League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.545.281
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Platinum!!! {#}

EUNE: h3lhunter v2
Moj PC  
13 1 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Huehue. Još mi samo fali plava trakica ( mislim da Helpful ), i imam sve.

Nego, jel po našem vremenu noćas u 5:00 SKT1 vs. Najin Black Sword ?

Od početka predvidjam finale SKT1 vs. Fnatic, sve mi se čini da će tako i biti.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

10 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Tomek.Klc kaže...

Huehue. Još mi samo fali plava trakica ( mislim da Helpful ), i imam sve.

Nego, jel po našem vremenu noćas u 5:00 SKT1 vs. Najin Black Sword ?

Od početka predvidjam finale SKT1 vs. Fnatic, sve mi se čini da će tako i biti.

Po službenoj stranici bi trebalo biti u 5 ujutro...

15 godina
League Of Legends

Prosli tjedan krenio igrat ranked s Dado00 i islo nam dobro, on je bronze 2 mislim ja sam bio silver 4, stvarno nam je dobro islo 5:2 smo imali ta 2 poraza nisu bila nasa krivnja, lika nema vec par dana na lolu, ja sam igro bez njega doguram do silver 2 i uletim u promotion za silver 1 te izgubim promotion, i sad sam pao na 17lp silver 2 (neked stvarno ne ide), dobivam oko 15-20lp po pobjedi, pa ako neko hoce samnom duo, stvarno zelim u taj gold, nek se javi da probamo, dodajte me EUW: Pomijac 

EUW - pomijac, EUNE - ndarko ... http://www.flickr.com/photos/95668587@N06/

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Hajmo Anketica : 

Dali cete se budit na LIVE prijenos danasnjeg gejma?

8 Da
19 Ne
18 Hajro me analno vaspituje....
xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
15 godina
Tkalle kaže...

Hajmo Anketica : 

Currently Reading:Green Blood, Suicide Island,Vinland Saga,OP,WAITING FOR NEW BERSERK CHAPTERS(Damn u Miura)|RIP Ryan Davis
14 godina
Tkalle kaže...

Hajmo Anketica : 

Neću ni spavat. 

SKT1 <3 {#}

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Fun poll.

Ko će pobijediti?

22 SKT T1
5 NaJin Black Sword
'I od vlastite sjenke, on počeo je bježati' Mel
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Finale SKT1 i Royal, uzima Royal

EUNE: kocunar

1 4 hvala 1
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Znači, ujutro idem ovcdje

http://www.reddit.com/r/LoLeventVoDs

A ne ovdje zbog vas hodajućih spoilera :D

Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
kocunar kaže...

Finale SKT1 i Royal, uzima Royal

Welcome to the "down with fnatic" club {#}

EUW: MushRoomD
15 godina
League Of Legends

Meni je jedino vazno da se C9 analno vaspitao, Sexpeke je uradio dobar posao.

Ipak, ne pise se dobro Fnaticu http://i.imgur.com/EzeWoha.png

Currently Reading:Green Blood, Suicide Island,Vinland Saga,OP,WAITING FOR NEW BERSERK CHAPTERS(Damn u Miura)|RIP Ryan Davis
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.9.2013 1:25 (hari85).
Moj PC  
12 2 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Ovo sam čekao. Idemo SKT1. 

Edit: 35. minuta, stream je umro.

Super Riot, super.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.9.2013 6:17 (Tomek.Klc).

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

gg froggen

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...

Ovo sam čekao. Idemo SKT1. 

Edit: 35. minuta, stream je umro.

Super Riot, super.

Stream je up na www.azubu.tv

14 godina
BannedOnThisForum kaže...
Tomek.Klc kaže...

Stream je up na www.azubu.tv

Evo našao sam, ovaj na Twitchu je krepao.

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Loš prvi game by faker, just sayin, kakvi su ono ninja potezi 1v5 nije mi jasno. Nije on trebao igrati NA solo q, dobio je lošu naviku...

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.9.2013 6:33 (BannedOnThisForum).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina

Loš prvi game by faker, just sayin, kakvi su ono ninja potezi 1v5 nije mi jasno. Nije on trebao igrati NA solo q, dobio je lošu naviku...

Faker je dosta loše odigrao prvi game, a nije ni ostatak tima bio puno bolji.

Možda se malo probude sad u drugom gameu.

Edit: E ovo je već puno bolje. Zanimljiv odabir za Fakera, odličan double kill na bot laneu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.9.2013 6:59 (Tomek.Klc).
15 godina

gg froggen

znak upitnik ?

EUW - pomijac, EUNE - ndarko ... http://www.flickr.com/photos/95668587@N06/
14 godina
League Of Legends

Pa vi pustite Fakeru Oriannu. 

Huehuehuehuehue. {#}

0 1 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Nevjerojatno. Svaki tim za koji sam htio da prode je do sada izgubio best of seriju.

GMB, OMG,GAM, C9, danas i NJS.

Sve mi se nekako čini da bih trebao favorizirati FNC, inače ce Royal ispasti.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Iako navijam za fnatic(a tko iz EU ne rofl), mislim da ih čeka težak posao i sumnjam da će dobiti. Došli su do polufinala igrajući protiv jednog tima iz azije(ne računam mineski jer su slabi), a to je bio ozone koji na worldsu igra poprilično loše. U četvrtfinalu ih je dočekao c9 koji se ne može mjeriti sa Koreancima i Kinezima, tako da ih danas čeka veliki okršaj i test da vidimo koliko je dobar najbolji non-Asian team u svijetu. 

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Keops kaže...

Iako navijam za fnatic(a tko iz EU ne rofl), mislim da ih čeka težak posao i sumnjam da će dobiti. Došli su do polufinala igrajući protiv jednog tima iz azije(ne računam mineski jer su slabi), a to je bio ozone koji na worldsu igra poprilično loše. U četvrtfinalu ih je dočekao c9 koji se ne može mjeriti sa Koreancima i Kinezima, tako da ih danas čeka veliki okršaj i test da vidimo koliko je dobar najbolji non-Asian team u svijetu. 

Ja ne, a ima još forumaša koji ne vole Fnatic.

Da je Gambit pa hajde, ali Fnatic nikada nisam volio.

A u pravu si da ih čeka težak posao, vidjeli smo kako je OMG predobro igrao u group stage, završili su 7-1 gdje su izgubili od SKT T1, i izgubili su odmah od Royal Club.

14 godina
Aliser kaže...
Keops kaže...

A u pravu si da ih čeka težak posao, vidjeli smo kako je OMG predobro igrao u group stage, završili su 7-1 gdje su izgubili od SKT T1, i izgubili su odmah od Royal Club.

Inače ne navijaš za fnatic ili ne navijaš za njih večeras? Čudno mi je da možeš/te navijati za Kineze večeras a igra europski predstavnik bez obzira koliko ga ne voliš/te. Ni meni nisu dragi ali EU <3.

15 godina
League Of Legends

Ma to je opće nebitno sto su s EU. S obzirom da u prvom redu nema EGa, a GMB/LD su ispali.

Prvenstveno jer su mi najantipaticniji tim trenutno.

Uostalom, svida mi se kako Royal igra. 

Stvarno mi je zao sto WE nije uspio doc ovdje, kad se sjetim svih onih CLGeu vs WE gejmova, stvarno tužno vrijeme.

Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Daj dosta vise tog napuhavanja koreanac.. nisu uopce bolji od eu ili ostalih regija zanemarimo na( jer oni ove godine igraju katastrofa i u svojem LCs-u a i worldu).. pravi primjer da su koreanci previse haypani game SKT-1 vs gambita da gambit nije throwo zadnji game SKT-1 bi pakiro kofere..najbolji timovi trenutno na svijetu su Fnatic, raoyal i gambit.. ovo polufinale je finale prije finala.. i ostavite se haypanja koreanaca jer nisu uopce bolji od eu regije.. da malo vise pratite gejmove a ne da ste samo fanboyevi koreanaca ili svojeg određenog tima onda bi uočili da je fanatic trenutačno team koji se može prilagoditi svakoj meti.

B1tch please!;)

0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

LMFAO Fnatic jedan od boljih timova na svijetu hahahhahah

Isto tako, ja nevidim nikakvu novu metu u njihovom playstyleu, sve su to vec iste taktike igrane prije pola godine na OGNU

Best countries in LoL: Poland, Brazil, Russia, Serbia, Turkey
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.9.2013 14:13 (Bera).
Moj PC  
1 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
ivica91 kaže...

Daj dosta vise tog napuhavanja koreanac.. nisu uopce bolji od eu ili ostalih regija zanemarimo na( jer oni ove godine igraju katastrofa i u svojem LCs-u a i worldu).. pravi primjer da su koreanci previse haypani game SKT-1 vs gambita da gambit nije throwo zadnji game SKT-1 bi pakiro kofere..najbolji timovi trenutno na svijetu su Fnatic, raoyal i gambit.. ovo polufinale je finale prije finala.. i ostavite se haypanja koreanaca jer nisu uopce bolji od eu regije.. da malo vise pratite gejmove a ne da ste samo fanboyevi koreanaca ili svojeg određenog tima onda bi uočili da je fanatic trenutačno team koji se može prilagoditi svakoj meti.

KT Bullets bi razvalili Fnatic, a nisu ni dosli na worlds...

15 godina
neaktivan
Keops kaže...
Aliser kaže...
Keops kaže...

Inače ne navijaš za fnatic ili ne navijaš za njih večeras? Čudno mi je da možeš/te navijati za Kineze večeras a igra europski predstavnik bez obzira koliko ga ne voliš/te. Ni meni nisu dragi ali EU <3.

Inače ne navijem za njih, jednostavno mi se oni ne sviđaju i to je to. Draži su mi Lemondogsi, NiP, EG i Gambit od Fnatica.

A ne navijam ja za kineze, sviđao mi se OMG i način na koji su igrali ali nisam navijao za njih. Čak štaviše, nisam ni za koga posebno ni navijao.

ivica91 kaže...

O čemu ti pričaš? SKT T1 i Gambit nikada zajedno nisu igrali. Gambit ti je ispao od Najin Black Sworda koji je nevjerovatno jak team i vidjeli smo koliko su patnje nanijeli SKT T1.

Edit: Da dodam još nešto, Gambita je nevjerovatno lako dobiti ako budeš imao dobar pick & ban phase što smo mogli i vidjeti na ovom world-u.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.9.2013 14:27 (Aliser).
13 godina
mystik kaže...

Ma to je opće nebitno sto su s EU. S obzirom da u prvom redu nema EGa, a GMB/LD su ispali.

Prvenstveno jer su mi najantipaticniji tim trenutno.

Uostalom, svida mi se kako Royal igra. 

Stvarno mi je zao sto WE nije uspio doc ovdje, kad se sjetim svih onih CLGeu vs WE gejmova, stvarno tužno vrijeme.

ispali su s razlogom, isto kako je i fnatic tu s razlogom. love them or hate them, teamworkom, pekeom i uz malo sreće su došli do tud.

LOL EU Nordic and East: InvisoO
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice