League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.991
|
čitano: 6.900.530
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Keiichi kaže...
Pfff lako krivit druge :P ako je tim trebao pomoc ne bi ti pala krina s glave da si ostavio top... Realno dzaba ti sav CS kad si izgubio game :P

Btw imal ovdi koji zed player? :D

Kupih ga pa isprobavam malo pa me zanima jeste testirali dal je bolje rush BOTRK ili BT? Do sada sam rushao BT iz nekog razloga kojeg ni sam ne znam xD

Slimyyy igra Zeda ali ga ne zna igrat :/

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
14 godina
League Of Legends

Naravno, rushat botrk zbog ultija. tons of dmg. Uopće mi je nezamislivo rushati išta drugo, jer zed je assasin, prema mehanici potrebno je čim više dmg za ultu. Kada tako igram, obično do 20-te minute imam jedno 3-4 killa i gotov botrk, bootse i warmogs. I to načelno izgleda dobro na silver/gold rangu.

Samo gledajući buildove Dyrusa i sličnih, to nije viable kao prvi item, već kao late game item uz last whisper/GA. Baš se rusha double doran's i dva bloodthirstera. Tako da, pametnije je slušati profiće.

Fuck me I'm famous.
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 11:24 (guls).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dunno ja ga igram bots, dorans, BT, BOTKR, cleaver, eventualno ako trebam neki defanzivni item tipa randuin/ga i puknem last wisper (iako mi dost ljudi reklo ak ides na cleaver nema potrebe LW)

i ah kako failam za sad s champom xD totalno ne mogu osredit kolki dmg mogu napravit nekome xD
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
14 godina
League Of Legends

Teško je to odrediti, pogotovo late game di nisi ni svjestan svog dmg-a, pogotovo W.

Ja otprilike znam protiv većine bruisera top, spustim ga na 50% hp pokeanjem, bacim ulti, aktiviram botrk, W, E, Q, basic attacks i krenem lagano nazad. To je obično dosta. Tako jedno dva tri puta i već imam dosta golda za nešto defenzivno jer krećem u roam. I tad sve ovisi o situacijama što se gradi.

Ali iskreno, težak je za igrati. High skill cap, ali i high reward.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Dunno ja ga igram bots, dorans, BT, BOTKR, cleaver, eventualno ako trebam neki defanzivni item tipa randuin/ga i puknem last wisper (iako mi dost ljudi reklo ak ides na cleaver nema potrebe LW)

i ah kako failam za sad s champom xD totalno ne mogu osredit kolki dmg mogu napravit nekome xD

Ja bi prije kupio LW,BC nije vise OP smece.

Nije toliko efektivan protiv armor itema za base armor je uredu ali treba ti LW,vrlo cesto ti BC nije dovoljan.

Preporucio bih da ga uzmes odmah nakon BOTRK bez obzira na protivnicke armor statse u tom momentu.

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Što se tiče Zeda. Jedini njegov problem je uloga assassina, i to takvog da je all in ili ništa. Rijetko ga ko zna igrati, jer uvijek su u timu i čekaju da sa frontline-a dođu do kerija. Primjer dobrog Zeda je bio jedan gold I igrač na westu protiv kojeg smo igrali haris i ja kad smo duoq radili. Stajao je sa strane sa oracle-om da bude siguran da ga ne vidimo, čekao je momenat da skoči na harisa (Viktor) i da ga ubije te čeka drugu priliku za adc. Nakon par puta sam počeo da stojim uz harisa pa nije mogao ništa i bilo je gg

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

a od koga si ti defa turret ako je on otisa romat?

GG Riot GG

1 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

{#}

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Baš ću danas malo isprobati Zeda...meni je ova rotacija inače fenomenalna :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
Mag1cMaster2502 kaže...
BannedOnThisForum kaže...
Specialized kaže...
Mag1cMaster2502 kaže...

Jel bolji east ili west po kvaliteti igranja i zasto?

Isto sranje...

inb4 slimyyy theory

pitam jer dosta ljudi govori da su na eastu losiji igraci

Plat 1 east=Gold 4 west

To se ti nemoš dić na westu pa ti je server kriv  {#} Jbg nema mene il domintarora na westu da te carryamo do platinuma bar  {#}

lol [eu]east: Xz0mbieX
13 godina
neaktivan
League Of Legends

ja zeda uvijek igram,

fort pot+4pota i ward

nakon toga rusham botrk i brutalizer, i onda kupujem o tome sto oni buildaju ili kako mi ide al vecinom zavrsim sa blood,botrk,last whisper,black cleaver i warmogs

iiiiii maxam e skoro stalno vise manje

edit: i da nadodam za east/west meni je vise manje isto na oba servera bilo po skillu i po ponasanju.. bio sam vise manje isti elo na oba servera

I am not the one at fault, the world is. // LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 14:25 (NinjEEEk).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
death_zombi kaže...

To se ti nemoš dić na westu pa ti je server kriv {#} Jbg nema mene il domintarora na westu da te carryamo do platinuma bar {#}

Ja sam morao carryat dominatora a ne on mene xD

Pomoglo bi na westu da igram champione koje znam igrat ali zasto trajhardat xD

Vayne all the way :DDD

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 14:37 (Lord Nofak).
16 godina
League Of Legends

ajmo koga da kupim

25 caitlyn
15 miss fortune

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Misaya izgubio sa TF-om {#}. Jedno čudo se dogodilo, dali se može dogoditi i prvi poraz WE-a od IPL 5 turnira u bo3 i bo5 mečevima ( 2-2 je sada )?

http://www.twitch.tv/eslasia

EDIT: http://www.twitch.tv/esvision/ Stabilniji link.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 16:06 (Blizek).

1 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Na zedu prvo maxate q ili e?

7 Q
23 E
Your love makes me strong, your hate makes me unstoppable.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ja maxam E
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
14 godina
neaktivan

Koji je wierdek od vas i kako su prosli na cro4lol-u?

8. mjesto ili? Od kolko ekpita itd....

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 16:26 (Tkalle).
17 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

Koji je wierdek od vas i kako su prosli na cro4lol-u?

8. mjesto ili? Od kolko ekpita itd....

Ma nubare izgubili u loser bracketsu od onih koji su na kraju bili prvi {#}

http://www.esl.eu/hr/lol/cro4lol/cup_19/match/28238971/

EDIT: WE best team evah! NOPE, iG-ed! Točnije, Pdd-ed, 45 min 430 farme Malph, Caomei manje od 200.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 16:40 (Blizek).
17 godina
neaktivan
Blizek kaže...

EDIT: WE best team evah! NOPE, iG-ed! Točnije, Pdd-ed, 45 min 430 farme Malph, Caomei manje od 200.

Caomei je imao tako malo csa jer je clearlove sa jungle shenom radio posao splitpushanja, i imao je cca 150 csa više od Hecarima. Tako da ta farma na Malphu nije tišta predstavljala. Problem je bio što je Ig-u trebao jedan dobar TF (imali su press R comp) da dobiju game, što im je na kraju i pošlo za rukom.

Def. jedva čekam okršaje ovih azijskih timova (pogotovo IG, We, NJ SWD ) protiv europske i američke elite d im malo pokažu gdje pripadaju :)

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja sa Zedom obicno pocinjem sa Long Sword i 2 health potiona...prvi item mi je brutalizer onda uzimam Blade of the ruined king pa dovrsim black clever xd... nakon tog bootse ( ovisi o protivnicima nekad merk theards ili ninja tabi )... i frozen mallet.. dalje ne stignem jel obicno bude gotov game xd.., a sto se tice spellova prvo maxam Q pa E ..

Probo sam prvo max E, ali ne mogu igrat tako.. vise ih volim poke sa w i q iz daleka pa kad imaju pola HPa ulti E,Q i gotov :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo ,baš malo gledam sam ove turnire ili sam stream ,ugl ocelote, mogu samo reći da je u 2 navrata sa tf na turniru fejlo cijeli game ,  0/6/0 isto tako i drugi gejm je bilo ,sada ga opet gledam sa kayle je igrao ranked duo ,lik ga ja  tako ubijo boga u njemu da je ocelota bila sramota streamati , sada nešto često fejla neznam šta mu se događa ,ali to se ne smije događati  vrhunskom igraču koji ima masu iskustva, da tako može fejlati mid..

eune : Flaeryy

0 2 hvala 0
16 godina
Super flaeryy kaže...

Evo ,baš malo gledam sam ove turnire ili sam stream ,ugl ocelote, mogu samo reći da je u 2 navrata sa tf na turniru fejlo cijeli game ,  0/6/0 isto tako i drugi gejm je bilo ,sada ga opet gledam sa kayle je igrao ranked duo ,lik ga ja  tako ubijo boga u njemu da je ocelota bila sramota streamati , sada nešto često fejla neznam šta mu se događa ,ali to se ne smije događati  vrhunskom igraču koji ima masu iskustva, da tako može fejlati mid..

Briga njega ako izgubi i fejla koji ranked. Bitno je njemu da igra kak treba na turnirima i za svoju ekipu. I to su pokazali s svojim osvojenim 3. mjestom na LCS iza fanatica i gambita.

14 godina
neaktivan
League Of Legends

Najavljujemo Vam novi League of Legends LAN turnir pod imenom Lege Spring Challenge koji će se održati kao i do sada u dobro nam poznatoj igraonici Log Inn u Osijeku. Ovo nam je treći LOL LAN turnir po redu u našoj organizaciji. Na prošlom turniru se borilo 19 timova na EU West i EU Nordic & East serveru za prva tri mjesta. U igraonici ima 32 računala te će moći igrati 3 grupe u isto vrijeme. Live stream će biti a Twitch.tv-u a moći će te pratiti klikom gore u meniu na "Lege TV".

LSC se igra samo na EU Nordic & East serveru jer nemamo tu mogućnost dobit igraonicu na dva dana. LAN će se igrati u mjesecu svibnju ove godine. Sav ostali info pogledajte ispod.

Informacije

Lokacija: Igraonica Log Inn, Ulica Kardinala Alojzija Stepinca 38b, Osijek

Datum: 18. svibnja 2013. (Subota)

Kotizacija: 250kn(35€) po timu

Metoda igranja: 5 na 5

Mapa: Summoner's Rift

Game Type: Draft Mode

Banovi: 3 bana po timu

Pobjednik: Pobjeđuje tim koji uništi protivnički Nexus ili natjera protivnički tim da preda game

Server: EU Nordic & East

Način igranja: Grupe i sve do finala se igra Bo1, a finale se igra Bo3.

NAGRADNI FOND

Nagradni fond se sastoji od svih uplaćenih kotizacija. Uzmite u obzir i to da s jednim djelom kotizacije plaćamo najam računala i najam prostora kako bih održali LAN. Uz to Logitech će nas podržati sa periferijom G serije te će nam Riot još dati RP od prvog do četvrtog mjesta.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/163413263822964/

Lege Spring Challenge web: http://lsc.team-lege.com

VISIT ME! http://www.youtube.com/logecro Moj zadnji video: http://www.youtube.com/watch?v=E3uO1YtE0q4&hd=1
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 23:47 (loge).
Moj PC  
10 0 hvala 0
14 godina
Super flaeryy kaže...

lik ga ja  tako ubijo boga u njemu da je ocelota bila sramota streamati

Nemoj tako brate, pojest će te ovdje. Samo moraš klimati glavom i govoriti kako je oce zakon i ima velikog :)

A činjenica je da, u odnosu na druge (Alex, Froggen, Bjergsen best mid eu huehue, itd) midere, Ocelote je počeo zaostajati. Jbg marketing, putovanja, naslikavanja, izrada memea huehue, sve to oduzima vrijeme koje očito ne troši dovoljno na treninge. Ali je zato glavni kada treba rageat na druge i kriviti sve redom. Jedina prava zamjerka. Tako i ja imam jednog živčanog frenda koji mi je non stop dizao tlak jer je svima hebao sve po spisku kad su fejlali, sve dok jednom nije bio ispickaran, od onda je mir.

Fuck me I'm famous.
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo, sad ne znam ako je itko drugi imao isti ovaj problem.

Registrirao sam se na Lol (https://signup.leagueoflegends.com/en/signup/index) i kada sam sve unio točno (lozinka mi je kraća od 16 karaktera, ali i duža od 6 i username mi je kraći od 24 karaktera, ali duži od 4 karaktera) na kraju mi piše "Your Signup Failed!"

Molim pomoć!!!

Unaprijed Hvala.

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

http://prntscr.com/11xseq  još jedan u kolekciji :)

GG Riot GG

0 0 hvala 0
15 godina
hamstercic kaže...

Registrirao sam se na Lol (https://signup.leagueoflegends.com/en/signup/index) i kada sam sve unio točno (lozinka mi je kraća od 16 karaktera, ali i duža od 6 i username mi je kraći od 24 karaktera, ali duži od 4 karaktera) na kraju mi piše "Your Signup Failed!"

Molim pomoć!!!

Unaprijed Hvala.

Moraš imat broj u passwordu.

League of Legends EUW username: pomijac - https://plus.google.com/photos/105050429535093254023/albums/5793592120108881025
13 godina
neaktivan
darko099 kaže...
hamstercic kaže...

Molim pomoć!!!

Unaprijed Hvala.

Jesam, unio; username mi ima samo mala slova i dva broja. Ima mi 14 tih znakova (slova, brojeva) . Password mi ima velika slova, mala slova, i 4 broja (16 tih karaktera: slova, brojeva...). Stisnuo sam kvačicu "I agree to therms of use", ali se nisam prijavio na newsletter. Sad mi je preostala samo regija. Nešto su mi frendi govorili da neku drugu regiju trebam izabrati...

Hvala na pomoći

16 godina
neaktivan
hamstercic kaže...
darko099 kaže...
hamstercic kaže...

Molim pomoć!!!

Unaprijed Hvala.

Jesam, unio; username mi ima samo mala slova i dva broja. Ima mi 14 tih znakova (slova, brojeva) . Password mi ima velika slova, mala slova, i 4 broja (16 tih karaktera: slova, brojeva...). Stisnuo sam kvačicu "I agree to therms of use", ali se nisam prijavio na newsletter. Sad mi je preostala samo regija. Nešto su mi frendi govorili da neku drugu regiju trebam izabrati...

Hvala na pomoći

Na pocetku kad otvoris client imas tamo lijevo dole ti piše regija, nešto tipa east ili west, promjeni regiju na onu koji si se registriral, ak neznaš koja je, isprobaj sve , al najvjerojatnije je east ili west.

lol [eu]east: Xz0mbieX
16 godina

Šteta što neće i za West bit {#}

Lijepo da se u okolici OS organizira tak nešto {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice