League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.530.957
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Winchester01 kaže...

Češće se događa da su moji fideri. Od deset partija 6 ili 7 puta.

Ja sam upravo gold 5 i na frendovom acc-u igram (bronze 5 pocetno) I doso sam do B4 bez loza i sad sam danas losal jednu posto nisam bio u stanju igrat...I 85% gejmova moj team je feedal al ja sam na lejnu imal uvjek 10+ killova .... Tako da onaj tko zasluzuje izac iz nekog tiera taj i izadje...

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
14 godina
Blizek kaže...
KiCo77 kaže...

Ja se napokon dovucem iz Bronze IV u Bronze I i sad dobivam 5 LPa po winu, trenutno sam na 10, nisam jos izgubio pa neznam koliko ce mi uzimat.

Riot me ne želi u silveru :'(

20-30 jedan do dva gejma,nastavi pobjeđivat,digni si mmr,kad izgubiš jednu,nova će ti dat 30 lp-a u bit ćeš u promociji.

Znaci imam 6 pobjeda zaredom, izgubim 1 i opet sam na nuli.. a sumljam da cu i imat toliki win streak bas.. realnije mi zvuci da ce me srusit u bronze 2 XD

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
12 godina
neaktivan
League Of Legends

jel se moze na westu preko paysafea uzet rp?

0 0 hvala 0
14 godina
dugoselac kaže...

jel se moze na westu preko paysafea uzet rp?

Da.

12 godina
neaktivan

Pozdrav svima,

Ja i prijatelj igramo lol vec 3 godine(od season 1),vecinom smo igrali na westu i odlucili smo se prebaciti na east,iskusni smo igraci preko 1000 winova normal,gold,imamo skype, i najbolji laneovi  su nam mid i jungler.Sada bi nam trebali bot lane i top pa ako ima zainteresiranih neka odgovore.

Hvala

13 godina
neaktivan
Gam3r kaže...

@Winchester01

ocito si ti jedina osoba koja misli da takvom igrom dobro igra. Okej nemoj slusat savjete i smatraj sve ovo gubitkom vremena i volje koju su ovi forumasi potrosili na tebe. I vidjet ces neces nikad izac iz bronce ovakvim stavom i pricom, a pogotovo igrom. Viva la Bronce V

Pa normalno da neću izaći, stojim u bronci otkad postoji LoL. Evo sljedeću partiju sigurno gubim i padam ponovo u broncu 4.

Ipak mislim da sam svojom igrom zaslužio barem silver, problem je i u tome što često mijenjam champove, triba bi uzeti 2-3 s kojima mi najbolje ide i samo s njima igrati.

15 godina
Winchester01 kaže...

Pa normalno da neću izaći, stojim u bronci otkad postoji LoL. Evo sljedeću partiju sigurno gubim i padam ponovo u broncu 4.

Ipak mislim da sam svojom igrom zaslužio barem silver, problem je i u tome što često mijenjam champove, triba bi uzeti 2-3 s kojima mi najbolje ide i samo s njima igrati.

Da prihvatis koji savjet koji smo ti dali i da shvatis da nisi tako dobar igrac kolko mislis da jesi izaso bi iz bronce, nisi zasluzio ni broncu s takvim ponasanjem, a ne silver..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.6.2013 20:58 (Don Strongtoni).
16 godina
neaktivan
Winchester01 kaže...
Gam3r kaže...

@Winchester01

ocito si ti jedina osoba koja misli da takvom igrom dobro igra. Okej nemoj slusat savjete i smatraj sve ovo gubitkom vremena i volje koju su ovi forumasi potrosili na tebe. I vidjet ces neces nikad izac iz bronce ovakvim stavom i pricom, a pogotovo igrom. Viva la Bronce V

Puno ljudi misli da zaslužuje više nego jesu, al obično baš i nije tako. Bez uvrede, al bronze je liga di se nalaze očajno loši igrači . To su igrači koji ne shvačaju svoje greške, misle da su im drugi krivi itd. Možda nisam najbolji primjer jer mi je main daleko od bronze, al kad sam igro sa jednim accom u bronze 3-silver V, imo sam 38 pobjeda i 2 poraza ukupno, u 4 dana sam prešao 3 divizije, i vjerujem da bi bilo koji gold igrač mogao napraviti istu stvar. Silver i nadalje su već igrači koji razumiju osnove igre, što nažalost čini mi se da ti baš i ne razumiješ. Nemam ja ništa protiv nekog da je bronze ili bilo koja liga al nek prihvate da su loši i prestanu se zamarat, igra bi ti trebala biti tu da te zabavi, ak te više živcira neg zabavlja onda prekini ju igrat i igraj nešt relaksirajućeg, neki mmorpg il SP igre...

I naravno igranje 2-3 champa će ti   pomoći puno da napreduješ.

And for love of the god, počni koristiti jbn flash, pa to shvačaju i ljudi na 20lvlu, neznam kak ti nakon toliko gameova to nemožeš skužiti.

lol [eu]east: Xz0mbieX
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Ajd da ti jos objasnim neke stvari, pa se necu vise zamarat tobom jer jednostavno nema smisla...

Ako si solo lane, kaj te boli briga kaj se dogadja s killovima u drugim laneovima. Mozda im napomenes da igraju bolje def, da stoje kod turreta i farmaju se, ali kad vidis da likovi u 2 v 2 bot laneu nemogu nista u protiv njih, nemoj gubit vrijeme na pisanje i rageanje nego se koncentriraj na farm, last hitaj barem 90% miniona, koristi Q, W, E za farm, nije to sam za champione. Prvih 15 minuta barem dva puta odi back i kupi wardove. NISU SAMO TVOJI, POMOCI CE CIJELOM TIMU. U solo laneu ne idi all-in osim ako nemas siguran kill i NIKAKO nemoj koristit flash za kill ako nema manje od 200 hp-a (iako vidim da flash niti ne uzimas sto je idiotarija...)

Dalje, kazes, sto je varusu farm pomogao? Pa zamisli da je bio tvoj protivnik i da je imao 70 farma vise. Pa, zaboga, to je jedan BF sword. 45 AD-a.  OGROMNU razliku cini. Danas mi se dogodilo da sam imao trolla u timu i morao sam igrati solo bot Cait vs Shen/Sivir. Zensku sam u 20 minuta imao za 90 u farmu, a samo sam igrao def i stajao kod turreta. Uz to sam pokupio double kill na lvlu 2 jer su isli turretdiveat. Na kraju sam i dalje mogao biti AD CARRY samo zbog tog farma i nacina igre. Da sam napadao 1 v 2, dosao bi i do 0/10 u 15 minuta.

Pogledaj sliku koju sam stavio na stranici 1205 i zapitaj se moze li jedan igrac izcarryjati tim. Baci oko i na farm, ne samo na killove.

Nadam se da ces se opametiti jer ti sam pokusavamo pomoci. Dok to shvatis mozda dodjes i do silvera...{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Uzevši u obzir da kada igram mid u prosjeku do 45 minute sam kupio barem 7-12 wardova..kako može biti samo 1 ward na mapi u 47-oj minuti? Što se ti vratiš na lane bez 2 wardA?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

3k ELO plays.

EDIT:

Gornji link ne radi trenutno.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.6.2013 23:35 (Blizek).

6 0 hvala 0
16 godina

Pravi wombo combo

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
16 godina
neaktivan
Pandzinho kaže...

gejm poslje toga

http://pokit.org/get/img/550a47ff1aee7b1fa54e1d0a7f4b94bd.jpg

edit: ah evoga sad su svi pickali, hvala bogu imamo dobrog junglera 

http://pokit.org/get/img/2582539db7bde1c19d91423d04e03887.jpg

Znaš, kao na gamersu, ovdje imaš sličnu opciju - dodaj sliku s weba i staviš taj link.

EUW: MushRoomD
17 godina
neaktivan
Winchester01 kaže...

Evo vam još jedna iz elo hella za kolekciju: prvih 25 minuta moj tim nije ima killa osim Teema.

Ne da mi se citat jer iskreno sve je ista prica koja je vec par puta prozvakana, tako da ti je netko vjerojatno napomenuo isto ovo.

Gdje je tebi flash na   lux?Oprosti ali prva asocijacija akd vidim heal+ignite, a pogotovo na nekome tipa lux koju je iznimno lako genkati i nema prirodnih escapea, mi je da si tamo gdje i trebaš biti.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
16 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Ne da mi se citat jer iskreno sve je ista prica koja je vec par puta prozvakana, tako da ti je netko vjerojatno napomenuo isto ovo.

Gdje je tebi flash na   lux?Oprosti ali prva asocijacija akd vidim heal+ignite, a pogotovo na nekome tipa lux koju je iznimno lako genkati i nema prirodnih escapea, mi je da si tamo gdje i trebaš biti.

Ne znam što se koji k raspravljate s njim.

Isti je kao i svaki bronze igrač koji za sebe kaže da je za platinuma ali ne može izaći iz bronze.

Pričate zidovima, on će opet po svom.

13 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
FlyBoy kaže...

Isti je kao i svaki bronze igrač koji za sebe kaže da je za platinuma ali ne može izaći iz bronze.

Ne, reka san da san za silver. Ne više od toga.

Evo sad san odigra još jednu sa supportom(Blitz), izgubili smo jer nisan uze flash.{#}

Ad carry Draven izgubljen totalno, 3-11 i 50 csa u pola ure, ultije je bezveze pucao preko pola mape. Ima i gorih od mene.{#}

15 godina
neaktivan

Naravno da je Draven kriv.

A to što si ti buildao tear of the goddess, iceborn gauntlet i ninja tabi okači mačku o rep.

Okani se ti rankeda čovjeće, imaš 255 gameova, ako u tolikim matchevima nisi mogao izaći iz bronze, nećeš nikada.

'I samo mi dozvoli da ja nastavim, da nastavim gdje sam svoju sjenu ostavio' Mel
13 godina
neaktivan
Winchester01 kaže...
FlyBoy kaže...

Evo sad san odigra još jednu sa supportom(Blitz), izgubili smo jer nisan uze flash.{#}

Ad carry Draven izgubljen totalno, 3-11 i 50 csa u pola ure, ultije je bezveze pucao preko pola mape. Ima i gorih od mene.{#}

danas popodne frend bio kod mene, nije covjek mogo nac parking pa svratio na prsut i vino... ja mu dao da igra LoL na smurfu sto u zivotu nije vidio kamoli igrao... dam mu jaxa, on klika bezveze po ekranu, prvih 15minuta imao 0 6.... reko, za*ebi ovo idem doma, ja ga ispratim, vratim se na racunalo (igra jos traje) nafarmam 200 CSa i dobijem game....  

ako si ti za silver ja sam za platinum++.....

onaj koji jesam
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.6.2013 1:29 (shimeface).
12 godina
protjeran
shimeface kaže...
Winchester01 kaže...
FlyBoy kaže...

danas popodne frend bio kod mene, nije covjek mogo nac parking pa svratio na prsut i vino... ja mu dao da igra LoL na smurfu sto u zivotu nije vidio kamoli igrao... dam mu jaxa, on klika bezveze po ekranu, prvih 15minuta imao 0 6.... reko, za*ebi ovo idem doma, ja ga ispratim, vratim se na racunalo (igra jos traje) nafarmam 200 CSa i dobijem game....  

to se dogodi kad znas igrat {#}

13 godina
neaktivan
League Of Legends

daj ohladite od lika, eto ja sam za chalangera zato sto mi je frend rekao da znam tajmat smite, aj malo mene fjelmajte, pa pustite covjeka na miru, koda imate fetis na vrijedjanje lika, nije da vam nije dao razloga ali opet ....

Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
protjeran
Pandzinho kaže...

daj ohladite od lika, eto ja sam za chalangera zato sto mi je frend rekao da znam tajmat smite, aj malo mene fjelmajte, pa pustite covjeka na miru, koda imate fetis na vrijedjanje lika, nije da vam nije dao razloga ali opet ....

nije u redu da ga flejmaju ali to nije flejmanje ak mu se kaze da uzme fucking flash

13 godina
neaktivan
Kulo Vi Britania kaže...
Pandzinho kaže...

nije u redu da ga flejmaju ali to nije flejmanje ak mu se kaze da uzme fucking flash

a ovo ne znas igrat, ubij se, idi sadi filadendrone ....

12 godina
protjeran
Pandzinho kaže...
Kulo Vi Britania kaže...
Pandzinho kaže...

a ovo ne znas igrat, ubij se, idi sadi filadendrone ....

rekoh nije u redu ali mu se i lijepo govorilo,nekad znam i ja puknut kad igram game pa imamo full ad team plus support oni imaju malphite npr i sad ima tonz of armor i thormail a nitko ne zeli kupit last whisper pa ono ...

16 godina
neaktivan
Pandzinho kaže...

Nisi u toku. Došao je da se žali, dali smo mu savjete, odbio je korisne savjete na bezobrazan način, nastavio se žaliti, počeli smo ga flejmati. The End.

15 godina
neaktivan
League Of Legends
Da prestanemo opet s time. Sto mislite trenutacno o jungle Zacu, mislio bi ga uzeti, nisam bio upucen kad su ga nerfali zadnji put i hoce li ga opet nerfati?
Trazim premium molten acc, heroji nebitni..
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pandzinho kaže...

Nisi u toku. Došao je da se žali, dali smo mu savjete, odbio je korisne savjete na bezobrazan način, nastavio se žaliti, počeli smo ga flejmati. The End.

Bezobrazan? Ja nikoga nisam vrijeđao.

14 godina
neaktivan
League Of Legends

Mjenjema svoj euw acc silver I za EUNE/EUW acc gold V+ sa RP-jem za namechange, ili za lvl 30 acc na EUNE/EUW na kojem se ranked jos nije igrao

na accu su sljedeci skinovi :

Akali - crimson

Alistar - unchained

Cait - arctic warfare

Corki - hot rod

Darius - bioforge

Draven - soul reaver

Elise - Death blossom

EZ - frosted

Fiora - nightraven

Irelia - nightblade

J4 - warring kingdoms

Katarina - sandstorm

Kha zix - mecha

Lee - muay thai

Malph - obsidian

MF - mafia

Riven - bunny

Rumble - in the jungle

Shaco - Royal

Shen - warlord

Syndra - justicar

Tristana - riot girl

Vayne - Heartseeker

Yorick - pentakill

Zed - Shockblade

Zyra - Wildfire

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.6.2013 9:30 (M0stWanted).

0 0 hvala 0
12 godina
Bartaul kaže...

Da vas pitam kojeg carrya da uzmem,ovako volim bit agresivniji i dealat dosta dmg :D ali ne umirat previse.Evo jucer sam odigrao super game sa kennenom iako sam loosao i poceli krivo vec u pickovima,ja bannam,svi odma vicu top,mid...ja kazen da me najbolje ide top,ja uzmem kennena i svi odma NOOB fu*k report,a ja kazem im first pick and you need to respect it,i odma irelia instalock,onda kazem ja barem me mid pustiti,odma yi instalocka,imali smo lux i tristanu (lux mid,trist adc).I na kraju pitamo luxicu da ode bot nece i nece,pa ja otisao.U pocetku su nas ownali,tristana nezna last hittat bas,pushali su nas,jungler rijetko ganka ali eto nije mogao bas.Onda sam ja odlucio iskerijat ovo,usli smo u neke TF-ove di su nas razbili imali su tank team nekakav,i onda im MF in se disconecta.I tako ja govorim timu sta da radi,hvatamo ih pomalo,vracamo se u igru,ja samo farmam i farmam.I tako nastavimo igru i taman ih aceamo i srusimo inhib.Povucemo se i kad ono nasa irelia afk-a(naravno dosta je rageala i govorila da smo noobovi).I taman dodju oni u nasu bazu,nismo im mogli nista i eto zbog te irelia loosali jako tezak game.Iako sam zavrsion sa 13/3-4 i nekih bijednih 200 cs-a svejedno smo izgubili.Svi smo radili greske ali eto taj irelia AFK nas je dokrajcio.I želim si poboljsat cs jer inace recimo sa Ezrealom los mi je jako(dijelom jer igram na laptopu gdje je ping 100 i FPS 40).Zelim vise izac iz bronze pa vas pitam za savjete.Vec sam isao u custom bez runa,masteries i itema ali neide tu nikako farma,dosta lose bude.U zivotu nisam rageao na teamate i uvijek im govorin koji su greske napravili i kako to ne ponovit

A kako cu reagirat na ovakve situacije,ocu in pustit da idu di oce iako sam mozda ja bolji u tome ili nesto...

13 godina
League Of Legends

Znači, ljudski život se sastoji od donošenja odluka i prihvaćanja posljedica tih odluka.

Ti uvijek imaš mogućnosti izbora, koliko god se situacija čini loša.

Da, to vrijedi i za ranked. Uvijek možeš biti pristojan, pokušati razgovarati, reći nekome da vjeruješ da je pravi alfa mužjak po načinu na koji se ophodi prema suigračima, možeš na svaku njegovu uvredu odgovoriti poljupcem. A možeš i dodgeati. Možeš i rageati. A možeš i šutjeti. Sve ovisno o situaciji.

Ali zapamti, na kraju se sve svede na "cause and effect" pravilo.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Winchester01 kaže...

postoje ljudi kojima odgovara ovaj tip igre (MOBA) i postoje oni kojima jednostavno ne odgovara i bez obzira koliko dugo igrali neće ništa postić, bez uvrede ali ti očito spadaš u ovu drugu grupu, osobno san upozna više ljudi koji su napredovali u par miseci nego u par godina, ljudi koji su daleko veći rank od tebe na ovome forumu ti pokušavaju pomoć već par stranica, a ti se držiš stalno iste priče, ja mislin da bi ti bilo najbolje da se ostaviš ove igre ako ne razumiš koja je poanta iste 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice