League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.351.030
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Bera kaže...

, naravno to je na eune, nevjerujem da bi tako dosao na euwu.

Ajde ne pričaj gluposti. Isto je. Jer igram i na EUW i na EUNE ;) ...i ova je tema ista poput android vs apple...ajmo zaboraviti ovu temu već jednom.

16 godina
League Of Legends

Poz,

ako hoce neko da nabacimo neki casual party i game u normalu na EUNE serveru sam pa me dodajte,ARNYmon(16lvl) mi je nick. {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo na kraju nakon 1/6 carryao slijedeca 3 gamea i sa 4/6 zavrsio u Silver V, na kraju nije toliko lose :)

EUNE: kocunar

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
kocunar kaže...

Evo na kraju nakon 1/6 carryao slijedeca 3 gamea i sa 4/6 zavrsio u Silver V, na kraju nije toliko lose :)

Ja sam imao 4/6 i završio u Bronze 2, budi sretan.

Sad sam naravno Bronze IV.

Neću se uopće više žalit, prestao sam išta pisat u gameovima, samo igram i šutim, makar igrao još 5 godina da dodjem do Silver V.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
16 godina
neaktivan
Bera kaže...

Hocu objasniti ljudima, da ne krive sistem zbog njihovog manjka skilla za gold league. A spominjem 2 puta svoj smurf jer sam dosao do golda sa tier 1/2 runama i 3-4 champa, ne da se hvalim, nego hocu reci, ako pripadate u goldu, lako je doci do njega

A stvarno je heben skill potreban za gold {#} Ja sam iz bronze4 došao u gold a od moje ekipe više nitko neće igrat samnom ranked jer svi piizde što stalno trollam a svejedno nekako pobjeđujem. Ne kažem da sam dobar igrač ali kažem ako imaš imalo mozga u goldu možeš biti kako god poželiš. Moj skill se svodi na to da me uopće ne dira dal će svi otić afk ili će svi trollat dok god je zabavno za igrat. Može 3 gejma bit po 2 afk ali zato će ostalih 10 gejmova ekipa bit ok i čak ako ne igraš nešto pretjerano ozbiljno(a ne vidim zašto bi igrao jer je to ipak igra za zabavu) drugi će te kerijat. A iz vlastitiog iskustva kažem da to izgleda nekako ovako Bronze=Silver=Gold=Platinum5<Platinum<Diamond... A ti Bera te priče o nekom gold skillu pričaj nekome tko je još u Bronze 5 i misli kako će mu život bit ljepši i jednostavniji kad uđe u Silver/Gold

14 godina
neaktivan
League Of Legends

Otišao ja da vidim u EUW kako je na gold 2

jax mid vs zed, hue hue

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bera kaže...
Pa bas i ne gledajuci tvoj match history, ili dobivas gold v igrace s losim mmorom, jer da si silver 3 i igras vecinu gameova sa goldom i platom trebao bi dobivati oko 40-50 lpa po winu

40-50 lpa po winu?

Team ranked, Silver 1 smo bili ( gold gold gold plat diamond ) protiv plat 1 tima (5 diamonda)

+30lpa za win smo dobili.

Burek s mesom
16 godina
League Of Legends

http://i.imgur.com/pwWLbLa.png

Wat. Prediction lvl over 9000 or is it {#}

Currently Reading:Green Blood, Suicide Island,Vinland Saga,OP,WAITING FOR NEW BERSERK CHAPTERS(Damn u Miura)|RIP Ryan Davis
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.9.2013 1:55 (hari85).
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

http://i.imgur.com/pwWLbLa.png

Wat. Prediction lvl over 9000 or is it {#}

Pa, budući da je 50% potrefio, hajdemo reći da je govorio istinu.

EUW: MushRoomD
16 godina
League Of Legends

Omg, kad se Deman zadere " That son of a bit*h used Super mega death rocket", neprocjenivo xD

Za neupucene

Svi smo mi Mentalist // R.I,P. EP
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Don Strongtoni kaže...

Omg, kad se Deman zadere " That son of a bit*h used Super mega death rocket", neprocjenivo xD

Za neupucene

INSTANT BUY !

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.9.2013 10:53 (AmonZero).
16 godina
League Of Legends

Who  the hell is DISZZZZ 

Currently Reading:Green Blood, Suicide Island,Vinland Saga,OP,WAITING FOR NEW BERSERK CHAPTERS(Damn u Miura)|RIP Ryan Davis
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
hari85 kaže...

Who  the hell is DISZZZZ 

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
13 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Who  the hell is DISZZZZ 

Moze biti Shen? Onaj warlord shen? Ili morde? Osim toga su tu MF, Twitch i TFove kartice :)

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
12 godina
protjeran
League Of Legends

Neko duo east platinum 3? Da dodemo do diamonda

HOW ABOUT NO

0 2 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kulo Vi Britania kaže...

w00t, ja sam mislio da si ti silver bronze? :D

13 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...
Kulo Vi Britania kaže...

Get boosted? {#}

14 godina
neaktivan
League Of Legends

Nemoj reći da si plaćao da te boostaju :/

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
League Of Legends

http://www.twitch.tv/garenatw

73-ča minuta

game je trajao 91 minutu

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.9.2013 16:49 (null).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Papica treba 3 u nizu za plat {#}, ma ne brine me ako ne uspijem jer imam fabolous 54% winratio pa bih se trebao brzo vratiti {#}

A vid kolege s foruma {#}

EUNE: h3lhunter v2
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.9.2013 17:21 (glikoprotein).
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
smrad06 kaže...
Bera kaže...

Hocu objasniti ljudima, da ne krive sistem zbog njihovog manjka skilla za gold league. A spominjem 2 puta svoj smurf jer sam dosao do golda sa tier 1/2 runama i 3-4 champa, ne da se hvalim, nego hocu reci, ako pripadate u goldu, lako je doci do njega

A stvarno je heben skill potreban za gold {#} Ja sam iz bronze4 došao u gold a od moje ekipe više nitko neće igrat samnom ranked jer svi piizde što stalno trollam a svejedno nekako pobjeđujem. Ne kažem da sam dobar igrač ali kažem ako imaš imalo mozga u goldu možeš biti kako god poželiš. Moj skill se svodi na to da me uopće ne dira dal će svi otić afk ili će svi trollat dok god je zabavno za igrat. Može 3 gejma bit po 2 afk ali zato će ostalih 10 gejmova ekipa bit ok i čak ako ne igraš nešto pretjerano ozbiljno(a ne vidim zašto bi igrao jer je to ipak igra za zabavu) drugi će te kerijat. A iz vlastitiog iskustva kažem da to izgleda nekako ovako Bronze=Silver=Gold=Platinum5<Platinum<Diamond... A ti Bera te priče o nekom gold skillu pričaj nekome tko je još u Bronze 5 i misli kako će mu život bit ljepši i jednostavniji kad uđe u Silver/Gold

Covijek se ne moze vise sloziti sa ovim :)))) Bronca, silver, gold i plat 5 = isti racku, samo je razlika u tome sta su oni iz bronce nakon par losing streakova osli na forum i napisali thread "omg all noobs elohell im done", dok su oni iz golda igrali sve dok im se nije izbalansirao win/lose nakon lose streaka, a zatim dobili winning streak i eto ih u goldu iz kojeg također ne mogu past kolko god svojim losovima dokazivali da je to bio poveci lucky winning streak i da ne pripadaju onom goldu sta je bio prije division/tier laddera..

al eto, ja sam u sezoni 2 doso do golda (1500 elo) , a tad se jos moglo spustit na nizi elo i vjerujte mi kako sam pao, trebalo mi je podosta vremena da se vratim tamo, a do tad sam naucio PUN K stvari i mislio si "ne mogu vjerovat kako sam uopce dosegno taj gold a bio sam takva lowara", a da je to bilo danas sigurno bi ostao gold 5 i brijo si kako sam zlatni igrac među hrpu noobova i UOPCE si nebi pomislio covijece pa 1100 elo (koji bi bio hidden) sam moram se improvat da bi stigo vise, rađe bi gledao GOLD znacku na profilu koju bi realno izgubio da ovaj ladder sistem pokazuje kako zapravo stvari stoje, a ne dali mi lazni prestiž s kojim bi se mogo prsit i bit bahat do mile volje pa fino flameat tim kada nafidam lane.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.9.2013 17:27 (Cobanac).
12 godina
protjeran
GamerX9 kaže...
X-Plosiv kaže...
Kulo Vi Britania kaže...

Get boosted? {#}

noup

X-Plosiv kaže...

Nemoj reći da si plaćao da te boostaju :/

noup nego znam igrati,samo sam poceo igrat bez zivciranja plakanja,a proslu sezonu sam bio gold,igrao duo s 2k elo itd :) i do tog sam dosao sam,mogao bi i sam do diamonda ali je lakse s nekim i brze ofc,koliko se sjecam rekao sam vam da cu doci do diamonda ove sezone kad sam tu plakao ponasao se ko idiot,napravio  sam malu pauzu od lola i krenuo se dizati {#}

HOW ABOUT NO
14 godina
neaktivan
League Of Legends

ShadowSneakDude, EUNE, ja sam ti P1 trenutačno, imam neki lose streak bad luck whatever

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Haha, pa da budem iskren, meni je vazan Gold zbog Victorius Elise i okvira u loading screenu, jer je to sad recimo "jednokratna prilika". Znam da se skill nece bitno mijenjati, i tako vecina gejmova koje izgubim nije zbog necijeg (ne)skilla, nego zbog afkera i trollova. Ako imam tim koji nije pretjerano skilled, ali ne trollaju i ne idu afk zbog 2 cs-a kad im dodjes gankati, bez problema cu ih kerijati, i bit cu sretan sto sam uspio iskerijati jer su ljudi to zasluzili. Ali kad kerijam trollove koji me nazivaju idiotom kad sa mida roamam bot i pokupim double + turret pa placu zbog "KS", najradje se namjerno ne bih trudio kerijati, jer nisu zasluzili, da ne znam da cu i ja nayebat ako izgubim.

Pomirit cu se sa Silverom bez problema, ali ako sad to pustim ce mi uvijek biti zao sto nisam potegao do Golda za taj skin...{#} Ostalo jos mjesec dana od Silver II do Gold V, mislim da mogu bez problema, ako se ne pocnu dogadjati neke stvari u skoli (a dobro, jos je pocetak pa nema toliko testova {#}).

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
League Of Legends

a joj, jeste tesko to dici. Umjesto da kukas ovdje mogao bih odigrat par rankeda {#}

Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Who  the hell is DISZZZZ 

Moze bit Panth :P

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
13 godina
League Of Legends

Samo Karma na mid i ok OP!

L0L
Moj PC  
1 1 hvala 1
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Platinum!!! {#}

EUNE: h3lhunter v2
Moj PC  
13 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Huehue. Još mi samo fali plava trakica ( mislim da Helpful ), i imam sve.

Nego, jel po našem vremenu noćas u 5:00 SKT1 vs. Najin Black Sword ?

Od početka predvidjam finale SKT1 vs. Fnatic, sve mi se čini da će tako i biti.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

10 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice