League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.540.198
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
Re: League Of Legends

El ima bas negdje tocno sta rade itemima? 

Netreba.

Ev za one koji nisu vidjeli :http://euw.leagueoflegends.com/node/13224

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.6.2013 22:44 (Tkalle).
12 godina
neaktivan
League Of Legends
Jel ima neko mozda lvl30 acc koji ne koristi kakav god da je men je dobar

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
dugoselac kaže...

Ako kazes ime i prezime mozda dobijes ;) ?

eune : Flaeryy
16 godina
dugoselac kaže...

Malo si zakasnio. Dijelili smo lv30 acc sa skinovima i runama prošli tjedan

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.6.2013 23:33 (AmonZero).
15 godina
League Of Legends

http://forum.gamerage.com/crossfire/forums/
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Super flaeryy kaže...
dugoselac kaže...

Ako kazes ime i prezime mozda dobijes ;) ?

hahaha bozo ne seri.ak te bas zanima Marin Anic

12 godina
protjeran
League Of Legends

koliki upload treabas imat da strimas?

0 0 hvala 0
15 godina
Kulo Vi Britania kaže...

ako si iz hrvatske ostavi se toga

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
12 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
Kulo Vi Britania kaže...

kakve to veze ima?

hoćeš reći da se ne može streamat?

moze itekako bez ikakvih problema,tako da stvarno ne razumijem ovaj tvoj komentar...

EUNE:ljub1ss1mo :)
12 godina
protjeran
League Of Legends

onda koliko? i koji operater to daje?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
Kulo Vi Britania kaže...

Šta misliš jel bi ja mogao streamati od doma :D

http://www.speedtest.net/result/2766468485.png

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
13 godina
League Of Legends

Nemoj mi nabijati komplekse... :)

Btw, ne znam koliko ste hardverski vudreni, ali radim jednu konficu za curu (navukla se na lol), pa eto kombiniram koju bi grafičku karticu ubacio uz i3 3225+8GB+Intel H77 mITX. Znači da dobro radi na fullHD uz max detalje (računam na fiksnih 60fps)...

ty very mač :)

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
FlyBoy kaže...

ti si jedan na njih ne znam koliko, 

btw koji internet koristis? koji je tebi ping uopce u igri

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
17 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

Imam optiku. Igram na eastu, ingame mi je oko 22 ping...

15 godina
FlyBoy kaže...
win4crazzy kaže...

Imam optiku. Igram na eastu, ingame mi je oko 22 ping...

koliko placas?

16 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
win4crazzy kaže...
Kulo Vi Britania kaže...

Kad bi taj upload fkt postojao ti bi mogao streamati 1080p rezoluciju sa najboljim postavkama na 30 računara.

EUW: MushRoomD
12 godina
protjeran
League Of Legends

da podijelim jedno iskustvo,da hebem riotu mater,dajte td kkoliko hocete jos  briga me

ovako napravim acc dodem do 30 lvl skupim pare za rune pageove,rune,16 champ i idem ja ranked i tako 9-1 gold V super , idemo dalje 13-5 ja imam 99 bodova i tako idem s frendom duo i tako me je nazivcirao jedan idiot zbog kojeg sam morao livat ili bi razbio monitor s tim da je to bio cisti win,e sad od tad sam vec 10 puta bio na 'promotion matchu i od tog mog livanja bez problema dodem do promotiona i onda pobijedim prvi gejm prelagano druga dva 20 razlike uvijek i vuvijek je netko trhowa zesce i zavrsim s lose,tu ima jos platinum blue ezova 2-12 score,platinum nasusa 0-7. Jedina stvar koju ne mogu podnijet je ta da zbog jedne te moje greske ja svaki put dobijem livere i idiote koji trhowaju gejmove bezveze al svaki put isto hebemu sve nije posteno

1 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kulo Vi Britania kaže...

da podijelim jedno iskustvo,da hebem riotu mater,dajte td kkoliko hocete jos  briga me

ovako napravim acc dodem do 30 lvl skupim pare za rune pageove,rune,16 champ i idem ja ranked i tako 9-1 gold V super , idemo dalje 13-5 ja imam 99 bodova i tako idem s frendom duo i tako me je nazivcirao jedan idiot zbog kojeg sam morao livat ili bi razbio monitor s tim da je to bio cisti win,e sad od tad sam vec 10 puta bio na 'promotion matchu i od tog mog livanja bez problema dodem do promotiona i onda pobijedim prvi gejm prelagano druga dva 20 razlike uvijek i vuvijek je netko trhowa zesce i zavrsim s lose,tu ima jos platinum blue ezova 2-12 score,platinum nasusa 0-7. Jedina stvar koju ne mogu podnijet je ta da zbog jedne te moje greske ja svaki put dobijem livere i idiote koji trhowaju gejmove bezveze al svaki put isto hebemu sve nije posteno

Life's a bitch.

EUW: MushRoomD
16 godina
neaktivan
Kulo Vi Britania kaže...

Nešto puca...

MUST visit :D http://www.youtube.com/user/ZOJAmoviesProduction?feature=mhee
12 godina
protjeran
BannedOnThisForum kaže...
Kulo Vi Britania kaže...

Life's a bitch.

true al ne razumije svaki put isto? aj da gubim odpocetka pa ono al... neko duo? sad zadnje gejmove se zahebavam nema volje pa ak netko hoce igrat i ak dobro igra ja mogu fkt dobro odigrat i lagano pobijedit? s frendom jos nisam izgubi osim te pa ono kad igra duo valjda me ide sreca..

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 16:36 (Kulo Vi Britania).
12 godina
neaktivan
Kulo Vi Britania kaže...

ako se zivciras na retarde jednostavno mjutaj sve, najgora stvar je prepirat se s idiotima u soloq.

I am not the one at fault, the world is. // LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk
17 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže... 

Kad bi taj upload fkt postojao ti bi mogao streamati 1080p rezoluciju sa najboljim postavkama na 30 računara.

Ja taj upload fakat imam, kažem imam optiku FTTH (fiber to the home) ali mi je komp već lagano ostario pa ne bi mogao ugodno igrati i streamati istovremeno.

12 godina
protjeran
League Of Legends

ma hebes retarded mutam ja al tad nisam mogao izdrzat od tog game svaki game doslovno isti :/ hahaha smijem se sam sebi koja nesreca

evo odigran duo nema livera nema trhowanja na kraju...

evo solo q opet isti racku omfg

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 18:54 (Kulo Vi Britania).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kulo Vi Britania kaže...

Što misliš da mi ostali nismo imali takva sran*a?

Ako imaš takav mentality, onda se nadam da ćeš odustati od igre. Bio sam 7x u kvalifikacijama za Gold (sada sam Gold 2), pisali su mi ljudi "I'll feed so you don't get gold!"...svi smo preživjeli trolleve/leavere/afkere.

A ako ti leavaš...po meni si već užasan igrač. Ja većinom igram SoloQ (od cca 440 mečeva odigrao sam oko 300 solo), tu i tamo DuoQ. Svatko throwa ponekad gejma, čak si i ti vjerojatno throwao gejm.

Ako si toliko dobar koliko pišeš da jesi, uništi svoj lane, sruši turret, idi na drugi lane, uništi tamo turret, i propushajte, završite gejm u roku 20-25 minuta.

Ako ne leavaš, imate mogućnost pobijediti, ako leavaš, pustio si 4 njih da igraju protiv njih 5 jer si ispao pi*ka. Zbog leavanja nadam se da su te reportali 9x.

Danas sam gubio jedan gejm, i to opako. Nismo ga mogli winati, jer su nam propushali do nexusa, a mi njima 2 turreta. Zadnjih 5 minuta sam si popravljao farming skills itd. Svaki gubitak te nauči nešto novo, deal with it.

12 godina
neaktivan
League Of Legends

potpisujem sve što si rekao xplosiv

Znači nakon pročitanog posta,dotičnog "gamera"

Onaj tko leava nije gamer, i nikad neće bit znači, da si u glavi još dijete,da li ti sinko razumiješ na što tvoj post liči,pišeš o afk igračima leaverima a sam si leavao

Znaš kako kaže narodna: tko o čemu kurva o poštenju.

Ništa mi nije gore od leavera kad jedan debil napravi nas 9 još većim debilima,rage mogu podnijet zato jer je ekipi stalo do pobjede i dosta nas ne zna gubit i tu se razlikujemo,flame isto jebiga ljudi nisu objektivni svi su ti krivi samo ti sam sebi nisi,to je najteže kritika prema samom sebi,najlakše je srat po drugima 

Svi svaki put pogledajte svoj replay tog defeata i vidjet cete u svakom gejmu SVOJU grešku i što si TI mogao bolje ne drugi na njih ne mozes utjecat ,ljudi počnite su fokusirat na sebe a ne na druge jer na druge ne mozete utjecat osim na eventualno svog duo q partnera.

Ništa ali ništa mi ne postoji gore od leava i sad kad bi vam rekao broj gejmova i da NIKAD nisam leavao niti neću,jer postoji nešto što se zove ponos,prebij me ,zgazi me,pobjedi me nema problema..

Ali leave to je kapitulacija mene kao osobe i gamera..a to si necu dopustiti makar me stompao u mom lejnu bronze 5 (bez uvrede bronze igračima)

EUNE:ljub1ss1mo :)

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Svi pro igraču se slažu u jednom: Shvati svoje greške i tako ćeš napredovati.

Gankali su te i umro si? Drugi lane nije rekao SS? Tvoja greška, nisi si to smio dozvoliti.

i itd. i itd.

P.S. Danas me carryao Alistar gold 1 koji ga je igrao prvi put nakon cca godinu dana, morao je pročitati guide dok se igra učitavala. {#} Završio sam 4/2/8 u 25min, farm 132 ..nisam mogao farmati, ne znam zašto...mogli su flejmati koliko sam fulao stvari danas...ali ništa. Prošli tjedan sam započeo 0/5/0 kao Varus. Brutalno sam farmao, ali su me gankali non stop. Samo su rekli "Silence and play."..došao late game, ja nafarman kao stoka, ali ništa killeva..došao tf, ja napravio triple, i završili gejm. A mogli su me izflejmati i izgubili bismo onda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
X-Plosiv kaže...
Kulo Vi Britania kaže...

Što misliš da mi ostali nismo imali takva sran*a?

Ako imaš takav mentality, onda se nadam da ćeš odustati od igre. Bio sam 7x u kvalifikacijama za Gold (sada sam Gold 2), pisali su mi ljudi "I'll feed so you don't get gold!"...svi smo preživjeli trolleve/leavere/afkere.

A ako ti leavaš...po meni si već užasan igrač. Ja većinom igram SoloQ (od cca 440 mečeva odigrao sam oko 300 solo), tu i tamo DuoQ. Svatko throwa ponekad gejma, čak si i ti vjerojatno throwao gejm.

Ako si toliko dobar koliko pišeš da jesi, uništi svoj lane, sruši turret, idi na drugi lane, uništi tamo turret, i propushajte, završite gejm u roku 20-25 minuta.

Ako ne leavaš, imate mogućnost pobijediti, ako leavaš, pustio si 4 njih da igraju protiv njih 5 jer si ispao pi*ka. Zbog leavanja nadam se da su te reportali 9x.

Danas sam gubio jedan gejm, i to opako. Nismo ga mogli winati, jer su nam propushali do nexusa, a mi njima 2 turreta. Zadnjih 5 minuta sam si popravljao farming skills itd. Svaki gubitak te nauči nešto novo, deal with it.

ti na pocetku vjerojatno nisi imao win strike pa ono,ja sam livao jedan gejm i to znaci da sam los? slusaj frajeru znaci pobijedim lane odem genkat blabla ma ugl to je nevazno i nisam botara,samo sam htio podijeliti iskustvo da poslije tog jednog gejma sad u svakom gejmu dobivam takve kaa sto sam ja tad livo i spusio cisti win citaj SVAKI gejm je isti i mislim da to nije posteno sa strane riota... vi gore iznad mene potpuno beskorisni postovi -.-" ak neznate citat nemojte ni komentirat ovo moje

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 19:39 (Kulo Vi Britania).
17 godina
Kulo Vi Britania kaže...

ti na pocetku vjerojatno nisi imao win strike pa ono,ja sam livao jedan gejm i to znaci da sam los? slusaj frajeru znaci pobijedim lane odem genkat blabla ma ugl to je nevazno i nisam botara,samo sam htio podijeliti iskustvo da poslije tog jednog gejma sad u svakom gejmu dobivam takve kaa sto sam ja tad livo i spusio cisti win citaj SVAKI gejm je isti i mislim da to nije posteno sa strane riota... vi gore iznad mene potpuno beskorisni postovi -.-" ak neznate citat nemojte ni komentirat ovo moje

Ček, ja ne kužim ovaj dio, što ti stvarno misliš da Riot može imati ikakvog utjecaja na to? Da postoji lik koji namjerno matcha baš tebe s takvim igračima?

I nemre biti baš svaki game isti, to su gluposti, prije ili poslije prestane taj niz, kolko puta sam ja došao u situaciju da sam nabrao 10,11 poraza zaredom, al prekine se kad tad.

Pa što bi Riot trebao raditi, psihološke analize svakog igrača da vidi jel će biti scumbag pa leavati i slično, na takve stvari je skoro pa nemoguće utjecati, i ima ih u svakoj drugoj online igri.

Nema tu pomoći velike, što prije to shvatiš, to bolje.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 19:52 (tommy2103).
12 godina
protjeran
tommy2103 kaže...
Kulo Vi Britania kaže...

Ček, ja ne kužim ovaj dio, što ti stvarno misliš da Riot može imati ikakvog utjecaja na to? Da postoji lik koji namjerno matcha baš tebe s takvim igračima?

I nemre biti baš svaki game isti, to su gluposti, prije ili poslije prestane taj niz, kolko puta sam ja došao u situaciju da sam nabrao 10,11 poraza zaredom, al prekine se kad tad.

Pa što bi Riot trebao raditi, psihološke analize svakog igrača da vidi jel će biti scumbag pa leavati i slično, na takve stvari je skoro pa nemoguće utjecati, i ima ih u svakoj drugoj online igri.

Nema tu pomoći velike, što prije to shvatiš, to bolje.

kunem ti se prije mi se to nikad nije dogodilo,znaci igram duo pobijedim,igram solo nakon tog gejma 1 win na  gejma  s tim da svaki zavrsi isto ,nisam bas toliko dajetinjast da mislim da neko tamo sjedi i namjerno me stavi s takvim igracima ugl ima neke veze s matchmakingom bar ja tako mislim nemora biti. peace decki podijelio iskustvo sad mozete nemorate zaboravit na moje blebetanje...

16 godina
neaktivan
Kulo Vi Britania kaže...
tommy2103 kaže...

kunem ti se prije mi se to nikad nije dogodilo,znaci igram duo pobijedim,igram solo nakon tog gejma 1 win na   gejma   s tim da svaki zavrsi isto ,nisam bas toliko dajetinjast da mislim da neko tamo sjedi i namjerno me stavi s takvim igracima ugl ima neke veze s matchmakingom bar ja tako mislim nemora biti. peace decki podijelio iskustvo sad mozete nemorate zaboravit na moje blebetanje...

Tako je, loše stave sa lošima :D

lol [eu]east: Xz0mbieX
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice