League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.991
|
čitano: 6.890.214
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
League Of Legends

ma pustite slimyyy-a sad, dajte neki kontakt od onih hostesa {#}

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Nofak, baš si mi swadak {#} Imaš djevojku? {#}

EUW: MushRoomD
Moj PC  
2 2 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Zombie je s ovim gameom izgubio MVP turnira..

Steta, do sada je bio odlican..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Zombiju je otisao desni klik na misu zadnji match i nisu imali posteni zamjenski mis, tj. kako kaze Nofak, nije mu pasao, a sigurno bi bolje odigrao da mu se to nije dogodilo...

Svejedno, cestitam svima sa foruma koji su sudjelovali, a pogotovo najboljima {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
blejzit
'You can lead a fool to wisdom, bu you can't make him think.'
16 godina
neaktivan
puls4R kaže...
blejzit

Dajem ti award za MUC (Most useless Carry ) HUEHUHUEUHE

JK

a man , a city and a lighthouse |RIP Ryan Davis
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Dajem ti award za MUC (Most useless Carry ) HUEHUHUEUHE

JK

muc

what.

15 godina
intel97 kaže...

joj sad im gledam givavej {#}

ja dobio majicu, frend skin. fuuuuuuuuuuuuuuuu 

htio sam ga razvalit {#}

http://forum.gamerage.com/crossfire/forums/
14 godina
League Of Legends

Al taj giveaway... ja i cura smo pišali od smijeha jedno pol vure :D

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
League Of Legends
Imali ko mozda odgovor na moj prijasnji post :) Vidim zanijeli ste se malo sa ovim turnirom
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Može li mi neko reći kako doći u kontakt sa DiskoVrućicom? Treba mi nešto na brzinu da ga ispitam.... Neaktivan je na gamers.ba a i ovdje postaje neaktivan...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

imam jedan problem u zadnje vrijeme. prije tri tjedna sam bio na silver 4, i digo se u promo za silver 1 u par dana, ali sam onda svojom krivnjom nanizao dosta loših mečeva i sad sam na silver 3 (lolking score mi je s +170 pa na -20). pošto mi je već dosadilo igrat kha i oriannu mid, namjeravam mainat nekog drugog mid lanera, tj. nisam siguran između ahri i elise. e sad, koja je bolja za soloq i zasto?

14 Ahri
2 Elise
LOL EU Nordic and East: InvisoO

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bullyq14 kaže...

imam jedan problem u zadnje vrijeme. prije tri tjedna sam bio na silver 4, i digo se u promo za silver 1 u par dana, ali sam onda svojom krivnjom nanizao dosta loših mečeva i sad sam na silver 3 (lolking score mi je s +170 pa na -20). pošto mi je već dosadilo igrat kha i oriannu mid, namjeravam mainat nekog drugog mid lanera, tj. nisam siguran između ahri i elise. e sad, koja je bolja za soloq i zasto?

Ahri, jer je snowballer i assassin. 1 combo i njihov adc je mrtav, mobility joj omogućava da često ganka, ima dobar pushing ability tako da možeš čak i često gankati.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.7.2013 13:33 (BannedOnThisForum).
15 godina
League Of Legends

danas pala prva penta s caitlyn

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

1.As ti majke, kako sam umoran.

2.Sorry za finale momci, ali cim sam vidio da moram igrat protiv Dacoja na threshu pao mi je mrak na oci i onda još Zombiju prije gamea padne miš i desni click mu se s*ebe, probali smo mu dati neki drugi miš ali nije mu odgovarao pa je igrao sa desnim clickom koji je napola radio. E onda me stvarno bolio k*rac, ako ti ADu ne radi desni click neces dobit game, pogotovo ne protiv Gurua.A šteta taman smo pustili junglera s lanca i dali mu maina i imao je 4/0, da je Zombaču radio miš kako treba bio bi dobar game.

3.Što se tice pickanja, bio je draft pick ali doslovno na papiru,došli su kapetani do admina i pickali su kao i što bi inace u tournament draftu samo što je on to zapisao na papir, tako da one ekipe koje nemaju otkljucane sve champove imaju jednake šanse u pickanju ko i ekipe koje imaju otkljucane puno champova(zbog swapanja itd).

4.Komentatore necu komentirat xD

5.Drago mi je da je Green Dream došao do 3. mjesta, nisam ocekivao da ce pobijediti protiv XTXa, ali dobro su pickali i odigrali i zaslužili 3. mjesto

6.Weirdek man mode Corky!

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat

6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...

1.As ti majke, kako sam umoran.

2.Sorry za finale momci, ali cim sam vidio da moram igrat protiv Dacoja na threshu pao mi je mrak na oci i onda još Zombiju prije gamea padne miš i desni click mu se s*ebe, probali smo mu dati neki drugi miš ali nije mu odgovarao pa je igrao sa desnim clickom koji je napola radio. E onda me stvarno bolio k*rac, ako ti ADu ne radi desni click neces dobit game, pogotovo ne protiv Gurua.A šteta taman smo pustili junglera s lanca i dali mu maina i imao je 4/0, da je Zombaču radio miš kako treba bio bi dobar game.

3.Što se tice pickanja, bio je draft pick ali doslovno na papiru,došli su kapetani do admina i pickali su kao i što bi inace u tournament draftu samo što je on to zapisao na papir, tako da one ekipe koje nemaju otkljucane sve champove imaju jednake šanse u pickanju ko i ekipe koje imaju otkljucane puno champova(zbog swapanja itd).

4.Komentatore necu komentirat xD

5.Drago mi je da je Green Dream došao do 3. mjesta, nisam ocekivao da ce pobijediti protiv XTXa, ali dobro su pickali i odigrali i zaslužili 3. mjesto

6.Weirdek man mode Corky!

BLEJZ IT F*GGET 

6/8 gameova bann anivia {#}

EU West: slimyyy
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.7.2013 15:40 (Anzulolz).
16 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...

BLEJZ IT F*GGET 

6/8 gameova bann anivia {#}

Tako je to kad mainaš heroja.

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Mislim da je Gurua puno lakše dobit ako je na ljubičastoj strani, banaš Dači Thresha il Zyru, pickaš ovo drugo i dosta si ga shebo. Nikad mi nije ulijevao preveliko povjerenje kao igrač, protiv jačih timova je uvik bio najlošiji ( bar prije je bilo tako ). Assasinu nemoreš niš, igro je samo 2 champa na turniru ( Xina i Nunua, ne Jarvana, krivo sam vidio ) al da treba igro bi svakog drugog junglera jako dobro. Horva skoro uvik igra sa AP topom. Mid ima širok odabir champova, a AD ko AD, nije prioritet za ban. Kolko sam skužio Guruu XTX zadaje najviše problema, čini mi se zato što oni imaju najjači bot i ne dozvole da ovi dole naprave prednost uz pomoć Assasina.

Just my 2 cents.

EDIT: Evo sad brat u promociji za Platinum V, a ja za Gold I, wish us luck {#}

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.7.2013 17:38 (Blizek).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Mislim da je Gurua puno lakše dobit ako je na ljubičastoj strani, banaš Dači Thresha il Zyru, pickaš ovo drugo i dosta si ga shebo. Nikad mi nije ulijevao preveliko povjerenje kao igrač, protiv jačih timova je uvik bio najlošiji ( bar prije je bilo tako ). Assasinu nemoreš niš, igro je samo 2 champa na turniru ( Xina i Nunua, ne Jarvana, krivo sam vidio ) al da treba igro bi svakog drugog junglera jako dobro. Horva skoro uvik igra sa AP topom. Mid ima širok odabir champova, a AD ko AD, nije prioritet za ban. Kolko sam skužio Guruu XTX zadaje najviše problema, čini mi se zato što oni imaju najjači bot i ne dozvole da ovi dole naprave prednost uz pomoć Assasina.

Just my 2 cents.

Ja  pak mislim da guru ima najjaci bot lane ,elty jedan od boljih adc u hrvata koliko ja znam 

eune : Flaeryy
16 godina
neaktivan
Meni je krivo sta nismo igrali protiv guruovaca jer bi volia odigrat protiv elty-ja i dace. Za xtx bot lane san zna da su overrated jer san gleda kako igraju i nisu bili nista posebno, legit smo rutinski sredili, a nofak i zombi su solidno odigrali 1. game al drugi smo mi throwali 3 puta i nismo organizirano odigrali jer se zombi dobro pozicionira sa vayne. Ne znan jel ko vidia xtx nakon sta smo ih izbacili, ka da su dosli na sprovod a prije toga su se kur*ili :)
'You can lead a fool to wisdom, bu you can't make him think.'
14 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Just my 2 cents.

mid ima JAKO mali champ pool krivo si primjetia , igra pola nobrain heroja i to max 4 , reka san odma svome teamu ako budemo igrali protiv gurua sta ocekivat a to su ahri , lissandra , diana i orianna , XTX nema toliko dobar bot ka guru i jedna stvar je sta XTX cro4lol igra sa 2 grka koji su doslovno carry-u nikakvo omalozavanje , ali mi smo njih bez velikih poteskoca pobjedili 

EU West: slimyyy
17 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...
Blizek kaže...

Just my 2 cents.

mid ima JAKO mali champ pool krivo si primjetia , igra pola nobrain heroja i to max 4 , reka san odma svome teamu ako budemo igrali protiv gurua sta ocekivat a to su ahri , lissandra , diana i orianna , XTX nema toliko dobar bot ka guru i jedna stvar je sta XTX cro4lol igra sa 2 grka koji su doslovno carry-u nikakvo omalozavanje , ali mi smo njih bez velikih poteskoca pobjedili 

A dobro ja nemam baš puno pojma o midu hahaha. I dalje mislim da im se treba fokusirat bot. Daco mi se ne čini tolko dobar, nzm možda se sada varam al tako je bar bilo prije pol godine.

EDIT: Evo Gold I, brat sada ima 3 pokušaja za platinu {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.7.2013 18:22 (Blizek).
17 godina
neaktivan
League Of Legends

...

Double post

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.7.2013 18:23 (Blizek).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

NiP je upravo sada doslovce uništio Gambit Gaming. 27:3 score, pa doslovce ništa gambit nije mogao uraditi.

NiP je stvarno sada prejak, 6-1 su otkako su promijenili roster.

'I od vlastite sjenke, on poćeo je bježati' Mel
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Humiliation!

GG Darien Feeder! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Eto da ja malo napišem komentare sa turnira nakon kaj sam se naspavao konačno.

Organizacija:

Općenito, većinom sam zadovoljan organizacijom turnira s obzirom na to da je to prvi lan ovakve vrste i na tome je radila hrpa volontera. Voshy kao organizator me jako ugodno iznenadio kolko je bio voljan pomoći igračima i teamovima i kolko se trudio da sve bude u redu, pogotovo s obzirom da sam u prošlosti imao dosta nesuglasica sa njime. Sam turnir je bio dosta naporan jer se igralo od jutra u 8 do navečer u 12 sa povećim pauzama. Dok su se igrale grupe problem je bila i komunikacija jer su protivnici mogli sve čuti pogotovo kad ih većina nije koristila headsete ( još k tome moj fatality nije radio pa sam većinu turnira koristio smeće od 25kn) . Jedini veći problem koji se sigurno mogao izvesti bolje su komentatori koji iako cijenim njih trud su bili podosta loši. Sve pohvale cijeloj ekipi koja je sudjelovala u izvedbi lana jer fakat su se trudili da sve bude u redu. Siguran sam da ak će se ikad ponovo održavat nešto ovakvo da će biti manje propusta, al za prvi put smatram da je turnir bio dosta dobro organiziran.

Teamovi i gameovi:

Presretan sam što je moj team osvojio drugo mjesto, pogotovo sa time kolko smo problema imali sa kvalifikacijama i pronalaženjem topa. Rijetko tko je vjerovo da smo mi ozbiljniji protivnici, al očito nam se sav practise zadnjih tjedan dana isplatio (osobno sam doslovce jeo, igrao i spavao :D ) . Drago mi je i da su slimiyev i wierdekov team zauzeli 3. mjesto. Moram priznat da je prvi game protiv njih bio relativno lagan, dok su na drugom pokazali da su opasni protivnici. XTX je podosta jak team i ne računajući guru, protiv njih je bilo najteže igrati. Imaju dobar lineup, uigrani su, al smo mi fakat dobro odigrali taj game. Njihov problem šta su završili tako loše je što su igrali hrpu gameove zaredom i to dosta teških gameova, pogotovo u grupi kad se znalo da ko izgubi ide na guru. Guru je fakat dobro odigrio sve svoje gamove i vidi se da jako uigrani i da ih je fakat teško pobijedit. Najviše mi je žao što mi je na početku finala desni klik miša presto radit kak spada te taj završni game nije ličio na ništa. Pogotov s obzirom da mislim da sam svaki game do tad odigrao podosta dobro želio sam da i finale koje je gledalo nekih 500 ljudi odigram dobro, al jbg miš me zeznuo.

Eto sad sam si taman zaradio dovoljno da si kupim miš i slušalice koji su mi se pokvarili tijekom turnira   {#}  .

lol [eu]east: cpt z0mbie
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.7.2013 19:23 (death_zombi).

6 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Aliser kaže...

NiP je upravo sada doslovce uništio Gambit Gaming. 27:3 score, pa doslovce ništa gambit nije mogao uraditi.

NiP je stvarno sada prejak, 6-1 su otkako su promijenili roster.

Gambit uvik uzima late game comp i to pokušava pokrit sa jungle pressureom. A nekad su bili poznati po early agresiji...

15 godina
BannedOnThisForum kaže...

Može li mi neko reći kako doći u kontakt sa DiskoVrućicom? Treba mi nešto na brzinu da ga ispitam.... Neaktivan je na gamers.ba a i ovdje postaje neaktivan...

http://www.esl.eu/eu/lol/west/go4lol/cup149/player/6185189/

Stisni crvenu kuvertu i posalji mu PM na ESLu. Trebao bi relativno brzo odgovorit

http://forum.gamerage.com/crossfire/forums/
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Fnatic vs SK, so fking intense ROFL

0 0 hvala 0
17 godina
Blizek kaže...

Fnatic vs SK, so fking intense ROFL

A ok je game bio, ali mi nekako SK ima major lack of ballz ...bili su u prednosti i apsolutno nisu napravili nista... onda su poceli ignorirat drakove itd, itd.... sve u svemu dobar game {#}

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice