da podijelim jedno iskustvo,da hebem riotu mater,dajte td kkoliko hocete jos briga me
ovako napravim acc dodem do 30 lvl skupim pare za rune pageove,rune,16 champ i idem ja ranked i tako 9-1 gold V super , idemo dalje 13-5 ja imam 99 bodova i tako idem s frendom duo i tako me je nazivcirao jedan idiot zbog kojeg sam morao livat ili bi razbio monitor s tim da je to bio cisti win,e sad od tad sam vec 10 puta bio na 'promotion matchu i od tog mog livanja bez problema dodem do promotiona i onda pobijedim prvi gejm prelagano druga dva 20 razlike uvijek i vuvijek je netko trhowa zesce i zavrsim s lose,tu ima jos platinum blue ezova 2-12 score,platinum nasusa 0-7. Jedina stvar koju ne mogu podnijet je ta da zbog jedne te moje greske ja svaki put dobijem livere i idiote koji trhowaju gejmove bezveze al svaki put isto hebemu sve nije posteno
Što misliš da mi ostali nismo imali takva sran*a?
Ako imaš takav mentality, onda se nadam da ćeš odustati od igre. Bio sam 7x u kvalifikacijama za Gold (sada sam Gold 2), pisali su mi ljudi "I'll feed so you don't get gold!"...svi smo preživjeli trolleve/leavere/afkere.
A ako ti leavaš...po meni si već užasan igrač. Ja većinom igram SoloQ (od cca 440 mečeva odigrao sam oko 300 solo), tu i tamo DuoQ. Svatko throwa ponekad gejma, čak si i ti vjerojatno throwao gejm.
Ako si toliko dobar koliko pišeš da jesi, uništi svoj lane, sruši turret, idi na drugi lane, uništi tamo turret, i propushajte, završite gejm u roku 20-25 minuta.
Ako ne leavaš, imate mogućnost pobijediti, ako leavaš, pustio si 4 njih da igraju protiv njih 5 jer si ispao pi*ka. Zbog leavanja nadam se da su te reportali 9x.
Danas sam gubio jedan gejm, i to opako. Nismo ga mogli winati, jer su nam propushali do nexusa, a mi njima 2 turreta. Zadnjih 5 minuta sam si popravljao farming skills itd. Svaki gubitak te nauči nešto novo, deal with it.

Završio sam 4/2/8 u 25min, farm 132 ..nisam mogao farmati, ne znam zašto...mogli su flejmati koliko sam fulao stvari danas...ali ništa. Prošli tjedan sam započeo 0/5/0 kao Varus. Brutalno sam farmao, ali su me gankali non stop. Samo su rekli "Silence and play."..došao late game, ja nafarman kao stoka, ali ništa killeva..došao tf, ja napravio triple, i završili gejm. A mogli su me izflejmati i izgubili bismo onda.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!