League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.392.177
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
Re: League Of Legends
Bera kaže...

Dapp,PaySafecard je napokon podržan od strane Riota {#} {#}.

Sad kad odete na store, nemorate mjenjati zemlju niti ništa, odmah vam je na "Croatia" prikazana opcija Paysafecard.

Toliko dugo cekam da sad neznam di sam stavio taj papiric xD Morat cu po novi..

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
17 godina
League Of Legends

Neznam jeste li probali novog Trundla igrat na TOP ali champ je predobar. Koji sustain, koji split push, koji AS.

Hydra + BOTRK = GG na Trundlu sa +80% AS steroid + Q proca efekt isto. Nakon toga samo HP kupovat (Armor i MR praktički i ne treba jer ultaš njihovog tenka i imaš za cijeli team fight 130+ def statsa).

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Isplati li se twisted fatea igrat u silveru s obzirom na nizak farm igraca

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mag1cMaster2502 kaže...

Njegov map presence je njegovo najjace oruzje,passive je samo bonus.

Rekao bih da se s njim mozes jako brzo dignu,tako da se isplati.

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
16 godina
League Of Legends

Super za ovaj PSC napokon, samo sta je glupo sto su cijene u Eurima pa necu moci uvijek tocnu svotu potrosit sa koda, pa ce vjerovatno biti žicanja daj ima tko PSC od kunu, dvi, tri da ne moram od 50 kupovat. {#}

http://forum.gamerage.com/crossfire/forums/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

jel tko probao uzeti RP preko PSCa i je li sve proslo u redu?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Odigro sam 7 mečeva na ARAM 4 puta dobio Teemo, 2 puta dobio Jarvana pa kakav je to random pick. Zadnji meč dobijem Morganu i stisnem rerolls i dobijem Teema -.-. I uradio sam dvije pente u jednom meču fak jea.

acc LoL east: Pipe

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ev rapiro sam (barem pokuso sad nezz el je uspjelo pise da je al opet nece :s )

Ovo mi izbaci :

ev to mi izbaci ev to mi izbaci
xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
14 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
Mag1cMaster2502 kaže...

Njegov map presence je njegovo najjace oruzje,passive je samo bonus.

Rekao bih da se s njim mozes jako brzo dignu,tako da se isplati.

ofc ,ako ga znas igrati

eune : Flaeryy
17 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

Ovo mi izbaci :

Kolko ja znam ti možeš gledat samo replayove koji su igrani na trenutačnoj lol verziji, sve ove starije ne možeš.

lol [eu]east: Xz0mbieX
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo mog misljenja/prvi dojam o Trundleu (top lane mainam, a jungle ne igram)

Nijednom u mecu nisam otisao OOM, iako nisam imao blue buff nijednom.

Ovisan je o itemima i tesko je izac van iz tradea kao "pobjednik" u early gameu.

Q mu reseta auto attack (radi i na towerima) i odlican je protiv AD championa jer im smanjuje AD, iako sam svejedno gubio tradeove protiv Garena zbog njegovog jakog early gamea.

CC mu je najveci neprijatelj jer nema gapcloser i W mu vise ne daje CC reduction, bilo je uzasno igrat protiv ovog tima jer su imali puno slowova i Zyrin snare tako da su me lako kiteali u teamfightovima.

Ulta mu je odlicna za taj brzi heal i shred tenkova u teamfightovima.

W mu daje MS i AS tako da je kasnije uz npr. BotRK ima dobru sinergiju i tesko je ici 1v1 protiv Trundlea.

CDR se mora slozit na njemu jer mu daje puno jaci TF presence + CD na ulti je jako mali tako da s 40% CDR-a CD na ulti mu je oko 40s, mozda i manji.

Build koji bi koristio bio bi: Merc Threads/ Boots of Swiftness ako tim ima puno slowova, BotRK (puno jaci 1v1 i dobro se slaze s W), Triforce/Mallet, Sunfire Cape, Spirit Visage je OK protiv AP heavy temova, al mislim da bi Randuins bio bolji izbor inace (povecanje heala je ok, CDR je odlican ali to je to), zadnji item po zelji, mozda LW, Hydra ili Maw.

Garena sam pobjedio u laneu poslje BotRK-a, ali njihov team comp ima prevese CC-a.

EUNE: vR Kaiser
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.5.2013 19:38 (xKaiseRx).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
death_zombi kaže...
Tkalle kaže...

Ovo mi izbaci :

Kolko ja znam ti možeš gledat samo replayove koji su igrani na trenutačnoj lol verziji, sve ove starije ne možeš.

Taj replay sam odigro 23.eg... -.-

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
13 godina
neaktivan
League Of Legends

trundle all day all night -.-

1 0 hvala 0
17 godina

Mislim da je Hydra na njemu must have zbog toga što ima ogroman AS steroid, Q proca efekt, više će se heal-at jer mu W povećava sav heal koji dobiva i može čistit creep wave ko blesav i split pushat. Rijetko ko te može dobit 1v1 i moraju uvijek dvojicu slat da riješe tvoj split push jer ti s lv5 W skillom imaš +80% AS i toweri se tope.

15 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Mislim da je Hydra na njemu must have zbog toga što ima ogroman AS steroid, Q proca efekt, više će se heal-at jer mu W povećava sav heal koji dobiva i može čistit creep wave ko blesav i split pushat. Rijetko ko te može dobit 1v1 i moraju uvijek dvojicu slat da riješe tvoj split push jer ti s lv5 W skillom imaš +80% AS i toweri se tope.

Da zaboravio sam napisat da ima odlican split push i da toweri padaju jako brzo zbog W i Q.

EUNE: vR Kaiser
16 godina
League Of Legends

Jesam ja ovdje jedini koji igra Trola u jungli ? 

a man , a city and a lighthouse
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Dobar je on i u jungli al mislim da je puno korisniji u lane-u gdje ima više golda i može konstantno vršit pritisak i poke-at sa svojim skilovima.

16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Jesam ja ovdje jedini koji igra Trola u jungli ? 

Noup.

LoL acc THCJoshi
18 godina
League Of Legends

A nova Sejuani? Ja sam odigrao jedan game i neznam što reći, nije neka velka razlika od prije, moram malo više gameova odigrati.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)

0 0 hvala 0
16 godina
tommy2103 kaže...

A nova Sejuani? Ja sam odigrao jedan game i neznam što reći, nije neka velka razlika od prije, moram malo više gameova odigrati.

Ima puno bolji 1st clear, nesto vise dmg mid/late game i onaj ult je dayum OP.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.5.2013 21:06 (hari85).
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Posto su uveli paysafecard za hrv. a ja imma 50 kn ,odem da kupim rp , ali mi je na  euro svoti ,kako da promjenim na kune? a pise croatia (euro) ,i ne zeli mi uplatit , jeli ikome uspijo paysafe card?

0 0 hvala 0
14 godina
Super flaeryy kaže...

Posto su uveli paysafecard za hrv. a ja imma 50 kn ,odem da kupim rp , ali mi je na  euro svoti ,kako da promjenim na kune? a pise croatia (euro) ,i ne zeli mi uplatit , jeli ikome uspijo paysafe card?

Kako mislis nezeli uplatit? Sta pise? 

14 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
Super flaeryy kaže...

MA  nema ti sta copy ,ugl. kada ocu uplatti ne da mi jer mi je euro ,a meni je paysafecard u kunam,a riotu u eurima ,kako se to moze promjniti jeli tebi uspjelo sa eurima ? kuzis sta zelim reci?

14 godina
Super flaeryy kaže...
KiCo77 kaže...
Super flaeryy kaže...

MA  nema ti sta copy ,ugl. kada ocu uplatti ne da mi jer mi je euro ,a meni je paysafecard u kunam,a riotu u eurima ,kako se to moze promjniti jeli tebi uspjelo sa eurima ? kuzis sta zelim reci?

Koristio sam paysafecard u vise trgovina, i svugdje se kupovalo u eurima zato imas i konverter na njihovoj stranici

Nigdje ti se nece ponudit placanje u kunama, zato i ne kuzim sta ti neda, i nisam bas razumio sta si napisao...

Sutra cu kupit PSC pa cu vidit jel sve valja..

15 godina
neaktivan
League Of Legends
Nema veze euro i kune, sam preracunas tipa imas 50kn, grubo cemo preracunati u 7 eura. Uzmes opciju riot pointsa, ukucas kod i to je to, ako ti ne prihvaca onda vjerovatno nemas dovoljno para. Zapamti mos kombinirati vise psc, tak ostani ti tipa 10 kn mozes iskoristiti tu svotu kasnije. Za tocnije racunanje valute imas njihov konverter.
Trazim premium molten acc, heroji nebitni..
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
Super flaeryy kaže...
KiCo77 kaže...
Super flaeryy kaže...

Koristio sam paysafecard u vise trgovina, i svugdje se kupovalo u eurima zato imas i konverter na njihovoj stranici

Nigdje ti se nece ponudit placanje u kunama, zato i ne kuzim sta ti neda, i nisam bas razumio sta si napisao...

Sutra cu kupit PSC pa cu vidit jel sve valja..

Ok posto nisi skuzio ,opet cu objasniti evo ovako :  znaci kupio sam paysafecard od 50 kn ,i sada mi na listicu pise PSC e-bon 50,00kn .. i  tu imam 16 znamenki.. sada idem u lol da unesem te brojeve.. odem na purchase rp  paysafecard, uzmem 5 eura jer ima samo euros,PLN,Leu i od rusije odem na europsku valutu i uzmem 5 eura .. uzmem croatia ali i dalje je euro ,a meni pise kn. i kucam znamenke i tocno mi ovo pise:unesenki kod nije dopusten kod ovog korisnika za daljnje informacije www.paysafecard.. i sta sada da ja radim?

14 godina
League Of Legends

Sad kuzim, samo sto si prije krivo govorio jer to nema veze sa eurima/kunama..

Taj error je tu jos odavno... ali mislio sam da je jucer PSC napokon omogucen za hrvatsku (posto su ga jucer dodali u payments)..

mozda je samo do servera (ja sam na westu i tu nemam PLN i te gluposti)

Jel probao neko na westu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bera kaže...
Nema veze euro i kune, sam preracunas tipa imas 50kn, grubo cemo preracunati u 7 eura. Uzmes opciju riot pointsa, ukucas kod i to je to, ako ti ne prihvaca onda vjerovatno nemas dovoljno para. Zapamti mos kombinirati vise psc, tak ostani ti tipa 10 kn mozes iskoristiti tu svotu kasnije. Za tocnije racunanje valute imas njihov konverter.

na raspolaganju imam tocno 50kn sada sam isao provjeriti nezz koji vrag? 

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Spirit visage je isto odlican item na Trundle-u i vjerojatno jedini mr item koji se na njemu isplati kupovat, a ako bacis w i ultas nekog mos se healat za full hp :D

Mislin da mu se isplati buildat nesto tipa Boots of swiftness, Spirit of the Ancient Golem, Spirit Visage, Randuins i Botrk. U masteries uzmes onaj tenacity i slow reduction i budes gori od singeda u teamfightu :)

'You can lead a fool to wisdom, bu you can't make him think.'

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

http://www.twitch.tv/leaguepedia

Best Riven NA turnir ^^

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice