League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.386.659
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Cuo sam nesto kao Syndra je najtezi champ za igrati. Otkako sam ju kupio ni jedan normal game, samo rankedi, znaci nema vjezbe. Odlicna je za solo carryanje gamea, iz 1 v 3 situacije se lako izvuce triple, pogotovo sa blue buffom, nenomalno su mali CD-i. Q 3 sekunde, W nekih 6 sekundi, E 9 sekundi, ult 50 sa blue, 60 i nesto bez. Vidite sami:

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

''Master yourself,master the enemy''-Svi znamo koliko je ovaj champ tezak za igrat...

0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo imam 13 matcheva sa Syndrom, oko 60 sa Oriannom, i mogu reci da mi je Orianna dosta teza. Prije sam igrao puno Orianne (svaki drugi game, ako ne i cesce) i ostala mi je navika da kad bacim Syndra Q odem do sfere da ju pokupim kao Oriannin Ball. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Kako ti je Orianna teža?
'I od vlastite sjenke, on poćeo je bježati' Mel
12 godina
neaktivan
Pandza90 kaže...

''Master yourself,master the enemy''-Svi znamo koliko je ovaj champ tezak za igrat...

Taj champion je tako lagan a tako težak za igrat, if you know what I mean...there is no end! {#}

17 godina
neaktivan
Aliser kaže...
Kako ti je Orianna teža?

osobno izgubim loptu pa puknem ulty posred polja kukuruza xD tocnije di nema nikog xD

dok opet sydra ima nenormalan q dmg, ulty dmg, stun (moguci aoe stun ako puknes utty pa e ) early ungankable(osim ako igras bas protiv hard cc tima) dojde jungle E foff :D

anyway meni je isto osobno sidro lakse od oriane :D

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
12 godina
neaktivan
Aliser kaže...
Kako ti je Orianna teža?

Trebalo mi je duze da dodjem u neku "kontrolu" nad Ballom. U prvih 10 matcheva sam bezbroj puta ultao sam sebe. Dok nisam malo poceo bolje igrati, paziti na poziciju Balla i skuzio sam npr. da puno brze ide ako je Ball na jednoj strani mape i treba ga prebacit na drugu za kill, brze ide ako sa E shieldas sebe i onda Q do killa, nego da samo sa Q saljes.

Sa Syndrom sam vec nakon prvih 5 matcheva dosao u neki "perfect positioning" u teamfightovima jer je stun range na E ogroman i to sam dosta brzo skuzio kako izvesti.

Primijetio sam da ljudi u Silveru ne znaju igrati protiv tih rijetkih i teskih championa. Jednostavno ne znaju jacinu i ne ocekuju takav dmg. Syndra moze napraviti tako ogroman dmg u tako malom roku sa lvl 1 ultom, a neki champovi nemaju takav burst na lvl 3 ultimateu.

Nikad nisam bio igrac koji igra lake champove. Cim je champ tezi za igranje, zabavniji mi je. Orianna, Cassiopeia, Zed, Syndra i slicno su moje ljubavi.{#}

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Sad ce Slimyyyy rageat sto nisi spomenuo aniviu{#}

Let them bestride the galaxy like the gods of old. Sheltering Mankind from destruction at the hands of an uncaring universe.|RIP Ryan Davis
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Anivia mi je boooooooriiiiiing. {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Sad ce Slimyyyy rageat sto nisi spomenuo aniviu{#}

neka zato nikad i nece nikad nerfat aniviu jer je niko neigra {#}

EUW : slimyyy , EUNE : Sleazy Haze
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo odigrao game sa Dianom. Prvo, nas Graves afk 5 minuta, njihov Varus triple kill, 6/0 ima. Onda Fizz ode na bot, pokupi quad ima 5/0. Nitko u timu nije ni rijec rekao, idiot, retard, afk, stupid. I tako teamscore 20/6, gubimo za 5 turreta. I onda ne znam sto se dogodilo, kao da smo svi znali da trebamo cekati njih da napadnu nas. A onda, kao nekom telepatijom, wombo combo, Leona, Hecarim, Wu, Graves i ja. Pokupili smo 1 for 5 ace. I tako se polako vracali, jedan teamfight, drugi, treci... Sve je islo kao po loju, svi u pravo vrijeme ultali, opet Ace. Imao sam 2/4 na pocetku, zavrsio sam s 15/5 i quadrom, Varus 13/11, Fizz 6/8. Cijeli match smo sirili dobru vibru, gj, honored, respect, nice play i slicno. Nitko nije bio premade, ali kao da smo razgovarali nekako, svi su odlican posao napravili. 

Odlican game, i da mi se samo jedan takav game dogodi na 100 sa flejmerima i ragerima, potaknuo bi me da nastavim igrati. Na kraju smo se svi medjusobno dodali i sad idem duo sa Wukongom. Promo for Silver II, wish me luck. {#}

EDIT: Saznao da je Wukong iz BiH xD

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.8.2013 22:41 (GamerX9).
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

EUW je down opet , taman krenem game kad ono ping 1000 , ne mozes se micati i disconnectalo me , idem se ponovo ulogirati i kaze da je server busy ...

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Upravo uso u game, poruka ''velkom to samoners rift'' odjednom ping 500 i probas se rekonektat i sad nemogu uc i klijent ''server is currently busy'', neki problem s gejmom ili se samo meni kreša?

EUW - pomijac, EUNE - ndarko ... http://www.flickr.com/photos/95668587@N06/

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

na EUNE 

we are seeing problems with lag and are investigating

problemi

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Njušimo mi to neki IP boost {#}

LOL EUNE: h3lhunter v2, D&D Neverwinter: Lordh3lhunter
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

evo me ljubavi 

ko hoce free acc hack nek se javi u inbox :P
15 godina
neaktivan
FiinzE kaže...

evo me ljubavi 

Vidi ovog padobranca.

I sviđa mi se tvoj potpis.

14 godina
neaktivan
Aliser kaže...
FiinzE kaže...

evo me ljubavi 

Vidi ovog padobranca.

pazi sine kako mi se obracas i dalje znam kako se zoves na lolu {#}

15 godina
League Of Legends

relase lucian

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
10 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja odigrao 3 rankeda, nista ne laga, prva dva wina su priznali. Sad zadnji game se samo nasa Leona zalila da ima lag. Izgubili smo ali nisam dobio lose u promo jer je loss prevented u match history. xD TY RIOT.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
League Of Legends

Prosao je lag na EUNE sada sam igrao normalan game, a game prije ovog nismo mogli igrati jer je lagalo nenormalno i dobio sam 226 ip free, success kid :)

Darko

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
FiinzE kaže...
Aliser kaže...
FiinzE kaže...

evo me ljubavi 

Vidi ovog padobranca.

Hackaj i prebaci acc na brazil srw  {#}

Let them bestride the galaxy like the gods of old. Sheltering Mankind from destruction at the hands of an uncaring universe.|RIP Ryan Davis
15 godina
neaktivan
FiinzE kaže...
Aliser kaže...
FiinzE kaže...

evo me ljubavi 

Vidi ovog padobranca.

Nadao sam se da si zaboravio.. xD

15 godina
neaktivan
League Of Legends

sad sam bio igro game gdje se 9 ljudi disconectalo i ja sam propušo mid i gg +22 lp :)

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Aliser kaže...
FiinzE kaže...
Aliser kaže...
FiinzE kaže...

evo me ljubavi 

Vidi ovog padobranca.

Nadao sam se da si zaboravio.. xD

Jos nisi prestao mjenjat slikice od nekih ženskica po forumu <3  {#}

15 godina
mobitel kaže...

sad sam bio igro game gdje se 9 ljudi disconectalo i ja sam propušo mid i gg +22 lp :)

pic or it didnt happen

aliser s kojeg sajta nalazis te klinke {#}

to sam se oduvijek htio pitati ali nikako da pronadjem pravi trenutak za to

15 godina
neaktivan

I NEED TO KNOW TOO 

http://i.imgur.com/b9O6zeh.gif

15 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
mobitel kaže...

pic or it didnt happen

Ova trenutna na slici mi je cura.

A inače nađem ih sve na fejsu XD

OT:

Upravo sam odigrao sa starim Hajrom normal game. I ponovo odlučim junglati, čisto jer mi je dosadilo ostalo igrati, i mogu reći da mi je Eve stvarno zabavna u jungli :D

14 godina
neaktivan

Ja mislim da sam s nekim Finzeom igral prije jedno 3 do 4 dana... Sad neznam el to bia ti :p

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
14 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

Ja mislim da sam s nekim Finzeom igral prije jedno 3 do 4 dana... Sad neznam el to bia ti :p

Nea šanse ja igram na eastu odkad sam popil perma na onom starom :DD

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice