League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.437.228
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Čini se da royal želi doma ići nakon prvog game. Ostavit zeda koji je 100% prvi ban protiv SKT u svakom game dosad i onda jos pickat kassadina u njega. Nadam se da royal ima neki secret tactics sa ovime.

lol [eu]east: cpt z0mbie

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
death_zombi kaže...

Čini se da royal želi doma ići nakon prvog game. Ostavit zeda koji je 100% prvi ban protiv SKT u svakom game dosad i onda jos pickat kassadina u njega. Nadam se da royal ima neki secret tactics sa ovime.

Iskreno... Faker nie skoro nista napravio ovaj game...

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
15 godina
League Of Legends

bengi scumbag :D ali kakva zvijer je ovaj piglet, odlican...ocekivao sam vise od drugog game-a, nadam se da se nisam budio bezveze :(

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Tkalle kaže...

Iskreno... Faker nie skoro nista napravio ovaj game...

#ThingsFakerDoes {#}

http://forum.gamerage.com/crossfire/forums/
14 godina
neaktivan
definho kaže...

bengi scumbag :D ali kakva zvijer je ovaj piglet, odlican...ocekivao sam vise od drugog game-a, nadam se da se nisam budio bezveze :(

Bio je dosta dobar game...Ali previse su losali u early-u da bi se vratili ipak nie to solo qq da se gubi takav lead...

13 godina
neaktivan
League Of Legends

GeeGee, Royal se totalno pogubio. Ne mogu vjerovati da tim koji je u finalu worldsa donosi ovako lose i cudne odluke. #BronzePlays #ThingsPigletDoes {#}

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

prelose, gg easy.

dobro je Tabe rekao, ako ce raditi toliko gresaka kao sto su protiv Fnatica napravili, nemaju sanse u finalu, a to se i dogodilo...

Respect the Raise...!
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.10.2013 8:29 (definho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja sam mislio da ce biti tesko SKT-u protiv Royala al ipak nie bilo...

18 godina
neaktivan
League Of Legends

Jos uvijek nema nikakvog koda :( a bas sam mislio se vratit spavat nakon ovako kratkih gejmova xD

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

I nema nikakve ikonice. {#}

http://forum.gamerage.com/crossfire/forums/
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Nakon onakve uvodne ceremonije mi se čini da je zatvaranje turnira a i samo proglašenje pobjednika u najmanju ruku jadno {#} Anyway gg SK T1...

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Zadovoljan finalom, SKT pobjedio. <3

A s objektivne strane nisam zadovoljan, nisu bili toliko zanimljivi gameovi, SKT je dominirao.

Samo što su imali sat vremena najave, mogao sam se komotno budit u 6 a ne 4:55.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
smrad06 kaže...

Nakon onakve uvodne ceremonije mi se čini da je zatvaranje turnira a i samo proglašenje pobjednika u najmanju ruku jadno {#} Anyway gg SK T1...

Bas sam to razmisljao. Ipak je to finale, a vise su bili dosadni nakon gejmova group stagea sa analizama i tim sr*njima nego sad. Ocekivao sam neku ceremoniju zatvaranja ili nesto nakon svega, a sve sto smo dobili je OFFLINE u gornjem lijevom kutu na Twitchu. Bezveze...

16 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Bas sam to razmisljao. Ipak je to finale, a vise su bili dosadni nakon gejmova group stagea sa analizama i tim sr*njima nego sad. Ocekivao sam neku ceremoniju zatvaranja ili nesto nakon svega, a sve sto smo dobili je OFFLINE u gornjem lijevom kutu na Twitchu. Bezveze...

Evo vam pehar, vas dva odhebite gore na intevju a ostali odhebite doma... Otprlike tako je izgledalo, nitko nije spomenuo Royal, nisu intervjuirali Royal, nisu dodjelili ček sa nagradom, nisu analizirali gejmove na kraju i još puno toga... Iako me ikonica ne zanima mogli su barem to dati da budu u rangu sa prošlom sezonom jer je logično da svake sezone treba više i bolje, ma mogli su i jednako kao prošle sezone ali ovo je daleko od S2 worldsa...

12 godina
neaktivan
smrad06 kaže...
GamerX9 kaže...

Evo vam pehar, vas dva odhebite gore na intevju a ostali odhebite doma... Otprlike tako je izgledalo, nitko nije spomenuo Royal, nisu intervjuirali Royal, nisu dodjelili ček sa nagradom, nisu analizirali gejmove na kraju i još puno toga... Iako me ikonica ne zanima mogli su barem to dati da budu u rangu sa prošlom sezonom jer je logično da svake sezone treba više i bolje, ma mogli su i jednako kao prošle sezone ali ovo je daleko od S2 worldsa...

Mislim da su svi ocekivali ono nesto vise... dobili prosjecne gameove ( svi koji vole SKT ce reci gg ali meni osobno i nije nesto Royal nije uopce bio na razini finala pa nije da je SKT imao puno posla oko toga...) , prosjecno ako ne i nedoradjeno od strane RIOT-a  fali ono nesto... cak i taj mali beznacajni code koji ljudi cekaju 

16 godina
neaktivan
Ahriiiii kaže...

Mislim da su svi ocekivali ono nesto vise... dobili prosjecne gameove ( svi koji vole SKT ce reci gg ali meni osobno i nije nesto Royal nije uopce bio na razini finala pa nije da je SKT imao puno posla oko toga...) , prosjecno ako ne i nedoradjeno od strane RIOT-a  fali ono nesto... cak i taj mali beznacajni code koji ljudi cekaju 

Ja sam osobno navijao za Royal ali sve da su i oni pobjedili nebi me puno usrećilo kad sam vidio onakvu završnicu za koju nema rječi kojom se može opisati. Kad sam čuo da će biti finale u Staples Centru mislio sam da će biti nešto najbolje što se može zamisliti a dobio sam publiku za ništa, prekratak program(mogu mislit kako je tek ljudima koji su bili tamo i koji su platili ulaznice da bi bili praktički istjerani doma sekundu nakon što su gejmovi završili i to ne mislim da su ih istjerali doslovno nego nisu imali zašto ostati), minutu i pol priče nakon svega i pa-pa i vidimo se za 6 mjeseci...

13 godina
neaktivan
League Of Legends

Oprostite ako je pitanje vec bilo, nisam bas citao pozorno, znaci nista od ikonice? {#}

0 2 hvala 0
16 godina

Ne znam na kakve ste vi jbne ikonice i kodove zabrijali.. Riot nije ni jednom ni "u prolazu" spomeno da ce davat ikone/kodove..

I fala Bogu da mi se nije dalo dic za finale ujutro, cetvrt i polufinale je bilo 3 put jace..

Svi smo mi Mentalist // R.I,P. EP
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.10.2013 11:15 (Don Strongtoni).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Prelose, što više oni dobivaju para, toliko je i igra jadnija, da nisu mogli napraviti neku normalnu ceremoniju, gdje je Royal nestao? Kakav žešći fail..

Best countries in LoL: Poland, Brazil, Russia, Serbia, Turkey
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bera kaže...

Prelose, što više oni dobivaju para, toliko je i igra jadnija, da nisu mogli napraviti neku normalnu ceremoniju, gdje je Royal nestao? Kakav žešći fail..

Ma ovo se moze usporediti s nogometom. Pred nekih 30-40 godina su jos igrali nogomet jer su ga voljeli, nije bilo neke love i toga. Danas je to cisti biznis, komercijala, bolji si sto vise zaradis, a ne sto bolje igras. Tako je i LoL u S1 i koliko toliko u S2 bio popularan zbog ljubavi prema igri, sad je to biznis. Oni su pare za ulaznice pobrali, a napravili nisu nista... Isto vrijedi i za igrace. Prelaze u drugi tim ne zbog toga sto stari ne valja nego jer su im ovi dali bolje uvjete, vise love, bolje sponzore. {#}

15 godina
League Of Legends

i u cemu je problem? tako svijet funkcionira

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Malo je žalosno, ali takav je svijet, sve se vrti oko love, nema neke ljubavi prema sportu kao što je primjer u neelektroničkim sportovima. Ovaj frajer Tabe iz royala je gotov s lolom, što je pametno, ja bi također tako učinio. Što ga briga, zaradio je dosta para igrajući igre i život ide dalje, normalno da ne želi dalje provoditi vrijeme ko creep sjedeći 10h dnevno pred računalom. Isto tako su 2/3 igrača iz TPA-a odustali od lola jer im je dosta.

Uglavnom, finale mi je bilo poprilično dosadno, dobra odluka da se nisam išao dizati u 5. Ceremonija pobjednika je bila užasna, žešći cringe moment. 

A što se tiče gameova, SKT1 je jednostavno kvalitetnija ekipa, imaju po meni najboljeg mida, junglera i adc-a u svijetu. Ako ne najbolje onda top3, a kad imaš tako nešto u timu, moraš biti najbolji u svijetu :D. Naravno, ne omalovažavam topa i supporta, top se pokazao kao također jedan od najboljih, a support im nije madlife, ali im je shotcaller što je izuzetno bitno.

Royal se čini da nema top lanera kad mu banaju renektona, lik je odigrao loše sva 3 gamea.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

Da bas tako... mislim tako svijet i ljudi funkcioniraju svi teze necem vecem boljem i naravno onom sto donosi vise novca..  

it's called Real Life :D 

{#}

14 godina
League Of Legends

Što će sad biti s LoL-om? Da li polako dolazi do zasićenja? Ako ne, koliko će još fama oko ovoga biti aktualna?

Pitam ovu glupost jer realno, dosta ljudi koje poznajem polako ili prelazi ili je već prešlo na druge igre (najčešće Dota2. Navodno taj community polako ali sigurno raste nauštrb league communityja. Mislim da je lol u ovoj sezoni možda doživio peak popularnost. U jednom času je bilo oko 600 tisuća viewera na finalu jutros. Ili najbolji dani tek slijede? Što je za očekivati?

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ahriiiii kaže...
win4crazzy kaže...

Da bas tako... mislim tako svijet i ljudi funkcioniraju svi teze necem vecem boljem i naravno onom sto donosi vise novca..  

{#}

Ovo su igrice, nema tu RL. {#}

12 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...
Ahriiiii kaže...
win4crazzy kaže...

{#}

Ovo su igrice, nema tu RL. {#}

Kada na temelju igre zaradjujes za RL itekako ga ima ;) 

15 godina
guls kaže...

Što će sad biti s LoL-om? Da li polako dolazi do zasićenja? Ako ne, koliko će još fama oko ovoga biti aktualna?

Pitam ovu glupost jer realno, dosta ljudi koje poznajem polako ili prelazi ili je već prešlo na druge igre (najčešće Dota2. Navodno taj community polako ali sigurno raste nauštrb league communityja. Mislim da je lol u ovoj sezoni možda doživio peak popularnost. U jednom času je bilo oko 600 tisuća viewera na finalu jutros. Ili najbolji dani tek slijede? Što je za očekivati?

Jedan od manjih, a mogli bi postati većim problemom u lolu je dominacija Azije. U starcraftu je bila slična situacija kad su na turnirima ostajali isključivo Koreanski igrači te je gledateljima to ubrzo dosadilo. Kad god bi se neki EU igrač probio malo dalje na turniru došao bi hype, broj gledatelja se udvostručavao itd.

U lolu je dominacija Azije očita već neko vrijeme, i siguran sam da bi to mogao biti problem. Mislim, naravno da će uvijek biti zanimljivo gledati Koreance i vrhunske playeve, ali iz nekog razloga, uvijek će nam biti draže gledati Europljanje i Amerikance kako se bore međusobno/vs. Asians.

17 godina
League Of Legends

Evo za sve nas koji nismo gledali u 4 ujutro:

Game1 

Game2 

Game3 

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.10.2013 13:07 (AmonZero).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
guls kaže...

Nije to što pitaš glupost. Lol je užasno zabavna i zarazna igra koja ima nekoliko problema po mom mišljenju a to su : Na prvom mjestu community, zatim po mom mišljenju preveliki broj heroja(pogotovo u zadnje vrijeme mi se čini da nemaju više ideja što i kako), po mom mišljenju također imaju i jako loš client i tu ne mislim samo na tehničku stranu(nije nešto impresivan tehnički gledano) već i na to da ti jednostavno ne daje dovoljno stvari koje bi te zabavljale dok nisi u gejmu(trebalo bi biti puno više statistike po mom skromnom mišljenju).

E sad budućnost : Dosta moje ekipe je u proteklih par mjeseci prestalo igrat, ja sam također razmišljao ali eto još uvijek mi je zabavno s vremena na vrijeme odigrat dobar gejm i s vremena na vrijeme istrollat ekipu. Istina je da je ove sezone Lol doživio peak popularnosti ali mislim da će još četvrta sezona biti u rangu sa ovom jer ipak nije lako izgubiti toliko igrača preko noći, još uvijek su tu profesionalci koji su nam se uvukli pod kožu i ako možda i nećemo igrati toliko često još uvijek ćemo pogledati pokoji gejm da vidimo kaj se događa. A recimo najbolji primjer je baš današnje finale i sve što se događalo nakon što je SK T1 pobjedio. meni osobno je to izgledalo kao da je njima(organizaciji) već lagano pun k.... svega i zato je to sve danas izgledalo očajno i jadno. Ne oprostivo je da je nagrada milijun dolara a da ipak ne dobije taj osjećaj veličine i važnosti worldsa. Ekipa se pjeni radi hebenih ikonica iz razloga što su balavi i neznam kaj a nekome kome je stvarno do dobrih gejmova i tome slično(ja naprimjer a vjerujem i dobar dio vas) je ikonica najmanja briga danas bila već su očekivali sažetak i analizu svakog gejma do najsitnijeg detalja koju ipak nismo dobili i zbog su nam je Riot i njihova organizacija malo pali u očima. I sad nakon svega se iskreno nadam da su i oni sami toga svjesni i da se ubuduće neće odnositi niti prema igračima niti prema nama gledateljima kao što su se ponijeli danas jer ako to ne shvate tu bi im mogao biti početak kraja. Malo duži post ali hebiga skuhajte kavu i čitajte {#}

17 godina
neaktivan
Keops kaže...
guls kaže...

Jedan od manjih, a mogli bi postati većim problemom u lolu je dominacija Azije. U starcraftu je bila slična situacija kad su na turnirima ostajali isključivo Koreanski igrači te je gledateljima to ubrzo dosadilo. Kad god bi se neki EU igrač probio malo dalje na turniru došao bi hype, broj gledatelja se udvostručavao itd.

U lolu je dominacija Azije očita već neko vrijeme, i siguran sam da bi to mogao biti problem. Mislim, naravno da će uvijek biti zanimljivo gledati Koreance i vrhunske playeve, ali iz nekog razloga, uvijek će nam biti draže gledati Europljanje i Amerikance kako se bore međusobno/vs. Asians.

Nadam se da do toga ipak neće doći. Polažem nade ponajprije u Europljane i u RIOT. Zašto RIOT? S4 big patch će odrediti promjenu u meti koja će najvjerojatnije odmoći Azijcima ( jer teško da će se ići u ubrzavanje LoL-a i u još veći utjecaj snowballinga ). Negdje sam vidio da će toranj davati paketiće sa nešto malo golda nakon što ubije određeni broj miniona što će zasigurno pomoći 2v1 laneovima i laneovima koji su perma pushani. Tornjevi bi se mogli još malo pojačati, napravit će se rework jungle, supportinga i naravno rebalans champova. Europski timovi su na ovom turniru shvatili kolko zapravo nisu daleko od Azijaca, ali da dođu na njihov level moraju još puno i ozbiljno vježbati. Za Ameriku ne polažem previše nade jednostavno zato što cijeli spring split se nitko nije niti trudio da stigne C9, a jedini koji su im bili blizu su poznati po soloq throwanju gameova koje im je odnijelo plasman u četvrtfinale ( naravno govorim o Vulcunu ).

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice