League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.359.953
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
glikoprotein kaže...

moguce ali vise volim imati ovako dmga na malim lvlima od runa zbog tog auto attackanja s kenneom u laning fazi, ko voli nek izvoli

Evo odigrao par normala s kennenom po prvi put,počeo sam više manje sa red elixirom i pots,wards,rushao seekers pa skok na magic pen boots(falio mi nekako magic pen jer sam koristio flat ad rune ), uzeo zhonya, rylai i dcap/scepter kao core iteme. OP CC na topu, neš ga uhvatil ma da se flashal :D

p.s to mi je samo prvi dojam.

ja rusham haunting guise u laning phasi ako mi fali mr

I am not the one at fault, the world is. // LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk
15 godina
neaktivan
League Of Legends

inace kad igram s kennenom igram ga na midu makar je odlican i na topu. Prvo kaj rusham je Hextech Revolver, rylies pa zonya. Kasnije po potrebi rabadonku ili abilys.

euw: flekica
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

i vama lagga? upravo izgubio promotion, cijeli moj tim se dc-a i reconnecta 5 puta, i onda nemože nitko micat lika ni ništa. i u enemy teamu se to dogodilo, ali ne svima, pa su nam unistili nexus :(

LOL EU Nordic and East: InvisoO

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

RedBeard: ''aAa disqualified from EU LCS Playoffs due to lack of sub''

Izgleda da se Ocelote ipak izvukao huehuehue...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bullyq14 kaže...

i vama lagga? upravo izgubio promotion, cijeli moj tim se dc-a i reconnecta 5 puta, i onda nemože nitko micat lika ni ništa. i u enemy teamu se to dogodilo, ali ne svima, pa su nam unistili nexus :(

da, disableali su soloq evo

I am not the one at fault, the world is. // LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk
16 godina
bullyq14 kaže...

Mene to kostalo  23 lp, mamicu im {#}

a man , a city and a lighthouse
17 godina
neaktivan
hari85 kaže...
bullyq14 kaže...

Mene to kostalo   23 lp, mamicu im  {#}

Meni došlo loss forgiven i ništa nisam izgubio.

lol [eu]east: Xz0mbieX
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Zašto ovo lagga?upravo sam igrao sa jednim frendom 5v5 i samo nam je oba dvama ping skocio na 1600.bez razloga.nismo nista mogli raditi.reconnectalo se cjelo vrijeme , i jednom iz enemy teama je to bilo.zna tko zasto?

http://www.youtube.com/user/HyperGamingStudiosHD?feature=mhee
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

tsm dyrus

15 godina
neaktivan
filipmikovi kaže...

tsm dyrus

?

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
15 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
filipmikovi kaže...

tsm dyrus

?

niti ja neznam.

http://www.youtube.com/user/HyperGamingStudiosHD?feature=mhee
16 godina
neaktivan
League Of Legends

EG yellowpete

1 3 hvala 0
17 godina
Lord Nofak kaže...
filipmikovi kaže...

tsm dyrus

?

Nadporuka možda ? {#}

EDIT:

Veliki tehnički problemi, remake 3. odlučujućeg game-a je koštao CW. Gj RIOT

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.4.2013 21:52 (AmonZero).
13 godina
neaktivan
filipmikovi kaže...

tsm dyrus

Dodao sam te.

15 godina
neaktivan
AmonZero kaže...
Lord Nofak kaže...
filipmikovi kaže...

tsm dyrus

?

Nadporuka možda ? {#}

EDIT:

Iskustvo wins.

17 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
AmonZero kaže...
Lord Nofak kaže...
filipmikovi kaže...

tsm dyrus

?

Nadporuka možda ? {#}

EDIT:

Iskustvo wins.

Pa EG je vodio i u prvom gameu, isto bi se ovo dogodilo i u njemu, Svenskeren se nije uspio snowballat sa Nautilusom, Krepo je igrao fenomenalnu Leonu, Froggen je uz CC od tima mogao bez problema ulazit u fight. Velika greška CW-a ( po meni ) što nisu uzeli Kayle umjesto Orianne. Kayle jača protiv Zeda nego Orianna + denya EG-evu mogućnost splittanja i ubijanja jednog champa sa masu CC-a.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.4.2013 22:07 (Blizek).
17 godina
League Of Legends

Ali u prvom game-u rumble je bio praktički beskoristan. I EG nije imao toliku nedostižnu prednost. To se mogo preokrenit s jednom dobrim CC-om ili nautilusa, oriane ili shena.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.4.2013 22:10 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
AmonZero kaže...
Lord Nofak kaže...
filipmikovi kaže...

tsm dyrus

?

Nadporuka možda ? {#}

EDIT:

Prosle godine, svjetsko prvenstvo cini mi se, Clg.eu(EG) taman kad je uzeo Barona i krenio na Nexus, igra se crashala (mislim da su igrali protiv WE koji je kasnije osvojio to prvenstvo). Tada ih nije sreca pomilovala, danas je, desava se...

League of Legends EUW username: pomijac - https://plus.google.com/photos/105050429535093254023/albums/5793592120108881025
15 godina
neaktivan
darko099 kaže...

Prosle godine, svjetsko prvenstvo cini mi se, Clg.eu(EG) taman kad je uzeo Barona i krenio na Nexus, igra se crashala (mislim da su igrali protiv WE koji je kasnije osvojio to prvenstvo). Tada ih nije sreca pomilovala, danas je, desava se...

Nope.

EG je dobio WE 2-1 nakon sto su morali 2 ili 3 puta morali remakeat gamove.

A WE je pobijedio na IPLu i tad su bili prvi,ali tada nije bilo crasheva koliko mi se cini.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.4.2013 22:17 (Lord Nofak).
15 godina
Lord Nofak kaže...
darko099 kaže...

Nope.

EG je dobio WE 2-1.

Dobro nije bio WE, neki drugi team je bio, samo hocu rec da nekad nemas srece, nekad je imas i to je to...

EDIT:  

Ipak je WE. 

League of Legends EUW username: pomijac - https://plus.google.com/photos/105050429535093254023/albums/5793592120108881025
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.4.2013 22:23 (darko099).
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Šteta, navijao sam za Wolvese, ali po meni pogreška u picku i neiskustvo su pridonijeli ovome porazu. Htio sam da barem 1 bottom 4 tim prođe u polufinale i CW je imo najviše šanse za to. Tko zna, možda me GGU ili Vulcun iznenade.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
darko099 kaže...
Lord Nofak kaže...
darko099 kaže...

Nope.

EG je dobio WE 2-1.

Dobro nije bio WE, neki drugi team je bio, samo hocu rec da nekad nemas srece, nekad je imas i to je to...

EDIT:  

Ipak je WE. 

stream je tu stao ali su oni igrali jos 15ak sekundi tamo, ima snimka i od toga i pokazuje kako je eg skoro aceao njih (ostao samo 1 iz WE) a eg njih 3,4 .. tako nesto nesjecam se tocno al nesto toga tipa i onda je njima puklo.

15 godina
neaktivan
League Of Legends

GGU je pobjedio dignitas u BO3 rezultatom 2:1

'Dal oni vide i moj bol jer ja ne umem'
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
Aliser kaže...

GGU je pobjedio dignitas u BO3 rezultatom 2:1

Nisam ocekivo, mislio sam da ce Dig proc sa 2:1, al GGU je zasluzeno proso, a draze mi je da oni idu na CRS nego DIG.. Sad jos da Vulcun izbaci CLG, a je lako moguce s obzirom kako CLG igra..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.4.2013 2:49 (Don Strongtoni).
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja imam jedan problem s League of Legends.

Kada ga pokrenem, nakon 2-3 minute, laptop (acer aspire 5750zg) se mi ugasi. Instalirao sam AIDA64 i stavio sam LoL sve na "Low quality" i na Windowed mode (1024x768) i laptop se mi je ugasio negdje pri temperaturi od 83-88 °C

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
hamstercic kaže...

Kada ga pokrenem, nakon 2-3 minute, laptop (acer aspire 5750zg) se mi ugasi. Instalirao sam AIDA64 i stavio sam LoL sve na "Low quality" i na Windowed mode (1024x768) i laptop se mi je ugasio negdje pri temperaturi od 83-88 °C

kupi cooling pad i ocisti ga od prasine (ako imas garanciju onda na servis)

13 godina
neaktivan
rosimic90 kaže...
hamstercic kaže...

kupi cooling pad i ocisti ga od prasine (ako imas garanciju onda na servis)

Igrao sam druge (isto zahtjevne igrice) tipa WoW, Spore, Fly'N, scribblenauts unlimited i laptop se mi nije ugasio. (a igrao sam sve na High quality i u full screenu.)

17 godina
League Of Legends

Kak su ovi igrali pa da su ovi "jači" timovi poispadali ? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

http://www.sporcle.com/games/FlyingAceSnoopy/league-of-legends-champions-by-title

Evo još jedan kviz ( prepoznat champa po tituli uz ime ), mislio sam da će bit teži no nakon 5 min sam sve upisao osim dvojice ( Kennena i Fiddlea ), Kennena sam se sjetio no Fiddlea nikako nisam {#}

0 1 hvala 0
16 godina
AmonZero kaže...

Kak su ovi igrali pa da su ovi "jači" timovi poispadali ? {#}

GGU je prvi i treci game odlicno odigro, DIG je precjenio svoje mogucnosti + izjava da BO3 pobjeduje iskusniji, a ne bolji im se jbno odbila u glavu. Drugi su zgubili u champ selectu, dali su 2 free killa Scarri na Karthu early i to je bilo to za Vulcun posto su imali lose pickove.

Iako sam CRSov fan zao mi je sto se nisu pripremili za CRS(sami su rekli da su svo vrijeme samo DIG proucavali) jer bi to bio mozda i najjaci BO3 u NA playoffu

A Vulcun sam samo prvi game gledo, to je bilo takvo silovanje da AprhoLift nece moc 3 dana sjedit normalno, ali ipak to je bio 3 vs 5 match posto je HSGG useless, a Chauster nije ni igro..{#}

I da Dlift je igro Vayne u tom matchu..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice