League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.992
|
čitano: 6.942.648
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
protjeran
Re: League Of Legends
Aliser kaže...

Evo ponovo jedna ranked. Upravo je ovo razlog zašto obožavam igrati mid lane u zadnje vrijeme. Lakše mi je carry-ati nego kao adc. A ovaj pantheon je isto bio zvjer.

Takođe da vas pitam nešto..kako dokazati nekome u svom teamu da ti counteruješ samo sebe pickom? Ovaj je npr uzeo Ashe a protivnički team je imao Graves-a iako sam mu rekao da je Sivir njegov največi counter.

Ali, bitno je da smo pobjedili, zbog predobrog initiata od Pantheona i Jarvana.

Sve ovisi o skillu,ashe moze razguziti gravesa,sa teemom uvijek razguzim garena naravno jer je "counter" ali isto tako nikad nisam izgubio s garenom protiv teema ako se sjecam 5-6 puta sam igrao tako i pobijedio sam zbog skilla,jer jer je protivnik bot ugl kod tih countera i da si counteran ne znaci da ces izgubit,sve je do skilla 

16 godina
neaktivan
League Of Legends

jel se moze nekako povecat camera distance jer na 1280*1024 izgleda boze sacuvaj, nemos vidit pola minion wavea, vidim po netu da svi kaze nabavi veci monitor vecu rezoluciju, pa ne pada mi na pamet da kupim novi monitor kad mi ovaj skroz valja

Come to the dark side.... we have cookies :)
Moj PC  
0 7 hvala 0
17 godina
Igras se na rezoluciji od prije 10 godina. Ne da ne valja nego je uzasna. Na full hd monitoru vidis puno vise, za vece da i ne pricam.
Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
16 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...
Igras se na rezoluciji od prije 10 godina. Ne da ne valja nego je uzasna. Na full hd monitoru vidis puno vise, za vece da i ne pricam.

e onda mi ti uzmi novi monitor, ja samo pitam jel se moze promijenit

13 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...

ja kad sam spojio tv na laptop da vidim kakav je view distance odjednom sam vidio pola mape, vidim nexus i dragona bez da uopce micem mapu {#}

13 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
shimeface kaže...

s kojim likom na topu je najlakse iscarryat igru? renekton? darius?

Od ta 2 Renekton.

a opcenito s kim je najlakse iscarryat igru od TOPera?

onaj koji jesam
17 godina
alias_noname kaže...
ukay1000 kaže...

e onda mi ti uzmi novi monitor, ja samo pitam jel se moze promijenit

Zicaj mamu i tatu da ti daju 800kn. Ako tolko nemas, onda stedi na razne nacine pa ces imati.

Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
16 godina
neaktivan
shimeface kaže...

Nema to s kim je najlakše, ako znaš dobro igrati možeš otići i Evelynn na top i lako carry-jati game. Ja sam ti rekao recimo Renekton jer ne treba mnogo da se nauči njegova mehanika igre, a može biti beštija ako se zna igrati.

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
16 godina
neaktivan
shimeface kaže...
shimeface kaže...

s kojim likom na topu je najlakse iscarryat igru? renekton? darius?

Od ta 2 Renekton.

Možeš sa bilo kim sa kim si dobar, al ovak globalno jax,akali,khazix,zed mogu carryat gameove lako . Naravno preduvjet je da si jako dobar :D.

lol [eu]east: Xz0mbieX
15 godina
Hazar kaže...

Koji je ovo, instalirao sam Win 7 i instalirao LOL i pokrenem i onaj update me žešće kara, stoji na 33% pa dođe na 99% pa se vrati i na kraju nis. Jel sam zaboravio nesto ili sta? Imo netko možda sličan problem?

?

15 godina
neaktivan
shimeface kaže...

Nema to s kim je najlakše, ako znaš dobro igrati možeš otići i Evelynn na top i lako carry-jati game. Ja sam ti rekao recimo Renekton jer ne treba mnogo da se nauči njegova mehanika igre, a može biti beštija ako se zna igrati.

On je bestija kako god okrenes {#}

LoL acc THCJoshi
17 godina
neaktivan
rosimic90 kaže...
ukay1000 kaže...

ja kad sam spojio tv na laptop da vidim kakav je view distance odjednom sam vidio pola mape, vidim nexus i dragona bez da uopce micem mapu {#}

Nadam se iskreno da je to sarkazam, jer bezobzira koju rezoluciju imas, view je isti...

To nebi bilo nikako fer da igraci koji imaju recimo 1200p vide vise od onih koji imaju 1080, igra bi bila prakticki onda pay2win.

16 godina
neaktivan
f1lt3r kaže...
rosimic90 kaže...
ukay1000 kaže...

Nadam se iskreno da je to sarkazam, jer bezobzira koju rezoluciju imas, view je isti...

To nebi bilo nikako fer da igraci koji imaju recimo 1200p vide vise od onih koji imaju 1080, igra bi bila prakticki onda pay2win.

ima razlika 

http://s1154.photobucket.com/user/CagedCalibur/media/League%20of%20Legends%20-%20Screenies/LoL%20-%20Random%20Screenies/LoL-Screen000002.jpg.html - mala 4:3 rezolucija 

http://s1154.photobucket.com/user/CagedCalibur/media/League%20of%20Legends%20-%20Screenies/LoL%20-%20Random%20Screenies/LoL-Screen000001.jpg.html 1920X1080

a man , a city and a lighthouse
15 godina
neaktivan
f1lt3r kaže...
rosimic90 kaže...
ukay1000 kaže...

ALi jeste tako, Haris ti je postavio razliku.

Ja mogu lijep i komotno igrati na laptopu sa rezolucijom 1280*800 dok na računaru sa monitorom od 1280x1024 je praktičgi nemoguće igrati.

'Dal oni vide i moj bol jer ja ne umem'
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.5.2013 14:39 (Aliser).
15 godina
League Of Legends

ja na 4:3 monitoru i rezolucijom 1280x1024 se mucim. Sa locked kamerom ama bas nista ne vidim pa cijelo virjeme moram gledat okolo lika jer ima sta ili ne i dok ja to radim u vecini slucajeva mi iskorci netko sa druge strane i poginem. Eh zivjeli crt monitori

euw: flekica
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hari85 kaže...
f1lt3r kaže...
rosimic90 kaže...
ukay1000 kaže...

ima razlika 

http://s1154.photobucket.com/user/CagedCalibur/media/League%20of%20Legends%20-%20Screenies/LoL%20-%20Random%20Screenies/LoL-Screen000002.jpg.html - mala 4:3 rezolucija 

http://s1154.photobucket.com/user/CagedCalibur/media/League%20of%20Legends%20-%20Screenies/LoL%20-%20Random%20Screenies/LoL-Screen000001.jpg.html 1920X1080

Pricao sam o 16:10 i 16:9 rezama, zato sam i rekao 1200 i 1080. A za 4:3 i 16:9 (16:10) naravno da ima jer vjerojatno nisu optimizirali igru za to radi niskih cijena 16:9 monitora danas. U hr se moze naci za nekih 500kn na njuskalu sta stvarno nije puno.

Jer da ima razlike svi bi igrali na 21:9 monitorima i gg no re :D.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.5.2013 14:56 (f1lt3r).
17 godina
neaktivan

mi moze ko objasnit kako igrat one ranked matcheve,tamo di idem na profil i gdje pise leagues,inace jayce mi je predobar heroj samo s njime igram super je :D al kad dobim debile u timu pozivcanim cijeli tim moram carry cim mene nema u fightu izgube,svaku rundu s njime imam po 20 killova i umrem negdje 2-3 puta :D

17 godina
neaktivan
Ryder007 kaže...

mi moze ko objasnit kako igrat one ranked matcheve,tamo di idem na profil i gdje pise leagues,inace jayce mi je predobar heroj samo s njime igram super je :D al kad dobim debile u timu pozivcanim cijeli tim moram carry cim mene nema u fightu izgube,svaku rundu s njime imam po 20 killova i umrem negdje 2-3 puta :D

http://leaguefunny.com/l2p/ ovo ti je oke guide za takve izreke sta vrebaju po ovom forumu. "uvjek dobim debile feedere itd...."

Najbolje je da gledas sebe i svoje greske i sta si mogao bolje napraviti da pobjedite a ne gledati druge i kritizirati njihove greske :)

17 godina
neaktivan

da razumijem te ali sto mogu,kad se zalecu na tower fidaju nista ne rade za tim,ne pomazu u fightovima,ne slusaju kad su low hp da idu b nego se samo nekud zabijaju

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Jayce ti i nije bas neki hyper carry, najpametnije je na bronzi uzet vayne i abuseat max W protiv noobova koji neznaju igrat protiv top lane adc ;)

a man , a city and a lighthouse
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Jayce ti i nije bas neki hyper carry, najpametnije je na bronzi uzet vayne i abuseat max W protiv noobova koji neznaju igrat protiv top lane adc ;)

I onda pocinje flameeee ;))

eune : Flaeryy
17 godina
neaktivan
Ryder007 kaže...

da razumijem te ali sto mogu,kad se zalecu na tower fidaju nista ne rade za tim,ne pomazu u fightovima,ne slusaju kad su low hp da idu b nego se samo nekud zabijaju

Moja preporuka ti je uzeti jax-a flash + tele, forsiraj late game farm farm farm kontrolitraj svoj lane i tele na bot kad god mozes :).

Jer uvjek je 4 (randoma) + 1 (ti) vs 5 (randoma) tako da ako si dobar i grajndas uvjek ces se dici, i opet nemoj gledati druge gledaj sebe jer kritiziranjem drugih neces nigdje doci :). Procitaj si onaj gajd pomoci ce ti :).

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.5.2013 15:16 (f1lt3r).
16 godina
neaktivan
f1lt3r kaže...
hari85 kaže...
f1lt3r kaže...
rosimic90 kaže...
ukay1000 kaže...

ima razlika 

Pricao sam o 16:10 i 16:9 rezama, zato sam i rekao 1200 i 1080. A za 4:3 i 16:9 (16:10) naravno da ima jer vjerojatno nisu optimizirali igru za to radi niskih cijena 16:9 monitora danas. U hr se moze naci za nekih 500kn na njuskalu sta stvarno nije puno.

Jer da ima razlike svi bi igrali na 21:9 monitorima i gg no re :D.

glupo mi je jer ipak je ocito da su igraci koji su na 4:3 zakinuti, a novi monitor mi je glupo kupovat jer mi otac koristi ovaj komp i njemu pase zbog toga sta radi u autocadu, a i meni valja jer u svim igrama mi je skroz dobra slika samo me zivcira tu u LoLu koliko vidim

17 godina
neaktivan
alias_noname kaže...

glupo mi je jer ipak je ocito da su igraci koji su na 4:3 zakinuti, a novi monitor mi je glupo kupovat jer mi otac koristi ovaj komp i njemu pase zbog toga sta radi u autocadu, a i meni valja jer u svim igrama mi je skroz dobra slika samo me zivcira tu u LoLu koliko vidim

4:3 već godinama nije standard u industriji, i nema se šta pričat da je netkosa 4:3 monitorom zakinut.

Onda može doći netko sa P3 800MHz procesorom, i grafom od 32Mb i reći da je on zakinut jer se njemu LOL vrti na 5 FPS-a.

Tvoj problem što ne pratiš trendove industrije. Ili možda da ekipa sa 16:9 monitorima ima debele crne crte sa strane pa da imaju isti aspect ratio i FOV kako ti ne bi bio zakinut.

Uostalom, koliki ti god dio mape bio odjednom na monitoru prikazan, fog of war će uvijek biti na istom mjestu...

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
17 godina
neaktivan

ma sve to kuzim al ne kuzim kak da utjem u taj bronze i to ak mo ko hoce objasnit

13 godina
neaktivan
League Of Legends

Skidam sa torrenta hitaman absolution i ping mi je 60 ^^ ,a dok slusam youtube ping mi je 150 dat riot ;)

eune : Flaeryy

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

1. watch this video

2. play tf

3. try not to cry

4. cry a lot

:(

I am not the one at fault, the world is. // LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk

6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
shimeface kaže...

shvacam ali ipak postoje neki champovi s kojima je teze i lakse, meni je main singed i znam s njim prilicno dobro igrati, ali opet s njim ne mogu sam iscarryat cijeli team, vecinu da ali bas cijeli ne mogu... pa zato pitam... nista, renektona onda nabavljam, ionako sam ga mislio uzeti...

onaj koji jesam
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Vi koji ste se prebacili sa easta na west recite po vašem iskustvu da li na eastu ima više trollova,noobova itd. zbog nekog razloga ili to samo ljudi pišu po netu kako bi krivili nekog drugog sa svoj unskilled play?

LOL EUNE: h3lhunter v2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Svakodnevnica na Gold-u na Eastu, tak da nemojte očekivati nikakvo poboljšanje ekipe na goldu ak ste u silveru. Bot premade.

tako zvani BLUE ez, od takvog builda mi se sere i zlo mi je u isto vrijeme, koji jad. Crit forever.

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.5.2013 19:11 (null).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice