League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.392.219
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Dd_Optic kaže...
Tomek.Klc kaže...

Ok, shvaćam.

Iskreno, par puta sam iscarryao game s Nida support, ali eto.

Inače neigram supporte, pa nemam veliki izbor, ovo sam samo uzeo supporta zato što su svi prije mene govorili mid/top/jungle/adc iako sam first pick, pa nisam htio ništa izmišljat.

ako si 1st pick bolje pickaj ono sta hoces, makar losali game, tak da se drugi ne nauce pisat top i da last pick sad ide top zato sto je on 1. zvao top lane. ti si 1st pick i pickas sta hoces.

kaj mislis da to pali u bronci? Ista stvar je i kod mene. Uvjek me dopadne suport kojeg najlosije igram. Budem prvi pick pickam nesto sta je vec netko rekao i onda odma pocne flame, rage i feedanje u gameu. Takva je bronca jednostavno, nazalost...

14 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Odigram ranked match na razini Silver II/I - Gold V/IV. Imamo 15/8 u 15 minuta uzeli dragona i sve outer turrete, Darius uzme blue u neprijateljskom jungleu, WW napise "i am afk, darius reported for stealing blue." i ode. Naravno, izgubili... I onda je bronca uzasna prema ostalima? A ww je bio Gold IV. Ne znam cime je to zasluzio.

A ja u Platinumu odem jungle amumu s teleport i ryze masterijima, a naš ryze s smiteom i bude troll mode == win for us ^^

Inače, kako je rekao zombi, koji je dosta iskusniji od većina nas, nida support ako ne znaš baš igrati..nemoj pickati. Ako snowballate onda ćeš nešto vrijediti, ali nemaš CC, i ako su imalo pametniji, praktički to je 2vs1 lane onda

(makar ja volim odigrati nida support ali u normalu)

18 godina
neaktivan
League Of Legends

Stalno se prica bronca ovo bronca ovo, po meni silver nije nista bolji od bronce niti je nikakav ponos jer je prelagano dobit silver, barem low silver, masa ljudi dobije prvih par placement gejmova i onda sjedi u silveru 5-4 i igra sa broncom zbog malog MMR-a itd. U sezoni 1 je vrijedilo imat broncu, sad jedino gold vrijedi kolko tolko imat. Meni se poceo gadit taj ranked jako, i taj prokleti placement, jer silver 1 igrac i silver 5-4 NIJE isto, a na kraju sezone i jedan i drugi ce imat identicne season rewards, primjer poznanik jedan, odigrao je placement prvi put usao u silver 3 odmah i ima svega 20ak ranked gejmova, i on ce na ''papiru'' imat isti ''skil'' kao netko od 300 ranked gejmova na silveru 2-1, stvarno jadno, a i to da broncu dobije svatko to je teski bulšit, jer je to šamar ekipi s broncom iz sezone 1

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jari kaže...

Stalno se prica bronca ovo bronca ovo, po meni silver nije nista bolji od bronce niti je nikakav ponos jer je prelagano dobit silver, barem low silver, masa ljudi dobije prvih par placement gejmova i onda sjedi u silveru 5-4 i igra sa broncom zbog malog MMR-a itd. U sezoni 1 je vrijedilo imat broncu, sad jedino gold vrijedi kolko tolko imat. Meni se poceo gadit taj ranked jako, i taj prokleti placement, jer silver 1 igrac i silver 5-4 NIJE isto, a na kraju sezone i jedan i drugi ce imat identicne season rewards, primjer poznanik jedan, odigrao je placement prvi put usao u silver 3 odmah i ima svega 20ak ranked gejmova, i on ce na ''papiru'' imat isti ''skil'' kao netko od 300 ranked gejmova na silveru 2-1, stvarno jadno, a i to da broncu dobije svatko to je teski bulšit, jer je to šamar ekipi s broncom iz sezone 1

Kakva je razlika ako si Bronza u sezoni 1 ili sezoni 3?

Znaš koliko ima sada nagrindanih accountova koji su gold/plat pa čak i diamond...

13 godina
neaktivan
Jari kaže...

nije to nista, moj frend je igrao yia dok je bio reworkani (tocnije op) a taman je dobio level 30 i krenuo ranked. odigrao par gameova, i stavilo ga u gold 5...

znaci lik je noob nad nobovima al mu se posrecilo i gold je...

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
16 godina
neaktivan
League Of Legends

ajde da ponovimo kako stvari stoje... znači Bronze=Silver=Gold=Platinum5432<Platinum1=Diamond5432<Diamond1=Challenger

Moj PC  
0 6 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Jedan game s Yi-em u jungelu. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
smrad06 kaže...

ajde da ponovimo kako stvari stoje... znači Bronze=Silver=Gold=Platinum5432<Platinum1=Diamond5432<Diamond1=Challenger

Platinum 1 i Diamond 3 i 2 nemaju veze jedno s drugin. D4 jos nekako, al to je nebitno jer je ovaj sistem blago receno ocajan tako da ti rating nista ne govori. U D3 dobijen supporta koji nije uopce warda prvih 8 min., popije svaki hook od thresha i pusha lane non-stop. Znalo se i desit da u Plat 3 dobijen odlicnog supporta tako da i D1 igrac ne mora bit bolji od D5, samo je vise igra i grinda sta u ovom sistemu mos bez problema. Ako vidis da neko u D1 sa 0 LP ima 650 winova, a neko u D3 ima 150 winova skuzis da je ovaj samo spamma game-ove i probija se u D1.

&amp;quot;You can lead a fool to wisdom, but you can't make him think.&amp;quot;
17 godina
neaktivan
LeftY_CRO kaže...
Jari kaže...

nije to nista, moj frend je igrao yia dok je bio reworkani (tocnije op) a taman je dobio level 30 i krenuo ranked. odigrao par gameova, i stavilo ga u gold 5...

znaci lik je noob nad nobovima al mu se posrecilo i gold je...

Imam i ja tak frenda koji nema blage veze igrat, došo do 30lvl-a, plasiralo ga u silver 5 nekako i sad će dobit iste nagrade ko i ostali silver igrači koju su se možda namučili da doguraju do silvera. MMR mu je sad na razini bronze 5. To je samo još jedna od mana ovog systema kojeg se nadam da će izmijeniti iduću sezonu.

lol [eu]east: cpt z0mbie
14 godina
neaktivan
Dd_Optic kaže...
Tomek.Klc kaže...

ako si 1st pick bolje pickaj ono sta hoces, makar losali game, tak da se drugi ne nauce pisat top i da last pick sad ide top zato sto je on 1. zvao top lane. ti si 1st pick i pickas sta hoces.

Welcome to Bronze.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
14 godina
neaktivan
death_zombi kaže...

Imam i ja tak frenda koji nema blage veze igrat, došo do 30lvl-a, plasiralo ga u silver 5 nekako i sad će dobit iste nagrade ko i ostali silver igrači koju su se možda namučili da doguraju do silvera. MMR mu je sad na razini bronze 5. To je samo još jedna od mana ovog systema kojeg se nadam da će izmijeniti iduću sezonu.

Što nije fora da će u S4 biti moguće pasti iz 5-te divizije ako je MMR full loš..primjer Athene ^^

17 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...
death_zombi kaže...

Što nije fora da će u S4 biti moguće pasti iz 5-te divizije ako je MMR full loš..primjer Athene ^^

Tako se nešto pričalo, al to je jedan od najmanjih problema ovog systema. Da se mene pita ja bi vratio stari system, po meni bilo je daleko bolje.

lol [eu]east: cpt z0mbie
14 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...
Dd_Optic kaže...
Tomek.Klc kaže...

Welcome to Bronze.

pa ja ak sam 1st pick kad igram na frendovom accu ja pickam sta ja ocu, makar oni trollali, tak da se nauce da nemogu dobit uvijek kao last pick ono sta hoce

16 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
hari85 kaže...
buco2 kaže...

Zajebali su se za passive od Jinx to je trebalo bit na Lucianu. 

LoL wat, nadam se da je ovo Joke post. Lucianov passive je jedini razlog zasto je on uopste viable.

Hajro...Lucijan mora trčati brzo...jer je crnac.Zato mu i treba passive koji mu poveća MS, pogotovo nakon što ubije nekog.

10/10

EUW: MushRoomD
18 godina
League Of Legends

Dal se komu dogodilo da skype blokira LoL, tj dobijem poruku da se nemrem spojiti zbog firewalla, a nemam baš nikakav antivirus, i windows firewall mi je isključen.

To mi se sad prvi put dogodilo kad sam bio u skype razgovoru, i LoL se nije htio spojiti dok god nisam prekinuo razgovor. Kak je to dvoje povezano nije mi jasno.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (East)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Meni se zna dogoditi kad sam u Skype razgovoru in-game i onda prekinem da nazovem nekoga drugog, ne mogu zvati ni njega, ni ovoga s kim sam prije razgovarao, niti oni mene, kao da sam offline. Onda moram napraviti relog na Skypu i dalje je sve u redu, mogu zvati. To mi se ne dogadja u drugim igrama, samo u LoLu. Zato radje koristim TS kad god mogu, a Skype samo kad ovaj s kime igram nema TS.

Ovo sto se tebi dogadja mi se nikad nije dogodilo.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.10.2013 23:17 (GamerX9).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
death_zombi kaže...
X-Plosiv kaže...
death_zombi kaže...

Tako se nešto pričalo, al to je jedan od najmanjih problema ovog systema. Da se mene pita ja bi vratio stari system, po meni bilo je daleko bolje.

+1 za stari sistem

HOW ABOUT NO
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Trebaju napraviti sistem koji nece ovisiti o tvom timu.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jonja kaže...

U 5v5 igri napraviti sistem koji ne ovisi o tvom timu {#}

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
16 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Već postoji i zove se custom vs 9 botova...

16 godina
League Of Legends
Religion is the sigh of the oppressed creature, the heart of a heartless world, and the soul of soulless conditions. It is the opium of the people. Karl Marx|RIP Ryan Davis
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
Jonja kaže...

Pa bi svi gledali samo da imaju što bolji kda, farm ili već neki drugi stat, umjesto da izvršavaju objective :)

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
16 godina
neaktivan
Blizek kaže...
Jonja kaže...

Valve je napravio..

LoL acc THCJoshi
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Kojeg ADC kupit ?

12 Varus
1 Graves
1 Draven
5 Ezrael
8 Neki peti..
Prestigio multipad 8 ultra duo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sleme kaže...

Kojeg ADC kupit ?

Draven, jer je jako zanimljiv, treba malo skilla da se igra, a i najjaci je od tih po meni.

LoL acc THCJoshi
13 godina
neaktivan
Jonja kaže...
Sleme kaže...

Kojeg ADC kupit ?

Draven, jer je jako zanimljiv, treba malo skilla da se igra, a i najjaci je od tih po meni.

Od svih ADC-a koje kupit ne samo ove jer ove sam stavio one koje imaju prednost po meni.

16 godina
neaktivan
Sleme kaže...

Kojeg ADC kupit ?

corki ti je za sada najbolji izbor 

13 godina
neaktivan
Jonja kaže...
Sleme kaže...

Kojeg ADC kupit ?

Reci mi da se salis...{#}

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
13 godina
neaktivan
intel97 kaže...
Sleme kaže...

Kojeg ADC kupit ?

corki ti je za sada najbolji izbor 

Imam corki-a,cait,vayne,tristanu,ashe..

17 godina
neaktivan
Jonja kaže...
Blizek kaže...
Jonja kaže...

Valve je napravio..

Kakav?

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice