League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.353.425
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends

Evo ti sa karticom, a mobile payment kod mene nema, ne znam jel se može više uopšte kupovati sa mobitelom ili meni nema te opcije pa nek ti neko drugi to slika.

'I od vlastite sjenke, on počeo je bježati' Mel
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.9.2013 12:26 (Aliser).
15 godina
neaktivan
League Of Legends
Na euw si?
lnova65

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Da, na EUW sam.
13 godina
neaktivan
Ferritin kaže...

Ajmo neka neko u nas napravi ovo http://viewingparties.euw.leagueoflegends.com/en/ {#}

Ako mogu ovi tamo u Indiji napraviti, valjda i mi mozemo lol

Jel se to treba napraviti na jednom mjestu? Sto se mene tice mozemo na Skype ili TS3 pa cemo gledati, zajedno komentirati i to ovi koji zele. Ali da se bas organizira mjesto, projektor, video zid. Ne znam bas.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Nema bolje igre nego kad jedan po jedan dobijamo DC i tako samo se redamo cijeli game...

zadnjih par dana EUNE bar meni ne normalno lagga :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ahriiiii kaže...

Nema bolje igre nego kad jedan po jedan dobijamo DC i tako samo se redamo cijeli game...

zadnjih par dana EUNE bar meni ne normalno lagga :(

Jučer sam izgubio ranked, jer sam imao 53 ms, ali mi je svako toliko kao da je 1000 ms, baš mi je znalo stati. Ne moram niti reći kako me njihov jungler zeznuo (forume, nabijem ti cenzuru na k)

:(

GamerX9 kaže...
Ferritin kaže...

Ajmo neka neko u nas napravi ovo http://viewingparties.euw.leagueoflegends.com/en/ {#}

Ako mogu ovi tamo u Indiji napraviti, valjda i mi mozemo lol

Jel se to treba napraviti na jednom mjestu? Sto se mene tice mozemo na Skype ili TS3 pa cemo gledati, zajedno komentirati i to ovi koji zele. Ali da se bas organizira mjesto, projektor, video zid. Ne znam bas.

Problem je ako svi upale linkove, opet većinom (npr na azubu je još oke) zna biti na razmaku 10-15 sec....Imaju sync video stranice, ali zna ne raditi to dobro :(

ali ja zato ne gledam forume i onda pogledam VODove :D

13 godina
neaktivan
League Of Legends

Jedno pitanje cisto for fun. Koliko vam se puta dogodilo da ste u rankedu dobili nekog iz friend lista? Ja sam ovaj game imao jednog u svojem timu i jednog u njihovom koje imam vec duze vrijeme kao friendove, nisam bio premade sa nikim. Kolike su sanse da od 120 frendova dobijes 2 u isti match na random matchmaking? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Jedno pitanje cisto for fun. Koliko vam se puta dogodilo da ste u rankedu dobili nekog iz friend lista? Ja sam ovaj game imao jednog u svojem timu i jednog u njihovom koje imam vec duze vrijeme kao friendove, nisam bio premade sa nikim. Kolike su sanse da od 120 frendova dobijes 2 u isti match na random matchmaking? {#}

Sve ovisi koliko visoko se penješ. Mi smo testirali par puta da kliknemo start u isto vrijeme, i dosta često smo bili zajedno ili jedan protiv drugog. Vjerujem da je na još većem ELOu to još "lakše" napraviti :)

17 godina
neaktivan
League Of Legends

FNATIC VS C9 U 21:00 HYPE IT!!!

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Meni se jednom dogodilo da me stavilo sa frendom s treninga(nisam ni znao da igra lol i vice versa), potpuno nasumično, tj nije bilo dogovora, tako nas match making. vidi on u nicku cro, pita odakle, velim mu koji grad, on meni:nemoj srat i ja isto. I tako dok se nije ispostavilo da se znamo(gold 3 je to bilo negdje, ni predočit si ne mogu koliko su zapravo male šanse da se to desi
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo imam problem pa da pitam forumaše jer možda je neko imo sličnu situaciju. Boostam jednog lika plat I division na diamond V. njegov w/l omjer je 188-112 . igram duo sa njim konstantno sa silver - plat accovima. Imamo ogromne win streakove. Al nikako da dođe do promotiona. Prvi puta došli do 99 i dobio je +0. Kako je system broken prepostavio sam da treba izgubit jednu pa ce ga slijedeci win bacit u promo. Izgubio on jednu. Došli opet do 99, 2 game zaredom +0. Idemo opet probat izgubit, izgubimo -3. zatim dobimo +2,+1,+0,+0,+0,+0 . Opet izgubimo i opet se događa ista stvar. Igro sam na hrpetini accountova iz I. divizije i nikad nisam imo ništa slično. Dal ima ko da mu se tak nešt desilo?

lol [eu]east: cpt z0mbie

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
death_zombi kaže...

Evo imam problem pa da pitam forumaše jer možda je neko imo sličnu situaciju. Boostam jednog lika plat I division na diamond V. njegov w/l omjer je 188-112 . igram duo sa njim konstantno sa silver - plat accovima. Imamo ogromne win streakove. Al nikako da dođe do promotiona. Prvi puta došli do 99 i dobio je +0. Kako je system broken prepostavio sam da treba izgubit jednu pa ce ga slijedeci win bacit u promo. Izgubio on jednu. Došli opet do 99, 2 game zaredom +0. Idemo opet probat izgubit, izgubimo -3. zatim dobimo +2,+1,+0,+0,+0,+0 . Opet izgubimo i opet se događa ista stvar. Igro sam na hrpetini accountova iz I. divizije i nikad nisam imo ništa slično. Dal ima ko da mu se tak nešt desilo?

hoces da ja odigram s njim? dosta zanimljiv slucaj {#}

HOW ABOUT NO
16 godina
neaktivan
death_zombi kaže...

To se meni dešavalo, nek ode afk sa ranked na par dana 1 win pred promotion, iduci win i bit ce u promotionu

EUW: MushRoomD
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Fun poll.

Šta mislite ko će pobijediti?

8 Cloud 9
31 Fnatic
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

mislim da fnatic. Stvarno igraju odlicno ove godine i ne bi se cudio da osvoje world tj ja odobno navijam za njih 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

C9 for the win, nov tim al imaju prejake igrace, na NA sceni su totalno izdominirali i volio bi da to ponove na worldsima

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Laggovi napokon prestali bar se nadam pa je dobro iskoristeno vrijeme za 2 wina u ranked

Sve vise i vise pocinjem voljeti tu Leonu iako mi prvi put nikako nije legla zbog low poke strane i sto je nisam bas poslije toga ni probala nesto previse ali malo gledanja videa i guidova dobro dodju

sad znam zasto X-Plosive igra s njom kad mu treba sigurni win u ranked..  {#}

dobivam 17 LP ( trenutno 32) po game-u ako bude srece nadam se da cu upast u gold  prije kraja sezone   :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.9.2013 21:13 (Ahriiiii).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

NA SUX, go go EU

#TeamCG, Bellamy4nakama,Nerf Pheelin,4Moon Theory is gg|RIP Ryan Davis
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Go Fnatic!

Moj PC  
7 1 hvala 0
16 godina
Dd_Optic kaže...

C9 for the win, nov tim al imaju prejake igrace, na NA sceni su totalno izdominirali i volio bi da to ponove na worldsima

NA scena je zak*rac, zato je C9 dobio sve..

Inace Fnatic ce ih laganini 2-0..

Svi smo mi Mentalist // R.I,P. EP
16 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
Dd_Optic kaže...

NA scena je zak*rac, zato je C9 dobio sve..

Inace Fnatic ce ih laganini 2-0..

iskreno netko cloud9 treba spustit oni su super prošli u na i kad usporediš rezultate u eu je sve blizu dok je u na c9 i vulcun dominiro a vidi vulcun sad 

16 godina
League Of Legends

#applepie 

C9 all the way.

Moj PC  
2 5 hvala 1
16 godina
mystik kaže...

#applepie 

C9 all the way.

Prepare 2 get Sexpeke˙d

14 godina
neaktivan
League Of Legends

Let the games begin ! 

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

tu se navodno moze osvojiti riot graves skin, probajte nista vas ne kosta(osim 1 min vremena)

http://goo.gl/IyjWBt

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Nekak mi se cini da je C9 izgubio u champion picku IMO. Vidjet cemo, vidjet cemo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Nekak mi se cini da je C9 izgubio u champion picku IMO. Vidjet cemo, vidjet cemo...

evo gledam i moram priznat stvarno dobar game 

16 godina
League Of Legends

GG EASY, NA TRASH. 

Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Pa i nije baš GG Easy, Cloud 9 je super počeo game, u jednom trenutku su bili dosta bolji, ali je Fnatic to naravno preokrenuo sve.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

ck ckc chuu chuu,all aboard the EU hype train!!!!!

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat

5 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice