dobar prvi gejm, dobar gejm :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Najbolji game Allstar weekenda(za sad)
Najbolji game Allstar weekenda(za sad)
Po meni je Alex throwao gejm time što je otišao gore....jer su ga ovi uhvatili, procijeniili da mogu onda 4vs5 jer su se riješili Alexa i Soaza (ganjao je Dyrusa)...Doublelift je samo pushao dole...
297 cs u 25 min s 2/0/6, lol.
Ma Alex je preloše i jučer i danas odigro. Nadam se nekom preokretu ili ne
Ova Europa radi greške ko nekad Amerika. A neznam jel samo meni al ovaj yellowpete užasno loše igra.
Najbolji TPA skin je?
21 | Ezreal |
---|---|
1 | Orianna |
2 | Mundo |
2 | Nunu |
6 | Shen |
KAKAV DRUGI GAME, O-M-G! Nešto predivno,..
PENTALIFT!!!!!!!
blue build + skill = party mode on.
Doublelift/Xpecial VS Madlife/Pray, 2 najjača Allstar bota, baš me zanima kako će to proći.
CLG holding doublelift back
gg
E dal ko zna kako će se odrediti 12. tim na World Championshipu? Svaka od 5 regija ima 2 mjesta, jedna regija dobiva extra mjesto na ovom Allstar eventu, fali jedno mjesto.
kada dolaze TPA skinovi? hoću si upiknuti ovaj od eza :)
azijce je super gledat pdd op
PS alex nije bio ni loš ali je yellowpete podbacio malo žešće
Azijati ih već duže koriste a polako i ostatak EU/NA proova ih sve više koriste (npr. robertxlee, wildturtle) , ja sam ih poceo koristiti prije nekih 2 mjeseca i moram reći da mi je puno lakše igrat sa njima neg sa normalnim ad quitnovima, 2 LS + 1AD quits.
PENTALIFT!!!!!!!
nemogu opisat kolko mi je drago zbog tog lika, nakon onog videa, lik se uspio probit i rula :)
Jedna zanimljivost za sutra, Diamond i InSec će u finalu na zahtjev Diamonda obojica uzeti Lee Sina, bit će to spektakl. Izgleda da Diamond želi dokazati tko je bio i ostao kralj Lee Sina hehe vidjet ćemo, jedva čekam.
Jedna zanimljivost za sutra, Diamond i InSec će u finalu na zahtjev Diamonda obojica uzeti Lee Sina, bit će to spektakl. Izgleda da Diamond želi dokazati tko je bio i ostao kralj Lee Sina hehe vidjet ćemo, jedva čekam.
U kolko to? To me jedino zanima posto sam Lee mainer
U kolko to? To me jedino zanima posto sam Lee mainer
Leaguepedia kaže u 4.00 u jutro, ali možeš i kasnije replay pogledati.
di mogu pogledati game od jutros?
hvala ti!
Jedan jedini, Kha'Zix <3
on i poslje nerfa je op pa šta će to bit
ja neinformiran pitam lika jel izašo pach jer nestignem baš igrat sad i on kaže je pa sorry
Jedan jedini, Kha'Zix <3
on i poslje nerfa je op pa šta će to bit
pa nije jos live taj patch gdje je on nerfan, ili je?