Ne znam zašto se ljutiš ali ti je zombie sve lijepo napisao,svi ti tvoji killovi nemaju smisla ako nemaš farm,ne razumijem tvoj post što mi svi trebamo reći joj jadan,nisi mogao bolje a i ti se čudiš,izgubili su svi lejnovi i to jako,posebice ovi solo lejnovi i top i mid da bi se na temelju toga jax nafidao isto iz jungle i što je tu čudno to ne bi ni doublelift winao.Ali na to ne možeš utjecat,što se tiče tvoje igre (na taj dio možeš utjecat), vidio sam ti sad nekoliko zadnjih gejmova imaš sa lux 2 gejma gdje u gejmu od 25 i 30 minuta imas oko 65 cs prosjek,slican game i sa mf.Znači na prvi pogled se vidi da moraš poraditi na farmanju ako želiš napredovat,znači basics, posebice za adc moraš poraditi na mehanici farmanja.
Igranje bez flash na adc adc ti je stvarno ludost,a ovo je yolo q i na to se navikni svima je tako,jedino sto iz svakog gejma mozes izvuc pouku sto si mogao drugacije,gdje si pogriješio a to dok ne budeš iskren prema sebi neces moći, a tako ćeš teško napredovat kao igrač jer nisi svjestan svojih mana,grešaka.
Farm,farm,farm a onda sve ostalo,finese,pozicioniranje,kiteanje,trla baba lan ali ne možeš hodat dok još pužeš,znači ako želiš mainat adc i napredovat pod hitno moras poradit na farmu.
btw gambit školski...

Sad ću opet ispasti nakon par partija kao i svaki put.
Inače je Orianna poznata po Q > R > W combo