League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.368.374
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
KiCo77 kaže...

Kojeg champa preporucate za izvlacenje iz bronza? Citao sam da je Talon dosta dobar jer je jak protiv vecine mid-a, a sa likvidacijom ADCa moze odlucit TF. Za mid mi pada jos na pamet kassadin. Dianu i Zeda nazalost nemam, a posto u bronzu nema trejdanja, ako imam first pick lako ce me counterat, ako imam last pick sigurno necu dobit mid (jer u bronzu su prva 3 picka adc,mid,top -.-) pa mi je ostale "squishy" midove riskanto igrat, iako jako volim lissandru..

Ja sam se sa leonom, singedom i hecom izvukao van iz sranja(bronze4) i još uvijek se izvlačim(silver5) i zasada ide kao po špagi... moj savjet je da s nikim ne komuniciraš o ničem osim svi mid ili svi neki objective... ako vidiš da je netko zaglavio i da kreću na njega ne pomaži nego čuvaj svoju glavu jer bolje da jedan pogine nego i ti skupa s njim pokušavajući ga spasit...

14 godina
neaktivan
League Of Legends

Kada tu kaze da je lakse izaci iz bronze nego iz silvera , ljudi iz silvera te barem slusaju ,mozes im biti vođa ,dok nekom tko je bronza njemu se to neda utuliti u glavu ;)

eune : Flaeryy

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Zasto jednostavno ne dogate queue ako vidite da idete u game sa retardima? {#}

http://forum.gamerage.com/crossfire/forums/
Moj PC  
0 6 hvala 0
14 godina
Ferritin kaže...

Zasto jednostavno ne dogate queue ako vidite da idete u game sa retardima? {#}

1. Ako nisi u seriesu, gubis LP

2. Ako si u seriesu, vise neces bit

@Super flaeryy

Mene vise nervira prokleti lobby nego sami game. Svi se svađaju, ni sa kim se nemozes trejdat, svi zele mid, nitko nezeli support.(u vecini slucajeva)

Ako dobim first pick sam 90% counteran osim ako neidem top sa yorickom ili sl. a ako ne dobijem first pick imam 10% šanse da dobijem lane koj mainam.

Kad bi ubacili onaj queue u kojem pickas role na pocetku (bila je slika ranije) puno bi mi olaksali stvar.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.5.2013 23:24 (KiCo77).
17 godina
neaktivan
League Of Legends

GG CW jedini obranio svoje mjesto u LCS-u {#}, Dragonbornsi nakon Giantsa opet gube 2-0 prednost u gameovima.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Blizek kaže...

GG CW jedini obranio svoje mjesto u LCS-u {#}, Dragonbornsi nakon Giantsa opet gube 2-0 prednost u gameovima.

MYM je okrenuo 0-2 protiv Dragonbornsa?

EUNE: vR Kaiser
15 godina
neaktivan
Da. Nevjerovatno ali istinito.
'Dal oni vide i moj bol jer ja ne umem'
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Što se tiče seriesa mislim da su to promjenili znaci ako si u series i leavaš racuna ti se kao defeat ne poništava ti se serija.

Što se tiče kerijanja iz bronze, ima nekoliko heroja koji mogu jako kerijat ali po meni je bitno da se promjeni mentalni sklop,znači moraš napraviti svjesno neke promjene u igri kako bi svaki put (čitaj baš svaki put) winao svoj lane,tek onda gledat ostale.Recimo ako  si dobar top i to je tvoj lane solo q ga igraj sa tp,probaj pomoć nekom laneu,ako si mid global presence uvijek valja znači dobar Karthus,TF,Pant bi trebali winat svoj lane i pomoc ostalima,iz jungle obavezno junglat heroje koji nisu support jungleri što bi značilo za početak Hecarim,Xin,Lee Sin,Jarvan,Vi svaki od njih ako zarola iz jungle je opasnost za momčad za razliku od ne znam Nautilus,Maokai ...Kao adc imaj 40 cs više od svih jer bi trebao imat toliko ako imaš dobru mehaniku ako nemaš onda ti je mjesto tu di jesi i kao support daj vision manijacima kad već hoće lovit po cijeloj mapi da barem nekad vide da će ući u probleme umjesto da udju u mrak,probaj sa pinkovima winat game (vjerovao ili ne to se moze).

Već kad ste spomenuli Yoricka uvijek se sjetim slijedećeg :Yorick enters a bar but there is no counter :D

EUNE:ljub1ss1mo :)

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ferritin kaže...
X-Plosiv kaže...

Prestani se živcirati, gledaj greške koje ti radiš, proradi na njima. Budi vođa. Ako si dobar imati ćeš 2-3 kill-a viška u early/mid tj. lane fazi, tada idi na drugi lejn i pomogi, uništi njihov bot ili top, sruši mid, roamaj...čim ljudi vide da si napravio par dobrih odluka pratiti će te kao ovce. Moraš preuzeti inicijativu. Ako netko da FB, reci "ok", ako napreve nešto dobro kaži "gj"....možda ti ovako zvuči smiiješno, ali ljudi će igrati bolje ako se trudiš oko njih, čak iako im u sebi sve svece skidaš.

On je bio i ostao kralj.

18 godina
neaktivan
Igraj supporta i kerijaj tim :P al srsly dobat support isto moze okrenit sve :D to sto nije tvoj main lane jbg deal with it :D

Mnogo puta dok sam igrao kerija support je bio onaj koji je mene kerijao :D jednoatavo dobar haras i drzanje protivnickog kerija podalje od mene da imam siguran farm :)
uzmes nessto s agresivnim gamplayem i rokaj :D

eto bas prekjuce smo dobili game zbog jednog blitz pulla...jedan team fight i preokrenilu smo citav game koji smo gubili na botu jer su TF i Eve kampali cijeli fakin game :D

Tako da nek ti ne padne kruna s glave ako ikad moras i supportat :)
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
16 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Igraj supporta i kerijaj tim :P al srsly dobat support isto moze okrenit sve :D to sto nije tvoj main lane jbg deal with it :D

Mnogo puta dok sam igrao kerija support je bio onaj koji je mene kerijao :D jednoatavo dobar haras i drzanje protivnickog kerija podalje od mene da imam siguran farm :)
uzmes nessto s agresivnim gamplayem i rokaj :D

eto bas prekjuce smo dobili game zbog jednog blitz pulla...jedan team fight i preokrenilu smo citav game koji smo gubili na botu jer su TF i Eve kampali cijeli fakin game :D

Tako da nek ti ne padne kruna s glave ako ikad moras i supportat :)

Ja sam čak i zavolio supportanje zbog solo q.

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Sta buildate na mf?

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Recite mi, koji je od ovih champova najbolji za Solo Que na Silveru

13 Kha'Zix mid
0 Jayce mid/top
1 Ahri mid
8 Zed mid/top
2 Lee Sin Jungle

0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

http://www.lolking.net/summoner/na/42060215#profile

WildTurtle got his smurf from fresh Level 30 to Diamond 1 50 points in 82 games

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

moze mali help za pocetak koju regiju moram odabrat ak sam iz hrvatske?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

je li tko pokušavao preko paypala kupit RP pointste, da li radi?

0 0 hvala 0
14 godina
Da. Radi
16 godina
neaktivan
Mag1cMaster2502 kaže...

Sta buildate na mf?

Ja lićno svašta {#}

Većinski BT, PD, BOTRK, IE, LW

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
16 godina
neaktivan
Ryder007 kaže...

moze mali help za pocetak koju regiju moram odabrat ak sam iz hrvatske?

Odaberi onu na kojoj ti igra ekipa...

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Radije bi da imam 4 toxic playera u timu,nego jednog koji namjerno gubi game i trolla.

Iskreno,svi savjeti su dobri,što se tiče rankeda,kada dobiješ nekog donekle normalnog.
No kad imaš top koji NAMJERNO feeda,još kaže top,pa neznam.
Još ga ne napadam nikako,kažem lijepo igraj pasivno,on opet to radi.
Mid wastea ultimate na 10hp Vlada,jer želi kill.
Onda netko kaže dobij lane kao adc. 

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.5.2013 14:43 (pandza94).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Pozz, znači sad već neko vrijeme igram LoL i primjetio sam da moji prijatelji upotrjebljavaju kratice poput OP, AD, AP, AD Carry, AD Tank.... Znači većinom znam što znače ali ih ima sve više.. pa tako bih vas molio da objasnite opširnije što te kratice znače ;) Hvala... 
I molim nemojte sada mislit da sam neka teška noobina haha :P  

1 2 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Evo me nazad u Gold IV. Split push TROLL top 4 the win.

83% win ratio s njim {#}

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
Moj PC  
1 1 hvala 0
18 godina
noobgamer kaže...

Pozz, znači sad već neko vrijeme igram LoL i primjetio sam da moji prijatelji upotrjebljavaju kratice poput OP, AD, AP, AD Carry, AD Tank.... Znači većinom znam što znače ali ih ima sve više.. pa tako bih vas molio da objasnite opširnije što te kratice znače ;) Hvala... 
I molim nemojte sada mislit da sam neka teška noobina haha :P  

http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/League_of_Legends_terminology

ššššš - možda su u šumi
17 godina
neaktivan
bjong kaže...

je li tko pokušavao preko paypala kupit RP pointste, da li radi?

Naravno da radi, zašto nebi radilo :D.

@magicmaster core build na mf: BT+LW+PD+GA/IE+GA/IE (+ att speed bootse naravno)

Mozes ici posle BT na PD odma al bolje LW zbog ulta.

lol [eu]east: Xz0mbieX
14 godina
League Of Legends

Bronze IV stories:

@2:00

Jax: bb i afk

Moj PC  
1 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Bronze IV stories:

@2:00

Jax: bb i afk

Gold II stories: Vlad kills Riven 1v1 lvl5, Riven afk

EUNE: vR Kaiser
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Wtf je ovo,  dođem do silvera 1 odigram dva game i to jako čvrsta game-a i dobijemo i nakon winova dobijem samo 4 ili 5 bodova wtf? dali je to zbog nekog razmjera ili što dali ću ikad više dobivati preko 15? 

vorpen
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.5.2013 17:36 (ris).

0 4 hvala 0
16 godina
BannedOnThisForum kaže...
Mag1cMaster2502 kaže...

Sta buildate na mf?

Ja lićno svašta {#}

Većinski BT, PD, BOTRK, IE, LW

Ne zaboravi moj famozni build!

a man , a city and a lighthouse
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Svi govore kao da se black cleaver odlicno stacka sa ultijem od mf ,zasto se ipak ne builda?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Op- Over power (moćan)

AD- Attack damage

Ap- Ability power

AD carry- to ti je attack damage championi koji su većinom range vrste, služe za pomoći timu u davanju jedne vrste štete

AD tank- Tank samo ima nešto attack damage...

vorpen
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice