League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.489.232
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Svenos kaže...
BannedOnThisForum kaže...
Svenos kaže...

Ma ovo su mi i onako zadnji dani na westu... Jos par dana i prebacujem se na east (da dati cu 2600 za transfer) i tamo uzimam jinx i skin za nekog champa... Vjerujte mi, west nije nista bolji, jos je gori, tamo nema poljaka ali ima francuza (koji su jos i gori), i cekas ovako po par dana da udjes u server... Fuj, grozota...

Edit: nakon 21 minute cekanja meni on i dalje pise: Calculating...

Nek se nose, odoh igrat battlefield...

You have some serious anger management issues. I vidiš li mene da pi*dim?

Oso na east na frendov acc, ja swain protiv vladimira, 5 1 4 a ostatak teama svi 1-2 killa i 6-7 smrti... Osim blitzsupporta koji je imao 3 5 7... -_-

Ah, dajem manje para riotu, bolje da pare potrosim na ovaj novi Star Citizen...

Kakve veze ima Riot što si ti dobio loše igrače u svom timu..?

'I od vlastite sjenke, on počeo je bježati' Mel
13 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
Svenos kaže...

Oso na east na frendov acc, ja swain protiv vladimira, 5 1 4 a ostatak teama svi 1-2 killa i 6-7 smrti... Osim blitzsupporta koji je imao 3 5 7... -_-

Gle momak,radi što god želiš, nas nije briga.

Gle momak,jel tebe netko tjera da procitas post?

[img]http://ch-slike.com/images/2013/09/09/buyYn.png[/img]
13 godina
neaktivan
Aliser kaže...
Svenos kaže...
BannedOnThisForum kaže...
Svenos kaže...

Ma ovo su mi i onako zadnji dani na westu... Jos par dana i prebacujem se na east (da dati cu 2600 za transfer) i tamo uzimam jinx i skin za nekog champa... Vjerujte mi, west nije nista bolji, jos je gori, tamo nema poljaka ali ima francuza (koji su jos i gori), i cekas ovako po par dana da udjes u server... Fuj, grozota...

Edit: nakon 21 minute cekanja meni on i dalje pise: Calculating...

Nek se nose, odoh igrat battlefield...

You have some serious anger management issues. I vidiš li mene da pi*dim?

Kakve veze ima Riot što si ti dobio loše igrače u svom timu..?

Ne govorim o losim igracima. Skill dodje s vremenom. Govorim opcenito o communityju. Od hatera, do onih sto optuzuju sve osim sebe, afkera, namjernih feedera, instalockera, trollera itd... Mozes ih nabrajat do milje volje... Umjesto da ovi u riotu imaju posla 5 sati dnevno i place od 10,000 $ bolje neka angaziraju 100-200 ljudi da rijese te probleme u tribunalu i gotovo... Iako nemozes vise naci dobre igrace...

Stoga ljudi, zahebite solo q, nadjite dobar tim i idite ravno u diamond... :)

15 godina
neaktivan
Svenos kaže...
Lord Nofak kaže...
Svenos kaže...

Gle ti imaš pravo postati na ovom forumu ali dok postaš budi spreman da ljudi iskoriste pravo odgovoriti na tvoj post.

Teško mi je vjerovati da ikoga na ovome forumu zanima kako ćeš ti trošiti svoje devize.

Da si postavio kakvo pitanje ili zatražio savjet smatram da bi ti pružili pomoć, ali ti si napisao post o tome kako si dobio loše igrače u svojoj ekipi.

I prisiljen sam pročitati post,moram pročitati svaki post da bih mogao pravilno sudjelovati u raspravama na ovome forumu.

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Nofaka za moderatora ! {#}

EUNE: h3lhunter v2
Moj PC  
5 4 hvala 0
14 godina
League Of Legends

99 LP. Dat luck. :D

Kad je finale Championshipa ?

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Subota, u 5:00.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
GamerX9 kaže...

Subota, u 5:00.

Kad smo ovo vec spomenuli, dali bi htjeli se naci u to vrijeme oko 4:45 i na nekom Team Speaku pa zajedno mozemo gledati, komentirati itd.?

Mozemo dogovorit da svi gledamo na jednom on channela Twitch, Youtube ili onaj A..nesto pa da to donekle bude u isto vrijeme. {#}

17 AAAAAAAJJMMOOOOOOO
6 Spavam x(
2 Real life HUEHUEHUE HUESOS
0 Ako nema Hajre i Anal.P.runova
http://forum.gamerage.com/crossfire/forums/
15 godina
League Of Legends

Morate mi platiti da gledam u to vrijeme. No TY, gledat cu Vod kasnije.

Religion is the sigh of the oppressed creature, the heart of a heartless world, and the soul of soulless conditions. It is the opium of the people. Karl Marx|RIP Ryan Davis
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Pozdrav,

jel će bit kakav cutom bug forum meč večeras?

Pretpostavka je majka svih zajeba. || To do list....go to Pamplona and run in front of bulls!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Bug customi se igraju u nedjelju.

Sto se tice gledanja finala, ja cu ici malo odspavati oko 11, nema smisla biti budan cijelu noc, pa da se probudim ujutro oko 5, pola 6. Mozemo Skype/TS svejedno. Jedino cemo trebati refreshati stream neko vrijeme da se streamovi syncaju sa svima, jer ce inace jednome biti 10:00 drugome 10:20 trecemu 10:50 i onda ce jedan vikati "UUUUUUUUU KAKO GA JE S*EBO", a drugi ce gledati kako jungler chilla kod golema...

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
Moj PC  
2 0 hvala 2
14 godina
GamerX9 kaže...

Sto se tice gledanja finala, ja cu ici malo odspavati oko 11, nema smisla biti budan cijelu noc, pa da se probudim ujutro oko 5, pola 6. Mozemo Skype/TS svejedno. Jedino cemo trebati refreshati stream neko vrijeme da se streamovi syncaju sa svima, jer ce inace jednome biti 10:00 drugome 10:20 trecemu 10:50 i onda ce jedan vikati "UUUUUUUUU KAKO GA JE S*EBO", a drugi ce gledati kako jungler chilla kod golema...

Ja sam zadnji put zaspao u 2, probudio se u 5 bez problema, tako ću i ovaj put.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Jeli neko za da samonom napravi ranked 5v5 team i da igramo ono svako vece ili tak nes da se dog,, da ga dizemo do golda npr i to ako neko oce nek me  doda nick: snowzero i trebali bi biti eune

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.9.2013 21:35 (affector).

0 0 hvala 0
14 godina
affector kaže...

Jeli neko za da samonom napravi ranked 5v5 team i da igramo ono svako vece ili tak nes da se dog,, da ga dizemo do golda npr i to ako neko oce nek me  doda nick: snowzero i trebali bi biti eune

Još puno vježbanja na Normalu prije nego napraviš ranked team. ;)

Vidim ti match history; Vayne 2/20.

13 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
Svenos kaže...
Lord Nofak kaže...
Svenos kaže...

Gle ti imaš pravo postati na ovom forumu ali dok postaš budi spreman da ljudi iskoriste pravo odgovoriti na tvoj post.

Teško mi je vjerovati da ikoga na ovome forumu zanima kako ćeš ti trošiti svoje devize.

Da si postavio kakvo pitanje ili zatražio savjet smatram da bi ti pružili pomoć, ali ti si napisao post o tome kako si dobio loše igrače u svojoj ekipi.

I prisiljen sam pročitati post,moram pročitati svaki post da bih mogao pravilno sudjelovati u raspravama na ovome forumu.

U tom slucaju moja greska... {#} Duboko se ispricavam za svoja djela i nadam se da ces mi jednog dana moci oprostiti... {#}

Ok, spreman sam za kišu TD-ova... {#}

Edit: Dao sam Vam odmah i hvala i Thumbs up u nadi da će ovaj moj ogromni prekršaj jednoga dana biti zaboravljen, oh slavni, oh moćni Ivane!

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.9.2013 21:58 (Svenos).
12 godina
neaktivan
League Of Legends

pozdrav svima!

evo krenuo i ja malo lola igrat i mogu reci da mi cisto dobro ide, sad cu 13 lvl i ako bi mogao zamolit nekoga da mi pokaze kako se igra {#}

btw moj nick:  Radi0act3ve

[xDx] carapa_junior
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.9.2013 22:09 (carapa_junior).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
carapa_junior kaže...

pozdrav svima!

evo krenuo i ja malo lola igrat i mogu reci da mi cisto dobro ide, sad cu 13 lvl i ako bi mogao zamolit nekoga da mi pokaze kako se igra {#}

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO JUNIORE!!!
PA STA IMA COVJECE??? Di je taj nesretni kruno nema ga nigdje... :S

I da, jesi na eastu ili westu? 

12 godina
neaktivan
League Of Legends

en

[xDx] carapa_junior
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Hahaha, mislis west ili east? :) Ili EUW = europe west, EUNE = Europe nordic/east... :)

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends
Religion is the sigh of the oppressed creature, the heart of a heartless world, and the soul of soulless conditions. It is the opium of the people. Karl Marx|RIP Ryan Davis
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
League Of Legends

o kakvom se trade sistemu zapravo radi?

vidim da pišu o nekim izmjenama, a nisam znao da postoji bilo kakav trade u igri?

SR3CKO
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kassadin, Fizz, Atrox netaknuti... bezveze, fizz nerf niti nisam previše očekivo al da ovu dvojicu netaknu, fakat nebrem vjerovat.

SR3CKO kaže...

o kakvom se trade sistemu zapravo radi?

vidim da pišu o nekim izmjenama, a nisam znao da postoji bilo kakav trade u igri?

Tradanje championa u champion selectu (ranked games)

lol [eu]east: cpt z0mbie
13 godina
League Of Legends

Mi kada zajednički gledamo na TS, obično svi u isto vrijeme kliknemo na Azubu, jer je kvalitetniji nego twitch :)

Btw, vi koji ste igrali dosta Olafa, kakvo je vaše mišljenje o ovim updejtovima itd.?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...

Btw, vi koji ste igrali dosta Olafa, kakvo je vaše mišljenje o ovim updejtovima itd.?

Nisam igrao dosta Olafa, ali nekako mi se čini da će sada baš biti beast mode kad u TF-u počne trčat za kerijem. 80% AS steroid na W uz passive AS, će rezultirati time da sa cca 1.5-2. AS ima E up svakih 3 sekunde, a još dobiva i AD sa ult aktivom.

Drugim riječima, bildat će se full tank(dmg na ultoj se skalira sa resistima) i uz malo CDR-a (Spirit Visage) imati će jači dueling potencijal nego prije jer će lupati E kao basice (uz to će sa upaljenom ultom E raditi jači DMG jer se skalira sa total AD-om). Jedino će se trebati ispraksati sa Q jer nema više iz melee rangea bacat i kupit.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2013 3:05 (FlyBoy).
12 godina
protjeran
League Of Legends

imam jedno pitanjce,jel mogu promijeniti nekako ovaj novi izgled miniona kak "pucaju" jer sam imao jako losu nocnu moru iz koje sam se probudio povracajuci,a bili su isti ovakvi ispucaji i tako su nekako sporo isli. nije smijesno jer mi se sad povraca kad igram... {#} neki custom nesto?

HOW ABOUT NO

0 4 hvala 0
16 godina
Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2013 15:03 (AmonZero).
16 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Now provides 1% extra healing for every 2.5% health that Olaf is missing

seems good Smijeh

EUW: MushRoomD
16 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Koja je tajna zaspati u 11, ja sam previše puta zaspao oko 2-3, ponekad 5-6 pa više i ne mogu da pomislim o spavanju u 11 Neodlučan

EUW: MushRoomD
16 godina
League Of Legends

Hydra + HP + BOTRK (možda čak i trynity ubacit jer ćeš spamat skilove ko blesav Q i E). Uđeš u team fight, ne možete nitko ubit kolko se hilaš sa svakim AA (passiv + w) {#}

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Svenos kaže...

U tom slucaju moja greska... {#} Duboko se ispricavam za svoja djela i nadam se da ces mi jednog dana moci oprostiti... {#}

Ok, spreman sam za kišu TD-ova... {#}

Edit: Dao sam Vam odmah i hvala i Thumbs up u nadi da će ovaj moj ogromni prekršaj jednoga dana biti zaboravljen, oh slavni, oh moćni Ivane!

Mlad si, urazumiti češ se kad ti se hormoni smire.

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice