Jucer kupim rumblea i danas nerf zesci zamisli...
Dobro pa već par dana ima tema na forumu u kojoj je sve opisano kog će i šta točno nerfat 
Još su i u PBE najavljivali nerf prije tjedan dana
EDIT:
Jucer kupim rumblea i danas nerf zesci zamisli...
Dobro pa već par dana ima tema na forumu u kojoj je sve opisano kog će i šta točno nerfat 
Još su i u PBE najavljivali nerf prije tjedan dana
EDIT:
Iznerfaju sve dominantne junglere, a onda napravu ovo od Nunua.
Rumble je posta problem otkad su mu ispravili bugove, pa radi damage kolki bi i triba. Odtad nerf za nerfom. Iako mislim da je veći problem u recimo haunting guise i kalkulaciji magic penetrationa, nego u samom rumbleu. Baciš harpun, i onda ga pališ i samo se topi, plus pasive od maskice. Jedino šta mi smeta je šta sad u danger zoneu nema smisla bacat ništa osim upaljača. Još jedan nerf šta smanjuje opcije tokom igre.
Razlika je minimalna, ko god da je diamond na eastu, doći će i na westu. Diamond 5 i nije baš neki pokazatelj skilla, to svako malo bolji može postići, diamond 3 naviše, e to već pokazuje neki skill. Već sam o tome pisao, al kad se načela tema opet ću ponovit dio. Igro sam u zadnjih mjesec-dva na raznim accovima bronze-diamond na oba servera. Razlika je stvarno minimalna, igrači su i po skillu i po ponašanju veoma slični u istim divizijama east/west. Razlike sigurno ima na dia 1/challanger jer na westu igraju svi profesionalni gameri. Stvar je u tome da se sad dosta Hrvata na eastu podiglo na diamond i sad je hrpa ljudi sa westa ljubomorna jer na westu je malo high elo Hrvata. Nije stvar u tome da je na eastu se lakše podići nek se velika većina dobrih igrača zadržala/vratila na east kako bi mogli igrat kupove te sa ostalim high elo hrvatima. Da imam više vremena, prebacio bi gold smurfa na west i došo do diamond 3+ pa da pokažem da nema razlike al jbg previše bi mi to vremena zauzelo a niti mi se neda. Bez uvrede al to što ti je frend na eastu diamond V, a na westu gold I sam pokazuje koliko je zapravo "dobar".
Također, moj diamond III east support se podigo na westu gold V->plat V u 6 dana igrajući samo supporta, a nije baš lako carryat sa supportom. Tolko o toj ogromnoj razlici.
TLDR ; ja mogu samo rec da je moj teammate sa westa zapea u platini na westu , a u 2 tjedna iz silvera do diamond II na eastu dosa njegov komentar je da je puno lakse na eastu doc nego na westu , ja san isto na svojoj kozi osjetia da je dosta lakse dizat do platine na eastu nego na westu ; inb4 wirdo comment
WEST - http://www.lolking.net/summoner/euw/22129314#profile
EAST - http://www.lolking.net/summoner/eune/36903524#profile
Razlika je minimalna, ko god da je diamond na eastu, doći će i na westu. Diamond 5 i nije baš neki pokazatelj skilla, to svako malo bolji može postići, diamond 3 naviše, e to već pokazuje neki skill. Već sam o tome pisao, al kad se načela tema opet ću ponovit dio. Igro sam u zadnjih mjesec-dva na raznim accovima bronze-diamond na oba servera. Razlika je stvarno minimalna, igrači su i po skillu i po ponašanju veoma slični u istim divizijama east/west. Razlike sigurno ima na dia 1/challanger jer na westu igraju svi profesionalni gameri. Stvar je u tome da se sad dosta Hrvata na eastu podiglo na diamond i sad je hrpa ljudi sa westa ljubomorna jer na westu je malo high elo Hrvata. Nije stvar u tome da je na eastu se lakše podići nek se velika većina dobrih igrača zadržala/vratila na east kako bi mogli igrat kupove te sa ostalim high elo hrvatima. Da imam više vremena, prebacio bi gold smurfa na west i došo do diamond 3+ pa da pokažem da nema razlike al jbg previše bi mi to vremena zauzelo a niti mi se neda. Bez uvrede al to što ti je frend na eastu diamond V, a na westu gold I sam pokazuje koliko je zapravo "dobar".
Također, moj diamond III east support se podigo na westu gold V->plat V u 6 dana igrajući samo supporta, a nije baš lako carryat sa supportom. Tolko o toj ogromnoj razlici.
TLDR ; ja mogu samo rec da je moj teammate sa westa zapea u platini na westu , a u 2 tjedna iz silvera do diamond II na eastu dosa njegov komentar je da je puno lakse na eastu doc nego na westu , ja san isto na svojoj kozi osjetia da je dosta lakse dizat do platine na eastu nego na westu ; inb4 wirdo comment
WEST - http://www.lolking.net/summoner/euw/22129314#profile
EAST - http://www.lolking.net/summoner/eune/36903524#profile
Rakija botina, na westu se muci i rize zile kad spusi game, a na eastu je odjedanput sa silvera dosa na diamond. Onda kad mu na westu do*izdi zareda 10 gejmova sa supporton :D Isto tako jucer kad su oni igrali team ranked, neki lik koji je igra adc za njih je diamond na eastu i rakija je sam reka da covik igra gore nego gold/silver na westu. Cin san ja reka kako je na eastu prevelik queue i da su svi diamond (iz sprdnje) taj lik me napa da zasto ja ne doden do diamonda... Show program :D
Mislim da ima neki bug u vezi mecha khazixa u ovom patchu, kad sam umro su mi nestala krila koja su bila evoluirana na lvl 11?!?!
Mislim da ima neki bug u vezi mecha khazixa u ovom patchu, kad sam umro su mi nestala krila koja su bila evoluirana na lvl 11?!?!
Desilo se i meni, al nema veze
http://www.reignofgaming.net/news/24288-updated-pbe-aatrox-the-darkin-blade-preview-and
Wits End FTW
Golems
Fala Riot!
Ovaj nashor još jači!
Golems
Fala Riot!
Ovaj nashor još jači!
Moze link?
lnova65
R.I.P. Malady
lnova65
zanimljivo mi je to da stare nediraju uopće nego same se igraju s novima
Stari su više-manje balansirani osim onih koji će dobiti rework ( Sion, Heimerdinger ). I da, dirali su Nunua a on je među starima
.
Stari su više-manje balansirani osim onih koji će dobiti rework ( Sion, Heimerdinger ). I da, dirali su Nunua a on je među starima
.
Kad ce heimer dobit rework? To se vec govori oh ho ho, ali nista ne cujem o tome.
.
Kad ce heimer dobit rework? To se vec govori oh ho ho, ali nista ne cujem o tome.
Soontm.
Sto se tice jungle dobro su napravili... samo nezz tocno kolko daju mali campovi exp-a jer se ovi veliki buffaju pa ce davat 55 vise exp-a ..
Sto se tice kha zix-a wtf? buffaju ga? o.O
.
Heimer je sljedeci non art rework na listi.
Sto se tice kha zix-a wtf? buffaju ga? o.O
Ako sam ja skužio, a prilično je nejasno napisano, sa W su napravili sljedeće:
- slowa i prije evoluiranja
- kad evoluiraš i kad imaš pasiv, ispali po 3 projektila
-kad nemaš pasiv, a evoluirano je, ispali samo 1 projektil.
ili ipak ne, sad kad čitam ispada da su ga samo buffali, što je wtf...
nije bitno, sad ima perma slow
nije bitno, sad ima perma slow
Mislim da su oni htjeli reć da će nakon patch-a khazix ispaliti 3 projektila samo ako ima pasiv na sebi. Kada se pasiv potroši (npr napraviš auto atk), njegov W se ispalit samo 1 projektil.
Mislim da su oni htjeli reć da će nakon patch-a khazix ispaliti 3 projektila samo ako ima pasiv na sebi. Kada se pasiv potroši (npr napraviš auto atk), njegov W se ispalit samo 1 projektil.
Tako sam i ja razumio na prvu
Evoluirani skill će dati taj dio (da ispali 3 projektila ako ima pasiv na sebi).
Tak ti piše u patch notes.
ahhh bilo je i vrijeme da iznerfaju to smece :3 kao i zeda.... mozda sada napokon pocnu igrat mid fakin normalne AP nukere jer su mi se vec popeli preko glave ...