League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.266.810
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
hari85 kaže...

Otkad se ljudi zale sto netko volontira umjesto njih {#}

I onda se čudimo kakav je to svijet u kojem živimo... {#}

15 godina
League Of Legends

dali se danas dijeli championship thresh?

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

Dijeli? što se dijeli?

16 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

Rekao je phreak da će biti dostupan od 4.10.

16 godina
win4crazzy kaže...

Nece se dijeliti skin, samo ikona kao i prosle godine. Championship thresh je  limited skin koji ce se moci kupiti u store za odredeno vrijeme.

Religion is the sigh of the oppressed creature, the heart of a heartless world, and the soul of soulless conditions. It is the opium of the people. Karl Marx|RIP Ryan Davis
14 godina
neaktivan

Volio bi da Fnatic wina ovo jer se Nekako bojim kako ce SKT odigrat protiv Royala posto sam SKT fanboy

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Unistenje Fnatica

EUNE: kocunar

5 1 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Mother of Wards 

Religion is the sigh of the oppressed creature, the heart of a heartless world, and the soul of soulless conditions. It is the opium of the people. Karl Marx|RIP Ryan Davis
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Mislim da su izgubili gejm vec u pickovima.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Impresioniran sam načinom igre od Royal Club-a. Nisam prije gledao njih (niti kada su igrali protiv OMG) ali su stvarno jaki.

Vidjet ćemo šta će Fnatic pripremiti za sljedeće matcheve, mislim da nisu ovo nimalo očekivali.

'I od vlastite sjenke, on počeo je bježati' Mel
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Mislim da su izgubili gejm vec u pickovima.

Ma nije nego jednostavno soaz je previse losao a botom jax je mogo 1v2 nakon sto mu je elise campala .... Jednostavno outplayani..

@Aliser : zato hocu da Fnatic prodje da SKT wina :PPP

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.9.2013 22:08 (Tkalle).
16 godina
League Of Legends

Najveca Greska je bilo lane switchanje. Bilo bi bolje da su jednostavno otisli 2v2.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Najveca Greska je bilo lane switchanje. Bilo bi bolje da su jednostavno otisli 2v2.

Pa royal je switchal...

15 godina
neaktivan

White je također predobro odigrao sa Oriannom protiv Pekeovog Fizza.

@Tkalle: Vidim sada :D

16 godina
neaktivan

Pa i isli su oni 2v2, ali zbog onog ranog fighta nisi mogli stavit duboke wardove i znat da ce Royal zamijenite laneove

16 godina
Tkalle kaže...
hari85 kaže...

Pa royal je switchal...

Royal uvijek switcha, Fnatic je trebao znati i staviti Zaca na bot.

17 godina
League Of Legends

Jax all the way :) I love that guy so much.

Ma champ je OP toplane, prakticki nema countera(samo Yorick, Malphite,Kennen... sto se farmanja tice, ali isto poslje lvl 6 jax dominira). Ja s njim imam 27 pobjeda iz zadnjih 30 gejmova  u ranked-u(silver 3), carry beast. Da ne pricam da sam toplane 2 puta u zivotu s njim izgubio a imam barem 500 gejmova s njim, druga stvar sto se ne uklapa baš u svaki tim i nije uvijek najbolji pick .

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bubabug kaže...

Ma champ je OP toplane, prakticki nema countera(samo Yorick, Malphite,Kennen... sto se farmanja tice, ali isto poslje lvl 6 jax dominira). Ja s njim imam 27 pobjeda iz zadnjih 30 gejmova  u ranked-u(silver 3), carry beast. Da ne pricam da sam toplane 2 puta u zivotu s njim izgubio a imam barem 500 gejmova s njim, druga stvar sto se ne uklapa baš u svaki tim i nije uvijek najbolji pick .

Jax ti je isti ko i svi cleanuperi... Ako ga cc-as gotov je.

16 godina
neaktivan
Tkalle kaže...
Bubabug kaže...

Jax ti je isti ko i svi cleanuperi... Ako ga cc-as gotov je.

Inace moj main, osim ovih navedenih, meni osobno bude veliki problem kad igram protiv Garena, koji zna igrat dobro protiv Jaxa, onda je uzasno  tesko igrat

15 godina
neaktivan
Bubabug kaže...

Ma champ je OP toplane, prakticki nema countera(samo Yorick, Malphite,Kennen... sto se farmanja tice, ali isto poslje lvl 6 jax dominira). Ja s njim imam 27 pobjeda iz zadnjih 30 gejmova  u ranked-u(>>>silver 3<<<<), carry beast. Da ne pricam da sam toplane 2 puta u zivotu s njim izgubio a imam barem 500 gejmova s njim, druga stvar sto se ne uklapa baš u svaki tim i nije uvijek najbolji pick .

Nerf Jax he is OP lol . Picka se samo zbog buffanog Trinity Forca, inace u comp sceni je slab zbog 1v2 lejnova.

Best countries in LoL: Poland, Brazil, Russia, Serbia, Turkey
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.9.2013 22:33 (Bera).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Kakav throw Fnatica

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kocunar kaže...

Kakav throw Fnatica

Nije to throw uopšte, oni još uvijek imaju šanse da pobijede..

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Vraca im se za onaj pocetak protiv C9. Da vidimo kako se nece izvuc iz ovoga

Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nije kriminalni throw, al baca ih dosta unazad

16 godina
League Of Legends

Ovaj Fnaticov Pick off snowball comp ce biti zak*rac ako se ne nafidaju early game. Nije ni cudo da su toliko greedy.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Kakav match, kakav match, kakav match O.O

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Odlican game! {#}

GG Royal

2 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Da plejzzzz. 1 more Royal.

Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovaj zadnji baron je bio prednost blue strane

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

nista, royal dosta bolji i treba se pomirit s tim, royal napravi ogromnu razliku u laneu, ali fnc treba biti zadovoljan pa ipak su u top4 tima svjeta.

zakljucak worldsa: 

eu>na huehue

Moj PC  
7 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice