Ovaj Curse postaje teška smijurija ..
Meh, nisam ih nikako mogao shvatiti.
Saint se flasha na početku matcha kod blue buff-a bezveze, i ode mu flash na cd, a mogao je osigurati kill da je imao, odmah na midu.
Imali su takođe dobre engage-ove na početku ali im se to obije od glavu, Lemonation je uradio predobre ultimate-ove sa Zyra. To im je dosta fightova i zeznulo.
Nyjacky me je najviše i razočarao. Ima 1 item, level 1 boots, i dosta niži cs/level od Balls-a i on ide 1v1 na njega. 3 puta je tako umro.
Voyboy, ko Voyboy, previše agresivno igra, previše rizikuje te je naravno i dosta pohlepan pa je i on umirao bezveze.
Cop je bio donekle dobar, nisam primjetio da je on pravio kakve greške.
Edward nije mogao ništa puno uraditi kada njegov tim umre stvarno prebrzo.
Edit:
dignitas protiv CLG će uskoro početi i nadam se da će ovo biti jako dobar game kao i prošli put.
20 minuta nitko ne builda MR, šta reći nego da će ih Karthus satrati s ultom.
Oni su se izgleda meni prepali Ashe i njenog dmg-a koji je stvarno uz Vayne najjači u igri i samo su se na to fokusirali.
Još jedan Saintov fail, lik je zamjenio flash i smite na tipkovnici... svašta.
Po meni Jacky nema toliku slobodu u igri, sve se pita Sainta. Znam da ovo nije yolo Q i da je puno veći ulog tj. najmanja greška te može koštati poraza, ali ako mu već odgovaraju championi tipa Veigar i sl. onda jednostavno pickaj i uništavaj ih po redu. A vidjeli smo par puta kad je igrao Veigara uvijek je imao score 12-0. Najbolji je Veigar igrač i to mu se mora priznati. Mislim da se Saintu ne sviđa pa onda ništa od toga, jer po Saintu je Master Yi prije onog nerfa bio noob champion, a kad je vidio kako Alex Ich pravi pente onda je zašutio. Ne znam, ima neki čudan pogled na cijelu igru koji mi vjerojatno nećemo nikad shvatit.
Voyboy opet trolla s Tryndom, a Edwarda i Copa neću ni komentirati jer nisu ništa krivi za taj poraz.

If u choose Peace be ready 4 War. If u choose Love be ready 4 Hate. If u choose Truth be prepared 4 Lies.The enemy has a job 2 do as well.