C9 je sam sebe pobijedio.
Banati Oriannu a ostaviti Kassadina. Fuck logic.
C9 je sam sebe pobijedio.
Banati Oriannu a ostaviti Kassadina. Fuck logic.
Iskreno se nadam finalu; Fnatic vs. SKT1
Po meni trenutno 2 najbolja tima u Svijetu, bilo bi zanimljivo.
Jesil siguran da će OMG pobijediti Royal Club?
Dajem lijevu ruku za to.
Ma već u team selectu se vidjelo da je fnatic birao pametnije...a onda ono debilno davanje 2-0 Cyanideu..ne znam zašto su uopće išli tim putem..btw, da li se samo meni čini ili je Cyanide bio totalno ispdo svoje razine u ova 3 gejma?
NA scena poznata jedino po trash-talk-u, a kad treba igrati onda ih nigdje... i to protiv europljana koje oni smatraju najlošijom scenom LOL!
Drago mi je da ih je Fnatic ponizio!
Meanwhile on Twitter:
Saintvicious: Well atleast Nocturne farmed a lot of creeps

Lik jedva dočeko da ga spusti Meteosu, i neka je!
Fnatic zadnji game RAZVALIO!
GO GO FNATIC WE BELIEVE IN YOU! 
Ma već u team selectu se vidjelo da je fnatic birao pametnije...a onda ono debilno davanje 2-0 Cyanideu..ne znam zašto su uopće išli tim putem..btw, da li se samo meni čini ili je Cyanide bio totalno ispdo svoje razine u ova 3 gejma?
po cemu tocno?
meteos je dobro odigro, šta on može kaj ove hvataju na svakom čošku.
Jako me C9 razočarao, al jbg fnatic je odlično odigro 3. game. Također se nadam da će ih kinezi pobjedit. U finalu bi želio da bude gambit, al moja pretpostavka je da će biti royal vs skt
Mislim da je C9 imao bolji pick od fnatica
Fun poll again.
Ko će pobijediti?
| 15 | Gambit Gaming |
|---|---|
| 11 | NaJin Black Sword |
Fun poll again.
Ko će pobijediti?
kad igraju?
Fun poll again.
Ko će pobijediti?
kad igraju?
Sad
GG Gambit.
Ajde još jednu. Iako mi je žao Najina, al kad je tako ispalo.
A hrvat 
Btw, šta ti ima biti žao Najina? Meni žao Gambita 
Pričaj ti šta hoćeš. Jedan od 2 razloga zašto je fnatic prošao je što su bili 2 puta na plavoj strani, drugi je idiotičan gift kassadina pekeu
Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
To je jednostavno njihov stil, ali nakon onakvog levela 1 tako nisu mogli pobijediti. Njima je najgori bio Lemonnation, mislim onakvi buildovi ( mana manipulator, doran shield, pa tek onda sighstone ) + totalni manjak wardova, a igraju protiv bush mastera Fnatica.
To je jednostavno njihov stil, ali nakon onakvog levela 1 tako nisu mogli pobijediti. Njima je najgori bio Lemonnation, mislim onakvi buildovi ( mana manipulator, doran shield, pa tek onda sighstone ) + totalni manjak wardova, a igraju protiv bush mastera Fnatica.
Haj to, nego frajera uvijek uhvate van pozicije i crkne...
može li se PaySafeCardom sa Tiska kupiti RP-i i je li to provjereno, tj. sigurno?
na west serveru sam, ako ima kakve veze.
može li se PaySafeCardom sa Tiska kupiti RP-i i je li to provjereno, tj. sigurno?
na west serveru sam, ako ima kakve veze.
Može se kupovati, sigurno je :)
a čitao sam malo tu po poruka od prije, bilo je nekih problema oko valute, tj. kartica je bila u kunama a za RP-e trebaju euri pa se nije moglo?
znaci to je onda rjeseno? moram dva puta provjerit :D
Dodjem danas u skolu, pola skole bruji kako je Fnatic dobio C9 26-2. Ne bi to bilo nista cudno da nije u pitanju srednja skola. 
a čitao sam malo tu po poruka od prije, bilo je nekih problema oko valute, tj. kartica je bila u kunama a za RP-e trebaju euri pa se nije moglo?
znaci to je onda rjeseno? moram dva puta provjerit :D
To nikad nije ni bio problem.
U kojoj god valuti da kupis PSC oni imaju svoj konverter.
Trazim nekog za Duo QQ, da je plat da me izbavi iz zla, i uvede me u plat. TYVM
odlicno onda, hvala
po cemu tocno?
Znači govorimo o meču di je:
Fnatic - Shen, Lee Sin, Kassadin, Varus, Leona
C9 - Vladimir, Nocturne, Kennen, Corki, Zyra
Znači, Shen rastura Vladimira po map kontroli. Nocturne je bolji od Lee Sina (ajmo reći zbog utilitya ali i meteos >> cyn), no dali su bezveze 2 killa, makar da je bilo obrnuto, Meteos bi carryao 2x bolje nego Cyan jer je igrao ispod svoje razine u ova 3 meča. Xpeke je bolji mid nego Hai, a dali su mu da igra svog Kassadina. Se sjeća netko nerfa na W zbog xpekea?
Što se tiče varuas (Puszu), svi čekaju da dođe Rekkles, makar moram reći da Puszu radi svoj posao i bolje nego što je to većina očekivala. Yellowstar igra vrhunski na ovom prvenstvu, i baš se vidi razlika kako je prije bio ad, pa sada support. Vidi mu se to u načinu igranja.
Mislim da je C9 imao bolji pick od fnatica
Ono što sam napisao gore.
Gledao sam dosta LCS ove sezone, i čim sam vidio ovaj tim, odmah sam maknuo C9 iz prvenstva, simple.
EDIT:
Nisam gledao forum prije, nisam htio da mi netko spoila GG vs Najin :D
Pročitajte ovo:
Slažem se sa svime što je tu napisano.