League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.731.926
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
Re: League Of Legends
Mag1cMaster2502 kaže...

Jucer kupim rumblea i danas nerf zesci zamisli...

Dobro pa već par dana ima tema na forumu u kojoj je sve opisano kog će i šta točno nerfat  {#}

Još su i u PBE najavljivali nerf prije tjedan dana

EDIT:

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.5.2013 19:36 (AmonZero).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Iznerfaju sve dominantne junglere, a onda napravu ovo od Nunua.

Rumble je posta problem otkad su mu ispravili bugove, pa radi damage kolki bi i triba. Odtad nerf za nerfom. Iako mislim da je veći problem u recimo haunting guise i kalkulaciji magic penetrationa, nego u samom rumbleu. Baciš harpun, i onda ga pališ i samo se topi, plus pasive od maskice. Jedino šta mi smeta je šta sad u danger zoneu nema smisla bacat ništa osim upaljača. Još jedan nerf šta smanjuje opcije tokom igre.

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
death_zombi kaže...

Razlika je minimalna, ko god da je diamond na eastu, doći će i na westu. Diamond 5 i nije baš neki pokazatelj skilla, to svako malo bolji može postići, diamond 3 naviše, e to već pokazuje neki skill. Već sam o tome pisao, al kad se načela tema opet ću ponovit dio. Igro sam u zadnjih mjesec-dva na raznim accovima bronze-diamond na oba servera. Razlika je stvarno minimalna, igrači su i po skillu i po ponašanju veoma slični u istim divizijama east/west. Razlike sigurno ima na dia 1/challanger jer na westu igraju svi profesionalni gameri. Stvar je u tome da se sad dosta Hrvata na eastu podiglo na diamond i sad je hrpa ljudi sa westa ljubomorna jer na westu je malo high elo Hrvata. Nije stvar u tome da je na eastu se lakše podići nek se velika većina dobrih igrača zadržala/vratila na east kako bi mogli igrat kupove te sa ostalim high elo hrvatima. Da imam više vremena, prebacio bi gold smurfa na west i došo do diamond 3+ pa da pokažem da nema razlike al jbg previše bi mi to vremena zauzelo a niti mi se neda. Bez uvrede al to što ti je frend na eastu diamond V, a na westu gold I sam pokazuje koliko je zapravo "dobar".

Također, moj diamond III east support se podigo na westu gold V->plat V u 6 dana igrajući samo supporta, a nije baš lako carryat sa supportom. Tolko o toj ogromnoj razlici.

TLDR ; ja mogu samo rec da je moj teammate sa westa zapea u platini na westu , a u 2 tjedna iz silvera do diamond II na eastu dosa njegov komentar je da je puno lakse na eastu doc nego na westu , ja san isto na svojoj kozi osjetia da je dosta lakse dizat do platine na eastu nego na westu ; inb4 wirdo comment

WEST - http://www.lolking.net/summoner/euw/22129314#profile

EAST - http://www.lolking.net/summoner/eune/36903524#profile

EU West: slimyyy
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.5.2013 20:47 (Anzulolz).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Plat 1 east = silver 2 west huehuehue

a man , a city and a lighthouse
Moj PC  
12 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...
death_zombi kaže...

Razlika je minimalna, ko god da je diamond na eastu, doći će i na westu. Diamond 5 i nije baš neki pokazatelj skilla, to svako malo bolji može postići, diamond 3 naviše, e to već pokazuje neki skill. Već sam o tome pisao, al kad se načela tema opet ću ponovit dio. Igro sam u zadnjih mjesec-dva na raznim accovima bronze-diamond na oba servera. Razlika je stvarno minimalna, igrači su i po skillu i po ponašanju veoma slični u istim divizijama east/west. Razlike sigurno ima na dia 1/challanger jer na westu igraju svi profesionalni gameri. Stvar je u tome da se sad dosta Hrvata na eastu podiglo na diamond i sad je hrpa ljudi sa westa ljubomorna jer na westu je malo high elo Hrvata. Nije stvar u tome da je na eastu se lakše podići nek se velika većina dobrih igrača zadržala/vratila na east kako bi mogli igrat kupove te sa ostalim high elo hrvatima. Da imam više vremena, prebacio bi gold smurfa na west i došo do diamond 3+ pa da pokažem da nema razlike al jbg previše bi mi to vremena zauzelo a niti mi se neda. Bez uvrede al to što ti je frend na eastu diamond V, a na westu gold I sam pokazuje koliko je zapravo "dobar".

Također, moj diamond III east support se podigo na westu gold V->plat V u 6 dana igrajući samo supporta, a nije baš lako carryat sa supportom. Tolko o toj ogromnoj razlici.

TLDR ; ja mogu samo rec da je moj teammate sa westa zapea u platini na westu , a u 2 tjedna iz silvera do diamond II na eastu dosa njegov komentar je da je puno lakse na eastu doc nego na westu , ja san isto na svojoj kozi osjetia da je dosta lakse dizat do platine na eastu nego na westu ; inb4 wirdo comment

WEST - http://www.lolking.net/summoner/euw/22129314#profile

EAST - http://www.lolking.net/summoner/eune/36903524#profile

Rakija botina, na westu se muci i rize zile kad spusi game, a na eastu je odjedanput sa silvera dosa na diamond. Onda kad mu na westu do*izdi zareda 10 gejmova sa supporton :D Isto tako jucer kad su oni igrali team ranked, neki lik koji je igra adc za njih je diamond na eastu i rakija je sam reka da covik igra gore nego gold/silver na westu. Cin san ja reka kako je na eastu prevelik queue i da su svi diamond (iz sprdnje) taj lik me napa da zasto ja ne doden do diamonda... Show program :D

'You can lead a fool to wisdom, bu you can't make him think.'
15 godina
neaktivan
League Of Legends

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
4 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

"I like do destroy towers, if you know what I mean" {#}{#}{#} 

Trazim premium molten acc, heroji nebitni..
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.5.2013 23:31 (Bera).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Mislim da ima neki bug u vezi mecha khazixa u ovom patchu,  kad sam umro su mi nestala krila koja su bila evoluirana na lvl 11?!?!

Your love makes me strong, your hate makes me unstoppable.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Toxic1337 kaže...

Mislim da ima neki bug u vezi mecha khazixa u ovom patchu,  kad sam umro su mi nestala krila koja su bila evoluirana na lvl 11?!?!

Desilo se i meni, al nema veze 

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
15 godina
neaktivan
Da, to je bug, ne znam jeli i bez skina, ali kada evoluiraš prvo krila pa onda ulti, ne stanu krila.
16 godina
League Of Legends
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.5.2013 10:07 (AmonZero).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Golems

• Initial spawn time increased to 1:55 from 1:45

Fala Riot!

Ovaj nashor još jači!

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
null kaže...

Golems

Fala Riot!

Ovaj nashor još jači!

Moze link?
lnova65
16 godina
lnova65 kaže...
null kaže...

Golems

Fala Riot!

Ovaj nashor još jači!

Moze link?

imas iznad mojeg posta,a imas i ovdje

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
14 godina
League Of Legends

R.I.P. Malady

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends
Buff kha zixa? I jos jedno pitanje kojim redom upgradeate spelove
lnova65

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

zanimljivo mi je to da stare nediraju uopće nego same se igraju s novima 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
intel97 kaže...

Stari su više-manje balansirani osim onih koji će dobiti rework ( Sion, Heimerdinger ). I da, dirali su Nunua a on je među starima {#}.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
15 godina
Blizek kaže...
intel97 kaže...

Stari su više-manje balansirani osim onih koji će dobiti rework ( Sion, Heimerdinger ). I da, dirali su Nunua a on je među starima {#}.

Kad ce heimer dobit rework? To se vec govori oh ho ho, ali nista ne cujem o tome.

http://forum.gamerage.com/crossfire/forums/
16 godina
neaktivan
Ferritin kaže...
Blizek kaže...
intel97 kaže...

Kad ce heimer dobit rework? To se vec govori oh ho ho, ali nista ne cujem o tome.

Soontm.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
14 godina
neaktivan

Sto se tice jungle dobro su napravili... samo nezz tocno kolko daju mali campovi exp-a jer se ovi veliki buffaju pa ce davat 55 vise exp-a ..

Sto se tice kha zix-a  wtf? buffaju ga? o.O

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
15 godina
neaktivan
Ferritin kaže...
Blizek kaže...
intel97 kaže...

Heimer je sljedeci non art rework na listi.

a man , a city and a lighthouse
17 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

Sto se tice kha zix-a  wtf? buffaju ga? o.O

Ako sam ja skužio, a prilično je nejasno napisano, sa W su napravili sljedeće:

- slowa i prije evoluiranja

- kad evoluiraš i kad imaš pasiv, ispali po 3 projektila

-kad nemaš pasiv, a evoluirano je, ispali samo 1 projektil.

ili ipak ne, sad kad čitam ispada da su ga samo buffali, što je wtf...

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.5.2013 15:36 (FlyBoy).
13 godina
neaktivan
W od kha zix-a vise ne aktivira njegov passive....
17 godina
neaktivan
SsjBoku kaže...

nije bitno, sad ima perma slow

16 godina
FlyBoy kaže...
SsjBoku kaže...

nije bitno, sad ima perma slow

Mislim da su oni htjeli reć da će nakon patch-a khazix ispaliti 3 projektila samo ako ima pasiv na sebi. Kada se pasiv potroši (npr napraviš auto atk), njegov W se ispalit samo 1 projektil.

17 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Mislim da su oni htjeli reć da će nakon patch-a khazix ispaliti 3 projektila samo ako ima pasiv na sebi. Kada se pasiv potroši (npr napraviš auto atk), njegov W se ispalit samo 1 projektil.

Tako sam i ja razumio na prvu

15 godina
neaktivan
Koja će biti poanta evoluirati taj skill uopće?
16 godina
Wicked_Sick87 kaže...
Koja će biti poanta evoluirati taj skill uopće?

Evoluirani skill će dati taj dio (da ispali 3 projektila ako ima pasiv na sebi).

Tak ti piše u patch notes.

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.5.2013 18:00 (AmonZero).
17 godina
League Of Legends

ahhh bilo je i vrijeme da iznerfaju to smece :3 kao i zeda.... mozda sada napokon pocnu igrat mid fakin normalne AP nukere jer su mi se vec popeli preko glave ...

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
Moj PC  
3 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice