League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.364.606
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel bolji east ili west po kvaliteti igranja i zasto?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Mag1cMaster2502 kaže...

Isto sranje...

EU West:MandicH Yasha1337 EUNE:Korleone035
16 godina
neaktivan
Specialized kaže...
Mag1cMaster2502 kaže...

Isto sranje...

inb4 slimyyy theory

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
13 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
Specialized kaže...
Mag1cMaster2502 kaže...

Isto sranje...

inb4 slimyyy theory

pitam jer dosta ljudi govori da su na eastu losiji igraci 

15 godina
neaktivan
Mag1cMaster2502 kaže...
Specialized kaže...
Mag1cMaster2502 kaže...

Isto sranje...

inb4 slimyyy theory

Plat 1 east=Gold 4 west 

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
14 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...

Plat 1 east=Gold 4 west 

challenger east = silver 1 west {#}

EU West: slimyyy
17 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...
Lord Nofak kaže...

Plat 1 east=Gold 4 west 

challenger east = silver 1 west {#}

Hehehe oduvijek sam znao da ne pripradam u Gold III na eastu, dokaz tome je što imam account na westu koji je na Silver I {#}.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
14 godina
neaktivan

Nevjerujem kakve tardove dobivam.... Omg nafeedam se na topu imo sam 3-0 i 170 cs-a u 20 min (nije nes puno jer sam pazljivo igro) . WW ima 0-3 i 50 cs-a i oni ga uspiju nafeedat i onda blamaju mene sto sam osto na topu a ne iso romat... Znam da se treba ic romat al sta cu romat ak mi je gore free kill...Ugl on ode romat ja odo defat svoj turet i onda ga nafeedaju i izgubim game radi budala koje jednostavno necu cekat moj late game stim da smo full late game team....

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
17 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

Nevjerujem kakve tardove dobivam.... Omg nafeedam se na topu imo sam 3-0 i 170 cs-a u 20 min (nije nes puno jer sam pazljivo igro) . WW ima 0-3 i 50 cs-a i oni ga uspiju nafeedat i onda blamaju mene sto sam osto na topu a ne iso romat... Znam da se treba ic romat al sta cu romat ak mi je gore free kill...Ugl on ode romat ja odo defat svoj turet i onda ga nafeedaju i izgubim game radi budala koje jednostavno necu cekat moj late game stim da smo full late game team....

Free kill koji vrijedi sve manje i manje... ako su bili jači 5v4 trebo si ti zajedno s njim ići roamat i razbijali biste ih 5v5 i u bilo kakvom skirmishu.

14 godina
neaktivan
Blizek kaže...
Tkalle kaže...

Free kill koji vrijedi sve manje i manje... ako su bili jači 5v4 trebo si ti zajedno s njim ići roamat i razbijali biste ih 5v5 i u bilo kakvom skirmishu.

I dao im 150g free.... za svakog. Njihova greska sto odu 4v5... ja reko leme def top a oni odu fight...

17 godina
neaktivan
Pfff lako krivit druge :P ako je tim trebao pomoc ne bi ti pala krina s glave da si ostavio top... Realno dzaba ti sav CS kad si izgubio game :P

Btw imal ovdi koji zed player? :D

Kupih ga pa isprobavam malo pa me zanima jeste testirali dal je bolje rush BOTRK ili BT? Do sada sam rushao BT iz nekog razloga kojeg ni sam ne znam xD
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
14 godina
neaktivan

slimy.

Za ovo gore. Ja sam oso defat svoj turet xD a oni osli u njihovu junglu i throwali game jbg silver je op

15 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Pfff lako krivit druge :P ako je tim trebao pomoc ne bi ti pala krina s glave da si ostavio top... Realno dzaba ti sav CS kad si izgubio game :P

Btw imal ovdi koji zed player? :D

Kupih ga pa isprobavam malo pa me zanima jeste testirali dal je bolje rush BOTRK ili BT? Do sada sam rushao BT iz nekog razloga kojeg ni sam ne znam xD

Slimyyy igra Zeda ali ga ne zna igrat :/

14 godina
League Of Legends

Naravno, rushat botrk zbog ultija. tons of dmg. Uopće mi je nezamislivo rushati išta drugo, jer zed je assasin, prema mehanici potrebno je čim više dmg za ultu. Kada tako igram, obično do 20-te minute imam jedno 3-4 killa i gotov botrk, bootse i warmogs. I to načelno izgleda dobro na silver/gold rangu.

Samo gledajući buildove Dyrusa i sličnih, to nije viable kao prvi item, već kao late game item uz last whisper/GA. Baš se rusha double doran's i dva bloodthirstera. Tako da, pametnije je slušati profiće.

Fuck me I'm famous.
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 11:24 (guls).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dunno ja ga igram bots, dorans, BT, BOTKR, cleaver, eventualno ako trebam neki defanzivni item tipa randuin/ga i puknem last wisper (iako mi dost ljudi reklo ak ides na cleaver nema potrebe LW)

i ah kako failam za sad s champom xD totalno ne mogu osredit kolki dmg mogu napravit nekome xD
14 godina
League Of Legends

Teško je to odrediti, pogotovo late game di nisi ni svjestan svog dmg-a, pogotovo W.

Ja otprilike znam protiv većine bruisera top, spustim ga na 50% hp pokeanjem, bacim ulti, aktiviram botrk, W, E, Q, basic attacks i krenem lagano nazad. To je obično dosta. Tako jedno dva tri puta i već imam dosta golda za nešto defenzivno jer krećem u roam. I tad sve ovisi o situacijama što se gradi.

Ali iskreno, težak je za igrati. High skill cap, ali i high reward.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Dunno ja ga igram bots, dorans, BT, BOTKR, cleaver, eventualno ako trebam neki defanzivni item tipa randuin/ga i puknem last wisper (iako mi dost ljudi reklo ak ides na cleaver nema potrebe LW)

i ah kako failam za sad s champom xD totalno ne mogu osredit kolki dmg mogu napravit nekome xD

Ja bi prije kupio LW,BC nije vise OP smece.

Nije toliko efektivan protiv armor itema za base armor je uredu ali treba ti LW,vrlo cesto ti BC nije dovoljan.

Preporucio bih da ga uzmes odmah nakon BOTRK bez obzira na protivnicke armor statse u tom momentu.

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Što se tiče Zeda. Jedini njegov problem je uloga assassina, i to takvog da je all in ili ništa. Rijetko ga ko zna igrati, jer uvijek su u timu i čekaju da sa frontline-a dođu do kerija. Primjer dobrog Zeda je bio jedan gold I igrač na westu protiv kojeg smo igrali haris i ja kad smo duoq radili. Stajao je sa strane sa oracle-om da bude siguran da ga ne vidimo, čekao je momenat da skoči na harisa (Viktor) i da ga ubije te čeka drugu priliku za adc. Nakon par puta sam počeo da stojim uz harisa pa nije mogao ništa i bilo je gg

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

a od koga si ti defa turret ako je on otisa romat?

GG Riot GG

1 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

{#}

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Baš ću danas malo isprobati Zeda...meni je ova rotacija inače fenomenalna :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
Mag1cMaster2502 kaže...
Specialized kaže...
Mag1cMaster2502 kaže...

Isto sranje...

inb4 slimyyy theory

Plat 1 east=Gold 4 west

To se ti nemoš dić na westu pa ti je server kriv  {#} Jbg nema mene il domintarora na westu da te carryamo do platinuma bar  {#}

lol [eu]east: Xz0mbieX
13 godina
neaktivan
League Of Legends

ja zeda uvijek igram,

fort pot+4pota i ward

nakon toga rusham botrk i brutalizer, i onda kupujem o tome sto oni buildaju ili kako mi ide al vecinom zavrsim sa blood,botrk,last whisper,black cleaver i warmogs

iiiiii maxam e skoro stalno vise manje

edit: i da nadodam za east/west meni je vise manje isto na oba servera bilo po skillu i po ponasanju.. bio sam vise manje isti elo na oba servera

I am not the one at fault, the world is. // LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 14:25 (NinjEEEk).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
death_zombi kaže...

To se ti nemoš dić na westu pa ti je server kriv {#} Jbg nema mene il domintarora na westu da te carryamo do platinuma bar {#}

Ja sam morao carryat dominatora a ne on mene xD

Pomoglo bi na westu da igram champione koje znam igrat ali zasto trajhardat xD

Vayne all the way :DDD

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 14:37 (Lord Nofak).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

ajmo koga da kupim

25 caitlyn
15 miss fortune

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Misaya izgubio sa TF-om {#}. Jedno čudo se dogodilo, dali se može dogoditi i prvi poraz WE-a od IPL 5 turnira u bo3 i bo5 mečevima ( 2-2 je sada )?

http://www.twitch.tv/eslasia

EDIT: http://www.twitch.tv/esvision/ Stabilniji link.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 16:06 (Blizek).

1 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Na zedu prvo maxate q ili e?

7 Q
23 E
Your love makes me strong, your hate makes me unstoppable.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ja maxam E
14 godina
neaktivan

Koji je wierdek od vas i kako su prosli na cro4lol-u?

8. mjesto ili? Od kolko ekpita itd....

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 16:26 (Tkalle).
17 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

Koji je wierdek od vas i kako su prosli na cro4lol-u?

8. mjesto ili? Od kolko ekpita itd....

Ma nubare izgubili u loser bracketsu od onih koji su na kraju bili prvi {#}

http://www.esl.eu/hr/lol/cro4lol/cup_19/match/28238971/

EDIT: WE best team evah! NOPE, iG-ed! Točnije, Pdd-ed, 45 min 430 farme Malph, Caomei manje od 200.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 16:40 (Blizek).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice