League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.349.556
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
hari85 kaže...
Keiichi kaže...

Neki Viskin legaocgledno (sad nemojte pitat ko je Viska)  xD

tko je Viska ? {#}

pff trolu :D jedan od mid/top/jungler playera vesele masine xD

Edit:

kako su se izivili na njima hahah

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.7.2013 22:44 (Keiichi).
15 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Konacno u promotion za silver, odmah prvi game blitz 0/13 i xin 0/12. Ja sam imao 3/0 u 15 minuta, na kraju 6/8... Njihov Kog Maw 15/0 u 20 minuta (imao je zanimljiv build, tri PDa i jedan IE) Pocinjem gubiti nadu da cu ikada izaci iz te bronce...

Ako hoćeš, možeš duo sa mnom.

'I od vlastite sjenke, on poćeo je bježati' Mel
13 godina
League Of Legends

Izbrisat ću LoL, u vražju mater {#}.

There is no good or evil: only power and those too weak to seek it.
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

^^

EU West:MandicH Yasha1337 EUNE:Korleone035
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Veoma specijalni nickovi na TTu {#}

Life- Amazing graphics,shit gameplay|RIP Ryan Davis
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Veoma specijalni nickovi na TTu {#}

Berna opet počeo Trundle-a igrati? {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.7.2013 3:09 (Aliser).
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Znam da gold vecini vama nije nista posebno, al mene je ovo sad jako razveselilo. Napokon nakon preko 1100 gejmova. Uh! :D

13 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
šobi121 kaže...

Znam da gold vecini vama nije nista posebno, al mene je ovo sad jako razveselilo. Napokon nakon preko 1100 gejmova. Uh! :D

dobar si  ajde , ja se sada borim za platinum ^^

eune : Flaeryy
16 godina
neaktivan
šobi121 kaže...

Čestitke Cool

Super flaeryy kaže...
šobi121 kaže...

dobar si  ajde , ja se sada borim za platinum ^^

GL Smijeh

EUW: MushRoomD
15 godina
League Of Legends

Jel ima neko 0.18 eura na paysafeu?

EUW - pomijac, EUNE - ndarko ... http://www.flickr.com/photos/95668587@N06/

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

sinoć odigrao par gejmova sa smradom06, 3 dobili i 1 izgubili, u jednom od tih je pala penta 

dali netko zna kako podesiti kvalitetu videa da se automatski otvara u HD bez da mi sami mijenjamo, trenutno je na 360

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.7.2013 13:25 (win4crazzy).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

sinoć odigrao par gejmova sa smradom06, 3 dobili i 1 izgubili, u jednom od tih je pala penta 

dali netko zna kako podesiti kvalitetu videa da se automatski otvara u HD bez da mi sami mijenjamo, trenutno je na 360

To je do youtube-a, procesira se video dok ne dođe do full hd.

16 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

Zakaj nisi stavio replay prvog gejma da ljudi vide kako dobro supportaš leonu sa cait {#}

15 godina
League Of Legends

hahah sinoc me nikako nije islo, svaki suport je uspio uzeti killove, ti 5-6, nami 4 i onda nidalee fb i kasnije duble kill {#}

edit: neki itemi su dobili neke icone

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.7.2013 16:21 (win4crazzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Super, oduvijek sam govorio kako su itemi nalosija strana lola, sad su bar malo izgled popravili, bar u nekih itema {#}

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Super, oduvijek sam govorio kako su itemi nalosija strana lola, sad su bar malo izgled popravili, bar u nekih itema {#}

Kao da je izgled bitan. {#}

15 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
Jonja kaže...

Kao da je izgled bitan. {#}

Mislio sam na oboje :)

LoL acc THCJoshi
15 godina
League Of Legends

Ljudi, da li se može kamera micati sa mišem u ovoj igri?

Probao igru po drugi puta (prvi puta prije godinu ili više) i još uvijek ne mogu micati kameru sa mišem.

Jedini način je da postavim strelicu miša u rub ekrana i onda kamera ide u tom smjeru. Što je malo nepraktično za ARTS tip igre jer moram konstantno micati miš lijevo i desno, te u borbi je ovo nezgodno jer ti miš mora biti blizu mjesta gdje se odvija akcija pošto moraš selektirati jedinice, bacati magije i slično.

Drugi način jest da držiš srednju tipku miša i onda kamera ide prema smjeru na kojem se miš nalazi od sredine ekrana. Što je po meni smiješno i ne vidim svrhu tome jer je skroz neprecizno. Opet ne možeš kuda želiš sa mišem jer kretanje kamere opet ovisi o poziciji miša.

Više manje sve RTS igre imaju opciju da kameru pomićeš sa mišem. Drži se srednja tipka i time je moguće pomicati kameru.

Meni su kontrole ovdje nekako outdated. Ko da igram Warcraft 1... :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tigerija kaže...

Probao igru po drugi puta (prvi puta prije godinu ili više) i još uvijek ne mogu micati kameru sa mišem.

Jedini način je da postavim strelicu miša u rub ekrana i onda kamera ide u tom smjeru. Što je malo nepraktično za ARTS tip igre jer moram konstantno micati miš lijevo i desno, te u borbi je ovo nezgodno jer ti miš mora biti blizu mjesta gdje se odvija akcija pošto moraš selektirati jedinice, bacati magije i slično.

Drugi način jest da držiš srednju tipku miša i onda kamera ide prema smjeru na kojem se miš nalazi od sredine ekrana. Što je po meni smiješno i ne vidim svrhu tome jer je skroz neprecizno. Opet ne možeš kuda želiš sa mišem jer kretanje kamere opet ovisi o poziciji miša.

Više manje sve RTS igre imaju opciju da kameru pomićeš sa mišem. Drži se srednja tipka i time je moguće pomicati kameru.

Pas me odnija ako san ja ista tebe skuzija.

LoL acc THCJoshi
14 godina

Valjda mu je locked camera, uglavnom negdje u settingsima nađi locked camera i odznaci to

bf3 nick: ictox_HR
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Kamera se moze odlockati i iznad minimape, postoji ikona koja izgleda kao neko oko (ili webkamera?) i to kliknes.

Bezveze je sto su nove ikone, DFG recimo, uopce ne izgleda kao stari, a shop imam slozeno po ikonama i sad ce mi bit cudno. {#} Al dobro, sto je tu je, priviknut cemo se. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
tigerija kaže...

...

može. Imaš lockanu kameru. stisni Z ili nađi "oko" iznad minimape.

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
14 godina
tigerija kaže...

Jedini način je da postavim strelicu miša u rub ekrana i onda kamera ide u tom smjeru.Što je malo nepraktično za ARTS tip igre jer moram konstantno micati miš lijevo i desno, te u borbi je ovo nezgodno jer ti miš mora biti blizu mjesta gdje se odvija akcija pošto moraš selektirati jedinice, bacati magije i slično.

nije mu lock kamera kolko sam skuzio. takav sistem je u svim moba igrama.

LOL EU Nordic and East: InvisoO
15 godina
neaktivan
tigerija kaže...

To nije moguće u LoL-u koliko ja znam. Možeš i strelicama micati kameru (ja mislim, nisam siguran, ne drži me za riječ)

14 godina
neaktivan
League Of Legends

Tija bi vas nešto pitat samo. Jučer san igra Evelynn jungle, a u protivničkom timu je bio Warwick jungle. Ja iman onaj pasiv da san nevidljiv u onome određenome radijusu, a Warwick ima onaj neki pasiv da vidi sve protivničke champione koji imaju malo HP-a (isto, naravno ima neki svoj range). Može li mene Warwick vidjet kad sam u svome pasivu na Evelynn? Jučer mi se činilo ko da može, a neki mi opet govore da ne može. Zna li od vas neko?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ako ti se pojavilo ono njgovo iznad glave vidi te... mislim da na njegovom spelu pise da vidi sve ispod % HPa nebitno si invisible or not
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
14 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
ako ti se pojavilo ono njgovo iznad glave vidi te... mislim da na njegovom spelu pise da vidi sve ispod % HPa nebitno si invisible or not

sad se nemogu sitit dal mi se to iznad glave pojavilo...baš ću danas sa frendom probat u customu da se 100% uvjerim

16 godina
Keiichi kaže...

Nope..

"Warwick's Blood Scent does not reveal stealthed champions but if they are within range and below half health, he will receive the movement speed bonus"

Znaci to je ko Tryndin W, mozes ga aktivirat i skuzit da je stealthed champ blizu, al ga nemres vidjet..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
13 godina
protjeran
LadiesMan kaže...

Tija bi vas nešto pitat samo. Jučer san igra Evelynn jungle, a u protivničkom timu je bio Warwick jungle. Ja iman onaj pasiv da san nevidljiv u onome određenome radijusu, a Warwick ima onaj neki pasiv da vidi sve protivničke champione koji imaju malo HP-a (isto, naravno ima neki svoj range). Može li mene Warwick vidjet kad sam u svome pasivu na Evelynn? Jučer mi se činilo ko da može, a neki mi opet govore da ne može. Zna li od vas neko?

Može...jer je u stilu "njuši krv", znači ako si below %, warvick zna tvoju poziciju bez obzira jesi ili nisi stealth, smrad krvi ostaje :D.

14 godina
neaktivan
Jarvan kaže...
LadiesMan kaže...

Može...jer je u stilu "njuši krv", znači ako si below %, warvick zna tvoju poziciju bez obzira jesi ili nisi stealth, smrad krvi ostaje :D.

Don Strongtoni je iznad napisao da me nemože vidit, ti sad napišeš da me može vidit. Don Strongtoni je ubacija čak nekakav quote na engleskom tako da nekako više njemu vjerujem {#}. Al ja ću to svejedno danas probat u customu takoda ću bit siguran. Javim vam rezultate istraživanja xD. Fala na pomoći!

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice