i sta se desi kad pobijedimo 10 gameova pod ovom novom zastavom?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
moze li neko da mi kaze koliko vrijede skinovi riot graves i unmasked kayle
Lijepo su Nunu-a sredili
http://www.reignofgaming.net/news/24129-updated-unofficial-pbe-patch-notes-for-5-2-2013
Sad kuzim, samo sto si prije krivo govorio jer to nema veze sa eurima/kunama..
Taj error je tu jos odavno... ali mislio sam da je jucer PSC napokon omogucen za hrvatsku (posto su ga jucer dodali u payments)..
mozda je samo do servera (ja sam na westu i tu nemam PLN i te gluposti)
Jel probao neko na westu?
Evo i ja sam probao na oba servera, još uvijek baca onaj isti error...
Baš me zanima nešto...
Bio sam u Silver II sa kakvih 80 bodova. Nakon toga me je počelo stavljat u timove u kojijma su Bronze III/V ili nekoga iz Silver 2 koji je tek doša i ima iza sebe cca 15/20 mečeva. Ja ih imam oko 600. Dok u istom tom meču u suprotnom timu posloži ekupu Gold/silver,a nitko od njih nema manje od 300 odigranih partija... I tako zadnjih 20 partija u prošlih tjedan dan i jednostavno je nemoguće igrat... Tako da je usljedio pad u Silver V - 40 bodova...
Po kojoj "logici" taj sistem radi te mečeve... Kako u jednom timu mogu biti ja sa 600 gameova, dok ostala četvorka sve skupa nema niti 100, a u suprotnom svi praktički na istojm broju kao ja...? I vidi se razlika, ovaj "iskusniji" Vayne napravi kakvih 38/5/40, ja imam sve skupa 5 smrtnih slučajeva, a "moj" adc bere šparoge...
Kao da je bitno kolko ko ima gameova. Đabe tebi 500 rankeda ak ti i dalje neznaš lasthitat i wardat (to kažem ovak opčenito). Ja imam manje od 20 gameova u rankedu i igram s likovima koji imaju po 500+ i razlike praktički nema. Nemoš krivit sistem za svoj rating. Poturdi se bolje, gledaj gdje griješiš i rezultati će doć sami. I da je baš u svakoj od tih 20 partija bilo tako, sumnjam.
Nije u 20 ali u 15 sigurno je! I vidim razliku. Pa uvijek kada je adc u mom timu imao kakvih 10/20 gameova ovaj suprotni ga je pojeo, doslovno..omonom
Ne kažem da su ljudi sa 10/20 gamocva na ranked loši, ali u mom slučaju u 80% slučajeva je palo doslovno gaženje od iskusnijih suparnika.
A ako netko nakon 500 gameova nezna lasthitat i wardat neka promjeni igru...
Šta vi mislite o ovom novom championu? ;o
Šta vi mislite o ovom novom championu? ;o
Mislim da je seeeema!
Jucer sam igrao vs wombo combo Freljord teama, još su premade bili; znači imali su Sejuani top, Trundle jungle, Anivia Mid, Lissandra i Ashe.
Toliko CC-a/zidova stunova, slowova, nema šanse da dobješ TF :D
Šta znaci ona ikona iznad first win of the day?
Kada pobjediš u tom danu dobijaš bonus IP
Ofulao sam malo :D
I jel se moze preko PSCa kupit rp ili ne moze?
Šta znaci ona ikona iznad first win of the day?
Aliser je fulal kaj je ovaj pitao. To je Reroll, znači jedino na ARAM-u to moreš iskoristiti kad dobiješ nekog champa kojeg nećeš, umjesto Lock in-a je Reroll gumb, stisneš ga i dobiješ drugog champ. jedino na ARAM-u dobivas bodove za Reroll i kad skupiš 250 bodova, dobivaš jedan Reroll
AP shaco support NEW META ...
athene..
Nisam to ni primjetio iskreno da kažem
Trundle niškoristi kao i prije patcha... 
I jel se moze preko PSCa kupit rp ili ne moze?
Ne moze..
Trundle niškoristi kao i prije patcha... 
Ja baš to ne mislim.....vidim da napokon ima svoje mjesto u timu :)
Sto se tice paysafecarda, ja sam poslao poruku supportu , zbog problema sa rp , nedam se da ce mi sto prije odgovoriti ,ako odgovore ;)
Trazim premium molten acc, heroji nebitni..
Jel radi paysafecard na EuEast ?
Ja u 20:15 probao i nije radio XD i bas sad startam game i vidim tvoju poruku i sad pol sata moram cekat da probam
nadam se da si u pravu :)
Gdje ste kupili paysafecard? Ja kad sam tražio na tisak kiosku psc od 100 kn prodavačica me čudno gledala, i kao mi nemamo "to"...