League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.352.306
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
stručnjak kaže...

Prebacio sam se na ruski server pa imam pitanje. Do kada traje ovaj "test" server i hoću li se moći besplatno vratiti natrag na svoj server?

nebres se vratit na svoj server, jedino ak platis RP

14 godina
neaktivan
stručnjak kaže...

Prebacio sam se na ruski server pa imam pitanje. Do kada traje ovaj "test" server i hoću li se moći besplatno vratiti natrag na svoj server?

http://ru.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=388

evo ti malo o tome. tu pise da je transfer na russian server free, al da transfer nazad nije :(

16 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
tommy2103 kaže...

Pošto nas se nije skupilo danas niti za jednu rundu, odigrali jedan semi-serious normal, bilo nas je taman 5 :D 

nije bilo loše sto se tice gejma, ali nadam se da ce nas u iducoj nedelji biti malo vise i da se igramo i smijemo kao sto smo to radili prije par nedjelja.

ako je termin postao problem, jer dan se produzio, poceli su ljudi izlaziti van(cure, pice s frendovima nogomet itd) pa ako ste za mogli bi pomaknuti termin na 22 h ili ne znam ni ja, sto se mene tice mozemo i u ponoc igrat

znaci ako vam je problem termin mogli bi napraviti anketu da vidimo kad vecini odgovara jer zadnje 2 nedjelje su bile lose sto se tice odaziva

ako budeš kasnije termin stavljo bit će nas još manje ja sam za kasno posljepodne kao termin 5-6 sati 

16 godina
win4crazzy kaže...

znaci ako vam je problem termin mogli bi napraviti anketu da vidimo kad vecini odgovara jer zadnje 2 nedjelje su bile lose sto se tice odaziva

Slazem se, trebala bi neka anketa, jer ovo nedjeljom u 8 pase jedino po zimi..  Ili da se igra kasnije ili da se promjeni dan po mojem misljenju..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
15 godina
Dd_Optic kaže...
win4crazzy kaže...
tommy2103 kaže...

Pošto nas se nije skupilo danas niti za jednu rundu, odigrali jedan semi-serious normal, bilo nas je taman 5 :D 

nije bilo loše sto se tice gejma, ali nadam se da ce nas u iducoj nedelji biti malo vise i da se igramo i smijemo kao sto smo to radili prije par nedjelja.

ako je termin postao problem, jer dan se produzio, poceli su ljudi izlaziti van(cure, pice s frendovima nogomet itd) pa ako ste za mogli bi pomaknuti termin na 22 h ili ne znam ni ja, sto se mene tice mozemo i u ponoc igrat

o kakvim vi game-ovima pricate?

mi se tu s buga skupljamo svake nedjelje na west serveru, i onda igramo zajedno, random 5 bugovaca protiv drugih 5 bugovaca i usput se zezamo na ts

intel97 kaže...
win4crazzy kaže...
tommy2103 kaže...

ako budeš kasnije termin stavljo bit će nas još manje ja sam za kasno posljepodne kao termin 5-6 sati 

a ne znam, meni je svejedno ljudi se trebaju izjasnit da znamo kad je najbolje staviti

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
neaktivan
League Of Legends

ja nikad nisam to igro, ali sam uvjek htio, termin mi u principu nije odgovaro, slazem se sa ovima gore, poslje 4 najbolje :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dd_Optic kaže...
stručnjak kaže...

http://ru.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=388

evo ti malo o tome. tu pise da je transfer na russian server free, al da transfer nazad nije :(

Pa nek jedu ruska...

Frka85
15 godina
Don Strongtoni kaže...
win4crazzy kaže...

Slazem se, trebala bi neka anketa, jer ovo nedjeljom u 8 pase jedino po zimi..  Ili da se igra kasnije ili da se promjeni dan po mojem misljenju..

preko tjedna otpada, skola je glavni problem, a u subotu je isti vrag kao i u nedjelju samo sto subotom ljudi idu van navecer, zbog toga sam stavio u nedjelju.

mozda preko ljeta da stavimo oko 3-4 h kad je najveca vrucina jer tad ljudi najmanje izlaze vani, tek kasnije odu kad temperature padnu.

predlozite nesto pa da otvorimo anketu

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
neaktivan
League Of Legends

GG Riot!

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Morgotth kaže...

GG Riot!

I flash-pull je opet u igri...

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
16 godina

Trazim 3vs3 EU West team.

Znaci dvoje ljudi za ranked team sa micom (skype, Xfire, TS i te sheme) da dodjemo barem do Golda.

Vrijeme igranja: svaki vikend 14:00-04:00

Vase potrebno iskustvo igranja 3vs3, barem 100 winova. (600+ sve ukupno)

Trenutno sam Silver. 7 rune pageova

Znam igrati dobro: Blitzcrank, Cassiopea, Darius, Fiddle, Garen, Jax, Kayle, Nunu, Rammus, Signed + drugi koje jos uvjezbavam.

PP za dogovore i vise info.

Hvala.

http://forum.gamerage.com/crossfire/forums/
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.4.2013 22:30 (Ferritin).
18 godina
League Of Legends

Neznam, meni paše samo poslije 8h u nedjelju, kroz dan nema šanse da sam u kući, možda jedino kad budu vrućine ono 40 stupnjeva :D 

Al naravno nećemo se samo prilagođavati prema meni, tak da izjasnite se ljudovi {#}

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)

0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

2:34 {#}

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja ne mogu shvatit ovo. Bio sam Silver/Gold dok je bio ELO (1300-1400 ELO sam uvijek bio), i došle su ove lige znači ja sam u Drvo V. Ispao sam iz bronce.

Pa jel mi može netko objasnit (netko tko je diamond odavde ili platinum) što radim krivo? Ja ću poslati replay ili možemo otići u Duo Q.

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Kings of throws - Curse Gaming

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ko Je jucer pobjedio FN il GMB? Gledao sam 4 game-a a zadnji nisam....

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
15 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

Ko Je jucer pobjedio FN il GMB? Gledao sam 4 game-a a zadnji nisam....

Fnatic je dobio EU, a TSM NA.

EUNE: vR Kaiser
13 godina
neaktivan
League Of Legends

sick ahhaha

I am not the one at fault, the world is. // LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk

3 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Molim vas da kad ce bit neki match da se tu napise,hvala!

VISCA BARCA

0 4 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Kad bi  ovaj novi trundle trebo otprilike doć na službeni server ?

EDIT:

Pentakill Lee Sin-a: Pogled iz prvog lica

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.4.2013 23:03 (AmonZero).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Ljudi imam problem sa Lolom.. reinstall sam windowse danas ( imam xp sp 2 ) i kad ocu skini lol izbaci mi pando media booster error.. i nadjem neki link i skinem 20mb file ( lol instalacija i onda skida patch od odprilike 2 sata )

No kad mi dodje do pola vrijeme padne na 0 minuta i pocinje ic u minus o.O probo sam ono da mi repaira filove no isto i na tom :S sad nikako ne mogu skinit lol..

Imate kakav prijedlog?

0 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

Uff, nisam to nikad vidio do sad, ja sam imao potpuno drugačiji problem, nije mi se htio updateati nikako nakon friške instalacije windowsa 7,

al sam ga riješio na način koji bi i tebi vjerojatno pomogao.

Skinuo sam LoL instalaciju koja je sadržavala sve patcheve gdje je onaj sa Zacom bio zadnji, znači LoL je već instaliran bio, skineš, i odmah igraš, jedino trebaš patchati zadnji patch.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)

0 0 hvala 0
15 godina
The Unseen kaže...

Ljudi imam problem sa Lolom.. reinstall sam windowse danas ( imam xp sp 2 ) i kad ocu skini lol izbaci mi pando media booster error.. i nadjem neki link i skinem 20mb file ( lol instalacija i onda skida patch od odprilike 2 sata )

No kad mi dodje do pola vrijeme padne na 0 minuta i pocinje ic u minus o.O probo sam ono da mi repaira filove no isto i na tom :S sad nikako ne mogu skinit lol..

Imate kakav prijedlog?

probaj deaktivirati antivirus dok instaliras lol

15 godina

Mislio sam da se to nikad neće dogodit {#}, ali dosadio mi je lol, mislim nije da ga ne igram, ali to je stvarno rijetko, negdje 5 gameova u tjednu. Riotu svaka čast, napravili su tako kvalitetnu i tako zabavnu igricu ali kakav se community skupio da me to jednostavno ubije. Gledam brata kak igra na nižim levelima i ne ide mu baš, a ovi smurferi što idu komplekse tamo liječit mu pišu: "i hope your family dies of cancer one by one, 9x report noob itd, baš mi je žao igrača koji sad kreću igrat. Stvarno ne znam u čemu se krije tajna ljutnje i mržnje koja vlada među LOL igračima. Zna bit odličnih zabavnih gameova bilo da izgubim ili pobjedim kad stvarno možeš napisat gg ali to je prerijetko.Recimo sve više igram DOTU 2 i stvarno će puno rjeđe bit takvih svađa na razini 12-godišnjaka. Ne želim reć da je DOTA bolja od LOL-a, uopće nije, ali moje dosadašnje iskustvo mi govori da dotu mogu otić igrat da bi se zabavio i opustio bez nepotrebnog flameanja.

13 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
The Unseen kaže...

Imate kakav prijedlog?

Nisam jos ni stavio antivirus xd probo sam i danas da mi repaira, al nis.. sad pokusavam opet.. naso sam ono da forsam patch.. nadam se da ce uspijet :S

15 godina
The Unseen kaže...
win4crazzy kaže...
The Unseen kaže...

Imate kakav prijedlog?

Nisam jos ni stavio antivirus xd probo sam i danas da mi repaira, al nis.. sad pokusavam opet.. naso sam ono da forsam patch.. nadam se da ce uspijet :S

provjeri dali imas mjesta na tamo gdje instaliras igru i na C, danas se meni to dogadjalo pa sam obrisao nesto i sad normalno radi

13 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
The Unseen kaže...
win4crazzy kaže...
The Unseen kaže...

Imate kakav prijedlog?

provjeri dali imas mjesta na tamo gdje instaliras igru i na C, danas se meni to dogadjalo pa sam obrisao nesto i sad normalno radi

Provjerit cu..na C imam jos 200+GB .. no jel moze bit problem posto imam Win XP SP 2, a ne SP 3?

15 godina
The Unseen kaže...

Imate kakav prijedlog?

Provjerit cu..na C imam jos 200+GB .. no jel moze bit problem posto imam Win XP SP 2, a ne SP 3?

moze biti ali nisam siguran posto sam ja na win 7

eo baci pogled ovdje http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=1072172

a eo i google https://www.google.hr/search?q=league+of+legends+system+requirements&aq=0&oq=league+of+legends+sy&aqs=chrome.1.57j0l3j60.5689j0&sourceid=chrome&ie=UTF-8#sclient=psy-ab&q=league+of+legends+on+windows+xp+sp2&oq=league+of+legends+on+xp+s&gs_l=serp.3.0.0i8i30.2583.2753.1.4772.2.2.0.0.0.0.203.388.0j1j1.2.0...0.0...1c.1.11.psy-ab.LVpv_1woeK8&pbx=1&bav=on.2,or.r_cp.r_qf.&bvm=bv.45645796,d.bGE&fp=f3ec39606b721d12&biw=1680&bih=949

13 godina
neaktivan
The Unseen kaže...
win4crazzy kaže...
The Unseen kaže...
win4crazzy kaže...
The Unseen kaže...

Imate kakav prijedlog?

Jednostavno prijeđi na win7, što novije to bolje!

13 godina
neaktivan

Nije meni bas lako prec na win 7 jel bi mi komp steko na tom xd 

A druga stvar ovaj link sta si mi dao kaze da treba framevork.. imam 3.5 ..

Sad sam reinstalo igru pa cu probat opet patch 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice