League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.505.910
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
protjeran
League Of Legends

dizem frendu elo i evo u timu imam oriannu plat s2 u silver 1,bezveze boostani 

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Kulo Vi Britania kaže...

Boostani? Ne, sigurno je premade sa brozne V ili IV

EUW: MushRoomD
15 godina
League Of Legends

.{#}

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
15 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Kulo Vi Britania kaže...

kakve veze ima sto je plat s2, mozda je lik izgubio sve placement matcheve nekako za ovu sezonu pa spao na silver 1

I am not the one at fault, the world is. // LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk
12 godina
protjeran
BannedOnThisForum kaže...
Kulo Vi Britania kaže...

Boostani? Ne, sigurno je premade sa brozne V ili IV

nije premade gledao sam,no nema veze frend ima visok mmr pa sam gledao matcheve svaki gejm gold+

NinjEEEk kaže...
Kulo Vi Britania kaže...

kakve veze ima sto je plat s2, mozda je lik izgubio sve placement matcheve nekako za ovu sezonu pa spao na silver 1

a mozda,no imam losa iskustva s platinumom pa ono

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Dokaz da je Gold I shrot i da se teško izvući s razlogom.

Haris je kao i ja bio stuck u goldu mjesecima, izašao je prije 5 dana i evo ga plat 2...

EUW: MushRoomD
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
League Of Legends

Da vas pitam kojeg carrya da uzmem,ovako volim bit agresivniji i dealat dosta dmg :D ali ne umirat previse.Evo jucer sam odigrao super game sa kennenom iako sam loosao i poceli krivo vec u pickovima,ja bannam,svi odma vicu top,mid...ja kazen da me najbolje ide top,ja uzmem kennena i svi odma NOOB fu*k report,a ja kazem im first pick and you need to respect it,i odma irelia instalock,onda kazem ja barem me mid pustiti,odma yi instalocka,imali smo lux i tristanu (lux mid,trist adc).I na kraju pitamo luxicu da ode bot nece i nece,pa ja otisao.U pocetku su nas ownali,tristana nezna last hittat bas,pushali su nas,jungler rijetko ganka ali eto nije mogao bas.Onda sam ja odlucio iskerijat ovo,usli smo u neke TF-ove di su nas razbili imali su tank team nekakav,i onda im MF in se disconecta.I tako ja govorim timu sta da radi,hvatamo ih pomalo,vracamo se u igru,ja samo farmam i farmam.I tako nastavimo igru i taman ih aceamo i srusimo inhib.Povucemo se i kad ono nasa irelia afk-a(naravno dosta je rageala i govorila da smo noobovi).I taman dodju oni u nasu bazu,nismo im mogli nista i eto zbog te irelia loosali jako tezak game.Iako sam zavrsion sa 13/3-4 i nekih bijednih 200 cs-a svejedno smo izgubili.Svi smo radili greske ali eto taj irelia AFK nas je dokrajcio.I želim si poboljsat cs jer inace recimo sa Ezrealom los mi je jako(dijelom jer igram na laptopu gdje je ping 100 i FPS 40).Zelim vise izac iz bronze pa vas pitam za savjete.Vec sam isao u custom bez runa,masteries i itema ali neide tu nikako farma,dosta lose bude.U zivotu nisam rageao na teamate i uvijek im govorin koji su greske napravili i kako to ne ponovit

14 Draven
8 Graves
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bartaul kaže...

Da vas pitam kojeg carrya da uzmem,ovako volim bit agresivniji i dealat dosta dmg :D ali ne umirat previse.Evo jucer sam odigrao super game sa kennenom iako sam loosao i poceli krivo vec u pickovima,ja bannam,svi odma vicu top,mid...ja kazen da me najbolje ide top,ja uzmem kennena i svi odma NOOB fu*k report,a ja kazem im first pick and you need to respect it,i odma irelia instalock,onda kazem ja barem me mid pustiti,odma yi instalocka,imali smo lux i tristanu (lux mid,trist adc).I na kraju pitamo luxicu da ode bot nece i nece,pa ja otisao.U pocetku su nas ownali,tristana nezna last hittat bas,pushali su nas,jungler rijetko ganka ali eto nije mogao bas.Onda sam ja odlucio iskerijat ovo,usli smo u neke TF-ove di su nas razbili imali su tank team nekakav,i onda im MF in se disconecta.I tako ja govorim timu sta da radi,hvatamo ih pomalo,vracamo se u igru,ja samo farmam i farmam.I tako nastavimo igru i taman ih aceamo i srusimo inhib.Povucemo se i kad ono nasa irelia afk-a(naravno dosta je rageala i govorila da smo noobovi).I taman dodju oni u nasu bazu,nismo im mogli nista i eto zbog te irelia loosali jako tezak game.Iako sam zavrsion sa 13/3-4 i nekih bijednih 200 cs-a svejedno smo izgubili.Svi smo radili greske ali eto taj irelia AFK nas je dokrajcio.I želim si poboljsat cs jer inace recimo sa Ezrealom los mi je jako(dijelom jer igram na laptopu gdje je ping 100 i FPS 40).Zelim vise izac iz bronze pa vas pitam za savjete.Vec sam isao u custom bez runa,masteries i itema ali neide tu nikako farma,dosta lose bude.U zivotu nisam rageao na teamate i uvijek im govorin koji su greske napravili i kako to ne ponovit

Draven je nesto najjace u lane fazi , a pogotov ako jos imas nekoga supporta kao leona , tresh .... to je win ako ga znas odigrati-

eune : Flaeryy
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo vam još jedna iz elo hella za kolekciju: prvih 25 minuta moj tim nije ima killa osim Teema.

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Winchester01 kaže...

Evo vam još jedna iz elo hella za kolekciju: prvih 25 minuta moj tim nije ima killa osim Teema.

Ček ko vam je support?

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
15 godina
neaktivan

Neke stvari:

- 137 miniona u 43 minuta igre. 

- Tvoj score je 5/7/12, Kennen, tvoj protivnik na midu (pretpostavljam) je 13/4/11 sa više farme od tebe. Nije puno viša ali jeste.

- Uzeo si heal, umjesto flasha.

- Nemaš NIKAKVOG CDR.

- Build ti je totalno pogrešan. Idi nešto tipa: Archangel staff (abyssal scepter / rod of ages), sorcerers shoes, rabadons deathcap, void staff, zhonya, athene's holy grail (moremo item, ne znam napamet)

- Masteriese idi 21/0/9, ne gubi džaba bitan bod u defense na heal, beskorisno je to sa tvoje strane.

- Rune ti za AP charactere ne valjaju. Magic penetration red, armor yellow, mr per level i flat AP quint. Uzimati AD red marks je bezveze i beskorisno na AP šampione.

- Kad još sad malo pogledam, Rune ti NIKAKO ne valjaju.

Ne pričaj o tom nekom elo hell, to ti više nema. Sumnjam da je to ikada i bilo. Pročitaj ovo što sam ti sada napisao, poradi malo na svom skillu, gledaj streamove, čitaj guideove, uči se na svojim greškama. Poradi na runama, poradi na svom skillu.

I usput, igraš na EUNE serveru, a bronze 3 si, a svi će ti sa foruma reći da je prelako igrati na EUNE serveru.

'I samo mi dozvoli da ja nastavim, da nastavim gdje sam svoju sjenu ostavio' Mel
12 godina
protjeran
League Of Legends

nekad farm nije toliko bitan

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako nemaš kilova, izgubio si lane, zaostaješ u svemu, to možeš nadoknaditi sa farmom.

Imati 137 farme sa Lux u 47 minuta igre je stvarno ali stvarno jako malo. 

'I samo mi dozvoli da ja nastavim, da nastavim gdje sam svoju sjenu ostavio' Mel
13 godina
neaktivan
Blizek kaže...
Winchester01 kaže...

Ček ko vam je support?

Cho Gath, uspio je staviti jedan ward pred sam kraj partije. o_O

16 godina
neaktivan
Aliser kaže...

I usput, igraš na EUNE serveru, a bronze 3 si, a svi će ti sa foruma reći da je prelako igrati na EUNE serveru.

Bronza bi za svakog boljeg igrača trebala bit lagana na bilo kojem serveru, tako da tu nema neke velike razlike. No, sa ostalim se slažem. Poboljšaj si prvo rune, masteriese i farmu. Nije preteško farmat sa Lux. Ako te stalno genkaju pa ti to smeta, to ti je radi toga što nemaš Flash i radi toga što si ne wardaš mid.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.6.2013 17:19 (Blizek).
13 godina
neaktivan
Aliser kaže...

Neke stvari:

- 137 miniona u 43 minuta igre. 

- Tvoj score je 5/7/12, Kennen, tvoj protivnik na midu (pretpostavljam) je 13/4/11 sa više farme od tebe. Nije puno viša ali jeste.

- Uzeo si heal, umjesto flasha.

- Nemaš NIKAKVOG CDR.

- Build ti je totalno pogrešan. Idi nešto tipa: Archangel staff (abyssal scepter / rod of ages), sorcerers shoes, rabadons deathcap, void staff, zhonya, athene's holy grail (moremo item, ne znam napamet)

- Masteriese idi 21/0/9, ne gubi džaba bitan bod u defense na heal, beskorisno je to sa tvoje strane.

- Rune ti za AP charactere ne valjaju. Magic penetration red, armor yellow, mr per level i flat AP quint. Uzimati AD red marks je bezveze i beskorisno na AP šampione.

- Kad još sad malo pogledam, Rune ti NIKAKO ne valjaju.

Ne pričaj o tom nekom elo hell, to ti više nema. Sumnjam da je to ikada i bilo. Pročitaj ovo što sam ti sada napisao, poradi malo na svom skillu, gledaj streamove, čitaj guideove, uči se na svojim greškama. Poradi na runama, poradi na svom skillu.

Vidio bi tebe da si igra sa ovima.{#} Ni Čak noris ne bi ovo izkerija {#} Rune iman magic penetration ali san nešto isprobava pa san zaboravi prominiti. A i sve ovo što govoriš ne bi pomoglo, nimalo.

Kulo Vi Britania kaže...

Kako nije, vidiš da Varus ima preko 200, owna je totalno.{#}

Aliser kaže...

Ako nemaš kilova, izgubio si lane, zaostaješ u svemu, to možeš nadoknaditi sa farmom.

Nadoknadi ti sa farmom kad ti dođu trojica sa 10 killova, ti imaš jedan kill i onda te sataru u 2 udarca jer su toliko nafidani a ovi iz tima idu jedan po jedna u junglu i umiru unatoč mojim upozorenjima.

16 godina
neaktivan
Bartaul kaže...

Da vas pitam kojeg carrya da uzmem,ovako volim bit agresivniji i dealat dosta dmg :D ali ne umirat previse.Evo jucer sam odigrao super game sa kennenom iako sam loosao i poceli krivo vec u pickovima,ja bannam,svi odma vicu top,mid...ja kazen da me najbolje ide top,ja uzmem kennena i svi odma NOOB fu*k report,a ja kazem im first pick and you need to respect it,i odma irelia instalock,onda kazem ja barem me mid pustiti,odma yi instalocka,imali smo lux i tristanu (lux mid,trist adc).I na kraju pitamo luxicu da ode bot nece i nece,pa ja otisao.U pocetku su nas ownali,tristana nezna last hittat bas,pushali su nas,jungler rijetko ganka ali eto nije mogao bas.

Draven je iznimno jak u lane fazi, a i kasnije je jako jak. Nema tog ad-a koji ga u lane dobi 1v1. Problem kod dravena je što je iznimno težak, ne toliko u lane fazi, koliko se treba znati jako dobro pozicionirati u tf sa njim te hvatiti sjekire. Last hitanje isto zna biti problem sa njim s obzirom da puno vremena provodiš hvatajući sjekire :D. A sam kažeš da ti je teško cs-ati tak da možda rađe uzmi gravesa. Iznimno lagan, solidan dmg, jako je lako farmat sa njim.

lol [eu]east: Xz0mbieX
16 godina
neaktivan
Winchester01 kaže...
Aliser kaže...

Vidio bi tebe da si igra sa ovima.{#} Ni Čak noris ne bi ovo izkerija {#} Rune iman magic penetration ali san nešto isprobava pa san zaboravi prominiti. A i sve ovo što govoriš ne bi pomoglo, nimalo.

Kulo Vi Britania kaže...

Aliser kaže...

Nadoknadi ti sa farmom kad ti dođu trojica sa 10 killova, ti imaš jedan kill i onda te sataru u 2 udarca jer su toliko nafidani a ovi iz tima idu jedan po jedna u junglu i umiru unatoč mojim upozorenjima.

Opet ti druge spominješ. Nemožeš druge ljude u timu poboljšat, možeš sebe poboljšat. Alkser ti je lijepo rekao što možeš ti promijeniti i poboljšat. Naravno, nemoreš iskerijat svaki game, al što si bolji, to teže gameove možeš iskerijat.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.6.2013 17:29 (Blizek).
13 godina
neaktivan
Blizek kaže...
Winchester01 kaže...
Aliser kaže...

Kulo Vi Britania kaže...

Aliser kaže...

Opet ti druge spominješ. Nemožeš druge ljude u timu poboljšat, možeš sebe poboljšat. Alkser ti je lijepo rekao što možeš ti promijeniti i poboljšat. Naravno, nemoreš iskerijat svaki game, al što si bolji, to teže gameove možeš iskerijat.

Ma dobro, ali uvjeren sam da je malo njih koji bi sami pobijedili petoricu, nafidanih protivnika bez obzira koliki farm imali.

Nije ovo neki multiplayer FPS da ovisim samo o sebi, tu činjenicu ljudi uvik nekako zaboravljaju

16 godina
neaktivan
Winchester01 kaže...
Blizek kaže...
Winchester01 kaže...
Aliser kaže...

Ma dobro, ali uvjeren sam da je malo njih koji bi sami pobijedili petoricu, nafidanih protivnika bez obzira koliki farm imali.

Nije ovo neki multiplayer FPS da ovisim samo o sebi, tu činjenicu ljudi uvik nekako zaboravljaju

I skoro svaki game ti se događa da ostala 4 fidaju? A protivnici nisu fideri?

15 godina
neaktivan

Jesil ti upravo skontao šta si rekao? 

"Nadoknadi ti sa farmom kad ti došu trojica sa 10 killova"

Wardaj, traži wardove, ako oni ne wardaju, wardaj ti. Gledaj mapu, prati svoje gdje idu, gledaj ko je od protivnika prisutan, ne idi sam na turret ako nema nijednog protivnika. 

A kažeš da ništa ne bi moglo?

- Mnogo više bi ti pomoglo da si uzeo flash umjesto heal

- Da si koristio rune i masteries kako si i trebao.

- Da si se nafarmao kako treba.

- Da si imao pravi build.

I pazi sada jednu stvar. Ti imaš 5 killa, 12 assista, 137 farme i zaradio si 10k golda.

Varus, koji ima PUNO manje KDA od tebe, 1 kill i 5 assista, a opet je zaradio dosta više golda. 2xx farme i ima više od 1k golda od tebe. Pa ti pričaj da ti farma nije pomogla.

Gledam tvoj match history, na svakom champu uzimaš heal a to ti više niko ne uzima i ujedno smanjuješ sebi escape i pozicioniranje. Na Xin-u si uzeo heal i smite, prvi item ti je warmogs.

13 godina
neaktivan
League Of Legends

http://pokit.org/get/img/bd6a3f3590e153e571de07f84b1bc26b.jpg 

dem bans :D

i onda kazu ne postoji elo hell

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

U zadnje vrijeme sam se pitao zašto niko ne picka Sejuani i Trundlea na ovim pro natjecanjima, i sad ono skoro svaki game na dreamhacku ima barem jednog od tih dvoje {#}

Za Sejuani se pričalo da je broken, previše damagea a jako tanky, i slijedio je nerf, a tek sad se počela igrat, meni je ona super ne zbog damagea, nek zbog predobrih cc spella za startanje fighta.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.6.2013 18:07 (tommy2103).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pandzinho kaže...

Ta tri champa koja se banaju ovako i onako ti puno ne znace...Koda su samo 6 champa op... SVE JE TO U TVOJOJ GLAVI(elo hell)

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
13 godina
neaktivan
Tkalle kaže...
Pandzinho kaže...

Ta tri champa koja se banaju ovako i onako ti puno ne znace...Koda su samo 6 champa op... SVE JE TO U TVOJOJ GLAVI(elo hell)

gejm poslje toga

http://pokit.org/get/img/550a47ff1aee7b1fa54e1d0a7f4b94bd.jpg

edit: ah evoga sad su svi pickali, hvala bogu imamo dobrog junglera 

http://pokit.org/get/img/2582539db7bde1c19d91423d04e03887.jpg

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.6.2013 18:51 (Pandzinho).
13 godina
neaktivan
Blizek kaže...
Winchester01 kaže...
Blizek kaže...
Winchester01 kaže...
Aliser kaže...

I skoro svaki game ti se događa da ostala 4 fidaju? A protivnici nisu fideri?

Češće se događa da su moji fideri. Od deset partija 6 ili 7 puta.

Aliser kaže...

Jesil ti upravo skontao šta si rekao? 

"Nadoknadi ti sa farmom kad ti došu trojica sa 10 killova"

Wardaj, traži wardove, ako oni ne wardaju, wardaj ti. Gledaj mapu, prati svoje gdje idu, gledaj ko je od protivnika prisutan, ne idi sam na turret ako nema nijednog protivnika. 

A kažeš da ništa ne bi moglo?

- Mnogo više bi ti pomoglo da si uzeo flash umjesto heal

- Da si koristio rune i masteries kako si i trebao.

- Da si se nafarmao kako treba.

- Da si imao pravi build.

I pazi sada jednu stvar. Ti imaš 5 killa, 12 assista, 137 farme i zaradio si 10k golda.

Varus, koji ima PUNO manje KDA od tebe, 1 kill i 5 assista, a opet je zaradio dosta više golda. 2xx farme i ima više od 1k golda od tebe. Pa ti pričaj da ti farma nije pomogla.

Gledam tvoj match history, na svakom champu uzimaš heal a to ti više niko ne uzima i ujedno smanjuješ sebi escape i pozicioniranje. Na Xin-u si uzeo heal i smite, prvi item ti je warmogs.

Ne mogu ja wardati cijelu mapu sam. Je li tebi jasno da smo mi imali jedan jedini ward u partiji i to u četrdesetoj minuti? Flash i 8.5 mp umjesto 8.5 dmg u runama mi isto ne bi pomoglo. Farm nema veze u ovoj partiji. Build san iša rabadon i nakon toga onaj plavo bijeli (ne znan kako se zove). Što tome fali?

Varus je zaradio golda i farma i što mu je to pomoglo? Nije ima pojma, ovaj jedan kill je napravi slučajno i farm mu nije značio ama baš ništa. Više je značilo ono što je ima 0-10. A nije mu pomoglo ni to što je govorio cijelu partiju da nas mrzi.{#}

Ovo sa Xinom san iša junglati a to najslabije igran, neman masteriese ni rune za to. Build mi nije bio takav, u zadnjoj minuti kad su nam uništavali nexus san proda sve što san ima i uzeo warmogs. Ima san Lantern i onaj hexdrinker i još nešto.

16 godina
neaktivan
Winchester01 kaže...

Češće se događa da su moji fideri. Od deset partija 6 ili 7 puta.

Eh onda si ti statistički fenomen. U 65% partija imaš više fidera a prosječno bi trebo imati u 45% partija ( ako računamo da ti nisi nikad fider ).

Poboljšaj svoju igru, na protivničku nemoreš utjecat. Nemoreš svaki game dobit, ali imaš 250 ranked gameova i to je bilo sasvim dovoljno gameova da ti pokaže da trenutno zaslužuješ biti u bronzi. No sa ovakvim stavom ( farm nije bitan, moji su krivi za svaki poraz, netreba mi Flash ) ćeš zauvijek ostat u ELO hellu.

14 godina
League Of Legends

Ja se napokon dovucem iz Bronze IV u Bronze I i sad dobivam 5 LPa po winu, trenutno sam na 10, nisam jos izgubio pa neznam koliko ce mi uzimat.

Riot me ne želi u silveru :'(

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Ja se napokon dovucem iz Bronze IV u Bronze I i sad dobivam 5 LPa po winu, trenutno sam na 10, nisam jos izgubio pa neznam koliko ce mi uzimat.

Riot me ne želi u silveru :'(

20-30 jedan do dva gejma,nastavi pobjeđivat,digni si mmr,kad izgubiš jednu,nova će ti dat 30 lp-a u bit ćeš u promociji.

15 godina
League Of Legends

@Winchester01

ocito si ti jedina osoba koja misli da takvom igrom dobro igra. Okej nemoj slusat savjete i smatraj sve ovo gubitkom vremena i volje koju su ovi forumasi potrosili na tebe. I vidjet ces neces nikad izac iz bronce ovakvim stavom i pricom, a pogotovo igrom. Viva la Bronce V

euw: flekica
Moj PC  
3 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice