Trazi se neka dobra dusa da igra samnom duo do Plata... Upravo sam gold 5 75.... PM meh...
Ako se javi hajro dobiva Jedan Anal Pene free xD
server?
Trazi se neka dobra dusa da igra samnom duo do Plata... Upravo sam gold 5 75.... PM meh...
Ako se javi hajro dobiva Jedan Anal Pene free xD
server?
server?
PIse ti u potpisu al nvm :EUW
Evo jedan moj prijatelj od Bronze 5 do Golda 2 došao sam, većinom na Solo Queue.
Igra samo support, jedino po potrebi odigra nešto drugo.
Evo jedan moj prijatelj od Bronze 5 do Golda 2 došao sam, većinom na Solo Queue.
Da, i? Na koji nacin ovo doprinesi icemu u ovoj temi.
Evo ja to ne vjerujem, ak to znači da je recimo 80, 90 % gameova igrao supp ja ne vjerujem da se je moguće tako dignuti van bronze, možda S5 al gold...neznam.
Ak i perfektno odigra supp svaki game, carryati team kao supp...uff, moguće ak je neki hiper agresivni ko leona, inače neznam, ja ne vidim načina.
Evo ja to ne vjerujem, ak to znači da je recimo 80, 90 % gameova igrao supp ja ne vjerujem da se je moguće tako dignuti van bronze, možda S5 al gold...neznam.
Ak i perfektno odigra supp svaki game, carryati team kao supp...uff, moguće ak je neki hiper agresivni ko leona, inače neznam, ja ne vidim načina.
Zakaj se nebi moglo? Ja sam iz B4 došao u G5 igrajući samo support 90% gejmova...
Zakaj se nebi moglo? Ja sam iz B4 došao u G5 igrajući samo support 90% gejmova...
U kojem periodu tu govorimo?
Po toj logici da igraš carrya bi bez problema došao do plat/diomonda onda...neznam, očito ja onda neš krivo radim, ili se jednostavno nisam dovoljno trudil.
U kojem periodu tu govorimo?
Po toj logici da igraš carrya bi bez problema došao do plat/diomonda onda...neznam, očito ja onda neš krivo radim, ili se jednostavno nisam dovoljno trudil.
Da igram carrya bio bio još uvijek u bronze jer je adc jedina stvar koja mi nikako ne leži i koju općenito ne volim igrat. PAr puta me zapalo da moram i otprilike 70% gejmova sam izgubio a ostalih 30% su me drugi kerijali. A što se tiče supporta i mojeg načina igre je to da imam samo bootse i ruby sightstone od itema cijeli gejm a sve ostalo puno wardowa, pinkova i naravno uvijek oracles. U teamfightu pobacam sve kaj imam, umrem a ostali manje-više počiste kao što i treba bit
stvar je u tome sto hrpa ljudi ne voli igrati supporta zato sto ne vidi odnosno ne zna zasto je support bitan za team, pa razmisljaju na nacin "uzet cu si ja adc ili mid pa cu sam carryati igru"....
i onda se desi situacija da uzmes adc ili mid na silu nekome i onda taj mora igrati supporta kojeg mozda ne zna igrati i rezultat je team s losim supportom ........
da ti uzmes supporta kojeg recimo znas igrati a njemu prepustis adc ili sta vec dobio bi team di svatko zna sta radi, znaci nebi odma u startu imao hendikep (uzimam idealan model u kojem protivnici znaju svoju poziciju)
sa supportom se ne moze carryati team i svatko tko iole zna ista o igri je toga svjestan (bar ne pošten game).... sa supportom se pomaze drugima da carryaju igru sto je i poanta supporta
ne kuzim zasto RIOT ne napravi neakvu opciju da na svom accountu izaberes main role i da onda na osnovu toga igra trazi suigrace za game a ne da se stalno desava da u ekipi imam 5 ljudi od kojih 3 znaju igrati samo MID lane.... to bi mozda malo pokvarilo bit soloQ ali bolje tako nego konstantne frustracije od strane igraca....
ne kuzim zasto RIOT ne napravi neakvu opciju da na svom accountu izaberes main role i da onda na osnovu toga igra trazi suigrace za game a ne da se stalno desava da u ekipi imam 5 ljudi od kojih 3 znaju igrati samo MID lane.... to bi mozda malo pokvarilo bit soloQ ali bolje tako nego konstantne frustracije od strane igraca....
Zato šo bi 90% eklipa za main role stavilo mid/adc, pa bi bio deficit supportova/junglera i tražilo bi game 45 minuta
Zato šo bi 90% eklipa za main role stavilo mid/adc, pa bi bio deficit supportova/junglera i tražilo bi game 45 minuta
nije bas da ima tako malo supportova a pogotovo junglera.....
Kada god mi treba "siguran" win, igram Leonu ^^
Support <3
awww
http://beta.euw.leagueoflegends.com/sites/default/files/styles/wide_medium/public/upload/l-announcement3.jpg?itok=BgV-89dk
New main huehue (Jk nije champ uopste )
http://beta.euw.leagueoflegends.com/it/news/community/community-events/riot-games-al-lucca-comics-and-games-2013
haahah,imam osjećaj da ja ovakve budale uvijek imam u teamu :(
Odakle im ovo?
http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1no32l/lcs_superteam_on_horizon/
Wickd nema pojma o ovome ništa a piše u artiklu da hoće da se pridruži.
Odakle im ovo?
http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1no32l/lcs_superteam_on_horizon/
Wickd nema pojma o ovome ništa a piše u artiklu da hoće da se pridruži.
Da, znam taj portal ( cadred) dosta dugo još od cod4, i znali su pisat takve čudne vijesti koje su na kraju ispale istinite.
Sve ovisi koja lova je u igri, ništa drugo.
Po meni Alex je bolji midlaner nego Froggen ...
Sad to je moje misljenje...
Uostalom da vidimo vase :
17 | Alex |
---|---|
25 | Froggen |
Po meni Alex je bolji midlaner nego Froggen ...
Sad to je moje misljenje...
Uostalom da vidimo vase :
oba su swag
Po meni froggen ima najbolji mehaniku od svih mid lanere eu, svaki game koji su dobili on ih je carryo.
Jel' finale večeras u 5 ili sutra u 5 ?
Jel' finale večeras u 5 ili sutra u 5 ?
Sutra
Edit:
http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1no918/more_teams_like_quantic_moving_to_america/
Zanimljivo.
Edit 2:
TSM i Curse žele Bjergsena za mid lanera, upravo sada sam pričao sa NIP managerom na skypeu.
Nije ni čudo, Bjergsen je bok uz bok sa Froggenom, strašan midlaner.
Bjergsen je definitivno najtalentiraniji mid u EU i NA. Treba mu još iskustva i biti će zvijer(Asian level), a već sad je možda čak i najbolji mid po mehanici u EU i NA.