ovaj ruzni skin od corkija kosta 1820???
Gdje gledate cijene tih legacy skinova što će doći na sale?
ovaj ruzni skin od corkija kosta 1820???
evo najprakticnije i najljepse slozeno
http://dd.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1o7etr/upcoming_skin_sales_link_compilation/
sad ce biti banana na platinum cijelo vrijeme, moram iskoristi priliku i pickat vayne dok mogu :D
Zed The God Damn Carry!
kupi mi skin 
Jel se zna tocno kada ovaj mjesec stizu limited edition skinovi?
El se mozda zna el ce doc novi skinovi? za halloween?
GG lol
Smišno mi je to. Igrao jučer ranked sa adc-om (Ez) i naravno dođe mi odma u protivničkom timu Jinx i ja zadovoljno trljam ruke da je to vjerojatno dobiven lane. Tako je i bilo, a taj što je igra sa Jinx je bio najgori u igri. Volim kad mi dođu prvi dan igrati s novim likom pa pojma nemaju. I još na rankedu.
ako ko ima 1 euro višak na pay safe cardu ajde molim vas pošljite mi kod u pp
Nemogu nac gdje je netko postao neku stranicu gdje se kao moze ''zaradit'' RP-i pa dal to funkcionira i dal moze se to ponovno postat
Nemogu nac gdje je netko postao neku stranicu gdje se kao moze ''zaradit'' RP-i pa dal to funkcionira i dal moze se to ponovno postat
nemožeš, 99.9% je scum i mogao bi lagano zaraditi gubitak accounta ili nešto slično.
GG lol
Smišno mi je to. Igrao jučer ranked sa adc-om (Ez) i naravno dođe mi odma u protivničkom timu Jinx i ja zadovoljno trljam ruke da je to vjerojatno dobiven lane. Tako je i bilo, a taj što je igra sa Jinx je bio najgori u igri. Volim kad mi dođu prvi dan igrati s novim likom pa pojma nemaju. I još na rankedu.
Ma amater
Jinx je IMO dobila titulu novog OP champa.
Jel se zna tocno kada ovaj mjesec stizu limited edition skinovi?
Negdje sam pročitao da navodno 18.10.
Imam osjećaj da me Solo Queue ne voli..
Inače, Jayce je u 10. minuti bio 0/4/0, pa je otišao afk.
Čisti primjer zašto sam još uvijek Bronze.
gdje su wardovi supporte?
gdje su wardovi supporte?
Koji wardovi ?
U 13. minuti su nam razbili sve inhibitore i držali nas u bazi, nismo mogli maknut.
Uvijek reportam ljude poput tebe, nida ap bez wardove. Hope u get perma ban
Uvijek reportam ljude poput tebe, nida ap bez wardove. Hope u get perma ban
Gle, kupovao sam wardove kad smo još normalno bili na botu.
Wardao sam sa Sight Wardom 2 busha na botu, sa Vision wardom Dragon, Tribush i mid bush prema botu.
To je uvijek bilo wardano, za top me iskreno nije bilo briga jer je lik otišao afk i onda je jungler igrao top.
Onda je Garen koji je bio 8/0 krenuo roamat i razbio sve turrete i inhibitore, šta sam ja trebao ić backdoor wardat mapu ?
Misliš da bi nam to pomoglo sa 1/15 Masterom i afk Jayceom ?
Igraj nekog drugog supporta, nikad ne znaš u kom smjeru će ići gejm, a s njom poprilično beskoristan, jedino što donosiš je heal, bez ikakvog peela, cc-a ni ništa.
Beskoristan support, i još buildaš AP. Ak misliš igrat nida/lux za supporte nemoj pisat da te solo que ne voli, u tom game jednako si kriv za lose ko i ostatak teama. Da si imo npr leonu, e tu bi puno više mogo napraviti. Ak i neznas igrat supporte onda rade pickaj tarica il soraku, puno korisniji od nidalee/lux supporta. Sa nidalee supportom tvoja adc praktički igra 1v2.
Ok, shvaćam.
Iskreno, par puta sam iscarryao game s Nida support, ali eto.
Inače neigram supporte, pa nemam veliki izbor, ovo sam samo uzeo supporta zato što su svi prije mene govorili mid/top/jungle/adc iako sam first pick, pa nisam htio ništa izmišljat.
Ok, shvaćam.
Iskreno, par puta sam iscarryao game s Nida support, ali eto.
Inače neigram supporte, pa nemam veliki izbor, ovo sam samo uzeo supporta zato što su svi prije mene govorili mid/top/jungle/adc iako sam first pick, pa nisam htio ništa izmišljat.
ako si 1st pick bolje pickaj ono sta hoces, makar losali game, tak da se drugi ne nauce pisat top i da last pick sad ide top zato sto je on 1. zvao top lane. ti si 1st pick i pickas sta hoces.
Odigram ranked match na razini Silver II/I - Gold V/IV. Imamo 15/8 u 15 minuta uzeli dragona i sve outer turrete, Darius uzme blue u neprijateljskom jungleu, WW napise "i am afk, darius reported for stealing blue." i ode. Naravno, izgubili... I onda je bronca uzasna prema ostalima? A ww je bio Gold IV. Ne znam cime je to zasluzio.