Btw imal ovdi koji zed player? :D
Kupih ga pa isprobavam malo pa me zanima jeste testirali dal je bolje rush BOTRK ili BT? Do sada sam rushao BT iz nekog razloga kojeg ni sam ne znam xD
Slimyyy igra Zeda ali ga ne zna igrat :/
Slimyyy igra Zeda ali ga ne zna igrat :/
Naravno, rushat botrk zbog ultija. tons of dmg. Uopće mi je nezamislivo rushati išta drugo, jer zed je assasin, prema mehanici potrebno je čim više dmg za ultu. Kada tako igram, obično do 20-te minute imam jedno 3-4 killa i gotov botrk, bootse i warmogs. I to načelno izgleda dobro na silver/gold rangu.
Samo gledajući buildove Dyrusa i sličnih, to nije viable kao prvi item, već kao late game item uz last whisper/GA. Baš se rusha double doran's i dva bloodthirstera. Tako da, pametnije je slušati profiće.
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
Teško je to odrediti, pogotovo late game di nisi ni svjestan svog dmg-a, pogotovo W.
Ja otprilike znam protiv većine bruisera top, spustim ga na 50% hp pokeanjem, bacim ulti, aktiviram botrk, W, E, Q, basic attacks i krenem lagano nazad. To je obično dosta. Tako jedno dva tri puta i već imam dosta golda za nešto defenzivno jer krećem u roam. I tad sve ovisi o situacijama što se gradi.
Ali iskreno, težak je za igrati. High skill cap, ali i high reward.
Ja bi prije kupio LW,BC nije vise OP smece.
Nije toliko efektivan protiv armor itema za base armor je uredu ali treba ti LW,vrlo cesto ti BC nije dovoljan.
Preporucio bih da ga uzmes odmah nakon BOTRK bez obzira na protivnicke armor statse u tom momentu.
Što se tiče Zeda. Jedini njegov problem je uloga assassina, i to takvog da je all in ili ništa. Rijetko ga ko zna igrati, jer uvijek su u timu i čekaju da sa frontline-a dođu do kerija. Primjer dobrog Zeda je bio jedan gold I igrač na westu protiv kojeg smo igrali haris i ja kad smo duoq radili. Stajao je sa strane sa oracle-om da bude siguran da ga ne vidimo, čekao je momenat da skoči na harisa (Viktor) i da ga ubije te čeka drugu priliku za adc. Nakon par puta sam počeo da stojim uz harisa pa nije mogao ništa i bilo je gg
a od koga si ti defa turret ako je on otisa romat?
Baš ću danas malo isprobati Zeda...meni je ova rotacija inače fenomenalna :)
Jel bolji east ili west po kvaliteti igranja i zasto?
Isto sranje...
inb4 slimyyy theory
pitam jer dosta ljudi govori da su na eastu losiji igraci
Plat 1 east=Gold 4 west
To se ti nemoš dić na westu pa ti je server kriv
Jbg nema mene il domintarora na westu da te carryamo do platinuma bar 
ja zeda uvijek igram,
fort pot+4pota i ward
nakon toga rusham botrk i brutalizer, i onda kupujem o tome sto oni buildaju ili kako mi ide al vecinom zavrsim sa blood,botrk,last whisper,black cleaver i warmogs
iiiiii maxam e skoro stalno vise manje
edit: i da nadodam za east/west meni je vise manje isto na oba servera bilo po skillu i po ponasanju.. bio sam vise manje isti elo na oba servera
To se ti nemoš dić na westu pa ti je server kriv
Jbg nema mene il domintarora na westu da te carryamo do platinuma bar 
Ja sam morao carryat dominatora a ne on mene xD
Pomoglo bi na westu da igram champione koje znam igrat ali zasto trajhardat xD
Vayne all the way :DDD
ajmo koga da kupim
| 25 | caitlyn |
|---|---|
| 15 | miss fortune |
Misaya izgubio sa TF-om
. Jedno čudo se dogodilo, dali se može dogoditi i prvi poraz WE-a od IPL 5 turnira u bo3 i bo5 mečevima ( 2-2 je sada )?
EDIT: http://www.twitch.tv/esvision/ Stabilniji link.
Na zedu prvo maxate q ili e?
| 7 | Q |
|---|---|
| 23 | E |
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
Koji je wierdek od vas i kako su prosli na cro4lol-u?
8. mjesto ili? Od kolko ekpita itd....
Koji je wierdek od vas i kako su prosli na cro4lol-u?
8. mjesto ili? Od kolko ekpita itd....
Ma nubare izgubili u loser bracketsu od onih koji su na kraju bili prvi 
http://www.esl.eu/hr/lol/cro4lol/cup_19/match/28238971/
EDIT: WE best team evah! NOPE, iG-ed! Točnije, Pdd-ed, 45 min 430 farme Malph, Caomei manje od 200.
EDIT: WE best team evah! NOPE, iG-ed! Točnije, Pdd-ed, 45 min 430 farme Malph, Caomei manje od 200.
Caomei je imao tako malo csa jer je clearlove sa jungle shenom radio posao splitpushanja, i imao je cca 150 csa više od Hecarima. Tako da ta farma na Malphu nije tišta predstavljala. Problem je bio što je Ig-u trebao jedan dobar TF (imali su press R comp) da dobiju game, što im je na kraju i pošlo za rukom.
Def. jedva čekam okršaje ovih azijskih timova (pogotovo IG, We, NJ SWD ) protiv europske i američke elite d im malo pokažu gdje pripadaju :)
Ja sa Zedom obicno pocinjem sa Long Sword i 2 health potiona...prvi item mi je brutalizer onda uzimam Blade of the ruined king pa dovrsim black clever xd... nakon tog bootse ( ovisi o protivnicima nekad merk theards ili ninja tabi )... i frozen mallet.. dalje ne stignem jel obicno bude gotov game xd.., a sto se tice spellova prvo maxam Q pa E ..
Probo sam prvo max E, ali ne mogu igrat tako.. vise ih volim poke sa w i q iz daleka pa kad imaju pola HPa ulti E,Q i gotov :D
Evo ,baš malo gledam sam ove turnire ili sam stream ,ugl ocelote, mogu samo reći da je u 2 navrata sa tf na turniru fejlo cijeli game , 0/6/0 isto tako i drugi gejm je bilo ,sada ga opet gledam sa kayle je igrao ranked duo ,lik ga ja tako ubijo boga u njemu da je ocelota bila sramota streamati , sada nešto često fejla neznam šta mu se događa ,ali to se ne smije događati vrhunskom igraču koji ima masu iskustva, da tako može fejlati mid..
Evo ,baš malo gledam sam ove turnire ili sam stream ,ugl ocelote, mogu samo reći da je u 2 navrata sa tf na turniru fejlo cijeli game , 0/6/0 isto tako i drugi gejm je bilo ,sada ga opet gledam sa kayle je igrao ranked duo ,lik ga ja tako ubijo boga u njemu da je ocelota bila sramota streamati , sada nešto često fejla neznam šta mu se događa ,ali to se ne smije događati vrhunskom igraču koji ima masu iskustva, da tako može fejlati mid..
Briga njega ako izgubi i fejla koji ranked. Bitno je njemu da igra kak treba na turnirima i za svoju ekipu. I to su pokazali s svojim osvojenim 3. mjestom na LCS iza fanatica i gambita.
Najavljujemo Vam novi League of Legends LAN turnir pod imenom Lege Spring Challenge koji će se održati kao i do sada u dobro nam poznatoj igraonici Log Inn u Osijeku. Ovo nam je treći LOL LAN turnir po redu u našoj organizaciji. Na prošlom turniru se borilo 19 timova na EU West i EU Nordic & East serveru za prva tri mjesta. U igraonici ima 32 računala te će moći igrati 3 grupe u isto vrijeme. Live stream će biti a Twitch.tv-u a moći će te pratiti klikom gore u meniu na "Lege TV".
LSC se igra samo na EU Nordic & East serveru jer nemamo tu mogućnost dobit igraonicu na dva dana. LAN će se igrati u mjesecu svibnju ove godine. Sav ostali info pogledajte ispod.
Informacije
Lokacija: Igraonica Log Inn, Ulica Kardinala Alojzija Stepinca 38b, Osijek
Datum: 18. svibnja 2013. (Subota)
Kotizacija: 250kn(35€) po timu
Metoda igranja: 5 na 5
Mapa: Summoner's Rift
Game Type: Draft Mode
Banovi: 3 bana po timu
Pobjednik: Pobjeđuje tim koji uništi protivnički Nexus ili natjera protivnički tim da preda game
Server: EU Nordic & East
Način igranja: Grupe i sve do finala se igra Bo1, a finale se igra Bo3.
NAGRADNI FOND
Nagradni fond se sastoji od svih uplaćenih kotizacija. Uzmite u obzir i to da s jednim djelom kotizacije plaćamo najam računala i najam prostora kako bih održali LAN. Uz to Logitech će nas podržati sa periferijom G serije te će nam Riot još dati RP od prvog do četvrtog mjesta.
Facebook event: https://www.facebook.com/events/163413263822964/
Lege Spring Challenge web: http://lsc.team-lege.com
lik ga ja tako ubijo boga u njemu da je ocelota bila sramota streamati
Nemoj tako brate, pojest će te ovdje. Samo moraš klimati glavom i govoriti kako je oce zakon i ima velikog :)
A činjenica je da, u odnosu na druge (Alex, Froggen, Bjergsen best mid eu huehue, itd) midere, Ocelote je počeo zaostajati. Jbg marketing, putovanja, naslikavanja, izrada memea huehue, sve to oduzima vrijeme koje očito ne troši dovoljno na treninge. Ali je zato glavni kada treba rageat na druge i kriviti sve redom. Jedina prava zamjerka. Tako i ja imam jednog živčanog frenda koji mi je non stop dizao tlak jer je svima hebao sve po spisku kad su fejlali, sve dok jednom nije bio ispickaran, od onda je mir.
Evo, sad ne znam ako je itko drugi imao isti ovaj problem.
Registrirao sam se na Lol (https://signup.leagueoflegends.com/en/signup/index) i kada sam sve unio točno (lozinka mi je kraća od 16 karaktera, ali i duža od 6 i username mi je kraći od 24 karaktera, ali duži od 4 karaktera) na kraju mi piše "Your Signup Failed!"
Molim pomoć!!!
Unaprijed Hvala.
http://prntscr.com/11xseq još jedan u kolekciji :)
Registrirao sam se na Lol (https://signup.leagueoflegends.com/en/signup/index) i kada sam sve unio točno (lozinka mi je kraća od 16 karaktera, ali i duža od 6 i username mi je kraći od 24 karaktera, ali duži od 4 karaktera) na kraju mi piše "Your Signup Failed!"
Molim pomoć!!!
Unaprijed Hvala.
Moraš imat broj u passwordu.
Molim pomoć!!!
Unaprijed Hvala.
Jesam, unio; username mi ima samo mala slova i dva broja. Ima mi 14 tih znakova (slova, brojeva) . Password mi ima velika slova, mala slova, i 4 broja (16 tih karaktera: slova, brojeva...). Stisnuo sam kvačicu "I agree to therms of use", ali se nisam prijavio na newsletter. Sad mi je preostala samo regija. Nešto su mi frendi govorili da neku drugu regiju trebam izabrati...
Hvala na pomoći
Molim pomoć!!!
Unaprijed Hvala.
Jesam, unio; username mi ima samo mala slova i dva broja. Ima mi 14 tih znakova (slova, brojeva) . Password mi ima velika slova, mala slova, i 4 broja (16 tih karaktera: slova, brojeva...). Stisnuo sam kvačicu "I agree to therms of use", ali se nisam prijavio na newsletter. Sad mi je preostala samo regija. Nešto su mi frendi govorili da neku drugu regiju trebam izabrati...
Hvala na pomoći
Na pocetku kad otvoris client imas tamo lijevo dole ti piše regija, nešto tipa east ili west, promjeni regiju na onu koji si se registriral, ak neznaš koja je, isprobaj sve , al najvjerojatnije je east ili west.
Šteta što neće i za West bit 
Lijepo da se u okolici OS organizira tak nešto