Last Whisper > Black Cleaver, nuff said
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sta buildate na mf?
Ja lićno svašta 
Većinski BT, PD, BOTRK, IE, LW
Ne zaboravi moj famozni build!
Ah da
Blood thirster, blood thirster, phantom dancer, black cleaver
Sad smo kao tim nakon mjesec dana neaktivnosti i ispadanja iz promotion seriesa u kojem smo imali 2-0 ( promotion series za gold ) igrali protiv nekih likova i izgubili. Nakon što smo se vratili u lobby piše: "You have qualified for the series! Good luck!". GG Riot 

Ako nekog zanima paysafecard je napokon proradio, upravo uplatio 5€ za test.
kojeg uzet dobrog champa TOP i JUNGLE....inace igram top Renekton i jungle Jarvan ... moze preporuka thx ;) silver 3.sam
Ima li neko od ovih boljih da bi odigrao danas sa mnom jednu partiju ranked game-a? Treba mi samo još 1 game da bi ušao u neku diviziju, a ne da mi se samom da igram :D
Ima li neko od ovih boljih da bi odigrao danas sa mnom jednu partiju ranked game-a? Treba mi samo još 1 game da bi ušao u neku diviziju, a ne da mi se samom da igram :D
Ja sam jučer igrao series, sa harisom, supportao, imao sam tako lošu Ashe na botu da je to za ne povjerovati, i na kraju, iako je bila 50 miniona iza njih, onda i dc-a na 5 minuta 
Sad sam opet u series i malo me strah opet igrati 
Ja sam jučer igrao series, sa harisom, supportao, imao sam tako lošu Ashe na botu da je to za ne povjerovati, i na kraju, iako je bila 50 miniona iza njih, onda i dc-a na 5 minuta 
Sad sam opet u series i malo me strah opet igrati 
I onda sam carryao s supportom sljedeca 2 gamea :P
I onda sam carryao s supportom sljedeca 2 gamea :P
Moram snimiti one pro playeve, haris baita, ostane na 5 hp-a i onda ja dobijem double kill, ili onaj lucky mf Q na miniona da ubijem eza 
Dobro, al hoće mi ko pomoći od vas? XD
To West jelda?
To West jelda?
Da, west i mrš harise D:
Bok ljudi.Dilema,pomagajte:
| 12 | Riven |
|---|---|
| 30 | Hecarim |
To West jelda?
Da, west i mrš harise D:
Ne vrijeđaj mi supporta 
Jakog li supporta xd
'Dal oni vide i moj bol jer ja ne umem'
Ljudi jel još uvijek organizirate 5v5 sa forumašima ko prije?
EDIT: typo
Da jos uvijek to radimo, svake nedelje u 21:30
'Dal oni vide i moj bol jer ja ne umem'
E ljudi koliko je sigurno kupit rp preko kartice?.
Ti si isti ko onaj lik jučer kaj je pito dal je sigurno kupit prek paypala. Pa naravno da jeje, pa uplačuješ riotu pa neće te valjda tako velika i megauspješna kompanija prevarit...
Demonik Kayle s OP greatsword. Must buy sam zbog izgleda.
Nakupilo se što uzeti za jungle
| 22 | Seujani |
|---|---|
| 10 | Vi |
Ja sam kupio na par navrata po 5, 10 €.
Znači direktno u LoL izborniku sa MasterCardom, nema tu ke biti nesigurno.
Odmah ti je RP uplaćen, i meni dođe doma izvadak iz banke kao obavijest što kad i kako si kupio.
Dva penta killa u razmaku od 12 sati.
Prvi s #twitchmechanichs na ranked-u,skroz neočekivana,
naravno kad iskoristiš dobro cijeli ultimate.
Drugi s Master Yi na ARAM-u,ono čekao taman da netko bude taman healtha,
i pukao po njemu,Q davao cca 1k damagea,3-4 reseta sam pukao i to je bilo prilično to.
Evo posto je malo zatišje jedna koja ukazuje na drugaciji pristup rankedu..
imam cca 650 pobjedi ali ranked sam izbjegavo jer igram for fun a neda mi se bv zivicirati..
ali dok su dosle nove lige sam neznajuci sto me ceka izgubio prvih 7/10 i lose mi jako islo prvih 10 gejmova nakon toga pa sam i to usro :)
ali onda sam uzeo svojega main champa ORI
i uspio u diviziju vise za cca 10 gejmova..
i tak sad samo pratim "osjecaj" kad stisnuti ranked a kad normal 
Evo posto je malo zatišje jedna koja ukazuje na drugaciji pristup rankedu..
imam cca 650 pobjedi ali ranked sam izbjegavo jer igram for fun a neda mi se bv zivicirati..
ali dok su dosle nove lige sam neznajuci sto me ceka izgubio prvih 7/10 i lose mi jako islo prvih 10 gejmova nakon toga pa sam i to usro :)
ali onda sam uzeo svojega main champa ORI
i uspio u diviziju vise za cca 10 gejmova..
i tak sad samo pratim "osjecaj" kad stisnuti ranked a kad normal
i da imam jedno pitanje..kako ide kod riven onaj flash q combo? mislim dali nakon 2x q ide flash pa opet q ili? nije mi bas jasno a boxbox objasnjavo po 5x
Nakon sto 3. put stisneš Q i dok si u zraku tada bi trebao flash...
Oh, the ability to edit wikipedias.... Threshov "profil" na leaguepedii 
http://pokit.org/get/img/999266cef0d186d188fee2917ca29d56.jpg
how to carry this ? :(
samo se iznerviram na rankedu
http://pokit.org/get/img/999266cef0d186d188fee2917ca29d56.jpg
how to carry this ? :(
samo se iznerviram na rankedu
Ako ti je cijeli tim los nemoguce je carryat, pogotovo ne sa junglerom...
Strašan je ovaj bronze... imam 3rd pick i uzmem talona ... nakon mene protivnicki tim locka Kassadina(pogledaj countere) i Fiddla.
Neznam jel mogo uzet goreg junglera protiv talona... kad sam imao negdje 3/0 kassadin je bio kod njihovog turreta, ja na negdje 300hpa (blizu mog turreta), desni bush je bio wardan i vidio sam feedla kako čeka da krenem napred.
To je strašno koliko je taj fiddle squishy, samo sam skocio na njega (silence) AA->Q->W a kassadin nije stigao ni doc do nas a ovaj je vec bio mrtav.
I da, strasno su bitni wardovi, kupio sam ih oko 10 i puno su pomogli.
Njhov carry (iako nafeedan) je isto nestajao u sekundi..
Prosli game smo izgubili skoro svaki lane (osim topa, uzasno mi je bilo igrat protiv kha zixa pa sam cijelo vrijeme roamao i tako dobio killove) iako je njihov adc bio uzasno nafeedan svejedno sam ga uspio eliminirat pa sam odlucio svaki TF jer me nisu bas focusali.. ace za aceom i win :)