League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.259.284
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Re: League Of Legends

Win ocito nisi laneo protiv dobrog Gravesa.Jedini nacin da Vayne dobije lane jest da dodga Q ili R,ali dobar Graves ce uzase uvijek imat supporta sa cc a onda pisi propalo :D

12 godina
neaktivan
intel97 kaže...
Pandza90 kaže...

Iznenadio me Graves,stvarno jak AD carry.Doslovno shuta svakog AD-a u laneu a kad dobije BT i LW oneshoota svakog :D

nije on vayne 

Vayne moze oneshootat samo ako ima BT ali to samo DL builda ocito...

17 godina
Keiichi kaže...
tocno 14 partija do golda V xD 7w 3l za rank i smjesti me u silver 1 te mi je trebalo tocno 9 partija da me smjesti u gold xD tj 7won 2 loss xD kontam da necu dalje od golda posto sumnjam da zaluzujem xD

S takvim stavom ni nećeš dalje {#}

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
14 godina
League Of Legends

Još samo 7-8 pobjeda zaredom i u promotionu sam... 

bf3 nick: ictox_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Vidjevsi kako svi hvalite tu Vayne, odustao sam od svih supportova i kupio nju. Igrao sam ju do sad jedanput na normal i jednom sa botovima kad je bila free. Danas sam odigrao 6 rankeda s njom i u zadnjem sam pokupio official quadru. Jos da nije ku*va Elise pobjegla sa 300 hp... I suprotno od misljenja mnogih Bronze "pro igraca" laka je za nauciti i lakse je igrati s njom nego npr. Orianna mid. Jedino je komplicirano odradit teamfight, zato uvijek na pocetku kazem timu neka idu 4 v 5, a ja cekam u nekom brushu i pocistim nakon toga. Tako sam i dobio ovu quadru jer sam prakticki s jednim basicom ubio svakog od njih, a mojem timu nije stetilo jer su i tako 3 prezivjeli.

Ovak je uzasno slab early game, ali ako je dobar farm, u late gameu razaras sve zivo.

Build mi je: BoTRK -> PD -> IE -> LW -> GA/BT ovisno o situaciji.

I moje misljenje od double life stealu. Sa ovim buildom imas 330 AD i 1.83 atk speed, sa 55% crit chance. Ajd mi objasnite po kojoj logici ce vas netko ubiti 1 v 1, cak 1 v 2 sa 33% lifesteala i activom od BoTRK-a. Jos se naheal-as na njima. Kojeg god ADC-a igram, uvijek uzmem double life steal, samo sto na Vayne/KogMaw/Varus uzmem prvo BoTRK, a na Cait, Graves, Draven prvo BT.

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
GamerX9 kaže...

Vidjevsi kako svi hvalite tu Vayne, odustao sam od svih supportova i kupio nju. Igrao sam ju do sad jedanput na normal i jednom sa botovima kad je bila free. Danas sam odigrao 6 rankeda s njom i u zadnjem sam pokupio official quadru. Jos da nije ku*va Elise pobjegla sa 300 hp... I suprotno od misljenja mnogih Bronze "pro igraca" laka je za nauciti i lakse je igrati s njom nego npr. Orianna mid. Jedino je komplicirano odradit teamfight, zato uvijek na pocetku kazem timu neka idu 4 v 5, a ja cekam u nekom brushu i pocistim nakon toga. Tako sam i dobio ovu quadru jer sam prakticki s jednim basicom ubio svakog od njih, a mojem timu nije stetilo jer su i tako 3 prezivjeli.

Ovak je uzasno slab early game, ali ako je dobar farm, u late gameu razaras sve zivo.

Build mi je: BoTRK -> PD -> IE -> LW -> GA/BT ovisno o situaciji.

I moje misljenje od double life stealu. Sa ovim buildom imas 330 AD i 1.83 atk speed, sa 55% crit chance. Ajd mi objasnite po kojoj logici ce vas netko ubiti 1 v 1, cak 1 v 2 sa 33% lifesteala i activom od BoTRK-a. Jos se naheal-as na njima. Kojeg god ADC-a igram, uvijek uzmem double life steal, samo sto na Vayne/KogMaw/Varus uzmem prvo BoTRK, a na Cait, Graves, Draven prvo BT.

Pogledaj mi LoLking,nick:Bartaul.Odlucio se dignit iz ove bronze i vayne me carrya,evo budem stalno protiv gravesa,cait ili dravena u bot ali niko mi nista nemoze,ovaj loose je jer mi je veigar bia AFK od 4 lvl-a :( Inace bronza je lagana,vayne je lagana samo pogrijesis li malo ili ako imaju nekog assassina onda si u govnima ako nemas GA.Ja gradim isti build kao ti vecinom samo prije IE od PD-a za veci dmg,premal mi je dmg samo sa botrk a od njega dobijem dobar AS tako da PD netreba rushat...

16 godina
GamerX9 kaže...
...

stun,blind,uglavnom hard cc i gg.

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.7.2013 23:05 (null).
15 godina
neaktivan
League Of Legends
Morelo nerfbat inc na vayne 100%
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
null kaže...
GamerX9 kaže...
...

Igrali smo protiv tima Elise, Renekton, Udyr, Varus, Janna i pokupio sam quadru. Elise ima stun, Rene ima stun, Udyr ima stun, Varus ima snare, Janna ima knock-up, slow, i knock back. Samo treba znati dodgeati sa Q u sinergiji sa ultom i drzati se podalje od njih u fightu i onda pocistiti polje, kao i sa svakim ADC-om.

14 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...
null kaže...
GamerX9 kaže...
...

Igrali smo protiv tima Elise, Renekton, Udyr, Varus, Janna i pokupio sam quadru. Elise ima stun, Rene ima stun, Udyr ima stun, Varus ima snare, Janna ima knock-up, slow, i knock back. Samo treba znati dodgeati sa Q u sinergiji sa ultom i drzati se podalje od njih u fightu i onda pocistiti polje, kao i sa svakim ADC-om.

Ako si ti svakog ubio s jednim basic attackom onda nešto tu opako ne štima.

12 godina
neaktivan
League Of Legends

Ma da nece te ubit a ti sa 2k hp i po 50 resista -.-.Btw ako mislis da je vayne lako igrat onda nemamo sta pricat.Lako je ju igrat u bronzi/silver/gold,aj da te vidimo negdje dalje.I da pro player govore da je vayne jedna od najtezih champova za igrat a ti tu pametujes da je lagano.....pls

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

I da po tvojoj logici je bolje da tvoj team pogine a da ti dobijes quadru nego da napravite clean ace.GJ

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Toxic1337 kaže...

Još samo 7-8 pobjeda zaredom i u promotionu sam... 

Uradi ono što sam ja uradio kada sam u gold 1 počeo dobivati tako po 5-6 lp. Idi afk 9-10 dana, ne igraj ranked. Vrati se, dobij game i eto 30 bodova.

EUW: MushRoomD
16 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Čitav ovaj statement je jedan razlog zašto ne želim da igram s tobom u timu dok si adc.

14 godina
neaktivan
League Of Legends

Meni se nekako čini da je blue build Ezreal najbolji adc. Moj ga brat igrat dosta često u rankedu i on ga je dovukao u silver. Vayne je jedino dobra ako ju igra neko ko ju zna igrat. Ovaj momak gore što je rekao da može sa Vayne 1v2 je malo veća glupost. Dosta je samo da te neko stuna i ti nemaš kuda pobić (osim ako nemaš flash), i dođe neko tipa Kassadin ili Zed i lipo možeš sist i plakat.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LadiesMan kaže...

Meni se nekako čini da je blue build Ezreal najbolji adc. Moj ga brat igrat dosta često u rankedu i on ga je dovukao u silver. Vayne je jedino dobra ako ju igra neko ko ju zna igrat. Ovaj momak gore što je rekao da može sa Vayne 1v2 je malo veća glupost. Dosta je samo da te neko stuna i ti nemaš kuda pobić (osim ako nemaš flash), i dođe neko tipa Kassadin ili Zed i lipo možeš sist i plakat.

Blue ezreal ali Bloodthrister umjesto Spirit stonea...mene je Ezreal dovukao iz gold 4 u gold 2, čisto igrajući samo ezreala. Kako se sve više penjem na ljestvici uviđam kako moram učiti igrati sve više vayne/tristana/twitch

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.7.2013 9:14 (X-Plosiv).
14 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...
LadiesMan kaže...

Blue ezreal ali Bloodthrister umjesto Spirit stonea...mene je Ezreal dovukao iz gold 4 u gold 2, čisto igrajući samo ezreala. Kako se sve više penjem na ljestvici uviđam kako moram učiti igrati sve više vayne/tristana/twitch

Ako znaš lipo Tristanu igrat i doguraš do late gamea sa njom onda si bog. Najveći range, ogroman attack speed (Q), i onaj skok koji se reseta na kad ubiješ nekog (i na assist se reseta čini mi se).

16 godina
neaktivan
LadiesMan kaže...
X-Plosiv kaže...
LadiesMan kaže...

Ako znaš lipo Tristanu igrat i doguraš do late gamea sa njom onda si bog. Najveći range, ogroman attack speed (Q), i onaj skok koji se reseta na kad ubiješ nekog (i na assist se reseta čini mi se).

u late gameu je s njom jako lagano triple napravit čak ako zaostaješ a ako si bio dobar i ugrabio par kilova early možeš pentu ko iz šale napravit 

13 godina
neaktivan
Pandza90 kaže...

Ma da nece te ubit a ti sa 2k hp i po 50 resista -.-.Btw ako mislis da je vayne lako igrat onda nemamo sta pricat.Lako je ju igrat u bronzi/silver/gold,aj da te vidimo negdje dalje.I da pro player govore da je vayne jedna od najtezih champova za igrat a ti tu pametujes da je lagano.....pls

Nije ni tebi ovo prvi put da nesto pametujes a nisi ni procitao. Znaci, po tvojoj logici moj tim je isao 4 v 5, nije napravio NIKAKAV dmg, svi su umrli i onda sam ja njih sa njihovim full hp sve s jednim basicom poubijao. Pa onda sam mogao ici 1 v 5 odmah i napraviti pentu i "clean ace". I da si citao bi vidio da sam napisao da je troje od nasih 4 odsetalo iz teamfighta sa pola hp, bas iz razloga jer su mi htjeli dati pentu, jos su pisali Elisi kad je pobjegla neka mi da pentu.

Otkako si na forumu, ponasas se u stilu "Ja sam najbolji igrac Vayne, ostali nemaju pojma" Kad god netko napise nesto o Vayne, ti pocnes pisati o tome kak ne znaju, kak nisu u pravu.

Isto tako Win4Crazy mozda nije Best Vayne EU, on to nije ni rekao, ali sa 700 gejmova vjerojatno zna igrati i igra bolje od nekog sa 70. Kao sto kaze, isprobao je mnoge buildove i zna razliku. Pa mozda njemu bolje pase jedan build, a tebi drugi, tako da mozes govoriti da ne zna buildati.

Da ti onda objasnim kao malom djetetu:

Isli su u teamfight 4 v 5. Katarina/Alistar/Trynda/Rammus v Elise/Varus/Janna/Udyr/Renekton.

Alistar je tenkao dmg, i poginuo je. Ostali su izasli s teamfighta sa pola hp cim su vidjeli da ulazim.

Ja sam pokupio quadru, s time da je Elise pobjegla sa E na Wraith camp sa 300 hp.

Napravili smo 4 for 1 teamfight i uzeli Inhibitor.

Ako to nije vrijedilo, onda ne znam, valjda smo morali 5 for 0 i svi pun hp biti.

A ovo, da mislim da je lako igrat... Ja nisam neki Pro ko ti, ja sam Bronze I, i ne vidim razlog da ju igram na razini Platinuma ili Diamonda kad jos nisam tamo. Ali tebi cu prvom javiti kad budem. {#}

13 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
GamerX9 kaže...

Čitav ovaj statement je jedan razlog zašto ne želim da igram s tobom u timu dok si adc.

Ajd molim te objasni mi sto da zamijenim u tom buildu. Ne pitam te sarkasticno, nego trazim savjet. {#}

17 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...
LadiesMan kaže...

Slažem se ovo za Eza, Bloodthirster mu osigura dobar damage dok ne dobije Muramanu. Ezreal je jako dobar ( podrazumijevam blue build ) protiv AD timova i protiv timova sa puno diving potentiala i sa assasinima. Kiting lijepo odradi posao + armor od Gauntleta. Preporučujem ti i da probaš Varusa, CC od ulte je predobar, a u laneu je dosta jak.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
14 godina
neaktivan
Blizek kaže...
X-Plosiv kaže...
LadiesMan kaže...

Slažem se ovo za Eza, Bloodthirster mu osigura dobar damage dok ne dobije Muramanu. Ezreal je jako dobar ( podrazumijevam blue build ) protiv AD timova i protiv timova sa puno diving potentiala i sa assasinima. Kiting lijepo odradi posao + armor od Gauntleta. Preporučujem ti i da probaš Varusa, CC od ulte je predobar, a u laneu je dosta jak.

Općenito od ADC-a ja igram striktno Ezreal/Varus, dosta dobro mogu igrati Caitlyn, trenutačno učim Vayne, a znam i osnove Twitch/Tristana i prije sam dosta često igrao Miss Fortune...tako da mi je sada prvi plan naučiti igrati bolje Vayne/Tristana :)

16 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...
BannedOnThisForum kaže...
GamerX9 kaže...

Ajd molim te objasni mi sto da zamijenim u tom buildu. Ne pitam te sarkasticno, nego trazim savjet. {#}

Ne kupuj i BT i BotRK

13 godina
neaktivan
League Of Legends

pozz imam 30 lvl acc na eu nortic & east jel se neko oce mjenjat za acc na eu west lvl 30

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

svaki put kada otvorim ovu temu vidim raspravu o vayne i lifestealu... pa koliko ce to jos trajat?

ekipa kao da je jucer otkrila vayne, svi ju odjednom igraju ko blesavi a do nedavno nisam ni cuo za nju.... 

onaj koji jesam
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Sad sam odigrao dva gejma na burazovom accou  EUNE B1 lee sina jungle.Uglavnom najveci problem koji vidim u toj bronzi je j*beno rageanje. Covjcece sto si tamo j*bu mame, tate, bracu i sestre. Pa ljudi nisu normalni.

Mali savjet, nemojte rejđat i puno više gejmova ce biti win. Ne kazem da higher (iako nisam ni ja bog zna sta high) ne rageaju ali stvarno mislim da sada dva dana necu upalit lol nakon samo dva gejma u bronzi lol. 

btw. u bronzi kao da nikad nisu culi za dragona. Ako imate problema sa kerijanjem u bronzi samo inzistirajte da kupite dragone i towere. I to ne tek od 30minute već ranije.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.7.2013 14:25 (Stryder).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
ne samo u bronci xD zadnji match za rank me nakon 3 uzastopna lossa smjesti s ljudima silver 2-4 i junglam i ubijemo dvoje na botu i njihovog junglera , ja odmah odem zmaja i pingam kretenima da dojdu s bota i pomognu mi dok on lade muda u sjeni turreta i bleje ko ovce... na kraju me drake ubije , a njemu osta 200hpa xD
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
14 godina
neaktivan
Stryder kaže...

Sad sam odigrao dva gejma na burazovom accou  EUNE B1 lee sina jungle.Uglavnom najveci problem koji vidim u toj bronzi je j*beno rageanje. Covjcece sto si tamo j*bu mame, tate, bracu i sestre. Pa ljudi nisu normalni.

Mali savjet, nemojte rejđat i puno više gejmova ce biti win. Ne kazem da higher (iako nisam ni ja bog zna sta high) ne rageaju ali stvarno mislim da sada dva dana necu upalit lol nakon samo dva gejma u bronzi lol. 

btw. u bronzi kao da nikad nisu culi za dragona. Ako imate problema sa kerijanjem u bronzi samo inzistirajte da kupite dragone i towere. I to ne tek od 30minute već ranije.

nemozes inzistirat na low elo da se skupljate na drakeu jer ljudi neznaju minjat aggro i onda dode to smrti junglera , tek kad bot i mid tower padnu je najbolje ic drakea , dokazano je da bronze/silver gube najvise gameova jer konstatno pisu(rage-u) u chatu , ja san taman jucer igra sa nasin starin forumason makawelien u silveru di su me zestoko napadali jer san reka da bi volia igrat ad , pa kad san ima 25-2 i napravia pentu san dobia od istog lika friend request {#}

EU West: slimyyy
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.7.2013 15:43 (Anzulolz).
17 godina
neaktivan
ma nije cak stvar u mjenjaju agroa bila :D samo da su dosli ne bi ja krepa xD u biti junglao sam zeda s 21/9/0 pa nisam bas bi nest tenky za solo drake akcije a ono lifesteal smece nije bilo dovoljno :(
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Imali neko acc na NA lvl +15 da mu ne treba ?

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice