Ako s Pantheonom bacim ultu u grmlje, vide li neprijatelji krug ulte?
Vide.
Vide.
Jesi ti vidio uopce taj krug? pa to je ogromno, naravno da vidi :P
Imam dvojbu posto znam dosta igrat nidu ap jer je zkn 1 shootat adc-a ...
Dok bacim q iz busha dal protivnik vidi to?
Edit : Podrazumjeva se da nema visiona enemy
pa ja mislim da se vidi. Cesto igram adc-a protiv suport (citaj full ap) nidalee i nekako uspijem izbjec kad hiti iz grmlja.
Ma zna se cesto zbuggati pa nastane uber gay "invisible " spear bug.
80% slucajeva ne vidi se spear jer se zbuga retardirano sranje.
http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1fo85s/edward_leaves_gambit_gaming/ , uf veliki lose za gambit...
Ne znam šta je ovo, iz nekog razloga me jednostavni diskonekta sa klijenta.. znači logujem se, ostanem logovan par minuta i diskonektuje me a rekonekt ne može, niti se mogu odlogovati niti koji đavo -.-
Jel se još ovo nekome dešava ili je nešto do mene?
Ne znam šta je ovo, iz nekog razloga me jednostavni diskonekta sa klijenta.. znači logujem se, ostanem logovan par minuta i diskonektuje me a rekonekt ne može, niti se mogu odlogovati niti koji đavo -.-
Jel se još ovo nekome dešava ili je nešto do mene?
I meni je nakon zavrsenoga gamea, stoji reconnect i ne mozes nista, game koji si odigrao nije registirian da je zavrsen i game client ti neda da startas novi.
Matchmaking je ok, njihov MMR je na nivou golda.
s obzirom na moguce nerfove i ostalo sto utjece na igru, kojeg chap predlazete za SOLO Q, uglavnom top lane...? i ako uzmemo u obzir nacin igre, tezinu igranja i doprinosa teamfightu...
| 17 | ZED |
|---|---|
| 5 | KHA ZIX |
http://euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=1223898
20Win ip boost.. no comment..
Btw: "And even when playing SR: you get about 120 (?) IP per win. That's 2400 IP. Just about enough to buy yourself an expensive quint. Now compare that to Silent Night Sona (+ Sona if you don't have her)."
Korea - 975 rp, silent night sona and 10 ip boost
US-RP,RP,RP
Euw-20 ip boost 
Ehhh Oduvjek smo bili zakinuti i bumo....
EDIT : Jos uvjek riot nije shvatio da comunity vise cjeni skinove nego nesto sta moze sa IP-om kupit...
How pathetic
s obzirom na moguce nerfove i ostalo sto utjece na igru, kojeg chap predlazete za SOLO Q, uglavnom top lane...? i ako uzmemo u obzir nacin igre, tezinu igranja i doprinosa teamfightu...
Zac ti je dobar
HotshotGG, Wildturtle itd. snajpali Team siren
http://www.twitch.tv/tsm_theoddone/c/2380158
oddone casting :D
postalo mi komično igrati duo
Jayce? Prezanimljiv i nije dosadan u nijednom pogledu...
Teemo
Za jungle:
| 12 | Maokai |
|---|---|
| 18 | Nocturne |
Što se tiče top lejna Rumble je po meni jako dobar za solo q ,mozes ga i 1 pickat,vrlo je jak,sa gearom možeš kerijat bez problema.
Yorick je recimo pick koji bi isto trebao biti vrlo nezgodan za veliku većinu ,mislim da recimo ekipa koja je na silveru se sa Yorickom moze kerijat iz razloga što ljudi i na puno višim levelima ne znaju baš lejnat protiv njega,vrlo mi je naporan kao heroj jer je ultra dosadan ali recimo ta njegova ulta moze napravit cuda i ako ga nafarmas i dobijes gear isto možeš kerijat.
Najsmješnije je to što praktički ne igram ni jednog ni drugog jer ih ne volim kao heroje,ali vam zato mogu reci da kad sam igrao protiv ova 2 heroja i protivnik koji ima podjednaki skill manje više sam uvijek imao težak lane da ne kažem problematičan.
Ovo su po meni dosta 2 safe picka gore i heroji koje kad naučiš manje više možeš 1 pickat bez problema.
Sad je tu i druga varijanta kojoj sam više priklonjen,recimo po meni je on i dalje kralj 1 na 1 ,Darius je u melee rangeu nezgodan,mnogi ga ne vole radi raznoraznih nerfova koje je doživio ali njegov kit za 1 na 1 posebice melee je nevjerovatan,kasnije je upitan u tf i po meni ne mozes kerijat,nego si više tanky uloga u svojoj ekipi,ali tu i je najbolji dio priče jer njemu ne treba previše offensive build jer sam po sebi ima sasvim solidan dmg i da ga ideš full tank,u određenim divizijama po meni(bronze,silver) sigurno ako ga naucis winas lane.
Jax koji je tu oduvijek ,kad netko kaže hyper carry adc prva na pameti mi je Vayne,kad netko kaže hyper carry top ko iz topa :D ću reći jax,zanimljivo je kod jaxa varijacije u buildu a on ih moze imat dosta,od Botrk,pa do oldschool trinity,pa zephyr,pa renduin,neki buildaju warmog uz puno lifesteala,revolver,guinsoo,to su sve itemi koji se mogu ukomponirati ovisno o protivnicima i naravnom tvom protivniku u lejnu,dosta je snowball ali opet taj njegov scale je cudo znaci on se iz levela u level pretvara u čudovište ako imaš farm i imaš gear stvarno možeš kerijat bez problema,to je jedan od rijetkih top lanera s kojima se može napraviti jako puno dmg i usput pokupit dosta focusa na sebe.Savjet za njega top lane koji sam pokupio gledajući wings of death,uvijek razmisljajte na način da si sa Jaxom jak koliko imaš mane,dosta je mana hungry,ne vraćaj se top bez mana pota i to ne jednog.U full premadeu ljudi su recimo kad bi igrao jaxa riješavali problem na način da bi se na jaxa poslao bot lane(neovisno da li bili crvena ili plava strana) znači išao bi obavezan switch u kojem bi oni imali pick koji moze lejnat tipa Jayce a ja bi se patio,ne bi imao farm,ne bi imao lvl, a o killovima da ne pričam vrlo jednostavan način da se jax rano u laning fazi prakticki shutdowna jer ne moze ispunit svoj potencijal to mu je u principu i velika mana jer stvarno nema kit da lejna protiv 2 .
Irelia je još tu ali meni je jax puno draži.
Khazix,Zed kao i svi assasini ,ok lejnat se može jer su jaki 1 na 1 ali u tf dolazi do izražaja skill a tu kao assasin moraš biti jako oprezan,imaš tons of dmg ali si glass cannon.Opcenito ne volim assasine igrat osim Fiore ali ona je posebna priča,ne moze protiv dosta pickova top a opet protiv nekih pickova ljudi bi se iznenadili koliko dmg fiora ima.
Nidalee wina top lane protiv melee,znaci to ako se nauči,naravno pričam o ad nidalee,možeš split pushat,radit pritisak solo top,vuć pažnju junglera posebice na nižim levelima,jungleri nakon 6 moraju shvatit da gank mora biti toliko dobar da bi se ona gankala a to je vrlo rijetko ili gotovo nikad ako ju naučiš igrat,čim ti imaš paznju junglera i split pushas svoj lane bez da padaš ti si faktor i to veliki.Ona je stvorena da protiv melee wina lane i to treba odradit.Vrlo često dobre nidalee protiv melee heroja do 12,13,14, minute spusha lane.A to je problematično posebice solo q.
Jayce kojeg svi spominju,on po meni valja ali je u solo q napravljen slicno kao i nida znaci moras winat melee heroje a opet ima ih nekoliko s kojima se može Jayce potrgat samo ako pametno odigraš,odličan poke,nemoguć kit iskreno ima ali opet po meni ima visok skill cap.On je recimo top lane isto dosta safe ,kasnije je vrlo neugodan iz razloga što se pretvara s vremenom u 2 adc i ne jednom se znalo dogodit da ekipa po defaultu focusa adc i onda jayce napravi svoje ili obrnuto tu je njegova prednost osim tog pokea on je full ad kako god okreneš i kao takav je opasan ako ne pokupi focus.
Ima po meni 2 tihe ubojice koje se ne igraju baš prečesto a imaju potencijal,prva je Riven a druga je Wukong, ali otom potom 
Rumble je odličan. Možeš i failat u lane-u i imat nešto lošije iteme, a kad dođe TF, baciš dobar ulti i protivnici se samo tope.
Rengar i Quinn su isto poprilicno dobri za top na nizim divizijima. Rengara buildas isto kao i leea na topu Hydra+ Tanky i splitpushas pa ult cim te dodu genkat, a
Quinn S botrk + shiv moze pushat cijeli dan i pobijediti bilo koga 1 v1. Tryndamere ti na isti nacin funkcionira, Hydra i zeal je sve sto ti je potrebno tijekom mid game.
Ako si gay tw@ mozes igrati i cheese taktike. S suicide singedom samo farmas u njihovom nexusu s 0/xx skorom i stvaras ogroman pressing. Ne donosis nista golda a farmas 3 lane odjednom.
S suicide singedom samo farmas u njihovom nexusu s 0/xx skorom i stvaras ogroman pressing. Ne donosis nista golda a farmas 3 lane odjednom.
I uskračuješ farm svojim suigračima. Šta nek oni idu u jungle farmat i da kupuju GP10 iteme ?
S suicide singedom samo farmas u njihovom nexusu s 0/xx skorom i stvaras ogroman pressing. Ne donosis nista golda a farmas 3 lane odjednom.
I uskračuješ farm svojim suigračima. Šta nek oni idu u jungle farmat i da kupuju GP10 iteme ?
Push,push,push dok oni nemaju creepova.
Under lv-ani će svi bit. Pa ti pushaj lane protiv 2+ lv većeg protivnika. Golda nema, nema se za wardove, jungler će gankat lane još više.
Under lv-ani će svi bit. Pa ti pushaj lane protiv 2+ lv većeg protivnika. Golda nema, nema se za wardove, jungler će gankat lane još više.
Ti ne razumijes nesto, ovo ne radis odpocetka nego poslije lane phasea. Ti ides farmat u njihovoj bazi i tvoj tim osigurava neutrale i aggresivno cisti njihovu junglu i pusha njihove towere dok ovi tebe pokusavaju uhvatiti, kada umres tvoj tim ce imat 1-2 wavea koji ce moci normalno farmati.
Ti ne razumijes nesto, ovo ne radis odpocetka nego poslije lane phasea. Ti ides farmat u njihovoj bazi i tvoj tim osigurava neutrale i aggresivno cisti njihovu junglu i pusha njihove towere dok ovi tebe pokusavaju uhvatiti, kada umres tvoj tim ce imat 1-2 wavea koji ce moci normalno farmati.
Onda na kraju samo ostane jedno pitanje. Koga nafidati?
Ima li neka dobra duša da mi pokloni TPA Shen-a, ipak mi je rođendan