League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.434.678
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
neaktivan
League Of Legends
Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.4.2013 13:27 (Blizek).

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends
a man , a city and a lighthouse
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
League Of Legends

kuzpil sam u sloveniji rp

kak da ih sad unesem?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
IvanKovacic kaže...

kuzpil sam u sloveniji rp

kak da ih sad unesem?

Preko granice, al moraš platit carinu i porez.

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
13 godina
neaktivan

u mean, DAT EZREAL <3

I am not the one at fault, the world is. // LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk
16 godina
neaktivan
League Of Legends

New 1v1 and 2v2 Map

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

ako se recimo prebacim na ruski server jel dobijam skinove ?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Ne dobis skinove odmah nego između 30.4 i 5.5 al sada mene zanjima dal dobimo skinove sam ak već imamo volia i caty ili i njih dobijemo??'

dsfskdkl
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
oppopp kaže...

Ne dobis skinove odmah nego između 30.4 i 5.5 al sada mene zanjima dal dobimo skinove sam ak već imamo volia i caty ili i njih dobijemo??'

dobijes i njih ak ih nemas

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
16 godina
oppopp kaže...

null kaže...

O čemu vi?

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
16 godina
League Of Legends

Jučer sam se htio prebaciti na Ruski server i kada je trebalo ponovo se logirati nisam mogao tj izbaciva mi error. Ne mogu se logirati niti na LOL web stranicu tj. sada se ne mogu nigdje logirati. Ima li tko takav problem?

Frka85
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
oppopp kaže...

null kaže...

O čemu vi?

ak prejdeš na ovaj ruski server, imas 2 tjedna besplatni transfer, dobiješ skin od cait i voli-a. Za natrag moraš platiti 2600

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Ne znam jel bilo, nadam se da nije.

Ugl. solo q lee sin u korei. Ovo šta on radi nije humano. Samo da vam kažem da ova kayle mid je jedna od najjačih ap carrya u koreji.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XzuA5WBTg5I

Edit: Komentar na redditu: His plays scared me. He's the lee sin of lee sin. He moves so fast you're the blind one.  :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.4.2013 23:16 (SsjBoku).

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Tražim neki bolji LoL account za frenda posto je igrao na drugom serveru, uglavnom imam diablo 3 key te sc2 hots zajedno s WOL-om. Kontakt PP

Trazim premium molten acc, heroji nebitni..
Moj PC  
0 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bera kaže...

Tražim neki bolji LoL account za frenda posto je igrao na drugom serveru, uglavnom imam diablo 3 key te sc2 hots zajedno s WOL-om. Kontakt PP

a prika dilis CD key-e sakon i kapon , a ja jos nisan dobia nista za "pomoc" {#}

EU West: slimyyy
13 godina
neaktivan
League Of Legends
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
null kaže...

ak prejdeš na ovaj ruski server, imas 2 tjedna besplatni transfer, dobiješ skin od cait i voli-a. Za natrag moraš platiti 2600

Zašto bi to bilo ko imalo pametan radio? 975 + 975 = 1950. Jeftinije te dođe platiti ta 2 skina nego se prebaciti tamo kao zadnji debil.

14 godina
neaktivan

Jedino sta se mozda isplati je da se prebaci cjeli tvoj team koji ima priblizni elo i da onda abusate sistem kad ih je tako malo na ruskom... (nezz el ih je malo al ako je mozda bi se moglo nesto napravit xD )

Al opet upitno je dali se isplati

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
15 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...
Bera kaže...

a prika dilis CD key-e sakon i kapon , a ja jos nisan dobia nista za "pomoc" {#}

Danas navečer, sry, bio sam u Italiji i onda na operaciji.

17 godina
League Of Legends

Bio sam prije koji tjedan stavio njegov twitch kanal ovdje u temu, a sada je još i pentu napravio.

RESPECT !!! {#}

FAQ ako nekog zanima

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.4.2013 10:49 (AmonZero).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Prejak lik, pogledajte mu headline na streamu, "Best cripple NA"{#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

A lik to igra iz zabave tako il fkt nemoze s rukama?

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
15 godina
neaktivan

lol lik nema ruke pa zato tak igra," iz zabave" xD {#}

14 godina
Tkalle kaže...

A lik to igra iz zabave tako il fkt nemoze s rukama?

" I DO have arms and legs. They just don't function well enough to use my computer or walk."

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
17 godina
League Of Legends

Pa ovaj ranked to je strašno. Ljudi neznaju primit savjete kako da poboljšaju svoju igru, od 4 game-a throwa se 3 ( i to teški throw), ljudi rejđaju, svađaju se, imaš supporta koji ne želi wardat (iako ima sightstone), junglera koji uzima blue buff iako nije napravio niti jedan gank tijekom cijele igre itd. Moram malo na odmor od ovog rankeda ima više negativnih strana od pozitivnih. Samo gubit živce zbog neke djece koja će fidat, ukoliko im netko uzme 2 creepa. {#}

Evo nakon nekoliko dana čak sam upio past i diviziju Evo nakon nekoliko dana čak sam upio past i diviziju
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
AmonZero kaže...

Pa ovaj ranked to je strašno. Ljudi neznaju primit savjete kako da poboljšaju svoju igru, od 4 game-a throwa se 3 ( i to teški throw), ljudi rejđaju, svađaju se, imaš supporta koji ne želi wardat (iako ima sightstone), junglera koji uzima blue buff iako nije napravio niti jedan gank tijekom cijele igre itd. Moram malo na odmor od ovog rankeda ima više negativnih strana od pozitivnih. Samo gubit živce zbog neke djece koja će fidat, ukoliko im netko uzme 2 creepa. {#}

Why you still play Akali? Diana new meta na gold 4. Ugl, ja kad sam ušao u gold 4 imao sam uspješne matcheve do 92 LP, onda je krenulo nizbrdo :D

17 godina

Najbolje mi leži od svih championa, gušt mi je igrat  i odigro sam dosta gameova tak da dosta dobro znam svoje granice s njom. Mogu ja cerijat s njom game, ali nekad se dogodi da mi fali još onaj jedan igrač u mom timu da bi mogao napraviti razliku. Igram s dosta championa, ali eto u ovih zadnjih par gameova me potrefilo da igram 2 puta support i jednom junglera, a s tim ulogama baš i ne mogu napravit neko "čudo", ako ostali sj*bu stvar u lane-u il teamfightu. Naravno napravim i ja koju grešku bože moj, ali rijetko one zbog kojih odma game izgubiš. Al valjda će bit bolje {#}

14 godina
League Of Legends

Jel ima ko ovdje paypal account i da je voljan mi pomoći ? :)

Kupio bi si RP za skin, ali mi dođe preskupo kad bi isao preko mobitela , a paypal neam ..

Znači, ja unaprijed dam lovu u cashu ili uplatim, a taj "netko" mi kupi RP na LoLu ? 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

A neznam šta se točno događalo u tim gameovima al ono što ti ja mogu reći ovako iz tvojih statistika je slijedeće. Lijepo je što ti imaš 14-8 na akali al imaš 120 cs-a u 40min što je užasno malo, pogotovo kada protivnički top ima 200+. Ono što mnogi ljudi ne kuže 12-15 cs-a je jedan prosječni kill. Pretpostavljam da ti je ostatak teama loše igrao, al ono što moraš probat u takvim gameovima je da im pomogneš dok se toliko nafeedaš ( s tim farmom malo teže al za inače :D). Onda dalje vidim game sa jannom 1-12 score, taman da ti je neznam kakav carry na botu i da imaš neznam kakav team to je ogromno puno deathova.

Eto bilo mi dosadno na faksu pa malo analiziro :P .

Ak ti je neko dosadan samo ignoriraj, generalno najbolje prođeš ak apsolutno ne pišeš ništa osim osnovnih stvari vezano uz igru, dragone, kamo da se krećete itd. Takvi koji su dosadni te flamaju/vređaju samo report posle game-a i to je to, sad se stvarno lako pokupi ban/chat restriction.

lol [eu]east: Xz0mbieX
16 godina
stručnjak kaže...

Jučer sam se htio prebaciti na Ruski server i kada je trebalo ponovo se logirati nisam mogao tj izbaciva mi error. Ne mogu se logirati niti na LOL web stranicu tj. sada se ne mogu nigdje logirati. Ima li tko takav problem?

Je li zna netko u čemu je problem i može li pomoć?

Frka85
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice