League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.543.409
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
ljub1ss1mo kaže...

Koliko bi gambit bio jači da imaju edwarda sad se tek vidi ali opet po meni je Voidle kvalitetniji od Darkera , posebice u gejmu sa sonom a i zadnji za Zyrom odlicno odradjeno...

Onaj njegov ult koji je zaustavio Aatroxa im je winao...

win4crazzy kaže...

Penta kill od forumasa X-Plosiv (ShadowSneakDude) sa katarinom koju je napravio nedavno kad smo igrali timski ranked 

{#}

Hvala hvala :D ovo ide u bookmark :D

15 godina
X-Plosiv kaže...

Hvala hvala :D ovo ide u bookmark :D

uživo je to bilo bolje(da se razumijemo i ovako izgleda savrseno), ostao sam paf, samo si skakao s jednog na drugog, sve se desilo tako brzo a u prilog tome ide sto je ova teta odmah rekla quadra kill, nije ni stigla ove prije reci {#}

imali koji zanimljivi game danas? inace ne pratim to ali eto dosadno mi pa da se i ja malo ukljucim u raspravu

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
12 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
X-Plosiv kaže... 

imali koji zanimljivi game danas? inace ne pratim to ali eto dosadno mi pa da se i ja malo ukljucim u raspravu

Šta reći, koju posluku porati...{#}

14 godina
neaktivan
League Of Legends

eto fnatic opet sve razbio :O

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Morgotth kaže...
win4crazzy kaže...
X-Plosiv kaže... 

Neki problem? Nije rasprava o nekoj knjizi pa da kažem, nisam čitao ali eto dosadno mi pa hajde ta raspravljam o knjizi...

EUW: MushRoomD
14 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
Morgotth kaže...
win4crazzy kaže...
X-Plosiv kaže... 

Neki problem? Nije rasprava o nekoj knjizi pa da kažem, nisam čitao ali eto dosadno mi pa hajde ta raspravljam o knjizi...

LCS EU zavrsio , nista do petka a onda CLG vs TSM :)

13 godina
Apocalyptico kaže...

Dyrus x9 for intentionally feeding :)

Fuck me I'm famous.
13 godina
neaktivan
guls kaže...
Apocalyptico kaže...

Dyrus x9 for intentionally feeding :)

LOL

12 godina
neaktivan
League Of Legends

Prije x9 Regi for verbal abuse {#}

Ma razmisljao sam malo o tome, nesto ima tu mutno, jer Dyrus zna koliko je dobar, i da nema nicega vaznog vec bi odavno napustio TSM. Ali kao sto su bili neki komentari, Dyrus, Xpecial i Chaox neka naprave tim, uzmu jos nekoga u jungle i mid i jaci su od ovog TSM-a. Ne mozes ti igrati na LCS-u sa timom koji se moze potuci svake sekunde xD.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Apocalyptico kaže...

eto fnatic opet sve razbio :O

To jedino ja ovdje ne volim Fnatic? e.e

'I od vlastite sjenke, on poćeo je bježati' Mel
17 godina
League Of Legends

Nop, i meni su baš mrski, najmanje omiljeni tim poslije.... ma samo najmanje omiljeni tim od svih :D

Btw, froggen već streama na smurfu, chilla  s Aniviom :D zadnji game 16/1/10 {#}

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 19:55 (tommy2103).

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Bio mi je ok donedavno,no jednostavno sami igrači su arogantni,

pa samo navijam da Fnatic izgubi.

Ugl,iz Europe imamo jedan tim,naše brate Ruse,koji će osvojiti S3.

P.S.Kako se ZoroZero danas prepao,igrao užasno,jadna mu majka

kada dođe u Staples Center :P 

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

De prvo skontaj da je ovo ljudima prvo veliko finale i da igraju ovako pred tolikim svijetom i navijačima koji su tu uglavnom došli zbog Fnatic, EG i GMB. I ti bi se bolan prepao da igraš u Finale protiv "najboljeg" europskog tima Fnatic i da su tu velike pare u pitanju.

Zato sam ja nekoliko stranica nazad i govorio da ne vjerujem puno Lemondogsima jer nikada nisu bili na internationalnim turnirima i da nisu igrali protiv ostalih timova osim 7 is evrope.

Ali iskreno da kažem ovi turniru u S3 su meni veliko sranje. NA LCS, EU LCS, OGN i šta još već ima.. mislim glupo je da 10 sedmica igraš protiv istih timova svake proklete sedmice. Sjećam se prije koliko je bilo puno više turnira i gdje su EU i NA timovi igrali jedni protiv drugih a ne ova glupost od LCS.

Neki timovi čak nisu ni stigli vježbati puno koliko ovaj LCS oduzima vremena.

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Bolje je bilo prijašnje,barem što se tiče timova i njihove vježbe,

no ovako imaju osiguran posao,plaće i mi imamo osigurano zabavu.

No trebam mijenjat LCS,jer kako je organiziran 6. ima istu šansu kao i netko tko je 1.,

dok je u OGN to puno kompliciranije,a i poštenije.

Zato ti govorim Lemondogsi neće proći grupnu fazu,premladi i neiskusni,

nemaju naviku igrati pred tolikom publikom. 

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

Bolje je bilo prijašnje,barem što se tiče timova i njihove vježbe,

no ovako imaju osiguran posao,plaće i mi imamo osigurano zabavu.

No trebam mijenjat LCS,jer kako je organiziran 6. ima istu šansu kao i netko tko je 1.,

dok je u OGN to puno kompliciranije,a i poštenije.

Zato ti govorim Lemondogsi neće proći grupnu fazu,premladi i neiskusni,

nemaju naviku igrati pred tolikom publikom. 

Ne bi se baš složio tu.

SK gaming, Ninjas in Pyjamas i Meet Your Makers mogu komotno izgubiti svoj posao ako ne prođu relegation matcheve..

I onda nemaju puno šta ni raditi i svaki team se gotovo disbanduje nakon što ispadnu iz LCS-a. MRN, Dragonborns, against All authority, complexity (nisu baš, idu na neke sitne turnire i to je to).

12 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

Bili arogantni ili ne, moras priznati da skilla imaju. Osvojili su i proljetni i ljetni dio sezone, skoro svaki match u playoffsima su razbili, ne da su bili u vodstvu pa je jedan teamfight odlucio game, nego su bas razbijali.

Kazu da je Froggen kralj u farmanju, xPeke ga je presao samo tako, danas je bilo nesto kao 360 cs u 25 minuta, 450 u 32 minute, ne sjecam se tocno. Puszu je pogodio svaki Ashe arrow, imali su perfect teamfight execution. Rijetko koja greska im se dogodila.

A ovo o "arogantni" ne kuzim bas na koji nacin, ali pratim njihove streamove i svi su mi OK...

14 godina
League Of Legends

Uspoređivanje mid lanera u farmi na pro levelu je tako jadno i beskorisno. Svaki ad carry ima svoju ulogu i uspoređivanje "ovaj je imao xx csa u xx minuti" je besmisleno jer su bile drugačije okolnosti u gameu. Ne može jedan mid koji roama imati jednako farme kao afk farm karthus.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Prvi game s Aatroxom na topu, normal game. Dojam - op. I da, game je bio 3v5, kod nas bila 2 afk. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
GamerX9 kaže...

Bili arogantni ili ne, moras priznati da skilla imaju. Osvojili su i proljetni i ljetni dio sezone, skoro svaki match u playoffsima su razbili, ne da su bili u vodstvu pa je jedan teamfight odlucio game, nego su bas razbijali.

Kazu da je Froggen kralj u farmanju, xPeke ga je presao samo tako, danas je bilo nesto kao 360 cs u 25 minuta, 450 u 32 minute, ne sjecam se tocno. Puszu je pogodio svaki Ashe arrow, imali su perfect teamfight execution. Rijetko koja greska im se dogodila.

A ovo o "arogantni" ne kuzim bas na koji nacin, ali pratim njihove streamove i svi su mi OK...

Ne bi se složio, Xpeke ga je prešao jer je Soaz cijeli svoj lane farm puštao Xpekeu, i cijeli tim se posvetio samo Xpekeu i njegovom sigurnom farmu, dok Froggen to radi više casual putem, kroz normalnu igru, al nije niti sve u farmu, kao što smo imali prilike vidjeti na ovim turnirima.

I komentatori su više puta ponovili da se je u ovim zadnjim gameovima Fnatica sve posvećivalo Xpekeu, kod njih se uvijek jedan član ističe više od svih kad pobeđuju, jednostavno tak funkcioniraju.
A sad na svjetskom prvenstvu navijam za GMB, al me isto zanima kak će se ponijeti LemonDogsi. 

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 23:42 (tommy2103).
14 godina
neaktivan
League Of Legends

krecem i ja igrati za par dana kad se vratim s mora,nagovorili me frendovi {#}

nego,kako da naucim najbrze?moze linkovi nekih yt kanala?mozete si mislit kako mi je citati postove sa hrpom nepoznatih pojmova {#} znam neke osnove zasad {#}

battlelog:KICKASS_HR
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 15:39 (kurt).

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja nisam imo ništ protiv fnatica dok nisu nrateda izbacili. Čak nit regi chaoxa nije tako bezveze izbacio ko ovi. Doslovce su mu došli jedan dan i bez nekog pretjerang objašnjenja rekli da više ne igra za njih. A i cyanide se nakako čudno drži stalno, nekako se čini prepotentan.

Iskreno ne vjerujem da ijedan europski team ima šanse na worldsima. Ne vjerujem nit da mogu dobiti protiv c9 ili vulcun, a kamoli azijata. Navijat ću definitivno za gambit i nadat se da bar grupu prođu :D .

lol [eu]east: cpt z0mbie

1 0 hvala 0
13 godina
death_zombi kaže...

Iskreno ne vjerujem da ijedan europski team ima šanse na worldsima. Ne vjerujem nit da mogu dobiti protiv c9 ili vulcun, a kamoli azijata. Navijat ću definitivno za gambit i nadat se da bar grupu prođu :D .

Rusi mi se oduvijek čine kao najskromniji i najmirniji dečki, nikad nisu bili bahati ni prepotentni i baš zato dijelim tvog favorita. Iskreno mislim da gambit može dobiti amere, ali sumnjam da će išta bitno moći protiv korejaca. Oni su nenormalno dobri. Mozgovi na steroidima.

Fuck me I'm famous.
14 godina
neaktivan
death_zombi kaže...

Ja nisam imo ništ protiv fnatica dok nisu nrateda izbacili. Čak nit regi chaoxa nije tako bezveze izbacio ko ovi. Doslovce su mu došli jedan dan i bez nekog pretjerang objašnjenja rekli da više ne igra za njih. A i cyanide se nakako čudno drži stalno, nekako se čini prepotentan.

A gledaj mogu oni to... Prosle sezone je bio problem sto su azijati dosli s novom "metom" (ono switchanje topa i bota) i to je dosta protreslo NA i EU teamove.. Vidjet cemo ove god kako ce bit

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Dakle, jučer sam kupio Lee Sina, odigrao sam jedan game na midu, jedan na topu, i dva u jungli. Ako neko može odvojit pet minuta vrimena da samo pogleda na LolKingu jesan li ja to dobro buildao i tako to. Nisan tija tražit nikakvi build na webu, nego san baš tija sam.

Edit: O maj gad, zaboravija san nick napisat. LadiesMan817

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all, and in the darkness bind them In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 8:39 (LadiesMan).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LadiesMan kaže...

Dakle, jučer sam kupio Lee Sina, odigrao sam jedan game na midu, jedan na topu, i dva u jungli. Ako neko može odvojit pet minuta vrimena da samo pogleda na LolKingu jesan li ja to dobro buildao i tako to. Nisan tija tražit nikakvi build na webu, nego san baš tija sam.

Neda mi te se ic trazit po LoLkingu... 

No ugl Dok si na top-u/mid-u uvjek hydra, i mozda bork ako imas veliku prednost.. I dalje samo pici tank, a dok junglas ako nemas ono 5 killova prvih 5-6 min samo idi full tank :P

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
13 godina
neaktivan
Tkalle kaže...
LadiesMan kaže...

Neda mi te se ic trazit po LoLkingu... 

No ugl Dok si na top-u/mid-u uvjek hydra, i mozda bork ako imas veliku prednost.. I dalje samo pici tank, a dok junglas ako nemas ono 5 killova prvih 5-6 min samo idi full tank :P

Ok, hvala!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all, and in the darkness bind them In the Land of Mordor where the Shadows lie.
12 godina
neaktivan
death_zombi kaže...

Evo sad da ti kao najveci Fnatic fanboy objasnim neke stvari (salim se, naravno, ali istina je da sam za njih vec duze vrijeme). Nisu ga bezveze izbacili. Usporedi xPekea ili Cyanidea i nRateda. xPeke ujutro ustane, pojede nesto, upali stream, odigra 3, 4 gejma, kaze da ima teampractice i gasi stream. Malo odigra sa timom nekih 2, 3 gejma. Odu rucati, i onda streama od 2 popodne do 5 navecer. Ide u teretanu (barem on tako kaze) i kad se vrate jos od 8 do 11 streama. Slicna prica je i sa Cyanideom. Njima je to zivot, dan i noc igraju LoL.

nRateda je s druge strane bolio qrac za teampractice, odigrao je 2 normala na dan i dalje otisao d*kati dok su drugi vjezbali. A dali su mu smjestaj, hranu i placu da ne radi nista? Budimo iskreni, ni njegova igra prije nego sto je otisao iz Fnatica nije bila na nivou LCS igraca.

Za Cyanidea se slazem da je na LCSu cudan nekako, ali na streamu je OK, odgovara na pitanja u chatu, objasnjava igru, buildove, zasto radi neke stvari kad jungla...

13 godina
neaktivan
League Of Legends

Igra tko ovdje ARAM ?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Za vas koji mislite da ste dobri u ovoj igri a htjeli bi zaradit nesto novca sa strane igranjem iste javite mi se na PM da vam dam link od stranice gdje mozete igrat za pare lol,wow i cod. Stranica je 100% provjerena (ja sam isplatio vec dosta puta) i odlicno osmisljena. Trenutno su im svi entry-i free tak da ne trebate ni ulozit nista za pocetak.

Pozz

0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
DariusXX kaže...

Igra tko ovdje ARAM ?

Igram ti ja često ARAM.

Dodaj me ako si na EUW: Alkser

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice