Ja na to gledam ovako,ja sam u bronzi,oni su u bronzi,i ja radim isto toliko pogresaka kao i oni tako da nikad nekrivim team za loss,nekad gledam svoje replays i vidim kakve greske sam napravio tako da ih iduci put ne napravim,nekad se mozda cini da postoji Elo Hell ali nevjerujem ja u to,to se samo ljudi opravdavaju za svoje lossove i krive za to svoje suigrace
To ti je mentalitet koji će te uzdignuti iznad ostalih. Naučiti ćeš mehaniku, ali ovaj mentalitet je ono što će te uzdignuti. Gledaj svoje greške, ne ponavljalj ih. I jedan dobar savjet, ako netko napravi nešto dobro samo napiši "gj _____", jako utječe na mentalitet..ako se desi neko sranje, kaži "happens, chill" ili tako nešto. Čim ljude ohrabruješ, igrati će bolje..a ne ako zezne počneš ga flejmati, on će krenuti igrati lošije iste sekunde zbog toga..
Kao da si ja :D,uvijek pohvalim nekog kad napravi nesto dobro,uvijek ali UVIJEK! kazem gj,a kad neko pocme flejmati na nekog ko umre ili pocme fidat kazem smirite se,bit ce bolje,itd,.....Koliko ja znam nisam u zivotu flejmao nekog u rankedu.

sve to boostanje je bilo free , ali sad placan kavu i malo romantike nakraju veceri ehmm