League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.991
|
čitano: 6.895.615
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
League Of Legends

Pa evo iz mog primjera, igram Gold na frendovom acc na westu (i jedan gejm na posuđenom acc) i to ide pobjeda za pobjedom. Nije da kerijam, ali svoju ulogu odradim pošteno.

Dok na svom east acc pokušavam doći iz Silvera u Gold i pol gejmova doslovce iskerijam, no jednostavno mi se to čini bar duplo teže. Winam jedno desetak gejmova, dobijem 30ak bodova, i onda izgubim dva gejma i izgubim 30 bodova... i onda sve iz početka i osjećam se kao da se vrtim u krug. I već sam dvaput namjerno pao diviziju da bi dobio možda više bodova kad se vratim u S1, a ono sve isto. A W/L ratio mi je 75/59...

To daje dodatnu draž svemu huehuehue, bit će ljepše kad se jednom uguzim u taj Gold. U S4, naravno.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

kazes namjerno si pao diviziju? o.O

evo, uz pomoc win4crazy-a i naseg dua na rubu sam izlaska iz bronce, samo mi je to cilj bio, od 20ak gameova zasad smo izgubili samo jednu, jest da on svaku kerija sa vayne, ali ja pokusavam svejedno odradit svoju ulogu max.

wish us luck!

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Da, čuo sam da ekipa namjerno pada iz 1 u 2 jer se onda na povratku u 1 ostvaruje nekakav win streak i automatski dobiješ više bodova ili koji vrag... glitch in the matrix

Naravno, to nema veze s istinom. I dalje dobivam sirotinju od bodova. Nema veze, tako naučim cijeniti svaki bod kojeg dobijem i više se trudim svaki game. Samo nemam baš vremena svaki dan provoditi sate pred monitorom pa napredujem prilično sporo uz game/dva dnevno.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ma mene bilo strah što će biti kada dođem u Gold I,kad ono normalno bodova,došao u 10-tak gameova do prvog promotiona.
Brat me uvijek napada da nikad ne hard carryam team,jer očito ne igram ADC a i rijetko mid,no neznate koji je užitak

počet game 4 0 4 s junglerom da bi završio 4 5 21...
Imam taj mentalitet,neću uspjet ako buildam full derp,meni je najdraže tenkat,shot callat i promatrat mapu,

sada što mi je mehanika subpar za Plat,izvježbat će se :D 

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

http://prntscr.com/1pnfvv

molim vas pogledajte taj pro feed i pro farm omg ja nevjerujem gledam i placem

Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Mcbuzz kaže...

http://prntscr.com/1pnfvv

molim vas pogledajte taj pro feed i pro farm omg ja nevjerujem gledam i placem

Ne znam šta se žališ, po ovom screenu ja vidim da ste svi u teamu failali a pogotovo ti sa takvim scorom 2/7/0

Protiv takvog team-a ti buildaš boots of swiftness koji ti nije trebao u ovom slučaju.

Što se tiće farme, nije nikome dobra s obzirom da je match trajao 26 minuta.

Šta će ti barrier na garenu? Bolje da si išao flash/ignite ili ghost/ignite umjesto što si išao sa barrier/flash.

Sad da usporedimo malo tebe i Nasusa

Ti: 2/7/0 CS: 115 Gold: 5.9k

Nasus: 3/0/8 CS: 144 Gold: 8.9k

Ili si ti dosta dobro failao protiv Nasusa na topu, ili te je on outplayao debelo, ili si bio campovan od strane njihovog junglera. Ne samo da je on imao više CSa od tebe, nego je imao i assiste i samim time se vidi da je pomagao svom timu za razliku od tebe, koji si sudjelovao u 2 killa od 12 mogućih. Tebe praktički nije ni bilo u teamfightovima ako ih je i bilo.

Ne znam otkud njemu bolji score, s obzirom da si ti praktički counter za Nasusa, jer njegov wither možeš counterati sa svojim Q koji briše slow sa tebe.

Nemam ja pojma kako si ti tačno igrao i kako se razvijao match, ali sam ovo sve ustanovio na osnovu tvog screena.

'I od vlastite sjenke, on počeo je bježati' Mel
13 godina
neaktivan
League Of Legends

ma njihov jung je dolazio svake 2 min a u mojem timu niko nije pomogo top nikad a i odmah napocetku su bot nafidali ez odmah triple i pocelo je{#} onda stalno je ww gank-o a moj lee nije uopce dolazio na top

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.9.2013 13:27 (Mcbuzz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
guls kaže...

Da, čuo sam da ekipa namjerno pada iz 1 u 2 jer se onda na povratku u 1 ostvaruje nekakav win streak i automatski dobiješ više bodova ili koji vrag... glitch in the matrix

Naravno, to nema veze s istinom. I dalje dobivam sirotinju od bodova. Nema veze, tako naučim cijeniti svaki bod kojeg dobijem i više se trudim svaki game. Samo nemam baš vremena svaki dan provoditi sate pred monitorom pa napredujem prilično sporo uz game/dva dnevno.

Ima veze s istinom. Ja nisam znao da je tako pa nisam isao gubiti namjerno u Bronze I, ali mi je od 92 LP do promotiona trebalo 6 win streak u prvom pokusaju (1LP, 2LP, 1LP...) i onda sam izgubio promo, padnem na 64 LP i u drugom pokusaju jednom pobjedom dodjem natrag u promo. Kad sam prosao u Silver V sjecam se da sam dobio nakon prvog wina 67 LP i to mi je jos uvijek rekordan LP u jednom gejmu.

A ti, Mcbuzz, vec si par puta stavio PrtScr kako su tvoji losi, a ni u jednom nisi imao bolji KDA od 0.5. Jest da si imao duplo vise CS od svakoga u svom timu, ali si imao duplo manje od svih u njihovom. Ne znam sto zelis time reci, ali ja svakim novim prtscr-om kojeg stavis imam sve nize misljenje o tebi. Ajde da imas recimo 8/4/6 i cs usporedan kao njihov tim, to je onda velika krivnja na tvom timu, ali ti stavis ss sa 2/7/0 ili 1/4/0, nisi nista bolji od njih.

EDIT: Bas sam isao racunati, onako od oka. Ispada da imas najgori KDA u timu...

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.9.2013 13:45 (GamerX9).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

No MadLife at worlds {#}

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.9.2013 14:24 (Lord Nofak).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

često vidim komentare, kada se treba izvuči iz "elo hell", da se igra u duo?

samo mene jedan problem uvijek u takvim situacijama muči, a to je onaj shugavi matchmaking ... ?

obavezno je da tada dobijem barem jednog teammatea koji veze sa igrom nema i naravno barem dvoje u protivničkoj ekipi koji su za 2 tiera više od mene i po mogućnosti igraju svaki match k'o da im je zadnji u životu?

pa mene iskreno zanima, kako da mi premade uspijemo carry ostatk teama kada već u prvih 20 minuta ja zaostajem sa lvl i sa cs, a kills neću spominjati to je žalosno ... ? :/

jednostavno imam dojam da je to užasno loše napravljeno od strane riota?

SR3CKO
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Ekipzor, može pomoć mala.

Što buildate na Vladu i s kojim runama se igrate?

Htjela bih ga vježbati jer mi se čini kao čisto solidan top, al' nisam pametna kako ga 'opremit' :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ukulele kaže...

Ekipzor, može pomoć mala.

Što buildate na Vladu i s kojim runama se igrate?

Htjela bih ga vježbati jer mi se čini kao čisto solidan top, al' nisam pametna kako ga 'opremit' :)

Neloš guide

http://www.lolking.net/guides/155445

13 godina
League Of Legends

Ja buildam: Boots 4P, Hextech revolver -> Giant's Belt -> Will of Ancients -> Rylai's Crystal Scepter -> Zhonyas -> Rabadons -> Liandrys ili neki tanky item ovisno o situaciji. Masteries 21/9/0. Max Q -> E -> W

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.9.2013 15:28 (GamerX9).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Pa ne mogu vjeovati kakav show su priredili i Blaze i Frost.
Svi govore kako je InSec dobar,ali bolna istina da su ga dominirali

i Shy i Flame.
S obzirom koliko KaKao campa InSec-a,nije ni čudo što ga svi zovu najboljim,s takvim

junglerom koji provodi više vremena na topu nego u svom jungleu je teško izgubit.
Ambition/GBM su bili loši,MadLife kao Madllife,5 klasa bolji od LustBoya,

Space miljama od Hermesa,ovisi sve o CptJacku i kakvog je raspoloženja,a 

jungleri CJ-vima su još zapeli u S2 meti kako se meni čini, CloudTemplar je ok,

ali čovječe nimalo agresije. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
definho kaže...

evo, uz pomoc win4crazy-a i naseg dua na rubu sam izlaska iz bronce, samo mi je to cilj bio, od 20ak gameova zasad smo izgubili samo jednu, jest da on svaku kerija sa vayne, ali ja pokusavam svejedno odradit svoju ulogu max.

wish us luck!

20 tak gejmova s tobom, a jos prije tebe sam 2-3 lika dizao {#} isto iz bronze

ukupan omjer mi je negdje oko 43/5

2 izgubio zbog afk, i 3 eto nisam uspio iscarryat

danas jos winamo ta 3 i ti svoje odradio, a ja ovog jos u gold moram {#}

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
17 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

A mene? {#}

14 godina
neaktivan
Posto sam na mobu nemogu citirat.... ugl kolko sam skuzio u goldu je problem late game jer team fightovi se ne rade kako bi se trebali... tako da sam u goldu dozivio najvece preokrete.. Jos uvjek sam u goldu i ovim putem pitam el oce neko duo da me carrya? mislim netreba me carryat igram na gold levelu al nikako da izadjem iz sredine golda... Nick imate u potpisu . Vecinom igram mid al mogu adc i jngl.
xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
15 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
definho kaže...

wish us luck!

A mene xD

15 godina
skandalouz kaže...

A mene? {#}

dodaj me, win4crazy EUNE, pa kad uhvatim vremena odigrat cemo jer su mi trenutno prioritet likovi koji placaju

Lord Nofak kaže...

A mene xD

kad savladas osnove javi mi se {#}

btw cestitam ti na challengeru 5vs5 iako su te carryali zombie i ekipa  {#}

jk ti mene trebas carryat do diamonda, javi se kad odlucis opet ranked pocet igrat

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Ha jeote ja na EUW, platio bi ti najboljim ćevapima u Bosni

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.9.2013 16:49 (skandalouz).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
skandalouz kaže...

Ha jeote ja na EUW, platio bi ti najboljim ćevapima u Bosni

E onda se javi Hajri.. a.k.a Tarnhelm.

12 godina
neaktivan
League Of Legends

Hm...

ovako trebam provjereni guide za Oriannu i Fizza i po vama koji je bolji za mid i  naravno early / mid/ late game koji je u kojem djelu bolji/a :D 

hvala unaprijed.

Zapravo moze TOP LISTA najboljih po vama MID CHAMPOVA i zasto?

1.

2.

3.

......

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.9.2013 19:07 (Ahriiiii).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ahriiiii kaže...

Hm...

ovako trebam provjereni guide za Oriannu i Fizza i po vama koji je bolji za mid i  naravno early / mid/ late game koji je u kojem djelu bolji/a :D 

hvala unaprijed.

1.

2.

3.

......

Fizz ti ima jači early game,tj nakon lvl 6 je znatno jači i može više napraviti od Orianne,a ogroman power spike ima nakon što izgradi lich bane.

Orianni treba bar 1 mana rege item i rabadon da može raditi neki dmg, ona u late može napraviti više dmga of Fizza jer ima bolji AOE, ali Fizz može izbrisat AD/AP carrya u sekundi.

Ovisi za što tražiš mid, dal je za solo q ili za team play.

Rekao bih da su ti za solo q

1.Ahri

2.Fizz

3.Zed

13 godina
League Of Legends

1. Zed - Mozda je subjektivno jer mi je main, imam 1/3 rankeda sa njime. Ima jak poke, srednje/jak early game, lak za farmati, prema late gameu sve jace i jace skaliranje ulta (na 6 lvlu enemy treba biti ispod 500 hp da ga ubijes sa ult + combo), dok na 16 lvlu mozes Full 4000 HP npr. Volibeara ubit sa ult + combo. Ult je najcesce udjes, ubijes metu, ili izadjes, ili si mrtav. Dok ga malo svladas (imam negdje 350-400 Zed gameova, nije puno, ali je dosta) onda mozes u teamfightu pokupit i double/triple potpuno sam, uz dobru koordinaciju Shadowa.

2. Ahri - Slaba do 6 lvla, ali onda razara. Rush DFG i radi na 11 lvlu ono sto Zed ult radi na 16. Sjecam se kad sam neki support, mislim da Nami ubio samo sa DFG + Q. Takodjer prilicno laka za farmati, skoro ju je nemoguce gankati.

3.1. Orianna - Slaba do 6 lvla, OP passive za last hitanje, UZASNA u teamfightu (njima je uzasna, vama je carry) mali CD-i tako da mozes maintainati dmg sa Q, mozes drzati ADC pod shieldom cijelo vrijeme.  

3.2. Syndra - Jak early i late game, laka za farmati, jako mali CD-i cak i na ultu. Ult sa 7 sfera radi preko 2000 dmga. Ima Cassiopein ult na šesterostruko manje CD-u.

Zadnje dvoje se nisam mogao odluciti pa sam stavio oboje.

Osim toga su tu jos redom 4. Diana, 5. Fizz, 6. Kassadin itd...

I da, ako trebas kakav savjet, samo se obrati u Inbox. Mid lane games count is over 9000(ne bas 9000, ali najmanje 900 xD)

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.9.2013 19:52 (GamerX9).
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
League Of Legends

http://forum.gamerage.com/crossfire/forums/
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

1. Zed - Mozda je subjektivno jer mi je main, imam 1/3 rankeda sa njime. Ima jak poke, srednje/jak early game, lak za farmati, prema late gameu sve jace i jace skaliranje ulta (na 6 lvlu enemy treba biti ispod 500 hp da ga ubijes sa ult + combo), dok na 16 lvlu mozes Full 4000 HP npr. Volibeara ubit sa ult + combo. Ult je najcesce udjes, ubijes metu, ili izadjes, ili si mrtav. Dok ga malo svladas (imam negdje 350-400 Zed gameova, nije puno, ali je dosta) onda mozes u teamfightu pokupit i double/triple potpuno sam, uz dobru koordinaciju Shadowa.

2. Ahri - Slaba do 6 lvla, ali onda razara. Rush DFG i radi na 11 lvlu ono sto Zed ult radi na 16. Sjecam se kad sam neki support, mislim da Nami ubio samo sa DFG + Q. Takodjer prilicno laka za farmati, skoro ju je nemoguce gankati.

3.1. Orianna - Slaba do 6 lvla, OP passive za last hitanje, UZASNA u teamfightu (njima je uzasna, vama je carry) mali CD-i tako da mozes maintainati dmg sa Q, mozes drzati ADC pod shieldom cijelo vrijeme.  

3.2. Syndra - Jak early i late game, laka za farmati, jako mali CD-i cak i na ultu. Ult sa 7 sfera radi preko 2000 dmga. Ima Cassiopein ult na šesterostruko manje CD-u.

Zadnje dvoje se nisam mogao odluciti pa sam stavio oboje.

Osim toga su tu jos redom 4. Diana, 5. Fizz, 6. Kassadin itd...

I da, ako trebas kakav savjet, samo se obrati u Inbox. Mid lane games count is over 9000(ne bas 9000, ali najmanje 900 xD)

E upravo to mi trebalo sve sto i kako opisano... jer ono lako mi je citati guidove... gledati videa itd.. trebam nesto iz prve ruke ili nekog tko to igra i dobar je

Recimo Ahri potpusujem sve ovo napisano u potpunosti... ona je bila prvi champ za kojeg sam skupljala IP {#} i jedva cekala da je uzmem 

Zeda nisam imala prilike probati morat cu...

Oriannu sam probala i to onaj tjedan kad je bila free malo  je nespretna ali par gameova i savjeta i mislim da bi mi bas odgovarala

Syndru sam upravo probala... i ono zapravo je bolja nego sto sam ocekivala cak i u early lane je dosta dobra to me  i zacudilo jer stalno citam koliko je komplicirana za igrat ali zapravo je dosta zabavna... :D

Uglavnom imam support champove pa da malo obogatim paletu {#}

15 godina
Ahriiiii kaže...

Hm...

hvala unaprijed.

1.

2.

3.

......

Vidim šta je ekipa pisala i to slažem se, ali to ti ovisi i o tvom stilu igre i onome što ti leži, ja bi recimo u top 3 mida stavio morganu lissandru i cassiopeiu/oriannu/aniviu, jednostavno volim mageve koji imaju utilityja isto koliko i damagea, ova zadnji tri su malo teža za igrati i treba dosta vježbe da bi ih se igralo na solidnoj razini, ali s morganom i lissandrom nije umjetnost skočit među njih 5 i stisnut ult i onda imas ostale spellove za čuvanje svojeg carryija ili dovršavanje njihovog.

btw morganu bih ipak stavio ispred svih, najviše ju i i igram i tako najbolje znam, jednostavno super jaka u laneu, nema mana problema, ima shield protiv gankova,farm + push u w koji je premoćan, ima spell vamp pasiv, na 6 lvl možeš možda i od 100 do 0 hpa ako je protivinik bez potova i/ili squishy, jaka je u teamfightu, u s2 je bila banana skoro svaki game i ništa se nije promijenila iako je bila godlike.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.9.2013 20:45 (Hazar).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Top tier mid lane patch soloq 3.11

1.Kassadin

2.Zed

3.Ahri

4.Oriana

5.Fizz

6.Diana

7.Annie

https://www.game4glory.net?referrer=521f71c321383 Game4Glorry registracija
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.9.2013 21:18 (Bera).
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bera kaže...

Top tier mid lane patch soloq 3.11

1.Kassadin

2.Zed

3.Ahri

4.Oriana

5.Fizz

6.Diana

7.Annie

Zed rulla...Najdraze mi je dok imaju aoe cc npr mumu il tak nesto ja samo ultam/w-am dok traje animacija i dosnt getin stuned all day all night 

Ili onaj feeling dok spucas ignite tocno prije nego sto mark pogodi adc-a i on mislim da je samo ulta pa qss-a OP! XD

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.9.2013 21:20 (Tkalle).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Koji užitak Shockwaveat cijeli njihov tim...{#}
Još ako imaš Blue/Chalice/Tear,imaš i predobar lane harras,pogotovo

s Passivom i AA early on.
Baš mi je drag champ,par preokreta napravio s njom pa eto,pogotovo sada

kada furam Sewn Chaos :D 

Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice