jel se zna u koliko sati je stream polufinala championshipa u pon?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Polufinale?
Group stage počinje u nedjelju u 21:00(po našem vremenu), idući ponedjeljak su 1/4 finalni matchevi.
Polufinale?
Group stage počinje u nedjelju u 21:00(po našem vremenu), idući ponedjeljak su 1/4 finalni matchevi.
Ima negjde točan raspored tko bi protiv koga trebao igrati itd.?
http://eune.lolesports.com/worlds/schedule?purl=1
Ne znam da li da se ubijem, ali uzimam godišnji radi ovoga... 
Polufinale?
Ima negjde točan raspored tko bi protiv koga trebao igrati itd.?
http://na.lolesports.com/worlds/schedule?purl=1 tu imas cijeli raspored.
Auuu...pa odmah GGEU vs TSM, pa SK1 v sLD, pa TSM vs OMG...čovječe jedva čekam sutra :) pizza i sve će se naručiti
pretpostavljam nista od onih gejmova sutra sto igramo inace nedjeljom?
Haha jesam se nasmijo na video 
Kao neće odat di živi, a dao puno ime i prezime, gdje ide u školu i kolko god ima. S ovim informacijama dijete iz 3. razreda bi ga pronašlo.
Danas mi se valjda bas posrecilo pa sam usao u neki hardcore carry mode. 5 od 5 gejmova pobjeda, svi su bili dulji od 40 minuta i jako izjednaceni, ali sam u svima imao KDA barem 5 i u svakoj barem 9 cs po minuti. I u dva od tih 5 su pale pente, jedna sa Oriannom, jedna sa Zedom.
Promo za Silver III. Valjda cu stici do golda u mjesec i po.
Kad počinje Championship? Večeras u 4 ujutro ili sutradan u 4 ujutro?
Kad počinje Championship? Večeras u 4 ujutro ili sutradan u 4 ujutro?
Sutra u 21.00 je prvi game.
Lvl 12 Rayza ovdje,pa ako ima ima casualaca za neki tim da malo igramo nek me addaju(ARNYmon)pa da igramo.Imam Skype,Razer comms,Raid call,i TS po ptrebi 
Lvl 12 Rayza ovdje,pa ako ima ima casualaca za neki tim da malo igramo ranked nek me addaju(ARNYmon)pa da igramo.Imam Skype,Razer comms,Raid call,i TS po ptrebi 
Kako ti planiraš ranked igrati ako si tek lvl 12? :P
Ma samo Vod gameova s Ozoneom cu gledati na ovom turniru i mozda finale. Ovaj raspored je toliko uzasan ...
Hm,nikako,jednog dana??Mozda? 
sto se desava na EUW opet, nemoze nac game, cekan queue vec 15 min i nis... pital san par ljudi i svima je tako, kako je kod vas?
jel neko za duoq na westu sa trashom :P
Kako da ih onda nazivam, kad mi dodju u queue i napisu i quotam " Idem jungle ili vam prčim mamu i fidujem".
Kako da ih onda nazivam, kad mi dodju u queue i napisu i quotam " Idem jungle ili vam prčim mamu i fidujem".
Takvih ima od svugdje i na svakom serveru, nije to karakteristično za Srbe, Hrvate, Poljake itd... tako da nema potrebe da posebno izdvajaš pojedince...
A evo i tog lika http://www.lolking.net/summoner/eune/31347383#history/638913562
Pretpostavljam da je ovaj game na vrhu taj u kojemu si ti igra. Iskreno i nije čovjek po scoru tako loše odigrao.
Ako netko ima saznanja o ovom frajeru (konkretno adresa) slijedi novčana nagrada.
Ako netko ima saznanja o ovom frajeru (konkretno adresa) slijedi novčana nagrada.
Taj lik ti je gold 3 i preferira mid
Daj lovu 
eu west unavailable samo meni ili ...
eu west unavailable samo meni ili ...
svima
da nedostupan je
da nedostupan je
alinaravno da je opet samo eu west nedostupan
Pi*am na riot
Nedostupan je.. Eh sad zasto je nedostupan, to nece reci... Jer jedino samo riot ne kaze kad ce biti serveri dolje "radi odrzavanja"... A ako nije radi odrzavanja onda su se zamjerili nekoj grupi hakera pa se hakeri malo zabavljaju...
Kaj je s tim likom?