League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.537.304
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
Re: League Of Legends
hari85 kaže...
Kulo Vi Britania kaže...

tko je najbrze dosao do diamonda?

Ur moooooooooom

On a serious note, IDK AND IDGAF

jesi okrutan {#}

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Ima koga za koj game na Westu? Trazim nocne ptice {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.6.2013 23:58 (Goddish).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Goddish kaže...

Ima koga za koj game na Westu? Trazim nocne ptice {#}

sljedeci tjedan biti ce jako,jako puno nocnih ptica ;)

eune : Flaeryy
12 godina
protjeran
hari85 kaže...
Kulo Vi Britania kaže...

Ur moooooooooom

On a serious note, IDK AND IDGAF

ozbiljno? :)

Don Strongtoni kaže...
Kulo Vi Britania kaže...

Team Empire afaik

solo q?

12 godina
neaktivan
League Of Legends

LoL dodge ball

izgleda fun xD

I am not the one at fault, the world is. // LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk

3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
NinjEEEk kaže...

LoL dodge ball

izgleda fun xD

ovo samo korejci mogu smislit

13 godina
League Of Legends

Hm hm hm

Govorka se (i piše - detektivi s Reddita) da Edward prelazi u redove Curse-a... Cop & Edward. Meni je to malo teško zamisliti iskreno.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
guls kaže...

Hm hm hm

Govorka se (i piše - detektivi s Reddita) da Edward prelazi u redove Curse-a... Cop & Edward. Meni je to malo teško zamisliti iskreno.

Ja ni neznam ko je Edward {#}

LoL acc THCJoshi
16 godina
neaktivan
death_zombi kaže...

Noup, oni nemaju ama baš nikakve koristi od ljudi koji sam igraju igru bez da išta kupe, gledaju njihove streamove i sl. ; zapravo takvi igrači im sam stvaraju trošak.

Vidi se da ti marketing nije jača strana...

Tim igračima što ništa ne plačaju, dovlače nove igrače, tj novi ljudi saznaju za igru i počnu igrati, te će opet neki od tih tu i tamo kupiti RP. Dakle, širi se community svakim igračem, evo recimo da ja nisam dao ni eurića na igru, ja sam opet doveo 25 ljudi da igra ovu igru, svaki od njih je doveo svog nekog jarana iz razreda/poznanika/djevojku da igra, tako da otprilike samo zbog mene je još 200 igrača u lolu... Dalje imaš marketing po raznim stranicama, zarada od youtube/twitch partnerstva i kojekakvih drugih organizacija... Dalje imaš turnire, svaki veliki turnir koji se otvori, svaki sajam, od svega toga i njima pare idu...

EUW: MushRoomD
16 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Ja ni neznam ko je Edward {#}

Former support for Moscow5 ilitiga Gambit Gaming

EUW: MushRoomD
15 godina
guls kaže...

Hm hm hm

Zasto ne? Ja sam uvijek govorio da je Cop zvjer, samo mu treba pravi support, a Edward, pa mislim da se nemora nis rec o njemu, po meni je on u top 3 suppa uopce (i to na trecem mjestu :) )..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
13 godina
League Of Legends

A vidjet ćemo, dosad mu je pasivnost bila jača strana. Da li je to do supporta ili ne, hm hm

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Cop..

• Finished the LCS spring regular season with an 8.7 KDA, the highest of any player in North America.

{#}

13 godina
League Of Legends

Kad frajer uopće nije umiral, radil je dosadne lejnove ono malo kaj sam ga gledal. Sad bum obratil pozornost na njega. AKO je to istina da debeli dolazi u Crs.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Confirmed on saint's stream

I am not the one at fault, the world is. // LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk

0 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Hahaha, Trollviciousu ne treba uvijek vjerovati :)

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
guls kaže...

Hahaha, Trollviciousu ne treba uvijek vjerovati :)

ma trollaju likovi sto posto :D

16 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
death_zombi kaže...

Noup, oni nemaju ama baš nikakve koristi od ljudi koji sam igraju igru bez da išta kupe, gledaju njihove streamove i sl. ; zapravo takvi igrači im sam stvaraju trošak.

Vidi se da ti marketing nije jača strana...

Tim igračima što ništa ne plačaju, dovlače nove igrače, tj novi ljudi saznaju za igru i počnu igrati, te će opet neki od tih tu i tamo kupiti RP. Dakle, širi se community svakim igračem, evo recimo da ja nisam dao ni eurića na igru, ja sam opet doveo 25 ljudi da igra ovu igru, svaki od njih je doveo svog nekog jarana iz razreda/poznanika/djevojku da igra, tako da otprilike samo zbog mene je još 200 igrača u lolu... Dalje imaš marketing po raznim stranicama, zarada od youtube/twitch partnerstva i kojekakvih drugih organizacija... Dalje imaš turnire, svaki veliki turnir koji se otvori, svaki sajam, od svega toga i njima pare idu...

Ma znam ja to, sam dok sam pisal post nisam baš razmišljo kaj pišem pa je ispalo tak kak je ispalo :D

lol [eu]east: Xz0mbieX
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Kako ovaj ARAM zna nekada biti zabavan to je nevjerovatno :D Nikada se ovako nisam zabavio u ARAM-u kao ovaj match :D

Veigar sa full buildom protiv AP tima sa 1050 AP-a jednostavno jede sve ispred sebe :D

Veigar aram&lt;3 Veigar aram<3
'I samo mi dozvoli da ja nastavim, da nastavim gdje sam svoju sjenu ostavio' Mel
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Pitanjce,ako netko zna moj pass i username za login i ako promijeni email adresu mogu li ja povratit taj account onda?

LOL EUNE: h3lhunter v2
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
League Of Legends

Meni omiljeni adc {#}.

League of Draven League of Draven
There is no good or evil: only power and those too weak to seek it.
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.6.2013 19:13 (breader).
Moj PC  
7 1 hvala 0
15 godina
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

http://www.teamcurse.net/news/24530-team-curse-adds-edward-previously-gambit-gaming-to

:)

Ed: Becoming a free agent, I was contacted by many different teams and it's not just America and Europe. I was a little surprised by this, but decided Team Curse was the best fit for me. I'm ready to join a new team and prove that it was the right call. The first weeks of our games will be difficult, because I haven't played with them, but eventually everything will improve and we will be a strong team.

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.6.2013 19:58 (Don Strongtoni).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

taman to posao postat xD

bas me zanima kako ce sad igrat sa edwardom :D

16 godina
League Of Legends

.

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.6.2013 20:33 (AmonZero).
Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Skupilo se taman 4800 IP, koja slučajnost :D

Winter is coming {#}

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...

Cop..

• Finished the LCS spring regular season with an 8.7 KDA, the highest of any player in North America.

{#}

Nije to do njegove igre. Kad je vidio u prvih par matcheva da mu je KDA visok, prema kraju sezone su ga namjerno stedjeli da ima cim veci KDA. Moje misljenje je da su na taj nacin lagano shebali kraj sezone. Lik igra full pasivno, pokupi koji kill i ode se farmati (to i je zadatak ADC-a, ali ipak...), a u teamfightovima se drzi jaaaaaako u pozadini (opet, ne da to nije njegov posao, ali sto je previse je previse). Da, dobar je, zna igrat, ali igra puuuuno previse mlako...

12 godina
neaktivan
League Of Legends

moze link na neke pro playere kojima je main jungle a da (po mogucnosti) streamaju svakodnevno?{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
rosimic90 kaže...

moze link na neke pro playere kojima je main jungle a da (po mogucnosti) streamaju svakodnevno?{#}

TheOddOne on svakodnevno jungla i dosta onako prepricava situacije u game-u pa dosta naucis

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
17 godina
Tkalle kaže...
rosimic90 kaže...

TheOddOne on svakodnevno jungla i dosta onako prepricava situacije u game-u pa dosta naucis

I Diamond streama dosta u zadnje vrijeme, ja pratim njega i Oddonea najviše, budući da isto pokušavam savladati jungle najviše :D

Evo linkova 

http://www.twitch.tv/tehdiamondz

http://www.twitch.tv/tsm_theoddone

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice