- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako dobijes kod za skin, a nemas championa, recimo da uspijem naci kod za Arcade Hecarima, a nemam ga, hocu li dobiti i championa ili ga moram prvo kupiti?
Ako dobijes kod za skin, a nemas championa, recimo da uspijem naci kod za Arcade Hecarima, a nemam ga, hocu li dobiti i championa ili ga moram prvo kupiti?
Dobit ćeš i championa
MushroomD got banned hueuhe http://euw.leagueoflegends.com/tribunal/en/case/1244948/ 
Ima još ljudi koji daju kodove za hecu i blitza
. Sad ih dobio od jednog lika iz SAD-a.
Si euw ili eun? ako si eun daj posalji kodove da na euw iskoristim ;)
Ugl sta ovaj gljivaman stvarno tako puno rage-a? xDDDDDD Znam da svima pukne film al ovo je fakat ....
Ima još ljudi koji daju kodove za hecu i blitza
. Sad ih dobio od jednog lika iz SAD-a.
Si euw ili eun? ako si eun daj posalji kodove da na euw iskoristim ;)
Ugl sta ovaj gljivaman stvarno tako puno rage-a? xDDDDDD Znam da svima pukne film al ovo je fakat ....
Lik ih je iskoristio za EUW i NA, EUNE je ošo meni. Tko ima negdje drugdje nek požuri http://www.epicnpc.com/league-legends-services-skin-sales-etc/553784-free-arcade-hecarim-riot-blitzcrank-not-avail-na-euw.html
hahaha ludi mašrum na koliko je banan i koji je to put?
Ma 3 dana, pica se lucky izvukla
Ma 3 dana, pica se lucky izvukla
omg, a ja napisem protivnickom timu da nije ping kriv sto su oni loši i što su izgubili game, i dobijem 3 reporta, i jos u 2 gejma zbog feedanja i dobijem ban na 7 dana fuck luck
https://www.game4glory.net?referrer=521f71c321383 Game4Glorry registracija
Cuo i za cancer i za heart attack i za brain explosion u ovoj igri, ali ovo je potpuno novi nivo bolesti 
ima tko kodove sa gamescoma koji nisu iskoristeni na EUW , please im desperate 
3.1. Orianna - Slaba do 6 lvla, OP passive za last hitanje, UZASNA u teamfightu (njima je uzasna, vama je carry) mali CD-i tako da mozes maintainati dmg sa Q, mozes drzati ADC pod shieldom cijelo vrijeme.
Molim? O čemu pričamo? Ovo je debilnost, što je to da je Orianna slaba do lv 6...pa protiv većine MIDova ti držiš već od 2-3 levela taj mid lane.
Po meni u SoloQ je (ne redoslijedom)
Ahri
Kassadin
Orianna
Annie
Fizz
Zed
Swain - ne znam zašto svi zaboravljaju ovog mida, lik je bog kralj isus žena car
Karthus - farm farm farm
Krivo sam se izrazio. Uglavnom, slaba je dok ne dobije Q+W combo, a vjerojatno ce izgubiti trade i bez shielda. Ali poslije toga rastura.
Krivo sam se izrazio. Uglavnom, slaba je dok ne dobije Q+W combo, a vjerojatno ce izgubiti trade i bez shielda. Ali poslije toga rastura.
Ako savladaš vještinu da nasumice AA ga dosta često, onda je win, zbog njenog passiva.
Arcade Hecarim (iskorišten na EUW)
WWFCXAQ6LNWVL3
Nema na čemu.
A di su bili kodovi za djelit?
ocito zakasnim uvijek 
Ugrabio skinove u razmaku od 10min, nije teško ako znaš di trebaš tražit 
Daj slobodno, makar na PM di...pokušavam frendu kao dar to srediti :(
3.1. Orianna - Slaba do 6 lvla, OP passive za last hitanje, UZASNA u teamfightu (njima je uzasna, vama je carry) mali CD-i tako da mozes maintainati dmg sa Q, mozes drzati ADC pod shieldom cijelo vrijeme.
Molim? O čemu pričamo? Ovo je debilnost, što je to da je Orianna slaba do lv 6...pa protiv većine MIDova ti držiš već od 2-3 levela taj mid lane.
Po meni u SoloQ je (ne redoslijedom)
Ahri
Kassadin
Orianna
Annie
Fizz
Zed
Swain - ne znam zašto svi zaboravljaju ovog mida, lik je bog kralj isus žena car
Karthus - farm farm farm
orianna , swain i karthus nisu soloq mid laneri , svi imaju svoje slabe tocke u laning fazi iako orianna toliko nema dosta assassina je moze pobjedit lako , swain i karthus mogu bit lako outpickani i outroamani , najvaznija stvar u soloq je roamat netriba se uopce pobjedit lane , mogu van preporucit :
Ahri , zed , kassadin , gragas , diana , heimer , po redosljedu ali za heimera tribate imat swag-a
Ahh nabavih bronce 3 acc xD holy shit my eyes bleed... od 3 odigrane 2 lossa jer iskljucivo dva se lane nafidala (a i brat bratu moje pozicioniranje kao ADCa sucka do zla boga :D ) ono lane razbijemo do jaja, kada dojde od teamfighta zivi uzas... divanje 2vs5 ispod tureta i tako dalje :D a da ne pricam o champion selectu sto svi trolaju svakogam, a report him na all chat ide svaki creep wave :D a last hit i support je science fiction xD
Thank you :) riot blitz, a hecu imam od prije
:) I ja i frend ulovili i riota i arcadea. :D
HVALA puno!
napokon dobio riot blitz
Hehe tnx! pony je moj 
na twiteru sam dobio blitza ali hacu nisam uspio..
nikako da kupim toga konjica a htio sam ga..sad sam dobio i skin free :)
mnogo ti hvala :D
Haha ma ništa dečki :) Drago mi je da ste ih ulovili :)
Ako itko ima NA kodove za Hecu i Blitza, molim vas neka se javi u box!