League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.350.376
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
Re: League Of Legends
Evo ja sam probo lol na sestrinom laptopu to je ovaj http://www.acer.hr/ac/hr/HR/content/model-datasheet/NX.M12EX.043 i igra radi sa 100 fps-a na low i nativnoj rezoluciji laptopa.
LOL EUNE: oloferno EUW: A4Teach
15 godina
neaktivan
League Of Legends

bronze V forever <3

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Naravno da ne postoji, al glupo je sto ce vjerojatno morat igrat godinu dana da dodem u diviziju koju zasluzujem

EUNE: kocunar
16 godina
neaktivan

Tebi na tome 100 fps-a? Ja imam duplo bolji, i na sve low mi je fps max 60

EUNE: kocunar
14 godina
League Of Legends

Ja sam uspio na i3 3225 sa Intel HD4000 integrušom ostvariti na 1080p i svim low postavkama nekakvih 60fpsa na Howling Abyss... napredak bogme. Znači igrivo je na integrušama, napokon!

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kocunar kaže...

Naravno da ne postoji, al glupo je sto ce vjerojatno morat igrat godinu dana da dodem u diviziju koju zasluzujem

Ne ako i zaslužuješ :P

guls kaže...

Ja sam uspio na i3 3225 sa Intel HD4000 integrušom ostvariti na 1080p i svim low postavkama nekakvih 60fpsa na Howling Abyss... napredak bogme. Znači igrivo je na integrušama, napokon!

A gledaj ovako, ja sam prošle godine na intelovoj peglao u sve low na cca 1024 ili čak na 1280, nisam siguran, i bilo je na cca 30 fps, u teamfightu znalo pasti do 15...ali nije baš fluidno...ako znaš ime laptopa, google name of laptop + league of legends

makar znam da već jesi :D

13 godina
neaktivan
KKristijan kaže...

Problem kod tih niskih eloa je sto nismo dovoljno dobri kao ekipa koji je danasnji challenger da mozemo sami na sebi nositi game i winati 9/10 gameova u tom elou samo zbog sebe. Zato se puno i vise iritiramo kad nas uniste budale (jer svoj posao u gameu odradimo nadprosječno dobro), i vise nam vremena treba da napredujemo na ladderima. Meni je trebalo par mjeseci za dizanje iz bronzea u gold...

Tko ima strpljenja biti ce dobar. Jednom. Ja nažalost nemam živaca za ovu igru i prepirke s communityem. 

Sretno onima koji imaju :)

A kaj znaci da sam i ja za challenger ako sam u tjedan dana digao iz Silver V u Silver I, s time da sam 60% gejmova potpuno sam iskerijao sa 5+ KDA? Ako si jaci igrac od divisiona u kojem igras, bez problema ces kerijati. Ako ne mozes, znaci da ni nisi za veci division. Meni je bila ogromna greska sto sam u pocetku sezone poceo igrati ranked prakticki vec na "29-om lvlu" if u know what I mean i onda sam tako neiskusan igrao ranked, pao mi MMR i nikako da se dignem. Bio mi je 45% winrate u prvih 200 gejmova. Sad sam na 600 gejmova i dignuo sam ga na 52% skupa sa MMRom, kad sam poceo gledati streamove, guidove, uciti o igri... O svojoj igri mislim da je na razini Platinuma, ne vise od toga, ali sam zadovoljan i sa Goldom nakon 10 mjeseci koliko igram. Da nisam napravio to na pocetku, mozda bi vec bio Platinum, i to u manje od 600 gejmova. {#}

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
14 godina
X-Plosiv kaže...

A gledaj ovako, ja sam prošle godine na intelovoj peglao u sve low na cca 1024 ili čak na 1280, nisam siguran, i bilo je na cca 30 fps, u teamfightu znalo pasti do 15...ali nije baš fluidno...ako znaš ime laptopa, google name of laptop + league of legends

Trust me, zapeo sam za jedan model koji ima točno određeni GPU+CPU combo. E sad, pošto sam googlao (kao što si i pretpostavio) taj combo, negdje govore da je kombo odličan, a negdje govore da ne vrijedi ništa. A imam jednu tako lijepu šansu ubosti taj i3 IB lap za nekakvih 2000kn... reko ako igra upali, zašto ne? Ali samo ako LoL radi. Na 1080p telki :)

Fuck me I'm famous.
14 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

. O svojoj igri mislim da je na razini Platinuma, ne vise od toga, ali sam zadovoljan i sa Goldom nakon 10 mjeseci koliko igram. Da nisam napravio to na pocetku, mozda bi vec bio Platinum, i to u manje od 600 gejmova. {#}

Platinum 5 ili Platinum 1? Ima razlike...gledaj, svi mi mislimo...ja osobno imam problema u P1 sada, znam odigrati ispod svoje razine, a znam i demolirati brutalno, ali sve u svemu, većinom nisam ja razlog zašto izgubim gejm..Primjer, jučer sam izgubio 2x ranked s scorom Ezreal - 4/1/6 u 30 min i Nidalee 14/6/20 u 45-50 min..shit happens. tamo si gdje pripadaš, uz rijetke iznimke

14 godina
neaktivan
guls kaže...
X-Plosiv kaže...

Trust me, zapeo sam za jedan model koji ima točno određeni GPU+CPU combo. E sad, pošto sam googlao (kao što si i pretpostavio) taj combo, negdje govore da je kombo odličan, a negdje govore da ne vrijedi ništa. A imam jednu tako lijepu šansu ubosti taj i3 IB lap za nekakvih 2000kn... reko ako igra upali, zašto ne? Ali samo ako LoL radi. Na 1080p telki :)

Koji GPU?

Jer CPU je i više nego sposoban za to..

14 godina
League Of Legends

GPU je HD4000 ili GF710. Mislim, guralo bi to nekako na low postavkama, skoro sigurno. Malo bi se gužvalo u tf, ali ne igram adc/apc tako da nemam brige.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Evo jedna nevjerojatno relevantna anketa. U pitanju je oklada.

Na koju tipku stavite flash.

30 D
40 F

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Keops kaže...

Evo jedna nevjerojatno relevantna anketa. U pitanju je oklada.

Na koju tipku stavite flash.

Meni je na c, jer d mi je nekako pre tesko pritisnuti palcom, lakse puno na c.

LoL acc THCJoshi
13 godina
kocunar kaže...

Tebi na tome 100 fps-a? Ja imam duplo bolji, i na sve low mi je fps max 60

Jedino sam moro ugasit sjene jer one totalno ubiju fps na integruši.

LOL EUNE: oloferno EUW: A4Teach
16 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

gg riot

WHAT THE FUCK

PSYCHO CHAMP, NEW MAIN

EUW: MushRoomD
15 godina
League Of Legends

Respect!

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.9.2013 15:40 (luxxxfromhell).
Moj PC  
5 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...
GamerX9 kaže...

. O svojoj igri mislim da je na razini Platinuma, ne vise od toga, ali sam zadovoljan i sa Goldom nakon 10 mjeseci koliko igram. Da nisam napravio to na pocetku, mozda bi vec bio Platinum, i to u manje od 600 gejmova. {#}

Platinum 5 ili Platinum 1? Ima razlike...gledaj, svi mi mislimo...ja osobno imam problema u P1 sada, znam odigrati ispod svoje razine, a znam i demolirati brutalno, ali sve u svemu, većinom nisam ja razlog zašto izgubim gejm..Primjer, jučer sam izgubio 2x ranked s scorom Ezreal - 4/1/6 u 30 min i Nidalee 14/6/20 u 45-50 min..shit happens. tamo si gdje pripadaš, uz rijetke iznimke

Tell me about it, jucer smo throwali gejm sa 21/3 u 15oj minuti. Nismo zavrsili na vrijeme i njihov nasus je dosao od 100 u 20oj do 600 stackova u 40oj i izgubili. Vecinom zato jer je Kayle supp u svakom fajtu ultala sebe, a 17/2 Corki je u svaki fajt ulazio sa Valkyrieom direktno u sredinu {#}. Na kraju je skor bio 61/32 za nas i imali smo oko 10k golda prednosti, ali nismo zavrsili kad smo mogli, a imali smo im inhib u 18 minuta.

I dijelom smo izgubili zato jer su me counterali njihovi carryji, Lux je kupila Zhonyas, koji je bio uz athene's jedini item na kraju, a Cait je imala IE, BT, PD i QSS a igrao sam Zeda. Morao sam ultati Nasusa.

A kako je u Platinumu znam jer sam boostao frenda od Gold II do Plat IV u 30 gejmova. Samo nikako da sebe izvadim iz Silvera, haha. Dosao u tjedan dana od S V do S I i tu je stalo.

17 godina
luxxxfromhell kaže...

Respect!

Gledo sam live njegov stream kada je napravio pentu {#}

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Za Slajmija,Virdeka i ostale blejzere.

video: 

download: http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1n6j0f/darien_enters_stage_login_screen/

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat

10 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Opet je matchmaking OP... Nekad ne mozes iskerijati. :(

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Kakve veze ima matchmaking sada? To što su placment player, nemora značiti da su loši, vjerovatno imaju 5-0, ili tako nesto pa ih igra placea s tvojim mmorom, ili si ti jednostavno prelos i imas nizak mmr.

Ako se nemozes iscarryat iz silvera sa champovima tipa zed onda nezasluzujes gold. Ja sam na secondary accu, dosao do gold lige, sa tier 1 tier 2 runama, te igrajuci Eza s kojim nisam tada uopce igrao, naravno to je na eune, nevjerujem da bi tako dosao na euwu.

Best countries in LoL: Poland, Brazil, Russia, Serbia, Turkey
Moj PC  
0 5 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Ako neko slucajno ima nekakav smurff na westu a da mu netreba nek se javi na P.M thx {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bera kaže...

Kakve veze ima matchmaking sada? To što su placment player, nemora značiti da su loši, vjerovatno imaju 5-0, ili tako nesto pa ih igra placea s tvojim mmorom, ili si ti jednostavno prelos i imas nizak mmr.

Ako se nemozes iscarryat iz silvera sa champovima tipa zed onda nezasluzujes gold. Ja sam na secondary accu, dosao do gold lige, sa tier 1 tier 2 runama, te igrajuci Eza s kojim nisam tada uopce igrao, naravno to je na eune, nevjerujem da bi tako dosao na euwu.

Kakve veze ima matchmaking? Prvo pogledaj skorove. Drugo, Yi ne zna engleski. Trece, prije nekoliko postova sam napisao da sam kerijao prijatelja iz Gold II u Plat IV u 30 gejmova i onda ne zasluzujem Gold. Četvrto MMR je iznad prosjecan ukoliko je winrate iznad 50%, meni je 51 i nesto, danas odigram 5 gejmova, u prva dva su dva igraca Plat, dva Gold i ja Silver, izgubimo, drugi isto 2 P, 2 G i ja S, izgubimo, treci smo svi silver, pobijedimo i sad zadnji game me stavi sa 3 lika u placementima... i to sa 4/6.

Nisam se nista zalio, i tako mi nije tesko carryjati silver. Samo sam napisao, da se i takve stvari dogadjaju.

A koliko se ja sjecam ti si onaj koji si se zalio kako su te poljaci spustili iz Gold II u Gold V u tjedan dana. Sad si odjednom carry?

15 godina
neaktivan
League Of Legends

"Matchmaking OP"

Ne, to pričam kako je lako doci do golda( igrao sam na smurfu), da imas mmr ko gold i plat igrači, i bio bi gold ili plat {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.9.2013 21:18 (Bera).
Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
Lord Nofak kaže...

Za Slajmija,Virdeka i ostale blejzere.

video: 

download: http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1n6j0f/darien_enters_stage_login_screen/

OH, yes http://www.swfcabin.com/open/1380218730

Currently Reading:Green Blood, Suicide Island,Vinland Saga,OP,WAITING FOR NEW BERSERK CHAPTERS(Damn u Miura)|RIP Ryan Davis
13 godina
neaktivan
Bera kaže...

"Matchmaking OP"

Ne, to pričam kako je lako doci do golda( igrao sam na smurfu), da imas mmr ko gold i plat igrači, i bio bi gold ili plat {#}

Aha, znaci stavlja me u 80% gejmova sa Gold i Plat igracima jer imam Bronze MMR...{#}

15 godina
neaktivan
League Of Legends
Pa bas i ne gledajuci tvoj match history, ili dobivas gold v igrace s losim mmorom, jer da si silver 3 i igras vecinu gameova sa goldom i platom trebao bi dobivati oko 40-50 lpa po winu
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.9.2013 22:53 (Bera).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bera kaže...

"Matchmaking OP"

Jel možeš napisat jedan komentar bez da spomeneš da si igro na smurfu ili nekom drugom secondary acc-u? Jel ikad iko čuo za tvoj main acc? Vjerovatno je challenger?

15 godina
neaktivan
skandalouz kaže...
Bera kaže...

"Matchmaking OP"

Jel možeš napisat jedan komentar bez da spomeneš da si igro na smurfu ili nekom drugom secondary acc-u? Jel ikad iko čuo za tvoj main acc? Vjerovatno je challenger?

Hocu objasniti ljudima, da ne krive sistem zbog njihovog manjka skilla za gold league. A spominjem 2 puta svoj smurf jer sam dosao do golda sa tier 1/2 runama i 3-4 champa, ne da se hvalim, nego hocu reci, ako pripadate u goldu, lako je doci do njega
16 godina
neaktivan
Bera kaže...
Hocu objasniti ljudima, da ne krive sistem zbog njihovog manjka skilla za gold league. A spominjem 2 puta svoj smurf jer sam dosao do golda sa tier 1/2 runama i 3-4 champa, ne da se hvalim, nego hocu reci, ako pripadate u goldu, lako je doci do njega

Ti ljudima samo hoćeš dati do znanja da si veoma naporan.

EUW: MushRoomD
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice