League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.432.996
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
Re: League Of Legends
Don Strongtoni kaže...

Posto Tomo nije igro prvi game, ja cu stavit sliku.. 

A onaj 4v4 nemam sliku i stvarno mi je zao, al iskrsnulo je da sam moro ic nekog pokupit(i skoro sam auto razbio, ljudi ko da nikad nisu vidli jbni kruzni tok :/ )..

Btw: Svi se cijelo vrijeme javljate da ce te igrat, a na kraju se jedva skupimo za jedan game..

Potpisujem, ne klikćite na "AJMOOOOOOOOOOOOO" ukoliko nećete igrati, hvala. Kad kliknete, molio bih da se pojavite.

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
16 godina
BannedOnThisForum kaže...
Don Strongtoni kaže...

A onaj 4v4 nemam sliku i stvarno mi je zao, al iskrsnulo je da sam moro ic nekog pokupit(i skoro sam auto razbio, ljudi ko da nikad nisu vidli jbni kruzni tok :/ )..

Btw: Svi se cijelo vrijeme javljate da ce te igrat, a na kraju se jedva skupimo za jedan game..

Potpisujem, ne klikćite na "AJMOOOOOOOOOOOOO" ukoliko nećete igrati, hvala. Kad kliknete, molio bih da se pojavite.

Why so sad? Did i rustle your jimmies ? {#}

a man , a city and a lighthouse
18 godina
Don Strongtoni kaže...

Rekreirao sam se malo biciklom :D

Imam ja drugu, meni je bilo predobra, nekima možda nije {#}

Igrali smo 4vs4 kak je spomenuto jer nas nije bilo dosta ni za dvije runde :D

I dok smo pobjeđivali ove no jungler noobe :D Toni morao otići i jedva jedvice nas onda dovršili {#}

Al inače gg {#}

E da, EG rasturio SK hueuehehe

edit:stavio je moju sliku na mjesto tonijeve :D 

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.4.2013 23:08 (tommy2103).
14 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

tryndame na meni napravio fb i odmah pise gg ,a onda ja rekao idem pokazati tom levatu kako se igra {#}

eune : Flaeryy
13 godina
neaktivan
Ja imam jos puno gameova odigrat da budem na vasoj razini. Steta sta nisam mogo jos koju odigrat poslije 1.
13 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

ja bi mozda i igro da nisam na east serveru

16 godina
Prelose kaže...

Kaj se dogada na tom turniru da su se opet poceli banati "glupi" championi npr tresh,garen,graves,vayne DAFUK

Tebi treba jedna šljaga irl.

Thresh #1 support trenutno.

Garen op top.

Graves ni dobar ni loš.

Vayne OP, vjerovatno si gledao CLG match pa je zato banovana {#}

15 godina
neaktivan
League Of Legends

sljedeci vikend cu se i ja probat prikljucit. Izgleda zabavno (karthus jungle OP :D )

euw: flekica
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Gam3r kaže...

sljedeci vikend cu se i ja probat prikljucit. Izgleda zabavno (karthus jungle OP :D )

Strongtoni uzme Karthusa, automatski slimyyy Aniviu, hajro Riven, ja Vaynicu i tako {#}

16 godina

Strongtoni uzme Karthusa, automatski slimyyy Aniviu, hajro Riven, ja Vaynicu i tako {#}

I Nofak nekog svog main supporta i to bi bio potupuno neizvjestan mec ako bi igrali u istom timu..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.4.2013 23:50 (Don Strongtoni).
14 godina
neaktivan
rosimic90 kaže...
Don Strongtoni kaže...

ja bi mozda i igro da nisam na east serveru

ja sam isto na eastu pa sam posudio od frenda acc;)

13 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

u zaboravio ja na to da je game s bugom, ko je pobjedio? kad si cutao ovako sliku nevidi se

I am not the one at fault, the world is. // LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk
15 godina
neaktivan
Prelose kaže...

Kaj se dogada na tom turniru da su se opet poceli banati "glupi" championi npr tresh,garen,graves,vayne DAFUK

Nisam primjetio da su se garen i graves banovali ali da "objasnim" nešto, jer sam ja ovdje najviše pratio LCS

Tresh je MUST ban protiv pojedinih teamova kao što su Gambit Gaming (EDward je zvjer na njemu) Copenhagen Wolves (Deficio je isto jako jako dobar na njemu). Tresh ti je trenutno najjači support a tu su odmah lulu i sona.

Vayne se bana protiv CLG-a. Jesil ti ikada gledao Doublelifta sa Vayne? To nije humano.

Postoje jednostavno ti champovi, ma kolko tebi izgledali "glupi", koji se moraju banovati protiv određenih timova.

'Dal oni vide i moj bol jer ja ne umem'
16 godina
NinjEEEk kaže...

u zaboravio ja na to da je game s bugom, ko je pobjedio? kad si cutao ovako sliku nevidi se

Ti stvarno sumnjas u mog jungle Kartha pa moras pitat tako nes? Smijeh

Pa naravno da je moj tim dobio, iako smo imali slimya {#}

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
13 godina
protjeran
League Of Legends

@banned da ti ne bi dobio sljagu? Nemoj se grcit

Ja sam mislio na banove na rankedu,glupani gledaju previse turnire i zabrijavaju ak je edvard op sa treshom i doublelift sa vayne to ne znaci da je na silver 1 neko op s njima -.- 

Npr onaj debeli iz videa je dobro rekao ako proovi igraju silly champs they do that cuz they are pros tako je nes rekao ugl vljda cete skuzit kaj ocu reci u vezi ovi championa kaj sam nabrojao,uvijek je tako gledaju stream i onda banaju champione koje pros banaju proriv odredenih timova -.-

2 11 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Stronk.

Prelose kaže...

Ja sam mislio na banove na rankedu,glupani gledaju previse turnire i zabrijavaju ak je edvard op sa treshom i doublelift sa vayne to ne znaci da je na silver 1 neko op s njima -.- 

A kao da su ti na Silveru baš dobri sa bilo kojim champom, onda je bolje da uzmu jake pickove nego da uzmu npr. Heimera.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.4.2013 12:01 (Blizek).

2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
League Of Legends

ja sam rekao na drugaciji nacin ono kaj je onaj debeli rekao a to je istina -.-

pa bolje da bana tresha i gravesa koje ga sam ja htio igrat gledam wtf on banan no dobro,i onda taj frajer ode na top protiv shena i ne zna igrat protiv njega i onda se zali...

0 1 hvala 0
16 godina
Prelose kaže...

@banned da ti ne bi dobio sljagu? Nemoj se grcit

Npr onaj debeli iz videa je dobro rekao ako proovi igraju silly champs they do that cuz they are pros tako je nes rekao ugl vljda cete skuzit kaj ocu reci u vezi ovi championa kaj sam nabrojao,uvijek je tako gledaju stream i onda banaju champione koje pros banaju proriv odredenih timova -.-

A da ti to fino kažeš? Jer inače si imao i previše bisera u ovoj temi.

14 godina

Garen op top.

Graves ni dobar ni loš.

Huehuehue čuj ti ove prijetnje, volio bi vidit da meni priprijetiš sa šljagom :D

Preloše, ne postoji glup champion, samo underskilled igrač. Profići imaju svoj svijet, nije to nešto što bi nas ovdje trebalo interesirati. Zna se zakaj se bana Vayne protiv DBlifta, ili Thresh protiv Krepo-a/Edwarda, Jarvan protiv Svenskerena itd.

Fuck me I'm famous.
17 godina
neaktivan
guls kaže...

Garen op top.

Graves ni dobar ni loš.

Huehuehue čuj ti ove prijetnje, volio bi vidit da meni priprijetiš sa šljagom :D

Preloše, ne postoji glup champion, samo underskilled igrač. Profići imaju svoj svijet, nije to nešto što bi nas ovdje trebalo interesirati. Zna se zakaj se bana Vayne protiv DBlifta, ili Thresh protiv Krepo-a/Edwarda, Jarvan protiv Svenskerena itd.

Anivia protiv Anzulolza Froggena {#}

16 godina
neaktivan
Blizek kaže...
guls kaže...

Garen op top.

Graves ni dobar ni loš.

kad se irelia protiv wickeda stalno banala 

16 godina
neaktivan
intel97 kaže...

Sad ce i pocet banat TFa protiv Reginalda...NOT xD

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
14 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Vidio sam da nisu banali ovaj tjedan jedonm Aniviu froggenu pa ju je pickao...kako je lijepo gledati ga kako igra s njom..milina.

13 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
intel97 kaže...

Sad ce i pocet banat TFa protiv Reginalda...NOT xD

neznam jel neko postao al evo za one koji nisu gledali xD

I am not the one at fault, the world is. // LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Najbolja stvar što se tiče tog videa jest što mu je brat napravio tu kompilaciju :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

14 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Blizek kaže...

so sad :<

14 godina
League Of Legends

već neko vrijeme imam problema, svi driveri su updejtani though. uđem u igru i teksture mi flashaju, isključim vsync ista stvar. nakon nekog vremena uopće nevidim pola toga (recimo skillshotove i slično) i crasha mi se komp. anyone? o.O

LOL EU Nordic and East: InvisoO

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

igramo 4v5 vodimo 12:5 dode vi jungler reconnecta se i pocne feedati DAMN!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Imo sam ja slican problem bakon sto sam grafu s colom poloijal.... vjerojatno ti pred rikavsnje znas ta tehnika.danasnja slaze se samo da dotraje do garancije .... sve je to marketing....
xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice