Otkad se ljudi zale sto netko volontira umjesto njih 
I onda se čudimo kakav je to svijet u kojem živimo... 
Otkad se ljudi zale sto netko volontira umjesto njih 
I onda se čudimo kakav je to svijet u kojem živimo... 
dali se danas dijeli championship thresh?
Dijeli? što se dijeli?
Rekao je phreak da će biti dostupan od 4.10.
Nece se dijeliti skin, samo ikona kao i prosle godine. Championship thresh je limited skin koji ce se moci kupiti u store za odredeno vrijeme.
Volio bi da Fnatic wina ovo jer se Nekako bojim kako ce SKT odigrat protiv Royala posto sam SKT fanboy
Unistenje Fnatica
Mislim da su izgubili gejm vec u pickovima.
Impresioniran sam načinom igre od Royal Club-a. Nisam prije gledao njih (niti kada su igrali protiv OMG) ali su stvarno jaki.
Vidjet ćemo šta će Fnatic pripremiti za sljedeće matcheve, mislim da nisu ovo nimalo očekivali.
Mislim da su izgubili gejm vec u pickovima.
Ma nije nego jednostavno soaz je previse losao a botom jax je mogo 1v2 nakon sto mu je elise campala .... Jednostavno outplayani..
@Aliser : zato hocu da Fnatic prodje da SKT wina :PPP
Najveca Greska je bilo lane switchanje. Bilo bi bolje da su jednostavno otisli 2v2.
Najveca Greska je bilo lane switchanje. Bilo bi bolje da su jednostavno otisli 2v2.
Pa royal je switchal...
White je također predobro odigrao sa Oriannom protiv Pekeovog Fizza.
@Tkalle: Vidim sada :D
Pa i isli su oni 2v2, ali zbog onog ranog fighta nisi mogli stavit duboke wardove i znat da ce Royal zamijenite laneove
Pa royal je switchal...
Royal uvijek switcha, Fnatic je trebao znati i staviti Zaca na bot.
Jax all the way :) I love that guy so much.
Ma champ je OP toplane, prakticki nema countera(samo Yorick, Malphite,Kennen... sto se farmanja tice, ali isto poslje lvl 6 jax dominira). Ja s njim imam 27 pobjeda iz zadnjih 30 gejmova u ranked-u(silver 3), carry beast. Da ne pricam da sam toplane 2 puta u zivotu s njim izgubio a imam barem 500 gejmova s njim, druga stvar sto se ne uklapa baš u svaki tim i nije uvijek najbolji pick .
Ma champ je OP toplane, prakticki nema countera(samo Yorick, Malphite,Kennen... sto se farmanja tice, ali isto poslje lvl 6 jax dominira). Ja s njim imam 27 pobjeda iz zadnjih 30 gejmova u ranked-u(silver 3), carry beast. Da ne pricam da sam toplane 2 puta u zivotu s njim izgubio a imam barem 500 gejmova s njim, druga stvar sto se ne uklapa baš u svaki tim i nije uvijek najbolji pick .
Jax ti je isti ko i svi cleanuperi... Ako ga cc-as gotov je.
Jax ti je isti ko i svi cleanuperi... Ako ga cc-as gotov je.
Inace moj main, osim ovih navedenih, meni osobno bude veliki problem kad igram protiv Garena, koji zna igrat dobro protiv Jaxa, onda je uzasno tesko igrat
Ma champ je OP toplane, prakticki nema countera(samo Yorick, Malphite,Kennen... sto se farmanja tice, ali isto poslje lvl 6 jax dominira). Ja s njim imam 27 pobjeda iz zadnjih 30 gejmova u ranked-u(>>>silver 3<<<<), carry beast. Da ne pricam da sam toplane 2 puta u zivotu s njim izgubio a imam barem 500 gejmova s njim, druga stvar sto se ne uklapa baš u svaki tim i nije uvijek najbolji pick .
Nerf Jax he is OP lol . Picka se samo zbog buffanog Trinity Forca, inace u comp sceni je slab zbog 1v2 lejnova.
Kakav throw Fnatica
Kakav throw Fnatica
Nije to throw uopšte, oni još uvijek imaju šanse da pobijede..
Vraca im se za onaj pocetak protiv C9. Da vidimo kako se nece izvuc iz ovoga
Nije kriminalni throw, al baca ih dosta unazad
Ovaj Fnaticov Pick off snowball comp ce biti zak*rac ako se ne nafidaju early game. Nije ni cudo da su toliko greedy.
Kakav match, kakav match, kakav match O.O
Odlican game! 
GG Royal
Da plejzzzz. 1 more Royal.
Ovaj zadnji baron je bio prednost blue strane
nista, royal dosta bolji i treba se pomirit s tim, royal napravi ogromnu razliku u laneu, ali fnc treba biti zadovoljan pa ipak su u top4 tima svjeta.
zakljucak worldsa:
eu>na huehue