League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.337.775
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
X-Plosiv kaže...

Samo tekst u match history je ogavan

btw, ima netko savjete za Hecu? Dobio danas arcade heca i riot blitz, pa malo da počnem igrati s Hecom

bio sam ga buildao

1. Onaj spirit koji je attack, spirit elder kako već

2. Iceborn gauntlet

3. Sunfire

4. Spirit Visage

...makar sam gledao da ga gradim i tanky s spiritom hp

dok frend kaže da probam spirit elder attack kako se već zvoe, pa trinity

Po meni je to ok build, onaj, kako bi rekli "mainstream" jungle hecarim build. Jedino ti treba vise HP-a.

14 godina
League Of Legends

Mogu ti dati savjet za Hecu :) Jedini item koji se nalazi u svakom buildu je Elder lizard. Znači to je prvi i osnovni item.

Dalje je sve vrlo situacijski (ajde Spirit visage je recimo drugi item zbog W).

Gradiš HP i armor/MR, ovisno o protivniku. Trebaš tenacity, brzinu, dobre callove i gg.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Ne znam zašto, ali non stop imam feeling kao da ne čini dosta DMG-a :/

btw, trinity probao netko na njemu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Pa jungleri ni ne trebaju raditi dmg... Npr. Lee je u laneu full AD onako sa 350 AD cudoviste, ali u jungleu nikad nema vise od 150 AD, nego ima 4k hp i 250 Armor/200 MR.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Pa jungleri ni ne trebaju raditi dmg... Npr. Lee je u laneu full AD onako sa 350 AD cudoviste, ali u jungleu nikad nema vise od 150 AD, nego ima 4k hp i 250 Armor/200 MR.

Ovisi kako ide game, Hecarim je jedan od snowballerskih jungler-a. Općenito imam nekada feeling da ne radim dosta toga s njim, ali ajde, tek sam 3 gejma odigrao. Vrijeme je da ga se isproba u rankedu.

13 godina
neaktivan
League Of Legends

Imaj na umu da si sa E i Ultom prvi koji ulazis u fight i initiator si. Znaci kad uletis u njih prvi focus si im ti, a dalje onda ADC i APC. Zato kupujes HP, a ne dmg, jer dmg je koristan u ganku recimo, ali u fightu tesko/nikako.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja Mastera igram obrnuto, sve ide na AD i AS, onda carry-am game.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Procitaj sto si napisao, Mastera. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Imaj na umu da si sa E i Ultom prvi koji ulazis u fight i initiator si. Znaci kad uletis u njih prvi focus si im ti, a dalje onda ADC i APC. Zato kupujes HP, a ne dmg, jer dmg je koristan u ganku recimo, ali u fightu tesko/nikako.

Ne brini se, znam sve to, samo gledam kojeg champa da krenem učiti da me uzdigne iz P1 u D5. Pošto u svakoj 1. diviziji naučim nekog novog champ-a koji mi služi kao stepenica. J4 je ok, ali mi ne leži baš, dok sam znao naletjeit na brutalnog Hecarima.

13 godina
neaktivan
League Of Legends

A bokte ja mislio da si ti neka bronca, a ja silver te ucim igrati Hecarima. lol Sad me sram. {#}

Nego, imam jednu moralnu dilemu. Od sutra je na saleu Midnight Ahri za 375 RP. E sad buduci da mi je Ahri jedan od main championa, htio bih skin za nju, ali je problem sto su mi i Dynasty i Foxfire puno ljepsi skinovi od ovog. Sad ne znam sto napraviti, pomozite! Jel mi se isplati uzeti ovog? Bojim se da mi onda za mjesec dana stave Foxfire na sale pa ce ovaj Midnight biti waste of RP jer ga ionako nikad necu koristit nego cu Foxfirea uzimat...

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.9.2013 20:07 (GamerX9).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
GamerX9 kaže...

A bokte ja mislio da si ti neka bronca, a ja silver te ucim igrati Hecarima. lol Sad me sram. {#}

Nego, imam jednu moralnu dilemu. Od sutra je na saleu Midnight Ahri za 375 RP. E sad buduci da mi je Ahri jedan od main championa, htio bih skin za nju, ali je problem sto su mi i Dynasty i Foxfire puno ljepsi skinovi od ovog. Sad ne znam sto napraviti, pomozite! Jel mi se isplati uzeti ovog? Bojim se da mi onda za mjesec dana stave Foxfire na sale pa ce ovaj Midnight biti waste of RP jer ga ionako nikad necu koristit nego cu Foxfirea uzimat...

Ovaj skin je sasvim dobar po meni i da mi je Ahri main champ vjerojatno bi ga kupio jer nisam tolko strpljiv da bi čekao ne znam kolko da dođe neki drugi na sale, kako želiš. Kako vi mainate ono što mainate, to mi je vjerojatno mana što nemam ono pref mid, main adc i to, jednostavno kao soloq igrač bio sam prisiljen igrat sve, jedino što izbjegavam je jungle, tu se smatram lošijim. U svojim počecima sam igrao mid, u ranked teamu što sam tek odnedavno počeo igrat igram adc ili top, a ovako za gušt volim igrat supporta, a nisam pronašao ni champa kojeg bi mogao svaku partiju igrat..

