League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.352.745
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

aj ljudi dodajte me na eastu, neman sa kime igrat tamo :) 

nick - swagmaster YOLO

4 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
death_zombi kaže...
Kulo Vi Britania kaže...

ma moze otic i znas di LOL

uglavnom vi koji znate igrat nemojte preporucivat "noobovima" neke stranice za countere i kaj ja znam,nek igraju nek uce igrom da ne budu kao roboti ovaj je counter za njega ovaj za onog,i sa buildovima buidlovi se buildaju tijekom game-a a ne pogledas neku stranicu di pise da moras uzez xy bt itd i to ces buildat neces! za rune i masteries su drugo to je manje vise isto.

@DUNY0 ja tebe ne vrijedam neces ni ti mene nauci postovati druge LOL

Kako to mislis da se uce kroz igru kako ce oni znat kako buildat championa.Nece valjda svaku borbu kupovat itemse i prodavat ih sve dok ne nadu pravi.Ti si kao naucia kako bildat championa bez da si nekoga pitao ili drugo.Sigurno si gledao po internetu i trazio druge za savjet.Zato nemoj govoriti drugima kako da oni igraju.I ako mislis da se moze naucit buildat uz igru onda si ti noob a ne drugi.Kad naucis nesto o LOL-u onda se javi.{#}

2 1 hvala 0
16 godina
AdvancedMiner kaže...

.Kad naucis nesto o LOL-u onda se javi.{#}

Nemoj ni tad molim te..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
16 godina
League Of Legends

Opet se nasao jedan "pametan" ...

a man , a city and a lighthouse
Moj PC  
6 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Pheeeeew, jbt, nema me na forumu 12 sati i dogodi se 200 rasprava xD.

Moram izrazit misljenje oko nekih stvari.

1. I mi idemo na EXPerience, ali na druge ili trece kvalifikacije, jer je skroz novi tim i trebamo treninga.

2. Graves. (nadam se da ne ide 90% foruma na EXPerience jer su ovo top secret informacije) Main team comp nam je zac, orianna, graves. Na prethodnoj stranici pise zasto. Be afraid!{#}

3. Kad sam tek poceo igrati mi je LoLcounter bio najposjecenija stranica na webu. Nakon 200 gameova skuzio sam da je to obicno sr*nje. Kassadin razori talona, Ahri takodjer, Katarina razori Dianu, samo treba iznudit E da ti ne moze interuptat ult... Ima i stvarnih countera, ali ne vjerujte svemu na internetu, kao ni u bilo kakvim drugim stvarima na netu. Kad sam prvi pick to je neviđen flame kad kazem mid. THEY WILL COUNTER U, MORON IDIOT RETARDED KID. Onda fino uzmem Oriannu, njihov mid laner ode na LoLcounter, uzme PRVOG countera, vjeruje svemu sto tamo pise i onda ga in game iz*ebem. GGWP.

Back to 1. Support nam je otkazao zbog vise sile. Trebamo supporta cim prije da moze practice-at s nama. PM na forum ili EUNE: TheColdSlaYer

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

3. Kad sam tek poceo igrati mi je LoLcounter bio najposjecenija stranica na webu. Nakon 200 gameova skuzio sam da je to obicno sr*nje. Kassadin razori talona, Ahri takodjer, Katarina razori Dianu, samo treba iznudit E da ti ne moze interuptat ult... Ima i stvarnih countera, ali ne vjerujte svemu na internetu, kao ni u bilo kakvim drugim stvarima na netu. Kad sam prvi pick to je neviđen flame kad kazem mid. THEY WILL COUNTER U, MORON IDIOT RETARDED KID. Onda fino uzmem Oriannu, njihov mid laner ode na LoLcounter, uzme PRVOG countera, vjeruje svemu sto tamo pise i onda ga in game iz*ebem. GGWP.

Back to 1. Support nam je otkazao zbog vise sile. Trebamo supporta cim prije da moze practice-at s nama. PM na forum ili EUNE: TheColdSlaYer

Jako jakoo teško, zašto bi i jedan ajmo reć prosječan igrač Diane iskoristio E samo da privuče i slowa Katu, a da pritom ne prekine njen ulti. Kata nema dmg kojim te može zaustavit da farmas bolje od nje prije lvla6. Ako pogodiš Katu sa Crescent Strike velike šanse su da je ona već mrtva, nemaš cd na Lunar Rush što znači da ti kata nemože pobjeć sa Shunpo. Kako god nema razloga da Diana koristi E prije nego kata svoj ulti. Još nemoj zaboravit da Diana ima kratki shield.

acc LoL east: Pipe
18 godina
League Of Legends

Šta je aktualno sada na supportima?

Armor marks ili hibrid pen marks? Ostalo bi bilo armor žute, mr plave, gp10 quints.

Recimo da najčešće od supporta igram lulu, janu, alistara, thresha

10 armor crvene
0 hibrid pen crvene
1 mpen crvene
2 nešto 4?
I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.6.2013 20:15 (FlyBoy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
GamerX9 kaže...
 Katarina razori Dianu, samo treba iznudit E da ti ne moze interuptat ult...

U yoloQ Kata vs Diana ovisi o skillu, ali u bilo kojem ozbiljnijem gameu Kata se moze plakat kad vidi Dianu..

14 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
GamerX9 kaže...
 Katarina razori Dianu, samo treba iznudit E da ti ne moze interuptat ult...

U yoloQ Kata vs Diana ovisi o skillu, ali u bilo kojem ozbiljnijem gameu Kata se moze plakat kad vidi Dianu..

Ja obično kada sam Diana ili Kassadin čuvam E/Q za Katu.

slimyyy kaže...

aj ljudi dodajte me na eastu, neman sa kime igrat tamo :) 

nick - swagmaster YOLO

Budem igrao od utorka, budem te dodao :)

13 godina
neaktivan
League Of Legends

sad cekam samo da slimy dodje do diamonda na eastu pa da potvrdi svoju tvrdnju o east/west  {#}

I am not the one at fault, the world is.

7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NinjEEEk kaže...

sad cekam samo da slimy dodje do diamonda na eastu pa da potvrdi svoju tvrdnju o east/west  {#}

swag will carry me {#}

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Čudi me kako ovo još niko nije postavio.

Toyz i Stanley napustili TPA.

http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1hcq0x/toyz_and_stanely_leaving_taipei_assassins/

'I samo mi dozvoli da ja nastavim, da nastavim gdje sam svoju sjenu ostavio' Mel
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Aliser kaže...

http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1hcq0x/toyz_and_stanely_leaving_taipei_assassins/

Nismo mi Competitive no liferi kao ti {#}

a man , a city and a lighthouse
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Mjenjam EU Nordic & East za account na EU WEST!

Normal:
Winova: 380
Takedowns: 9900

Ostalo:
Championa: 49
Rune page: 2 (AD i AP)

Masteriesi: 5 (AD,AP,Tank,Support i No mana AP)

Mjenjam za: bilokakav account na EU WEST ali obavezno mora biti 30 LEVEL! Šaljite ponude na PM

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Aliser kaže...

Nismo mi Competitive no liferi kao ti {#}

Bio si i ti nekad. :p

'I samo mi dozvoli da ja nastavim, da nastavim gdje sam svoju sjenu ostavio' Mel
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Ima li veće uživancije od ovih El Classica kad znaš da mečevi traju po 60+ minuta!

ggwp

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Zanima me ako se prebacim na west, jel mi ostaje trenutna ranked divizija i moze mi netko napisat sta mi ostaje a sta ne?? 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Rayz00 kaže...

Zanima me ako se prebacim na west, jel mi ostaje trenutna ranked divizija i moze mi netko napisat sta mi ostaje a sta ne?? 

ostaje ti ranked divizija, no pisat ce ti da ne pripadas ni jednoj, samo trebas odigrat jednu i vratit ce ti se na normalu

a gubis frendove (ocito) i honor pointse

14 godina
neaktivan
rosimic90 kaže...
Rayz00 kaže...

ostaje ti ranked divizija, no pisat ce ti da ne pripadas ni jednoj, samo trebas odigrat jednu i vratit ce ti se na normalu

Znači npr platinum 4 eune ode na euw, nakon 1 odigranog gejma on će biti platinum 4 euw? ja sam mislio da ide drugačije to.

13 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...
rosimic90 kaže...
Rayz00 kaže...

Znači npr platinum 4 eune ode na euw, nakon 1 odigranog gejma on će biti platinum 4 euw? ja sam mislio da ide drugačije to.

i dont think it works that way

I am not the one at fault, the world is.
15 godina
neaktivan
Morgotth kaže...

Ima li veće uživancije od ovih El Classica kad znaš da mečevi traju po 60+ minuta!

ggwp

60+ minuta farmanja.

LoL acc THCJoshi
13 godina
neaktivan
NinjEEEk kaže...
X-Plosiv kaže...
rosimic90 kaže...
Rayz00 kaže...

ja kad sam se transfero na west nije mi pisao niti jedan division i kad sam pitao na support rekli su mi da samo odigram jednu ranked i da ce se vratit na staro, i stvarno je tako bilo

14 godina
neaktivan
rosimic90 kaže...
NinjEEEk kaže...
X-Plosiv kaže...
rosimic90 kaže...
Rayz00 kaže...

ja kad sam se transfero na west nije mi pisao niti jedan division i kad sam pitao na support rekli su mi da samo odigram jednu ranked i da ce se vratit na staro, i stvarno je tako bilo

Zvuči mi zanimljivo, jer sam razmišljao da se prebacim na EUW, ali mi se stvarno neda (trenutačno gold 1 na eune) da se prebacim na EUW, pa da opet moram kretati od 1200 ELO što već

16 godina
League Of Legends

Fcking Jacky.. He had to die..

Ovo je CRS kojeg znamo i volimo :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

Fcking Jacky.. He had to die..

Ovo je CRS kojeg znamo i volimo :)

A ja uvjeren bio da će ih s nulom razvalit, to bi bilo prvi put do sada u lcsu ako se ne varam!

Anyway... fck you Jacky!{#}

16 godina
Morgotth kaže...

Anyway... fck you Jacky!{#}

No, no, no.. It's "Fcking Jacky" not "Fck you Jacky" :)

Nego mislim da sam bio jedini koji je reko da je Cop zvijer..

I sada pocinje derbi, CLG vs TSM ako je neko zaboravio..

EDIT: Kakav game, Isuse, kakav game *.*

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.7.2013 3:47 (Don Strongtoni).
14 godina
League Of Legends

wow kakav game
ggwp clg  

bf3 nick: ictox_HR
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Toxic1337 kaže...

wow kakav game
ggwp clg  

Ne moraš unaprijed spoilati :)

no dobro, budem spremio taj VOD pa pogledao sutra ili u srijedu...moram pogledati CRS vs TSM (isto kažu da je bio dobar meč), a čini se i ovaj :)

13 godina
neaktivan
League Of Legends

Kj fkt nema nikog kome je support main da igra za nas na EXPerience-u? Dajte ljudi javite seeee!{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

za ranked...Riven   ili  Wukong... pls help

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice