ovaj Puszu svaki game outfarman za bar 60miniona u mid game-u...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
WP Roya. Kako ovaj uzi igra... Finale će biti predivno sam se nadam da neće biti u 4-5 ujutro .
bit ce u 5 :(
WP Roya. Kako ovaj uzi igra... Finale će biti predivno sam se nadam da neće biti u 4-5 ujutro .
trebalo bi bit 5.10 u 5 ujutro
Ako Uzi umre nema Royala,0 damagea od bilo kog sem njega.
Jednostavno Fnatic je bio nigdje kod otvorenog tf,a npr ono kraj Barona
je bilo taman,jungle i uski dijelovi su im odgovarali.
De Winn ne dipr,znam da bi ti najradije Uziju,al jbga,nisi jos toliko dobar.
Opravdaj svoj komentar,najlakše je napisat pišeš gluposti..
Sta nema dmga?! Whitezz je topio s kayle, lomi kicmu covjek.
Lomio je on svog vraga,Kayle Support,Annie mid...
Šta si ti gledo? Ako nisi primjetio, Kayle je doslovce iz dva hita uništavao Fizza.
Bolje su odigrali, dosta bolje mid i late game od Fnatica moraš priznati.
De Winn ne dipr,znam da bi ti najradije Uziju,al jbga,nisi jos toliko dobar.
Opravdaj svoj komentar,najlakše je napisat pišeš gluposti..
bold?
pa kako da dodju do uzija, lupis glupost i ostanes ziv, frajer se predobro pozicioniro, imo je cleanse i mercurial, nisu ga nikako mogli uloviti, a dok je on ziv fnatic tesko da ista moze napraviti
Jao kolko ovaj namata Tabe :D
Al kad malo pogledaš, likovi imaju shemu za svaku situaciju, za svaku improvizaciju od fnatica imali su rješenje za to, sve moguće analize su napravili.
I već priča kak pobijediti skt lool :D
Ja sam vidio teški protect the carry teamcomp,nikakvi engageovi od Fnatica pri kraju,
čudan ult od sOaZ-a,pritisak vjerovatno.
No opet,samo da SKT T1 ne dobije.
Jao kolko ovaj namata Tabe :D
Al kad malo pogledaš, likovi imaju shemu za svaku situaciju, za svaku improvizaciju od fnatica imali su rješenje za to, sve moguće analize su napravili.
I već priča kak pobijediti skt lool :D
Pa zato i jesu u finalu a ne kao ove ostale vucibatine - pogotovo cijela NA scena niti se priprema niti igra dobro. Da fnatic ima rjesenja kad je peke shut downan bili 50% bolji.
WP Royal. Kako ovaj uzi igra... Finale će biti predivno sam se nadam da neće biti u 4-5 ujutro .
Ehhhhh, da mi je takav AD carry :DDDDDD
FNATIC OVER AND OUT FUCK YEEEEEEEEEEA
@Bera
SKT WINS PLS PLS PLS
WP Royal. Kako ovaj uzi igra... Finale će biti predivno sam se nadam da neće biti u 4-5 ujutro .
Finale počinje u 5 ujutro :)
Pila naopako upalila.
Ovaj Tabe je zakon lik.
FNATIC OVER AND OUT FUCK YEEEEEEEEEEA
@Bera
SKT WINS PLS PLS PLS
Do not fear son, our Lord and Savior Faker shall take care of it.
Run infidels, your end is nigh so go,get high.
Slažem se sa analyst deskom, peke jednostavno ispod razine cijeli set. U zadnjem gejmu je doslovce služio samo da (zajedno s yellowstarom) natjera Uzija da pobaca qss i cleanse i Intervention. A onda je na Soazu (sa Q) i equalizieru bilo da ga zapravo ubiju...
Sve u svemu, može se reći da je bolji team pobjedio.
Ja sam vidio teški protect the carry teamcomp,nikakvi engageovi od Fnatica pri kraju,
I ti si platina? i hoces dia? il w/e... Majstore ko te boosta za cevape?
@Nofak : Mid ce vjerojatno dobit al SKT-u je problem malo botom stim da je danas protiv Najina Piglet odigrao super partiju (ona 4.a)
@Nofak : Mid ce vjerojatno dobit al SKT-u je problem malo botom stim da je danas protiv Najina Piglet odigrao super partiju (ona 4.a)
Moraš uzeti u obzir da je Pray bio na All-star ekipi od Koreje(doduše bio je MadLife uz njega na Threshu).
Bit će zanimljivo vidjet kako će Piglet vs Uzi završiti,smatram da će rotacije u mid gameu odlučiti gameove.
Kada se igra finale?
To je ono sto je on vidio. Ne mora znaciti da je tako bilo.
jel elo reset 31/10 ili je tad samo sluzbeno kraj sezone?
Nisam gledo natjerali me moji da idem pit, zadnji tjedan prije faksa. Sad cu pogledat...
Govorim što sam vidio,možda krivo možda točno,osobna procjena.
Također,do svog ranka nisam stigao mehanikom,već razmišljanjem što se toga tiče.
Meni je mehanika na razini Silver III.
Bas mi se dogodilo da je cijeli tim pickao champione kakve je jucer Fnatic igrao u onom gejmu kad su dobili. I mislim si imamo WCS Fnatic team. Dodjem u loading screen, svih 5 nas ima Fnatic ikone. Slucajnost?
Ljudovi pitanjac,ko je vise OP in game,melee ili ranged?