15 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Foxfire ti je bio prije mjeseca dana na sale-u, smunjam da ce uskoro na saleu.

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
15 godina
League Of Legends

upecah Riot Blitzcrank code koji je iskoristen na EUNE serveru, zanima me ima li itko da je dobio za EUW ili bilo koji drugi server pa da trejdamo ako nisu iskoristeni na drugim serverima, ako je to moguce, a cuo sam da je...

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

http://prntscr.com/1pjn90

evo ko oce na euw

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Pretpostavljao sam {#}

Ali ne brini se, throwamo više nego silver {#}

13 godina
neaktivan
Pozdrav, jedno pitanje...zna li itko hoce li ovaj forecast janna skin bit na popustu ubrzo ?
16 godina
League Of Legends

Legendary skinovi ne idu na popust, 1830  ili nista.

#TeamCG, Bellamy4nakama,Nerf Pheelin,4Moon Theory is gg|RIP Ryan Davis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
hari85 kaže...

1820, noob!! :)

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
16 godina
null kaže...
hari85 kaže...

1820, noob!! :)

So bad, i will go kill myself now.

16 godina
League Of Legends
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

preheben ovaj login sad

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

OP {#} 'n easy champ {#}

LOL EUNE: oloferno EUW: A4Teach
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Ranked games done :D

http://postimg.org/image/w0w978nlj/  

8/10 pobjeda {#}

Silver 1

Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ahriiiii kaže...

Ranked games done :D

http://postimg.org/image/w0w978nlj/

8/10 pobjeda  {#}

Silver 1

Prvi put igraš ranked i već silver 1 , svaka čast :D

lol [eu]east: cpt z0mbie
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Pa recimo zapravo i nije bio neki problem pomagao mi je par gameova win4crazy isli smo duo i super je jednu koju smo izgubili zna on zasto smo izgubili {#}  a jednu sam izgubila bas poslije patcha nazalost zbog onog cega najvise mrzim... ( ne nemislim da sam nesto posebno) ali adc koji nema pojma gdje se nalazi i sto treba raditi...

Njagora od svih je bila zapravo zadnja najduze i trajala :D  jer me bacilo sa Silver 1 - Gold 2 igracima ovo prije toga sam igrala sa unranked koji su bili i gori od mene tako da sam vise imala feeling da igram protiv botova :D

Normal je zapravo gori nego ranked {#} kojeg sam se toliko  plasila

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.9.2013 5:35 (Ahriiiii).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ovisi kakav ti je W/L u normalu. Ja sam u normalu do sada igrao 2x protiv Challenger-a, a svakih 3-5 je Diamond 1-3 na drugoj strani. W/L je nekih 970 - 730 tako nekako, pa kada se malo izmiješamo, normal bude teži nego ranked ponekad.

Gledaj, ti si imala sada onaj happy dio ranked-a, doći će ti i onaj loš, dok si tu sada probaj se probiti do Gold 5 (dok te ide, iskoristi to) {#}

14 godina
neaktivan
Ahriiiii kaže...

Pa recimo zapravo i nije bio neki problem pomagao mi je par gameova win4crazy isli smo duo i super je jednu koju smo izgubili zna on zasto smo izgubili {#}  a jednu sam izgubila bas poslije patcha nazalost zbog onog cega najvise mrzim... ( ne nemislim da sam nesto posebno) ali adc koji nema pojma gdje se nalazi i sto treba raditi...

Njagora od svih je bila zapravo zadnja najduze i trajala :D  jer me bacilo sa Silver 1 - Gold 2 igracima ovo prije toga sam igrala sa unranked koji su bili i gori od mene tako da sam vise imala feeling da igram protiv botova :D

Puno ti ljudi igraju samo ranked i onda odu samo odigrat normal da se odmore malo od tryhardanja pa trollau.....

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Nekako sam pokupio feeling da je puno teže doći iz Silvera u Gold,nego iz Golda u Plat...

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Pa evo iz mog primjera, igram Gold na frendovom acc na westu (i jedan gejm na posuđenom acc) i to ide pobjeda za pobjedom. Nije da kerijam, ali svoju ulogu odradim pošteno.

Dok na svom east acc pokušavam doći iz Silvera u Gold i pol gejmova doslovce iskerijam, no jednostavno mi se to čini bar duplo teže. Winam jedno desetak gejmova, dobijem 30ak bodova, i onda izgubim dva gejma i izgubim 30 bodova... i onda sve iz početka i osjećam se kao da se vrtim u krug. I već sam dvaput namjerno pao diviziju da bi dobio možda više bodova kad se vratim u S1, a ono sve isto. A W/L ratio mi je 75/59...

To daje dodatnu draž svemu huehuehue, bit će ljepše kad se jednom uguzim u taj Gold. U S4, naravno.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

kazes namjerno si pao diviziju? o.O

evo, uz pomoc win4crazy-a i naseg dua na rubu sam izlaska iz bronce, samo mi je to cilj bio, od 20ak gameova zasad smo izgubili samo jednu, jest da on svaku kerija sa vayne, ali ja pokusavam svejedno odradit svoju ulogu max.

wish us luck!

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice