- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
lnova65
Ajmo neka neko u nas napravi ovo http://viewingparties.euw.leagueoflegends.com/en/ 
Ako mogu ovi tamo u Indiji napraviti, valjda i mi mozemo lol
Jel se to treba napraviti na jednom mjestu? Sto se mene tice mozemo na Skype ili TS3 pa cemo gledati, zajedno komentirati i to ovi koji zele. Ali da se bas organizira mjesto, projektor, video zid. Ne znam bas.
Nema bolje igre nego kad jedan po jedan dobijamo DC i tako samo se redamo cijeli game...
zadnjih par dana EUNE bar meni ne normalno lagga :(
Nema bolje igre nego kad jedan po jedan dobijamo DC i tako samo se redamo cijeli game...
zadnjih par dana EUNE bar meni ne normalno lagga :(
Jučer sam izgubio ranked, jer sam imao 53 ms, ali mi je svako toliko kao da je 1000 ms, baš mi je znalo stati. Ne moram niti reći kako me njihov jungler zeznuo (forume, nabijem ti cenzuru na k)
:(
Ajmo neka neko u nas napravi ovo http://viewingparties.euw.leagueoflegends.com/en/ 
Ako mogu ovi tamo u Indiji napraviti, valjda i mi mozemo lol
Jel se to treba napraviti na jednom mjestu? Sto se mene tice mozemo na Skype ili TS3 pa cemo gledati, zajedno komentirati i to ovi koji zele. Ali da se bas organizira mjesto, projektor, video zid. Ne znam bas.
Problem je ako svi upale linkove, opet većinom (npr na azubu je još oke) zna biti na razmaku 10-15 sec....Imaju sync video stranice, ali zna ne raditi to dobro :(
ali ja zato ne gledam forume i onda pogledam VODove :D
Jedno pitanje cisto for fun. Koliko vam se puta dogodilo da ste u rankedu dobili nekog iz friend lista? Ja sam ovaj game imao jednog u svojem timu i jednog u njihovom koje imam vec duze vrijeme kao friendove, nisam bio premade sa nikim. Kolike su sanse da od 120 frendova dobijes 2 u isti match na random matchmaking? 
Jedno pitanje cisto for fun. Koliko vam se puta dogodilo da ste u rankedu dobili nekog iz friend lista? Ja sam ovaj game imao jednog u svojem timu i jednog u njihovom koje imam vec duze vrijeme kao friendove, nisam bio premade sa nikim. Kolike su sanse da od 120 frendova dobijes 2 u isti match na random matchmaking? 
Sve ovisi koliko visoko se penješ. Mi smo testirali par puta da kliknemo start u isto vrijeme, i dosta često smo bili zajedno ili jedan protiv drugog. Vjerujem da je na još većem ELOu to još "lakše" napraviti :)
FNATIC VS C9 U 21:00 HYPE IT!!!
Evo imam problem pa da pitam forumaše jer možda je neko imo sličnu situaciju. Boostam jednog lika plat I division na diamond V. njegov w/l omjer je 188-112 . igram duo sa njim konstantno sa silver - plat accovima. Imamo ogromne win streakove. Al nikako da dođe do promotiona. Prvi puta došli do 99 i dobio je +0. Kako je system broken prepostavio sam da treba izgubit jednu pa ce ga slijedeci win bacit u promo. Izgubio on jednu. Došli opet do 99, 2 game zaredom +0. Idemo opet probat izgubit, izgubimo -3. zatim dobimo +2,+1,+0,+0,+0,+0 . Opet izgubimo i opet se događa ista stvar. Igro sam na hrpetini accountova iz I. divizije i nikad nisam imo ništa slično. Dal ima ko da mu se tak nešt desilo?
Evo imam problem pa da pitam forumaše jer možda je neko imo sličnu situaciju. Boostam jednog lika plat I division na diamond V. njegov w/l omjer je 188-112 . igram duo sa njim konstantno sa silver - plat accovima. Imamo ogromne win streakove. Al nikako da dođe do promotiona. Prvi puta došli do 99 i dobio je +0. Kako je system broken prepostavio sam da treba izgubit jednu pa ce ga slijedeci win bacit u promo. Izgubio on jednu. Došli opet do 99, 2 game zaredom +0. Idemo opet probat izgubit, izgubimo -3. zatim dobimo +2,+1,+0,+0,+0,+0 . Opet izgubimo i opet se događa ista stvar. Igro sam na hrpetini accountova iz I. divizije i nikad nisam imo ništa slično. Dal ima ko da mu se tak nešt desilo?
hoces da ja odigram s njim? dosta zanimljiv slucaj 
To se meni dešavalo, nek ode afk sa ranked na par dana 1 win pred promotion, iduci win i bit ce u promotionu
Fun poll.
Šta mislite ko će pobijediti?
| 8 | Cloud 9 |
|---|---|
| 31 | Fnatic |
mislim da fnatic. Stvarno igraju odlicno ove godine i ne bi se cudio da osvoje world tj ja odobno navijam za njih
C9 for the win, nov tim al imaju prejake igrace, na NA sceni su totalno izdominirali i volio bi da to ponove na worldsima
Laggovi napokon prestali bar se nadam pa je dobro iskoristeno vrijeme za 2 wina u ranked
Sve vise i vise pocinjem voljeti tu Leonu iako mi prvi put nikako nije legla zbog low poke strane i sto je nisam bas poslije toga ni probala nesto previse ali malo gledanja videa i guidova dobro dodju
sad znam zasto X-Plosive igra s njom kad mu treba sigurni win u ranked.. 
dobivam 17 LP ( trenutno 32) po game-u ako bude srece nadam se da cu upast u gold prije kraja sezone :D
NA SUX, go go EU
C9 for the win, nov tim al imaju prejake igrace, na NA sceni su totalno izdominirali i volio bi da to ponove na worldsima
NA scena je zak*rac, zato je C9 dobio sve..
Inace Fnatic ce ih laganini 2-0..
NA scena je zak*rac, zato je C9 dobio sve..
Inace Fnatic ce ih laganini 2-0..
iskreno netko cloud9 treba spustit oni su super prošli u na i kad usporediš rezultate u eu je sve blizu dok je u na c9 i vulcun dominiro a vidi vulcun sad
#applepie
C9 all the way.
#applepie
C9 all the way.
Prepare 2 get Sexpeke˙d
Let the games begin !
tu se navodno moze osvojiti riot graves skin, probajte nista vas ne kosta(osim 1 min vremena)
Nekak mi se cini da je C9 izgubio u champion picku IMO. Vidjet cemo, vidjet cemo...
Nekak mi se cini da je C9 izgubio u champion picku IMO. Vidjet cemo, vidjet cemo...
evo gledam i moram priznat stvarno dobar game
GG EASY, NA TRASH.
Pa i nije baš GG Easy, Cloud 9 je super počeo game, u jednom trenutku su bili dosta bolji, ali je Fnatic to naravno preokrenuo sve.
ck ckc chuu chuu,all aboard the EU hype train!!!!!