dobar početnički char?Možda Malphite?Jel su dobre ove rune za njega:mark of armor,seal of armor,glyph of scaling magic resist i armor quintovi.Zahvaljujem.

malph

shen

trynda

jax

garen

to ti je dosta za pocetak

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
17 godina
League Of Legends

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LeftY_CRO kaže...
Hobbss kaže...

malph

shen

trynda

jax

garen

Riven ?

Ili si navodio samo ove malo jeftinije ?

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
16 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...
LeftY_CRO kaže...
Hobbss kaže...

malph

shen

trynda

jax

garen

Riven ?

Riven definitivno nije za početnike, trebaš dobro znati top lane da možeš odigrat Riven.

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
15 godina
SsjBoku kaže...

Dat cookie clicker :D

drugi put ce biti Por*Hub upaljen

BannedOnThisForum kaže...

mislis na cajke, mozete vi to zvati kako ocete ali stvar je ukusa i meni su super.

jbt kesha, pa ta zenska je izjavila da joj vaginu opsjedaju duhovi te je imala egzorcizam da to istjera. Onda sigurno ne mozes ocekivat dobru muziku od takve glupace

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
16 godina
Lord Nofak kaže...
Tomek.Klc kaže...
LeftY_CRO kaže...
Hobbss kaže...

malph

shen

trynda

jax

garen

Riven ?

Riven definitivno nije za početnike, trebaš dobro znati top lane da možeš odigrat Riven.

nemojte slusašt nofaka on je noob koji igra samo

LL

Don Quichotte is Not Dead
18 godina
neaktivan
League Of Legends

probaj ove rekumd champione za toplane.

0 2 hvala 0
15 godina

http://i.imgur.com/YpOtkvZ.jpg{#}

Platinum je tu, do kraja sezone nema vise stresnih partija

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Da li se neko susreo sa ovim problemom prilikom kupovine RP? Koristim Visa Electron. Prvi put kupujem RP.

ERROR

We apologize, but this transaction has been declined by our system. Please contact Player Support at http://support.leagueoflegends.com for further assistance.

Na Steam sam bez problema prebacio novac.

If u choose Peace be ready 4 War. If u choose Love be ready 4 Hate. If u choose Truth be prepared 4 Lies.The enemy has a job 2 do as well.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

@skandalouz amerika ima samo jedan server jer amerika kao kontinent ima 12 ili cak vise vremenski zona , dok europa ima samo 1 vremensku zonu , to je jedini problem zasto je eu podijeljen na vise servera . U Sadu se nikad nece spojiti 30 milijuna ljudi odjednom dok u europi oce, to ti je sva mudrost ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.10.2013 20:21 (Super flaeryy).

2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice